BH klubovi u Evropi - općenito
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Sarajevski-Seljak
#9301 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Plej of ostaje misaona imenica u zadnjih 10tak godina za Zelju...
A mogli ste ovo, malo vam je falilo.
A mogli ste ovo, malo vam je falilo.
- forum_selektor
#9302 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
'naci, ne mogu potrcat'refffko wrote:Osim prvih 10 minuta, ovaj Zeljo pokazao da je presmjesna ekipa.
-
Mustang1
#9303 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
E sad im mogu jebati majku za one tri stoje za vikend
Cuvali se za Europu

- emigrazione
#9304 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Zaredo Odovic sa porazima...
- art vandeley
#9305 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
iskrene cestitke ovim iz Liegea... napokon da uvezu 2 pobjede u europi nakon mnogo mnogo eu nastupa
-
nema me tamo
#9306 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Sve u svemu dobar nastup.
Šteta za stativu
Šteta za stativu
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#9307 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Bezze serete, komsije su itekako bile u ovoj utakmici do gola, normalno da se ekipa potrosila, a gol ih je dotukao.
- animus
#9308 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Imala bi i Bosna predstavnika u Evropi samo da Sarajevo ima strucni stab. Zeljo je uradio vise nego sto se ocekivalo od ove ekipe. Nisu nas osramotili ko prethodnih godina.
- art vandeley
#9309 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
i Youth Balzam je bio u igri na Kosevu sve dok ih nije dotukao gol u 70. minuti ybg, tako ti to ide 
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#9310 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Sa 6x skupljom ekipom u obadvije utakmice bara bara.......za razliku od proslih godina kada se Zeljo zaista sramotio, kao i Sarajevo a i ostale ekipe koje su u pojedinim utakmicama bile topovsko meso ovo je odigrano sa obrazom i jebi ga malo je falilo srece a puno je falilo ozbiljnijih igraca. Skoro pa duplo skuplje Sarajevo dobi po usima bez ispaljenog metka protiv samo duplo skuplje ekipe ali zato veceras imaju razloga da slave i kao sto se vidi po pojedinim komentarima to i rade. Zeljo je sto je najvaznije skupio koji milion pa cemo sad vidjeti sta ce biti dalje. Mi pare zaradjujemo na terenu sa svojim juniorima i nemamo utrpane milionere. Ovo je sto se mene tice izvanredan nastup.
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#9311 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Svaka ti cast ljudino!Tomahawk11 wrote:Bezze serete, komsije su itekako bile u ovoj utakmici do gola, normalno da se ekipa potrosila, a gol ih je dotukao.
-
leo karan
#9312 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Dobrar izlet u Evropi ovo ljeto za Zelju, sigurno i vise nego sto su ocekivali. Stata za poraz ovdje, makar su mogli nerijeseno izvuci, al ipak neiskusno na kraju zijanise.
Kad je ovaj Bajic postao ovako trom i spor? Sjecam ga se prije kao jako pokretljivog i brzog igraca...
u posljednje vrijeme ko usporeni snimak.
Jel to nabija misicnu masu?
Kad je ovaj Bajic postao ovako trom i spor? Sjecam ga se prije kao jako pokretljivog i brzog igraca...
Last edited by leo karan on 06/08/2015 21:50, edited 1 time in total.
- karanana
#9313 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
eh sad se fokusirati na borbu za opstanak.
-
leo karan
-
SSP
#9315 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
hrasno38 wrote:Sa 6x skupljom ekipom u obadvije utakmice bara bara.......za razliku od proslih godina kada se Zeljo zaista sramotio, kao i Sarajevo a i ostale ekipe koje su u pojedinim utakmicama bile topovsko meso ovo je odigrano sa obrazom i jebi ga malo je falilo srece a puno je falilo ozbiljnijih igraca. Skoro pa duplo skuplje Sarajevo dobi po usima bez ispaljenog metka protiv samo duplo skuplje ekipe ali zato veceras imaju razloga da slave i kao sto se vidi po pojedinim komentarima to i rade. Zeljo je sto je najvaznije skupio koji milion pa cemo sad vidjeti sta ce biti dalje. Mi pare zaradjujemo na terenu sa svojim juniorima i nemamo utrpane milionere. Ovo je sto se mene tice izvanredan nastup.
-
nema me tamo
#9316 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Normalno da ste bili ba, pa prvo poluvrijeme ste zatvorili ove skroz!
Mogao je hladan tuš bit u nadoknadi, al' nije bio!
Još da ste zabili onaj gol ovi bi se sjebali totalno!
I vjerujem s svim igracima nazad da bi se i odbranili!
Steta!
Mogao je hladan tuš bit u nadoknadi, al' nije bio!
Još da ste zabili onaj gol ovi bi se sjebali totalno!
I vjerujem s svim igracima nazad da bi se i odbranili!
Steta!
- SmokingMan
#9317 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Biće bolje....
- forum_selektor
#9318 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
pushi nargileleo karan wrote:Dobrar izlet u Evropi ovo ljeto za Zelju, sigurno i vise nego sto su ocekivali. Stata za poraz ovdje, makar su mogli nerijeseno izvuci, al ipak neiskusno na kraju zijanise.
- emigrazione
#9319 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Kakva bolan bara barahrasno38 wrote:Sa 6x skupljom ekipom u obadvije utakmice bara bara.......za razliku od proslih godina kada se Zeljo zaista sramotio, kao i Sarajevo a i ostale ekipe koje su u pojedinim utakmicama bile topovsko meso ovo je odigrano sa obrazom i jebi ga malo je falilo srece a puno je falilo ozbiljnijih igraca. Skoro pa duplo skuplje Sarajevo dobi po usima bez ispaljenog metka protiv samo duplo skuplje ekipe ali zato veceras imaju razloga da slave i kao sto se vidi po pojedinim komentarima to i rade. Zeljo je sto je najvaznije skupio koji milion pa cemo sad vidjeti sta ce biti dalje. Mi pare zaradjujemo na terenu sa svojim juniorima i nemamo utrpane milionere. Ovo je sto se mene tice izvanredan nastup.
- SpecialOffer
#9320 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Da rezimiramo Zeljin ucinak sto se tice pocetka ove sezone.
U zivotu da bi uspjeli morate STANDARDno biti BORAC i RADNIK.
U zivotu da bi uspjeli morate STANDARDno biti BORAC i RADNIK.
Last edited by SpecialOffer on 06/08/2015 21:53, edited 1 time in total.
-
Fudo387
#9321 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Bara bara nije, ali nije ni bilo lose.
Dobro, nema sta, 20 puta su fizicki jaci.
Dobro, nema sta, 20 puta su fizicki jaci.
-
Phantasy
#9322 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Zeljo nije ni u jednoj utakmici bio bara bara, sto pokazuje i statistika.hrasno38 wrote:Sa 6x skupljom ekipom u obadvije utakmice bara bara.......za razliku od proslih godina kada se Zeljo zaista sramotio, kao i Sarajevo a i ostale ekipe koje su u pojedinim utakmicama bile topovsko meso ovo je odigrano sa obrazom i jebi ga malo je falilo srece a puno je falilo ozbiljnijih igraca. Skoro pa duplo skuplje Sarajevo dobi po usima bez ispaljenog metka protiv samo duplo skuplje ekipe ali zato veceras imaju razloga da slave i kao sto se vidi po pojedinim komentarima to i rade. Zeljo je sto je najvaznije skupio koji milion pa cemo sad vidjeti sta ce biti dalje. Mi pare zaradjujemo na terenu sa svojim juniorima i nemamo utrpane milionere. Ovo je sto se mene tice izvanredan nastup.
- GandalfSivi
#9323 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Meni fakat nije jasno, hajde nastranu tereni, infrastruktura i slicne stvari, ali mi u kompletnoj ligi nemamo igraca koji bi trkaci se mogao porediti i sa jednim igracem recimo Standarda. Pa ovo je ba sramota kako ispuha ekipa u zadnjih pola sata, i to nije samo Zeljin problem, to bi se desilo svim ekipama iz nase lige...
- SpecialOffer
#9324 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Pa kako te nije sramota da ne budes na utakmici a nesto pametujes na forumuhrasno38 wrote:Sa 6x skupljom ekipom u obadvije utakmice bara bara.......za razliku od proslih godina kada se Zeljo zaista sramotio, kao i Sarajevo a i ostale ekipe koje su u pojedinim utakmicama bile topovsko meso ovo je odigrano sa obrazom i jebi ga malo je falilo srece a puno je falilo ozbiljnijih igraca. Skoro pa duplo skuplje Sarajevo dobi po usima bez ispaljenog metka protiv samo duplo skuplje ekipe ali zato veceras imaju razloga da slave i kao sto se vidi po pojedinim komentarima to i rade. Zeljo je sto je najvaznije skupio koji milion pa cemo sad vidjeti sta ce biti dalje. Mi pare zaradjujemo na terenu sa svojim juniorima i nemamo utrpane milionere. Ovo je sto se mene tice izvanredan nastup.
- Sarajevski-Seljak
#9325 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
@Hrasno
Prvi si kad treba kukat kako niko ne ulaze pare na Grbavicu, a sad mi pricas kako Zeljo zaradjuje pare na terenu... A svi se nadate da ce vam Osim dovest kakvog arapa, il' prizivate Ivicu i njegove veze po Japanu...
Against Modern football
Btw. Prosle godine smo fine pare uzeli u evropi... Ali to se ne broji, jer ipak je "utrpani" platio nase dugove...
Prvi si kad treba kukat kako niko ne ulaze pare na Grbavicu, a sad mi pricas kako Zeljo zaradjuje pare na terenu... A svi se nadate da ce vam Osim dovest kakvog arapa, il' prizivate Ivicu i njegove veze po Japanu...
Against Modern football
Btw. Prosle godine smo fine pare uzeli u evropi... Ali to se ne broji, jer ipak je "utrpani" platio nase dugove...