A šta sam to ja skrivio pa da me sipa prati? zar da zabranimo slobodnu riječ? Joj gubiš se tebreks strašno, dohavizaj se malo.Akibh wrote:rajv0sa wrote:
Eh balavac neizivljeni, da sipa radi svoj posao drugačije bi se pjesme ovdje svirale... Znam, za sada možete kako hocete
Sirija vol. 2
- rajv0sa
#92951 Re: Sirija vol. 2
-
sarajevoxxxx
#92952 Re: Sirija vol. 2
A Mirsek? Šta bi mirsek bio u ovom jadnom sirijskom ratu Bože dragi. Duša moja, nimalo manipulatorska, još manje pokvarena, nisi ti četnik, ti bi samo forumaše hladno ubijao pred tamo nekim zidom. Gdje može biti pokvarena duša kojoj smeta da se protiv religije govori. Još tako hrabar "odmah pred zid" odmah "govnjivom motkom".Nema šta sočno brate psuješ i prijetiš (jest da je net ali ne sumnjamo da bi mi sve to smio u lice reći) baš kao i kolege koje te podržavaju Salik i ostali Asadovci koji bi ubijali forumaše.mirsek wrote:To je taj primjer pokvarenog manipulatora koji laze, petlja, siri i propagira nazadnu zlocinacku ideologiju, udarajuci podlo na najniza ljudska osjecanja samo da propaganda urodi plodom i na kraju zakljuci da neko hoce da ga dira samo zato sto se ne slaze sa njim.sarajevoxxxx wrote:
O znam, ti i Salik i ostala "fina" raja, kako ono ide "ubijat vas više puta zajedno sa četnicima" "ganjat sa govnjivom motkom".I šta kažeš @karakters vrijeđa religiju. Misliš što nije poput tebe i Salika tako hrabar da odmah ubija ko mu se ne sviđa, on "jadnik" samo vrijeđa
Savoxx bi u ISIL-u bio onaj sto siri propagandu o humanoj alkaidi, cita presude prije klanja ljudi i izdaje fetve za osvete i ubijanja drugih a onda kad bi ga uhvatili sa tuznim i nevinim pogled bi se zalio kako neko ima nesto protiv njega samo zato sto ima drugacije misljenje a on licno nikoga nije zaklao.
Dusa moja manipulatorska pokvarena, naravno da te gledam isto kao cetnike.
Sto pitas, da neces mozda proci kroza me ako se naljutis ?
- rajv0sa
#92953 Re: Sirija vol. 2
japin_mutapi wrote:Akibh wrote:
Poštujem i slažem se, sve što je čovjek napisao je gola istina. 'Revolucija' je postala jedno žešće sranje, vidi to svako normalan... Smeta mi samo tvoja zatucanost, fašizam, bezobrazluk i licemjernost u odbrani jedne strane u sukobu. Pazi šta i kako pises

-
sarajevoxxxx
#92955 Re: Sirija vol. 2
Bi li i ti postrojavao pred zid i ubijao ljude sa kojima se ne slažeš? Šta je to nakon godina podrške sirijskom zlotvoru počeli ste prijetitu likvidacijom forumaša.Ili ti se samo malo pomutio razum od silne podrške Asadovim ubicama, ne ideš baš toliko da bi sad streljao kao Salik i Mirsek? Ili ganjao govnjivom motkomsunceKOtepsija wrote:Akibh wrote: Upravo je to i problem, javno podrzavas terorističke skupine Irana, Iraka, avganistana, libana, ubistva civila, ravnanje gradova, avionske napade na škole, pijace i bolnice,... Za sad vam prolazi ali valjda će i državni organi jednom početi raditi svoj posao
Presmjesni lice, da si ikada reagovo na savine upise jos bi ti se na ove milozvucne ublehe neko i upeco, ali ovako...![]()
![]()
![]()
Znamo vas bolje nego vi sami sebe.
-
Akibh
#92956 Re: Sirija vol. 2
Proteroristicka retorika je zabranjena, slobodnu riječ ostavi za svoju kuću, ovo je javni forum...rajv0sa wrote:A šta sam to ja skrivio pa da me sipa prati? zar da zabranimo slobodnu riječ? Joj gubiš se tebreks strašno, dohavizaj se malo.Akibh wrote:rajv0sa wrote:
Eh balavac neizivljeni, da sipa radi svoj posao drugačije bi se pjesme ovdje svirale... Znam, za sada možete kako hocete
kaznit će se i ko na način kojim se podstrekava na nasilje ili mržnju protiv grupe ljudi ili nekog člana takve grupe zbog njihove rase, boje kože, vjeroispovijesti, porijekla ili nacionalne ili etničke pripadnosti, spola, spolnog opredjeljenja, rodnog identiteta, invaliditeta ili bilo koje druge osobine javno odobrava, poriče ili grubo umanjuje, pravosnažnom odlukom međunarodnog ili domaćeg suda utvrđen zločin genocida, zločin protiv čovječnosti i ratni zločin iz člana 6., 7. i 8. Statuta stalnog Međunarodnog krivičnog suda ili zločin iz člana 6. Povelje Međunarodnog vojnog suda, pridružene Londonskom sporazumu od 8. augusta 1945. godine i drugog međunarodnog suda koji prihvata Bosna i Hercegovina".
- japin_mutapi
- Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#92957 Re: Sirija vol. 2
al pazi mozga, on bi ubijao forumase zbog asada, tiranina i ubicu, zlotvora, manijaka, samo zato sto neko ima kontra misljenje
ubio bi covjeka zbog tamo nekog diktatora, zbog bijesnog psa sto poubija narod i porusi zemlju, samo zato sto taj covjek kaze ono sto misli o nekom jebenom idiotu u jebenoj siriji
kakav je to mozak i nacin razmisljanja, kakvo zlo i mrznja, zbog koga i zbog cega
ubio bi covjeka zbog tamo nekog diktatora, zbog bijesnog psa sto poubija narod i porusi zemlju, samo zato sto taj covjek kaze ono sto misli o nekom jebenom idiotu u jebenoj siriji
kakav je to mozak i nacin razmisljanja, kakvo zlo i mrznja, zbog koga i zbog cega
- jao_situacije
#92958 Re: Sirija vol. 2
Akibh wrote:
Proteroristicka retorika je zabranjena, slobodnu riječ ostavi za svoju kuću, ovo je javni forum...
kaznit će se i ko na način kojim se podstrekava na nasilje ili mržnju protiv grupe ljudi ili nekog člana takve grupe zbog njihove rase, boje kože, vjeroispovijesti, porijekla ili nacionalne ili etničke pripadnosti, spola, spolnog opredjeljenja, rodnog identiteta, invaliditeta ili bilo koje druge osobine javno odobrava, poriče ili grubo umanjuje, pravosnažnom odlukom međunarodnog ili domaćeg suda utvrđen zločin genocida, zločin protiv čovječnosti i ratni zločin iz člana 6., 7. i 8. Statuta stalnog Međunarodnog krivičnog suda ili zločin iz člana 6. Povelje Međunarodnog vojnog suda, pridružene Londonskom sporazumu od 8. augusta 1945. godine i drugog međunarodnog suda koji prihvata Bosna i Hercegovina".
-
Akibh
#92959 Re: Sirija vol. 2
Mi, vi, vas, nas? Tebi fakat treba pomocsunceKOtepsija wrote:Akibh wrote: Upravo je to i problem, javno podrzavas terorističke skupine Irana, Iraka, avganistana, libana, ubistva civila, ravnanje gradova, avionske napade na škole, pijace i bolnice,... Za sad vam prolazi ali valjda će i državni organi jednom početi raditi svoj posao
Presmjesni lice, da si ikada reagovo na savine upise jos bi ti se na ove milozvucne ublehe neko i upeco, ali ovako...![]()
![]()
![]()
- rajv0sa
#92960 Re: Sirija vol. 2
Od ovog psihološkog analiziranja i lječničkih dijagoza je jedino gluplje kad japin pokušava napisati ozbiljan post.
-
Akibh
#92961 Re: Sirija vol. 2
Ok, većina BiH se smije isto kao i ti, salonci i hb-ovci orgijaju, ali će se uvesti red prije ili kasnijejao_situacije wrote:Akibh wrote:
Proteroristicka retorika je zabranjena, slobodnu riječ ostavi za svoju kuću, ovo je javni forum...
kaznit će se i ko na način kojim se podstrekava na nasilje ili mržnju protiv grupe ljudi ili nekog člana takve grupe zbog njihove rase, boje kože, vjeroispovijesti, porijekla ili nacionalne ili etničke pripadnosti, spola, spolnog opredjeljenja, rodnog identiteta, invaliditeta ili bilo koje druge osobine javno odobrava, poriče ili grubo umanjuje, pravosnažnom odlukom međunarodnog ili domaćeg suda utvrđen zločin genocida, zločin protiv čovječnosti i ratni zločin iz člana 6., 7. i 8. Statuta stalnog Međunarodnog krivičnog suda ili zločin iz člana 6. Povelje Međunarodnog vojnog suda, pridružene Londonskom sporazumu od 8. augusta 1945. godine i drugog međunarodnog suda koji prihvata Bosna i Hercegovina".![]()
- sunceKOtepsija
#92962 Re: Sirija vol. 2
Akibh wrote:Mi, vi, vas, nas? Tebi fakat treba pomocsunceKOtepsija wrote:Akibh wrote: Upravo je to i problem, javno podrzavas terorističke skupine Irana, Iraka, avganistana, libana, ubistva civila, ravnanje gradova, avionske napade na škole, pijace i bolnice,... Za sad vam prolazi ali valjda će i državni organi jednom početi raditi svoj posao
![]()
![]()
Pokazi mi jednu tvoju reakciju na savin upis, tokom svih godina, i priznat cu ti da si upravu i potraziti "pomoc".
- Kikibombona
#92963 Re: Sirija vol. 2
Ova frka sa Haririjem i Libanonom je totalno cudna, nejasna i kontradiktorna.
Zapadnjacki mediji, koji su pod kontrolom zapadnjackih sila, aludiraju da je Hariri zatocen u Saudiji. Pisanje velikih zapadnjackih medija je na fonu Hezbolaha.
Za to vrijeme Haririjeva stranka, prenosi Hasan Ridha, hvali Saudiju i kritikuje Iran...

Zapadnjacki mediji, koji su pod kontrolom zapadnjackih sila, aludiraju da je Hariri zatocen u Saudiji. Pisanje velikih zapadnjackih medija je na fonu Hezbolaha.
Za to vrijeme Haririjeva stranka, prenosi Hasan Ridha, hvali Saudiju i kritikuje Iran...
- rajv0sa
#92964 Re: Sirija vol. 2
Svaka čast sad pored psihologa imamo i pravnike na temi. Samo moraš stavit izvor to ti je pravilo ovdje, pa makar i do pola pročitan na arapskom.Akibh wrote:
https://www.klix.ba/vijesti/bih-mijenja ... /170613094
- jao_situacije
#92965 Re: Sirija vol. 2
smijem se tebi.Akibh wrote:Ok, većina BiH se smije isto kao i ti, salonci i hb-ovci orgijaju, ali će se uvesti red prije ili kasnijejao_situacije wrote:Akibh wrote:
kaznit će se i ko na način kojim se podstrekava na nasilje ili mržnju protiv grupe ljudi ili nekog člana takve grupe zbog njihove rase, boje kože, vjeroispovijesti, porijekla ili nacionalne ili etničke pripadnosti, spola, spolnog opredjeljenja, rodnog identiteta, invaliditeta ili bilo koje druge osobine javno odobrava, poriče ili grubo umanjuje, pravosnažnom odlukom međunarodnog ili domaćeg suda utvrđen zločin genocida, zločin protiv čovječnosti i ratni zločin iz člana 6., 7. i 8. Statuta stalnog Međunarodnog krivičnog suda ili zločin iz člana 6. Povelje Međunarodnog vojnog suda, pridružene Londonskom sporazumu od 8. augusta 1945. godine i drugog međunarodnog suda koji prihvata Bosna i Hercegovina".![]()
smijem se šta si kopirao i šta si ti to u svojoj glavici zamislio
što bi naš narod rekao kako mali perica zamišlja državu i zakone.
- sunceKOtepsija
#92966 Re: Sirija vol. 2
Ja ti ne bih ni oraha iz ruke uzeo.sarajevoxxxx wrote:Bi li i ti postrojavao pred zid i ubijao ljude sa kojima se ne slažeš? Šta je to nakon godina podrške sirijskom zlotvoru počeli ste prijetitu likvidacijom forumaša.Ili ti se samo malo pomutio razum od silne podrške Asadovim ubicama, ne ideš baš toliko da bi sad streljao kao Salik i Mirsek? Ili ganjao govnjivom motkomsunceKOtepsija wrote:Akibh wrote: Upravo je to i problem, javno podrzavas terorističke skupine Irana, Iraka, avganistana, libana, ubistva civila, ravnanje gradova, avionske napade na škole, pijace i bolnice,... Za sad vam prolazi ali valjda će i državni organi jednom početi raditi svoj posao
![]()
![]()
-
sumirprimus
#92967 Re: Sirija vol. 2
Samo vas posmatram
- mirsek
#92968 Re: Sirija vol. 2
Ja ne psujem, ja te opisujem po mom misljenju onako kako se sam predstavljas, ne prijetim nikome samo ti kazem kakav bi odnos prema takvima kao ti imao u nekom buducem ratu jer sigurno ne bi bili na istim stranama. Pa eto nadaj se da ga nece bitisarajevoxxxx wrote:A Mirsek? Šta bi mirsek bio u ovom jadnom sirijskom ratu Bože dragi. Duša moja, nimalo manipulatorska, još manje pokvarena, nisi ti četnik, ti bi samo forumaše hladno ubijao pred tamo nekim zidom. Gdje može biti pokvarena duša kojoj smeta da se protiv religije govori. Još tako hrabar "odmah pred zid" odmah "govnjivom motkom".Nema šta sočno brate psuješ i prijetiš (jest da je net ali ne sumnjamo da bi mi sve to smio u lice reći) baš kao i kolege koje te podržavaju Salik i ostali Asadovci koji bi ubijali forumaše.mirsek wrote:To je taj primjer pokvarenog manipulatora koji laze, petlja, siri i propagira nazadnu zlocinacku ideologiju, udarajuci podlo na najniza ljudska osjecanja samo da propaganda urodi plodom i na kraju zakljuci da neko hoce da ga dira samo zato sto se ne slaze sa njim.sarajevoxxxx wrote:
O znam, ti i Salik i ostala "fina" raja, kako ono ide "ubijat vas više puta zajedno sa četnicima" "ganjat sa govnjivom motkom".I šta kažeš @karakters vrijeđa religiju. Misliš što nije poput tebe i Salika tako hrabar da odmah ubija ko mu se ne sviđa, on "jadnik" samo vrijeđa
Savoxx bi u ISIL-u bio onaj sto siri propagandu o humanoj alkaidi, cita presude prije klanja ljudi i izdaje fetve za osvete i ubijanja drugih a onda kad bi ga uhvatili sa tuznim i nevinim pogled bi se zalio kako neko ima nesto protiv njega samo zato sto ima drugacije misljenje a on licno nikoga nije zaklao.
Dusa moja manipulatorska pokvarena, naravno da te gledam isto kao cetnike.
Sto pitas, da neces mozda proci kroza me ako se naljutis ?
Nisi ti obicni dobrodusni forumas, ti si propagator i agitator najveceg zla trenutno na planeti zemlji koji ne pristupa temi i analizi iskreno i posteno nego jednostrano i licemjerno pokusava da manipulise sa informacijama tako da opravda svoju stranu kao nevinu a onu drugu kao cudoviste pri tome koristeci najgnusnije metode tipa masovnog koristenje civilnih zrtava SAMO ONDA kad su nastale od strana SAA a nikako ili vrrrrlooo rijetko kad su to uradile tvoje bozanstvene snage ISIL-a ili alkaide.
POKVARENA RADIKALNA HULJO nijednom nisi otvoreno i do kraja odgovorio ni na jedno pitanje koje smo ti ja i mnogi forumasi ovdje godinama postavljali stalno pokusavajuci da izvucemo ISKRENO misljenje a koje bi bilo zasnovano na postenoj, otvorenoj i argumentiranoj diskusiji, uvijek se si vracao svojoj naucenoj mantri izbjegavajuci da konkretno i sa zrnom logike odgovoris na postavljena pitanja.
Ne vrijedis ni jednog metka kojeg bi za cetnika cuvao.
-
Akibh
#92969 Re: Sirija vol. 2
I ni manje ni više nego Asad na avataru. Tako su na nekim drugim forumima mladić i karadžić, na trećim Prlić i Boban. Tačno da čovjek ne povjeruje...japin_mutapi wrote:al pazi mozga, on bi ubijao forumase zbog asada, tiranina i ubicu, zlotvora, manijaka, samo zato sto neko ima kontra misljenje
- mirsek
#92970 Re: Sirija vol. 2
To to sto ti ne vidis kakav mentalni sklop ima neko ko hladno i proracunato manipulira civilnim zrtvama dok onanise na pobjede teroristicke skupine ISIL tepajuci njenim zlocincima da su pripadnici a SAA vojnicima da su fasisti, to jer tvoj problem.japin_mutapi wrote:al pazi mozga, on bi ubijao forumase zbog asada, tiranina i ubicu, zlotvora, manijaka, samo zato sto neko ima kontra misljenje
Ja mislim da sa takvim osobama ne zelim djeliti nijednu stavku svoga zivota isto kao i sa cetnicima.
- Nadzornik
#92971 Re: Sirija vol. 2
Ovi bez avatara su opasni i njih se covijek treba cuvati.orinoco wrote:Ko su na ovoj i temi Iraq, forumaši ISIS-ovci ili njihovi simpatizeri?
- habanero68
#92972 Re: Sirija vol. 2
Rijad ostvaruje Izraelski san
Autor Zlatko Dizdarević 11.11.2017.
http://www.tacno.net/novosti/rijad-ostv ... elski-san/
Autor Zlatko Dizdarević 11.11.2017.
http://www.tacno.net/novosti/rijad-ostv ... elski-san/
- mirsek
#92973 Re: Sirija vol. 2
Ma nisi dobro shvatio, ja samo dobronamjerno kazem da ako nekad budes u toj neko skupini koja ce ovdje u BiH pokusati da sprovede to sto ovdje tako zustro zagovaras i branis da ti najvjerovatnije ne gine zid od normalnih gradjana ove drzave.sarajevoxxxx wrote:Bi li i ti postrojavao pred zid i ubijao ljude sa kojima se ne slažeš? Šta je to nakon godina podrške sirijskom zlotvoru počeli ste prijetitu likvidacijom forumaša.Ili ti se samo malo pomutio razum od silne podrške Asadovim ubicama, ne ideš baš toliko da bi sad streljao kao Salik i Mirsek? Ili ganjao govnjivom motkomsunceKOtepsija wrote:Akibh wrote: Upravo je to i problem, javno podrzavas terorističke skupine Irana, Iraka, avganistana, libana, ubistva civila, ravnanje gradova, avionske napade na škole, pijace i bolnice,... Za sad vam prolazi ali valjda će i državni organi jednom početi raditi svoj posao
![]()
![]()
A pisi sta hoces, moje je da pljujem na tvoju radikalisticku mantru.
Last edited by mirsek on 11/11/2017 23:10, edited 1 time in total.
-
Akibh
#92974 Re: Sirija vol. 2
Nadam se da ti uskoro i neće biti smijesno, država i zakoni će profunkcionisati, kad tadjao_situacije wrote:
smijem se tebi.
smijem se šta si kopirao i šta si ti to u svojoj glavici zamislio
što bi naš narod rekao kako mali perica zamišlja državu i zakone.
-
ultrajvosa 1987
#92975 Re: Sirija vol. 2
E kad drzava nije simpatizere ISILa, Al Kaide i ostalih humanitarnih organizacija sa ovog foruma do sad pohapsila , vala je glupo ocekivati da sad reaguje...