Sirija vol. 2

Locked
sunceKOtepsija

#92976 Re: Sirija vol. 2

Post by sunceKOtepsija »

Akibh wrote:
jao_situacije wrote:
smijem se tebi.
smijem se šta si kopirao i šta si ti to u svojoj glavici zamislio
što bi naš narod rekao kako mali perica zamišlja državu i zakone.
Nadam se da ti uskoro i neće biti smijesno, država i zakoni će profunkcionisati, kad tad

Sta je, ne ide ti bas to trazenje, zar ne?! :oops: :roll:
Akibh

#92977 Re: Sirija vol. 2

Post by Akibh »

sunceKOtepsija wrote:

Pokazi mi jednu tvoju reakciju na savin upis, tokom svih godina, i priznat cu ti da si upravu i potraziti "pomoc". :thumbup: :thumbup:
Da, salikova šuplja priča: jesi li ikada osudio ubijanje u Jemenu, Afganistanu, Pakistanu, Vijetnamu, Dresdenu? Nisam. Pa ja, vehabija si i terorista

Pusti saxa i njegove fantazije... Baš vam je nabio komplekse, nema dalje
sunceKOtepsija

#92978 Re: Sirija vol. 2

Post by sunceKOtepsija »

Akibh wrote:
sunceKOtepsija wrote:

Pokazi mi jednu tvoju reakciju na savin upis, tokom svih godina, i priznat cu ti da si upravu i potraziti "pomoc". :thumbup: :thumbup:
Da, salikova šuplja priča: jesi li ikada osudio ubijanje u Jemenu, Afganistanu, Pakistanu, Vijetnamu, Dresdenu? Nisam. Pa ja, vehabija si i terorista

Aha...Znaci, mrka kapa!? Pa, jasno, pusti ovo, pusti ono, ali kada se treba okomiti na suprotni tabor, tu si prvi. A, ovamo, dusa draga - neutralan, on samo gleda civile i brine o njima.

Jos jednom te pozivam, nadji jedan tvoj osvrt na savina svrsavanja na Isil, Nusru i ostala govna, pa da motam kablove!
mirsek

#92979 Re: Sirija vol. 2

Post by mirsek »

Akibh wrote:
sunceKOtepsija wrote:

Tebi je ovo obicna bezazlena fantazija, to sto Savoxx konstantno godinama pise :?
Ajd mi reci u cemu mi on moze nabiti kompleks, on nema nista protiv ISIL-a i izrahella a ja imam, joj jes mi suknuo. :-)
insomnia78

#92980 Re: Sirija vol. 2

Post by insomnia78 »

Sta ti imas protiv jedine demokratije na BI?
sumirprimus

#92981 Re: Sirija vol. 2

Post by sumirprimus »

Ovo izrahell mu je najaca fora hehe
jao_situacije

#92982 Re: Sirija vol. 2

Post by jao_situacije »

Akibh wrote:
jao_situacije wrote:
smijem se tebi.
Nadam se da ti uskoro i neće biti smijesno, država i zakoni će profunkcionisati, kad tad
šta bolan trtljaš ti
nešto ti načuo, pročitao na klixu 2-3 reda, i ti ćeš meni pametovati a ja to studirao noći provodio uz knjige i zakone

nije ti ovo parađematsko youtube predavanje kuduza nego egzaktna nauka koja se uči i izučava
operi zube i mrš na spavanje.
mirsek

#92983 Re: Sirija vol. 2

Post by mirsek »

insomnia78 wrote:Sta ti imas protiv jedine demokratije na BI?
Isto to sto imam i protiv njemacke demokratije tridesetih i cetrdesetih godina proslog vijeka.
Kikibombona

#92984 Re: Sirija vol. 2

Post by Kikibombona »

Kakva je ovo cirkusijada, je li istina da se SAA zajedno sa sijama povukla u Abu Kamala? :-)
sumirprimus

#92985 Re: Sirija vol. 2

Post by sumirprimus »

jao_situacije wrote:
Akibh wrote:
jao_situacije wrote:
smijem se tebi.
šta bolan trtljaš ti
nešto ti načuo, pročitao na klixu 2-3 reda, i ti ćeš meni pametovati a ja to studirao noći provodio uz knjige i zakone

nije ti ovo parađematsko youtube predavanje kuduza nego egzaktna nauka koja se uči i izučava
Netacno.ovo je tema sirija i rat 2011- jos uvijek :mrgreen:
insomnia78

#92986 Re: Sirija vol. 2

Post by insomnia78 »

mirsek wrote:
Isto to sto imam i protiv njemacke demokratije tridesetih i cetrdesetih godina proslog vijeka.
Osnovaces izraelsku diviziju?
:lol:
mirsek

#92987 Re: Sirija vol. 2

Post by mirsek »

sumirprimus wrote:Ovo izrahell mu je najaca fora hehe
Zivijo ti meni domacine sto godina. :pijani:
Akibh

#92988 Re: Sirija vol. 2

Post by Akibh »

jao_situacije wrote:
Akibh wrote:
jao_situacije wrote:
smijem se tebi.
šta bolan trtljaš ti

Post prijavljen, te sve noći studiranja ti očito nisu pomogle, papak ostaje papak
japin_mutapi
Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#92989 Re: Sirija vol. 2

Post by japin_mutapi »

mirsek wrote:
japin_mutapi wrote:al pazi mozga, on bi ubijao forumase zbog asada, tiranina i ubicu, zlotvora, manijaka, samo zato sto neko ima kontra misljenje

ubio bi covjeka zbog tamo nekog diktatora, zbog bijesnog psa sto poubija narod i porusi zemlju, samo zato sto taj covjek kaze ono sto misli o nekom jebenom idiotu u jebenoj siriji
kakav je to mozak i nacin razmisljanja, kakvo zlo i mrznja, zbog koga i zbog cega
To to sto ti ne vidis kakav mentalni sklop ima neko ko hladno i proracunato manipulira civilnim zrtvama dok onanise na pobjede teroristicke skupine ISIL tepajuci njenim zlocincima da su pripadnici a SAA vojnicima da su fasisti, to jer tvoj problem.
Ja mislim da sa takvim osobama ne zelim djeliti nijednu stavku svoga zivota isto kao i sa cetnicima.
evo, u pravu si, sve sto govoris je tacno
i ubio bi covjeka zbog toga
solar7

#92990 Re: Sirija vol. 2

Post by solar7 »

mirsek wrote:
japin_mutapi wrote:al pazi mozga, on bi ubijao forumase zbog asada, tiranina i ubicu, zlotvora, manijaka, samo zato sto neko ima kontra misljenje

ubio bi covjeka zbog tamo nekog diktatora, zbog bijesnog psa sto poubija narod i porusi zemlju, samo zato sto taj covjek kaze ono sto misli o nekom jebenom idiotu u jebenoj siriji
kakav je to mozak i nacin razmisljanja, kakvo zlo i mrznja, zbog koga i zbog cega
To to sto ti ne vidis kakav mentalni sklop ima neko ko hladno i proracunato manipulira civilnim zrtvama dok onanise na pobjede teroristicke skupine ISIL tepajuci njenim zlocincima da su pripadnici a SAA vojnicima da su fasisti, to jer tvoj problem.
Ja mislim da sa takvim osobama ne zelim djeliti nijednu stavku svoga zivota isto kao i sa cetnicima.
Kako asadovci mogu biti dobri a ne fasisti kad su pobili 100 puta vise civila od ISILA,al kad neko ovako kaze odmah mu lijepita etiketu isilovca-Ma asadovci su veci isilovci i od samih isilovaca a vi pricajte price.
sumirprimus

#92991 Re: Sirija vol. 2

Post by sumirprimus »

Zanimljivo jos bagdadi nije isplivo.
Da nije tu u tom kemalu?
sunceKOtepsija

#92992 Re: Sirija vol. 2

Post by sunceKOtepsija »

Demokratija, osnovana (ako zanemarimo Rotschilda) od strane teroristicke organizacije Irgun, na cijem celu je bio terorista-Nobelovac Menachem Begin?!

Tekovine Irguna:
japin_mutapi
Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#92993 Re: Sirija vol. 2

Post by japin_mutapi »

nista efikasno
Nadzornik

#92994 Re: Sirija vol. 2

Post by Nadzornik »

Kikibombona wrote:Kakva je ovo cirkusijada, je li istina da se SAA zajedno sa sijama povukla u Abu Kamala? :-)

Nije se lako boriti sa ludjacima,dizu se u vazduh i raznose jos od prosle noci.
Ceka se da se ovi manijaci izduvaju i da izadje sto vise civila a zatim,zna se,ravnanje i sa neba i sa zemlje.

Image
Akibh

#92995 Re: Sirija vol. 2

Post by Akibh »

mirsek wrote:
Akibh wrote:
sunceKOtepsija wrote:

Tebi je ovo obicna bezazlena fantazija, to sto Savoxx konstantno godinama pise :?
Ajd mi reci u cemu mi on moze nabiti kompleks, on nema nista protiv ISIL-a i izrahella a ja imam, joj jes mi suknuo. :-)
Napisao si da bi ga strijeljao, zar ti treba bilo šta pojašnjavati. Dno dna, kompleks - beskonacno
solar7

#92996 Re: Sirija vol. 2

Post by solar7 »

Akibh wrote:
sunceKOtepsija wrote:

Ovo il je salik il je njegov glasnogovornik,jer kako grdne rane salik ode na ladjenje ovaj nista o ujgurima ne pise vec sami salik mantru tuce.Aj malo o ujgurima pa vidis da raja vene za tim.
zrakomlat

#92997 Re: Sirija vol. 2

Post by zrakomlat »

insomnia78 wrote:Inace u Izraelu je u toku vojna vjezba “Blue Flag”. Najveca vjezba avijacije na svijetu. Ucestvuju piloti Izraela, USA, Njemacke, Francuske, Indije, Grcke i Poljske
čuj grci, okle im keš za kerozina
jao_situacije

#92998 Re: Sirija vol. 2

Post by jao_situacije »

Akibh wrote:
Post prijavljen, te sve noći studiranja ti očito nisu pomogle, papak ostaje papak
kad već spominješ prijavljivanje i represivne organe šta misliš da kontaktiram neke poznanike, pa da malo provjere tebe, savkana našeg lijepog i sve koji u 3 smjene pišu sa njegovog profila, solara, i ostale, doduše jedan dio vas parađematlija je u srbijU i crnu gorU ali imaju i tamo organi i službe

šta kažeš parađematlijo, pitaj kolege jel im zanimljivo kad ulete aveti u zoru sa fantomkama i heklerima i zagalame lezi dole policija
jesi zainteresiran ?
sunceKOtepsija

#92999 Re: Sirija vol. 2

Post by sunceKOtepsija »

solar7 wrote:
Akibh wrote:
sunceKOtepsija wrote:

Ovo il je salik il je njegov glasnogovornik,jer kako grdne rane salik ode na ladjenje ovaj nista o ujgurima ne pise vec sami salik mantru tuce.Aj malo o ujgurima pa vidis da raja vene za tim.
Jel vama u BeranE legla uplata? Meni jos nije, tako da Ujguri&co su za sada na cekanju. Nema dzabe ni u stare babe....
insomnia78

#93000 Re: Sirija vol. 2

Post by insomnia78 »

sunceKOtepsija wrote:
Demokratija, osnovana (ako zanemarimo Rotschilda) od strane teroristicke organizacije Irgun, na cijem celu je bio terorista-Nobelovac Menachem Begin?!

Tekovine Irguna:
Ovo je fake. Ni uniforme ni oruzje nije IDF-ovo
Locked