BH klubovi u Evropi - općenito

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Sarajevski-Seljak

#9301 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by Sarajevski-Seljak »

Plej of ostaje misaona imenica u zadnjih 10tak godina za Zelju...

A mogli ste ovo, malo vam je falilo.
forum_selektor

#9302 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by forum_selektor »

refffko wrote:Osim prvih 10 minuta, ovaj Zeljo pokazao da je presmjesna ekipa.
'naci, ne mogu potrcat'
Mustang1

#9303 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by Mustang1 »

E sad im mogu jebati majku za one tri stoje za vikend :D Cuvali se za Europu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
emigrazione

#9304 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by emigrazione »

Zaredo Odovic sa porazima...
art vandeley

#9305 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by art vandeley »

iskrene cestitke ovim iz Liegea... napokon da uvezu 2 pobjede u europi nakon mnogo mnogo eu nastupa
nema me tamo

#9306 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by nema me tamo »

Sve u svemu dobar nastup. :thumbup:

Šteta za stativu
Tomahawk11
Globalni moderator

#9307 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by Tomahawk11 »

Bezze serete, komsije su itekako bile u ovoj utakmici do gola, normalno da se ekipa potrosila, a gol ih je dotukao.
animus

#9308 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by animus »

Imala bi i Bosna predstavnika u Evropi samo da Sarajevo ima strucni stab. Zeljo je uradio vise nego sto se ocekivalo od ove ekipe. Nisu nas osramotili ko prethodnih godina.
art vandeley

#9309 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by art vandeley »

i Youth Balzam je bio u igri na Kosevu sve dok ih nije dotukao gol u 70. minuti ybg, tako ti to ide :mrgreen:
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#9310 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by hrasno38 »

Sa 6x skupljom ekipom u obadvije utakmice bara bara.......za razliku od proslih godina kada se Zeljo zaista sramotio, kao i Sarajevo a i ostale ekipe koje su u pojedinim utakmicama bile topovsko meso ovo je odigrano sa obrazom i jebi ga malo je falilo srece a puno je falilo ozbiljnijih igraca. Skoro pa duplo skuplje Sarajevo dobi po usima bez ispaljenog metka protiv samo duplo skuplje ekipe ali zato veceras imaju razloga da slave i kao sto se vidi po pojedinim komentarima to i rade. Zeljo je sto je najvaznije skupio koji milion pa cemo sad vidjeti sta ce biti dalje. Mi pare zaradjujemo na terenu sa svojim juniorima i nemamo utrpane milionere. Ovo je sto se mene tice izvanredan nastup.
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#9311 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by hrasno38 »

Tomahawk11 wrote:Bezze serete, komsije su itekako bile u ovoj utakmici do gola, normalno da se ekipa potrosila, a gol ih je dotukao.
Svaka ti cast ljudino!
leo karan

#9312 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by leo karan »

Dobrar izlet u Evropi ovo ljeto za Zelju, sigurno i vise nego sto su ocekivali. Stata za poraz ovdje, makar su mogli nerijeseno izvuci, al ipak neiskusno na kraju zijanise.
Kad je ovaj Bajic postao ovako trom i spor? Sjecam ga se prije kao jako pokretljivog i brzog igraca...
u posljednje vrijeme ko usporeni snimak.
Jel to nabija misicnu masu?
Last edited by leo karan on 06/08/2015 21:50, edited 1 time in total.
karanana

#9313 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by karanana »

eh sad se fokusirati na borbu za opstanak.
leo karan

#9314 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by leo karan »

.
SSP

#9315 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by SSP »

hrasno38 wrote:Sa 6x skupljom ekipom u obadvije utakmice bara bara.......za razliku od proslih godina kada se Zeljo zaista sramotio, kao i Sarajevo a i ostale ekipe koje su u pojedinim utakmicama bile topovsko meso ovo je odigrano sa obrazom i jebi ga malo je falilo srece a puno je falilo ozbiljnijih igraca. Skoro pa duplo skuplje Sarajevo dobi po usima bez ispaljenog metka protiv samo duplo skuplje ekipe ali zato veceras imaju razloga da slave i kao sto se vidi po pojedinim komentarima to i rade. Zeljo je sto je najvaznije skupio koji milion pa cemo sad vidjeti sta ce biti dalje. Mi pare zaradjujemo na terenu sa svojim juniorima i nemamo utrpane milionere. Ovo je sto se mene tice izvanredan nastup.
:thumbup:
nema me tamo

#9316 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by nema me tamo »

Normalno da ste bili ba, pa prvo poluvrijeme ste zatvorili ove skroz!
Mogao je hladan tuš bit u nadoknadi, al' nije bio!

Još da ste zabili onaj gol ovi bi se sjebali totalno!
I vjerujem s svim igracima nazad da bi se i odbranili!

Steta!
SmokingMan

#9317 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by SmokingMan »

Biće bolje....
forum_selektor

#9318 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by forum_selektor »

leo karan wrote:Dobrar izlet u Evropi ovo ljeto za Zelju, sigurno i vise nego sto su ocekivali. Stata za poraz ovdje, makar su mogli nerijeseno izvuci, al ipak neiskusno na kraju zijanise.
Kad je ovaj Bajic postao ovako trom i spor? Sjecam ga se prije kao jako pokretljivog i brzog igraca...
u posljednje vrijeme ko usporeni snimak.
Jel to nabija misicnu masu?
pushi nargile
emigrazione

#9319 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by emigrazione »

hrasno38 wrote:Sa 6x skupljom ekipom u obadvije utakmice bara bara.......za razliku od proslih godina kada se Zeljo zaista sramotio, kao i Sarajevo a i ostale ekipe koje su u pojedinim utakmicama bile topovsko meso ovo je odigrano sa obrazom i jebi ga malo je falilo srece a puno je falilo ozbiljnijih igraca. Skoro pa duplo skuplje Sarajevo dobi po usima bez ispaljenog metka protiv samo duplo skuplje ekipe ali zato veceras imaju razloga da slave i kao sto se vidi po pojedinim komentarima to i rade. Zeljo je sto je najvaznije skupio koji milion pa cemo sad vidjeti sta ce biti dalje. Mi pare zaradjujemo na terenu sa svojim juniorima i nemamo utrpane milionere. Ovo je sto se mene tice izvanredan nastup.
Kakva bolan bara bara :lol: ko god vas ne naklofa vi ste s njim bara bara, niste imali ni mali promil sanse od momenta kada ste ih izvukli...cista rutina bez puno umora
SpecialOffer

#9320 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by SpecialOffer »

Da rezimiramo Zeljin ucinak sto se tice pocetka ove sezone.

U zivotu da bi uspjeli morate STANDARDno biti BORAC i RADNIK. :D
Last edited by SpecialOffer on 06/08/2015 21:53, edited 1 time in total.
Fudo387

#9321 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by Fudo387 »

Bara bara nije, ali nije ni bilo lose.
Dobro, nema sta, 20 puta su fizicki jaci.
Phantasy

#9322 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by Phantasy »

Zeljo nije ni u jednoj utakmici bio bara bara, sto pokazuje i statistika.
GandalfSivi

#9323 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by GandalfSivi »

Meni fakat nije jasno, hajde nastranu tereni, infrastruktura i slicne stvari, ali mi u kompletnoj ligi nemamo igraca koji bi trkaci se mogao porediti i sa jednim igracem recimo Standarda. Pa ovo je ba sramota kako ispuha ekipa u zadnjih pola sata, i to nije samo Zeljin problem, to bi se desilo svim ekipama iz nase lige...
SpecialOffer

#9324 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by SpecialOffer »

Pa kako te nije sramota da ne budes na utakmici a nesto pametujes na forumu :-)
Sarajevski-Seljak

#9325 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by Sarajevski-Seljak »

@Hrasno

Prvi si kad treba kukat kako niko ne ulaze pare na Grbavicu, a sad mi pricas kako Zeljo zaradjuje pare na terenu... A svi se nadate da ce vam Osim dovest kakvog arapa, il' prizivate Ivicu i njegove veze po Japanu...

Against Modern football :cry:

Btw. Prosle godine smo fine pare uzeli u evropi... Ali to se ne broji, jer ipak je "utrpani" platio nase dugove... :skoljka:
Post Reply