Popularne stvari koje ne kontam

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Niemand

#9301 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Niemand »

insomnia78 wrote:
djevojka bez imena wrote:Ne razumijem roditelje koji na silu tjeraju dijete u obdaniste :evil: Jutros , ispred vrtica curica od 3 godine, uplakana sva a roditelji izludjeni od nagovaranja. Predvece je pricuvam na par sati, dijete u snu jeca : nece beba vjtic :cry:
Jest vala. Ja svoju vodim sa sobom na pos'o. Sedmicu ja, sedmicu zena. Pomalo raducka, kuha kafe. Uhar je jos koja stoja mjesecno
:D

:lol: :lol:

Ovo treba na listu najboljih postova vala.
:sax:
Cherry-Cherry

#9302 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Cherry-Cherry »

Niemand wrote:
insomnia78 wrote:
djevojka bez imena wrote:Ne razumijem roditelje koji na silu tjeraju dijete u obdaniste :evil: Jutros , ispred vrtica curica od 3 godine, uplakana sva a roditelji izludjeni od nagovaranja. Predvece je pricuvam na par sati, dijete u snu jeca : nece beba vjtic :cry:
Jest vala. Ja svoju vodim sa sobom na pos'o. Sedmicu ja, sedmicu zena. Pomalo raducka, kuha kafe. Uhar je jos koja stoja mjesecno
:D

:lol: :lol:

Ovo treba na listu najboljih postova vala.
:sax:
:thumbup:
Hahaha genijalno :mrgreen:
upsy_daisy

#9303 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by upsy_daisy »

Pričuvaj je po danu tako, pa je neće davati u vrtić :evil:
upsy_daisy

#9304 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by upsy_daisy »

ne kontam hodanje u štramplama van kuće
peepeep

#9305 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by peepeep »

upsy_daisy wrote:ne kontam hodanje u štramplama van kuće
Još kad je debelo pa ih nosi... Ženska ima noge gore nego ja, a ja imam jebene balvane - i nosi štrample koje su joj se urezale u salo i samo se još više i više režu sa svakim korakom.
I onda se pitaš što ljudi mrze debele ljude.
Bože mili, i sam sam debeo - i ne krijem to - ali kada vidim debele ljude, a svi znamo da se mi debeli znojimo dok se sagnemo da pertle zavežemo, da obuku majice jarkih boja - odmah bi ih ubio. Vidiš lika od 130kg u pink majici sa dignutom kravatom i tuzgama od znoja koje mijenjaju boju majice maltene kompetno i izgubiš volju za životom. Pa jebote led da te jebo, obuci se k'o odrasla osoba hajvančino jedna smotana. Ako znaš da imaš problem, onda na isti i reaguj a nemoj se pretvarati da je to normalno ili da je to uredu jer nije.

I debelguze u tangama. :(
Zašto? Kome je to privlačno?
MisterNo1

#9306 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by MisterNo1 »

ovo baš i nije popularno al ja ne kontam...

Image

što je na mnogim ambulantnim kolima spreda ambulance napisano naopako?
Connaisseur Karlin

#9307 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Connaisseur Karlin »

MisterNo1 wrote:ovo baš i nije popularno al ja ne kontam...

Image

Image
dostavljac

#9308 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by dostavljac »

Image

Kad voziš auto, vidis u retrovizoru pravilno napisano... čisto da znades ko je iza tebe :)
MisterNo1

#9309 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by MisterNo1 »

pazi stvarno...

hvala na odgovoru, vrlo ste ljubazni.
MisterNo1

#9310 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by MisterNo1 »

pre par dana sam video prizor kada momak što vozi ambulantna kola pregore svirenu ali onaj ispred se ne sklanja.
verovatno nije umeo da gleda u retrovizor.
JThomas

#9311 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by JThomas »

ili ga boli kurac za ambulantna kola :mrgreen:
julisiz es grant

#9312 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by julisiz es grant »

Kad na autu privatne firme piše "za vlastite potrebe". Razumio bih da je u pitanju firma koja se bavi transportom robe ili putnika. Ali recimo mesara, piljara i sl...pa za čije će ti potrebe trebati auto nego za tvoje, kome ćeš u njemu vući robu nego sebi? Ne kontam fol.
insomnia78

#9313 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by insomnia78 »

Ne treba mu putni nalog
Donnie Smith

#9314 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Donnie Smith »

...ovu novu praksu kod stomatologa da mi zub popravlja u ležećem položaju. :? :roll: :shock:
Ne mogu, grcam, davim se, umirem, dušu ispuštam, a ona frfrlja kako ima sisaljka.
Ne pomaže. :-?
Vratim se starom zubaru, kontam, on će me razumjeti, kad, isti klinac, i on oborio stolicu i nije više sjedi, nego lezi.

:cry:
upsy_daisy

#9315 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by upsy_daisy »

peepeep wrote:
upsy_daisy wrote:ne kontam hodanje u štramplama van kuće
Još kad je debelo pa ih nosi... Ženska ima noge gore nego ja, a ja imam jebene balvane - i nosi štrample koje su joj se urezale u salo i samo se još više i više režu sa svakim korakom.
I onda se pitaš što ljudi mrze debele ljude.
Bože mili, i sam sam debeo - i ne krijem to - ali kada vidim debele ljude, a svi znamo da se mi debeli znojimo dok se sagnemo da pertle zavežemo, da obuku majice jarkih boja - odmah bi ih ubio. Vidiš lika od 130kg u pink majici sa dignutom kravatom i tuzgama od znoja koje mijenjaju boju majice maltene kompetno i izgubiš volju za životom. Pa jebote led da te jebo, obuci se k'o odrasla osoba hajvančino jedna smotana. Ako znaš da imaš problem, onda na isti i reaguj a nemoj se pretvarati da je to normalno ili da je to uredu jer nije.

I debelguze u tangama. :(
Zašto? Kome je to privlačno?
:thumbup:
Sve se slažem.To ti je ona šatro priča ''ja volim sebe i baš me briga da li me drugi vole''.Ama voli se nema problema, ali nemoj mi upadati u oči, u kući ti to...a kad na ulici iskaču sa svakog ćoška, mlade, stare, ovakve, onakve, pitam se jel nešto sa mnom nije u redu, kad je donesen zakon da su helanke obavezna obleka?
A, priznaj, i one zgodne, ok, ljepše su za oko, ne ubadaju oči toliko, ali pazi ovo..da one kupe neke kvalitetne, ono-za lafo treninga helanke pa hajd, nego...providne, zato sam i napisala ŠTRAMPLE, i sad ono kao ide ona sva ponosna, a dole kao u gaćicama da hoda.Da joj šta kažeš zinula bi o ženskim pravima na sva usta, a ona sama od sebe pravi.... tugo moja.
djevojka bez imena

#9316 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by djevojka bez imena »

upsy_daisy wrote:
nisam majcinski tip , stroga sam i neosjetljiva :evil:
Logovan

#9317 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Logovan »

Image

Nije da pametujem, ali ne mogu da shvatim da nisi znao. :skoljka: :D
upsy_daisy

#9318 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by upsy_daisy »

djevojka bez imena wrote:
upsy_daisy wrote:
nisam majcinski tip , stroga sam i neosjetljiva :evil:
a nemajčinski tipe, kako je onda čuvaš navečer par sati?
Mutivoda

#9319 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Mutivoda »

"na forumu/fejzbuku/tviteru/...sam, što bih pazio na pravopis, gramatiku.."
"nisam u školi, ne moram pisati kako treba"

<3 <3 <3

jes jes, garant je to razlog.
jer ono baš je patnja napisati ispravno, ako već znaš :D slomiš se.

"Hvala, nisam znao/la, naučio/la sam nešto novo", "učiteljica nas puštala da prepisujemo, preferirala matematiku", "mrzim Senahida" .. >>>>>>>>>> uvrijediti se i počet vrijeđat jer vam je neko ukazao na grešku
zippoo87

#9320 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by zippoo87 »

Mutivoda wrote:"na forumu/fejzbuku/tviteru/...sam, što bih pazio na pravopis, gramatiku.."
"nisam u školi, ne moram pisati kako treba"

<3 <3 <3

jes jes, garant je to razlog.
jer ono baš je patnja napisati ispravno, ako već znaš :D slomiš se.

"Hvala, nisam znao/la, naučio/la sam nešto novo", "učiteljica nas puštala da prepisujemo, preferirala matematiku", "mrzim Senahida" .. >>>>>>>>>> uvrijediti se i počet vrijeđat jer vam je neko ukazao na grešku
jest ono jadno kada vidimo mladje u doba tehnologija i informacija,da ne znaju pravopis
ali meni je nekako jos gore,kada vidim ove "u trecoj dobi",koji su tek otkrili cari facebooka,pa kada pocnu sa komentarima a bukvalno su nepismeni,gramaticki mislim...to je tuga gledati
pa sta ce takvim FB...drzi se vibera da se vidis sa djecom u dijaspori i to je to
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#9321 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Velkoski »

imam par profesora iz srednje na fejsu, pismeniji mali rođak od šest godina :mrgreen:
Logovan

#9322 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Logovan »

Velkoski wrote:imam par profesora iz srednje na fejsu, pismeniji mali rođak od šest godina :mrgreen:
Bitno je da su oni profesori. :D
wewa

#9323 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by wewa »

Velkoski wrote:imam par profesora iz srednje na fejsu, pismeniji mali rođak od šest godina :mrgreen:
Emanuele, jes' to ti?! :shock:
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#9324 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Velkoski »

nisam :evil: :lol:
Mutivoda

#9325 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Mutivoda »

zippoo87 wrote: jest ono jadno kada vidimo mladje u doba tehnologija i informacija,da ne znaju pravopis
ali meni je nekako jos gore,kada vidim ove "u trecoj dobi",koji su tek otkrili cari facebooka,pa kada pocnu sa komentarima a bukvalno su nepismeni,gramaticki mislim...to je tuga gledati
pa sta ce takvim FB...drzi se vibera da se vidis sa djecom u dijaspori i to je to
Pomalo mi je žalosno to da, u 2017. godini, kada nam je bukvalno sve dostupno, i to haman pa besplatno, ljude boli neka stvar za osnovnim pravilima njihovog jezika, i još u 95% slučajeva to ide u paketu sa bezobrazlukom..

Naučio si da ga pričaš, ljudi te razumiju, i ko jebe pravila maternjeg jezika..
Ali dobro, imaju ljudi pravo na to, nije da im je to neophodno za funkcionisanje, ali zašto, čim neko ukaže na neku nepravilnost, ide bahaćenje neko, rasprava "đe š ti mene ispravljat, šta ti znaš"..?!
Nejasno mi je fakat.
Reci "ne znam" (neznam), i gotovo..

Evo i ovo što @leet spominje, ljudi koji bi trebalo da nauče tu djecu nešto - ne znaju, al' više me boli to što njih boli briga za to, to im je okej, ..pa izabrao si taj poziv, zašto ti nije bitno da to radiš kako treba?!
Post Reply