Odgovorili su neki dan na ovo pitanje, a odgovor glasi da promo Smart TV aplikacije na tom paketu traje u toku cijele ugovorne obaveze.erotica wrote: Može li informacija koliko traje promo period za eon smart tv aplikaciju na eon duo light paketu, jer su nam pregovori oko novog ugovora zapeli na tome pošto mi kolegica nije znala reći da li je taj promo period 1 mjesec ili godina i 7 mjeseci, te da tako mogu da deaktiviraju pristup aplikaciji bilo kada.
Telemach - ALL ABOUT 4
Moderator: Benq
- crnivrag
#92976 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
- REDDEVILS
#92977 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Hvala Crni na odgovorucrnivrag wrote:Mora da su nešto čačkali po portalu i to zeznuli za korisnike van mreže, jer evo kod mene upravo pokazuje sve te podatke.REDDEVILS wrote: Sta je sa ovom Moj Telemach aplikacijom nema mi nigdje PREGLED MOJIH UPLATA koje sam izvrsio a ni podataka o korisniku Telemach usluge
- Telemach
#92978 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
@all,Benq wrote:++TESLA_EDISON wrote: Očekujem da bude besplatno za premium korisnike. Svakako su svi kanali svako malo otključani i mi plaćamo da bi drugi besplatno gledali.
Obavještavamo vas da će u ponudi za naše korisnike biti dostupan novi SVOD paket „ Senke nad Balkanom by Nova S“ na svim platformama.
Kreiraćemo dva kataloga - jedan u okviru Nova S SVOD-a gdje će se epizode upload-ovati na sedmičnom nivou i to pretpremijerno prije emitovanja na linearnom kanalu, a drugi katalog će kako smo najavili, biti izdvojen po nazivom “Senke nad Balkanom by Nova S” i moći će da se kupi za 14,90 KM. Kupovinom kataloga otvarate svih 10 epizoda Sezone 2.
- erotica
#92979 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Pošto vidim da volis odgovaras umjesto Telemaha reci mi da li garantujes da je to zvanična informacija jer su mi njihovi radnici telefonom rekli da kada bi potpisao ugovor na dvije godine niko mi ne garantuje da će mi promo period trajati za cijelo vrijeme ugovorne obaveze.crnivrag wrote:Odgovorili su neki dan na ovo pitanje, a odgovor glasi da promo Smart TV aplikacije na tom paketu traje u toku cijele ugovorne obaveze.erotica wrote: Može li informacija koliko traje promo period za eon smart tv aplikaciju na eon duo light paketu, jer su nam pregovori oko novog ugovora zapeli na tome pošto mi kolegica nije znala reći da li je taj promo period 1 mjesec ili godina i 7 mjeseci, te da tako mogu da deaktiviraju pristup aplikaciji bilo kada.
Tako da ipak molim da mi @telemach da zvaničnu informaciju.
- crnivrag
#92980 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Zvanični odgovor imaš ovdje: https://forum.klix.ba/telemach-all-abou ... #p15983974erotica wrote: Pošto vidim da volis odgovaras umjesto Telemaha reci mi da li garantujes da je to zvanična informacija jer su mi njihovi radnici telefonom rekli da kada bi potpisao ugovor na dvije godine niko mi ne garantuje da će mi promo period trajati za cijelo vrijeme ugovorne obaveze.
Last edited by crnivrag on 01/11/2019 14:05, edited 1 time in total.
- Telemach
#92981 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
erotica wrote:@telemach
Može li informacija koliko traje promo period za eon smart tv aplikaciju na eon duo light paketu, jer su nam pregovori oko novog ugovora zapeli na tome pošto mi kolegica nije znala reći da li je taj promo period 1 mjesec ili godina i 7 mjeseci, te da tako mogu da deaktiviraju pristup aplikaciji bilo kada.
Zdravo erotica,
U ovom trenutku ne možemo precizirati do kada će trajati Promo period u Eon Smart TV aplikacije u EON Light paketima.
- erotica
#92982 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Eto ti post ispod pa pročitaj, kao što su mi rekli putem telefona ne znaju ni oni sami koliko promo period traje.crnivrag wrote:Zvanični odgovor imaš ovdje: https://forum.klix.ba/telemach-all-abou ... #p15983974erotica wrote: Pošto vidim da volis odgovaras umjesto Telemaha reci mi da li garantujes da je to zvanična informacija jer su mi njihovi radnici telefonom rekli da kada bi potpisao ugovor na dvije godine niko mi ne garantuje da će mi promo period trajati za cijelo vrijeme ugovorne obaveze.
- erotica
#92983 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Znači ukoliko potpisem ugovor na dvije godine može se desiti da promo period istekne nakon 6 mjeseci npr i da više ne mogu koristiti tv app? Samo da budemo načisto, ništa drugo.Telemach wrote:erotica wrote:@telemach
Može li informacija koliko traje promo period za eon smart tv aplikaciju na eon duo light paketu, jer su nam pregovori oko novog ugovora zapeli na tome pošto mi kolegica nije znala reći da li je taj promo period 1 mjesec ili godina i 7 mjeseci, te da tako mogu da deaktiviraju pristup aplikaciji bilo kada.
Zdravo erotica,
U ovom trenutku ne možemo precizirati do kada će trajati Promo period u Eon Smart TV aplikacije u EON Light paketima.
-
tap3ah75
#92984 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
OVO NIJE TAČNO!!!crnivrag wrote:Odgovorili su neki dan na ovo pitanje, a odgovor glasi da promo Smart TV aplikacije na tom paketu traje u toku cijele ugovorne obaveze.erotica wrote: Može li informacija koliko traje promo period za eon smart tv aplikaciju na eon duo light paketu, jer su nam pregovori oko novog ugovora zapeli na tome pošto mi kolegica nije znala reći da li je taj promo period 1 mjesec ili godina i 7 mjeseci, te da tako mogu da deaktiviraju pristup aplikaciji bilo kada.
Jer sam ja taj koji je to pitao (nekoliko stranica unazad) i nije mi član foruma telemach tako odgovorio.
-
tap3ah75
#92985 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Mogu komotno i za 31 dan ukinuti.erotica wrote:Znači ukoliko potpisem ugovor na dvije godine može se desiti da promo period istekne nakon 6 mjeseci npr i da više ne mogu koristiti tv app? Samo da budemo načisto, ništa drugo.Telemach wrote:erotica wrote:@telemach
Zdravo erotica,
Mada je koliko se sjećam bilo govora da je promo period zamišljen da traje zapravo samo 15 dana
-
gidra
#92986 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ne pratim ovu temu odavno a ni njihov portal i vijesti..
Moze li mi neko reci kad je telemach digao cijene Eon full paketa na 67.5 KM ??
Ja gledam meni racuni dolaze i dalje 61.5 KM..
-
tap3ah75
#92987 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Sad će brzo i Nova GodinaTESLA_EDISON wrote:Očekujem da bude besplatno za premium korisnike. Svakako su svi kanali svako malo otključani i mi plaćamo da bi drugi besplatno gledali.crnivrag wrote:https://telemach.ba/senke-nad-balkanom-2NE ČEKAJ KRAJ - POGLEDAJ SVE ODMAH
Prvi put od 8. novembra cijela Bosna i Hercegovina će moći da gleda sve epizode nove sezone “Senke nad Balkanom 2” odjednom, bez čekanja i pauze, bez reklama!
Svih 10 epizoda bit će ti dostupno za 14,90 KM u EON ili D3 Video klub katalogu “Senke nad Balkanom 2”, i to 30 dana od trenutka kupovine. Bilo gdje u Bosni i Hercegovini preko interneta cijeli serijal Senki nad Balkanom 2 moći ćeš da gledaš odjednom, preko EON aplikacije. Registruj EON na jednom Smart TV uređaju i na do 3 mobilna uređaja - telefonu, tabletu ili računaru i kao Telemach korisnik možeš odmah da gledaš cijelu sezonu i preko EON Smart Box-a i D3.
Druga sezona popularne serije, u originalnoj produkciji United Media, od autora Dragana Bjelogrlića, emitovat će se ekskluzivno na kanalu Nova S. Šest godina nakon događaja u prvoj sezoni, popularni junaci Tane i Stanko kreću u avanturu koja će baciti novo svjetlo na skrivenu historiju. U uzavreloj atmosferi društvenih i ideoloških previranja, tajna društva i ilegalne organizacije usmjeravaju državnu politiku. Pored političke pozadine serije, koja se vrti oko atentata na kralja Aleksandra Karađorđevića, radnja će imati i paralelne priče koje imaju zajednički rasplet. Epski zamah, uzbudljiva akcija, živopisni novi i stari likovi i vrhunska gluma, učinit će da druga sezona „Senki nad Balkanom“ ode korak dalje u postavljanju novog standarda regionalnog igranog programa.
AKTIVACIJA JE BRZA I LAKA I POČINJE OD 8. NOVEMBRA
Korisnici EON, D3 ili Total TV platforme, aktivacijom na mojtelemach portalu moći će u par koraka da kupe paket “Senke 2” ili pozivom na 1360.
Eto nama otključanih kanala.
- crnivrag
#92988 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Da ne koristiš EON Duo Full paket kojem je cijena 59.50 KM?gidra wrote:Ne pratim ovu temu odavno a ni njihov portal i vijesti..
Nije bilo korekcija cijena od aprila ove godine.
- Telemach
#92989 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
@gidra,gidra wrote:Ne pratim ovu temu odavno a ni njihov portal i vijesti..
Cijena nije izmjenjena. Vjerujemo da koristite određene akcijske pogodnosti. Možete nam dostaviti broj Ugovora u pp kako bismo izvršili provjere.
- REDDEVILS
#92990 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
@Telemach mozeli odgovor na ovo moje pitanje , sad mi je i E racun deaktiviran sta se desava sa Moj Telemach aplikacijomREDDEVILS wrote:Sta je sa ovom Moj Telemach aplikacijom nema mi nigdje PREGLED MOJIH UPLATA koje sam izvrsio a ni podataka o korisniku Telemach usluge
- erotica
#92991 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Može li potvrda na moje pitanje par postova gore?Telemach wrote:@gidra,gidra wrote:Ne pratim ovu temu odavno a ni njihov portal i vijesti..
Cijena nije izmjenjena. Vjerujemo da koristite određene akcijske pogodnosti. Možete nam dostaviti broj Ugovora u pp kako bismo izvršili provjere.
- erotica
#92992 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Znam, zato sam i rekao da ne treba da se miješa onaj kome nije upućeno pitanje a da ne može da garantuje to što kaže.tap3ah75 wrote:OVO NIJE TAČNO!!!crnivrag wrote:Odgovorili su neki dan na ovo pitanje, a odgovor glasi da promo Smart TV aplikacije na tom paketu traje u toku cijele ugovorne obaveze.erotica wrote: Može li informacija koliko traje promo period za eon smart tv aplikaciju na eon duo light paketu, jer su nam pregovori oko novog ugovora zapeli na tome pošto mi kolegica nije znala reći da li je taj promo period 1 mjesec ili godina i 7 mjeseci, te da tako mogu da deaktiviraju pristup aplikaciji bilo kada.
Jer sam ja taj koji je to pitao (nekoliko stranica unazad) i nije mi član foruma telemach tako odgovorio.
- Telemach
#92993 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Zdravo erotica,erotica wrote:Može li potvrda na moje pitanje par postova gore?Telemach wrote:@gidra,gidra wrote:Ne pratim ovu temu odavno a ni njihov portal i vijesti..
Pozvaćemo Vas i odgovoriti na sve upite vezane za ponudu i usluge.
- crnivrag
#92994 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Izašla je nova verzija HBO GO aplikacije za Android TV uređaje (5.11.5), pa ako imate EON box i koristite ovu aplikaciju, update na novu verziju možete izvršiti download-om .apk file-a sa sljedećeg linka:
https://www.apkmirror.com/apk/hbo-holdi ... /download/
- odmor
#92995 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Moze li neko reci kakva su iskustva EON na android box da se podesi i usput moze li EON vrtit android box quad core 1.5ghz, 2gb ddr3 rama, 16gb interne memorije???
Edit: Android 7.1.2 Nougat, wifi, 4K..
Edit: Android 7.1.2 Nougat, wifi, 4K..
- crnivrag
#92996 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Može, nije zahtjevna aplikacija.odmor wrote:Moze li neko reci kakva su iskustva EON na android box da se podesi i usput moze li EON vrtit android box quad core 1.5ghz, 2gb ddr3 rama, 16gb interne memorije???
Ako ti je na box-u instaliran Android TV OS onda ćeš moći instalirati samo EON Smart TV aplikaciju za čiju aktivaciju ti treba prikladan paket usluga.
Ako je u pitanju običan Android OS onda ide mobilna aplikacija, ali za nju treba miš da bi mogao upravljati njom.
Minimalna Android verzija za EON Smart aplikaciju je 5.0 (Lolipop), a za običnu Android verziju EON aplikacije, minimalna verzija je 4.4. (Kit Kat).
P.S. Ako imaš Android TV verziju na box-u, a nemaš prikladan paket usluga, EON Smart TV aplikaciju možeš promotivno koristiti 15 dana registracijom za EON promo TV paket usluga na sljedećem linku: https://telemach.ba/oec/eon/free-trial/5091
- typeOnegative
#92997 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
crnivrag wrote:Izašla je nova verzija HBO GO aplikacije za Android TV uređaje (5.11.5), pa ako imate EON box i koristite ovu aplikaciju, update na novu verziju možete izvršiti download-om .apk file-a sa sljedećeg linka:
Pitam za frenda jer ne koristim je na boxu , jel mora miš ili se može kontrolirat daljinskim od boxa ?
- crnivrag
#92998 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ovo je verzija koja je potpuno optimizovana za Android TV uređaje, i sve funkcionalnosti su dostupne putem daljinskog upravljača.typeOnegative wrote: Pitam za frenda jer ne koristim je na boxu , jel mora miš ili se može kontrolirat daljinskim od boxa ?
- typeOnegative
-
megaribi1
#93000 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Probao sam. Digitalni kanali se nakon T spoja i kablova od po dva metra pretvore u kockice na oba televizora a zvuk u "bbzzzzzbbbprc Prije upo bzzprcprco lijeku prcpbzzcvrk kontraindikaci bzzz prc prc ", a analogni savršeno rade jer su jačeg signala.TESLA_EDISON wrote:
Danas ima peko 60 FTA kanala koji su otključani i dostupni za skoro svaki tv prijemnik. Isto se može T spojevima proširiti na veliki broj prijemnika i slika da bude neporedivo bolja a dodatno ulaganje 0 KM.