A nikako da se sjete da ih (najgori rezim na kugli zemaljskoj) maknu s mjesta predsjedavajuceg UNovog Vijeca za ljudska prava
Licemjerstvo bez granica!
To što se vas dvojica slažete ne znači da je istina na vašoj strani.Maystor wrote:Ne bih ništa ni dodao ni oduzeo.

sekerbay wrote:To što se vas dvojica slažete ne znači da je istina na vašoj strani.Maystor wrote:Ne bih ništa ni dodao ni oduzeo.
Selam.
Ps.
Evo reuters prenosi da su izraelci negdje na sirijskoj granici oborili ruski dron.
Prije nekoliko trenutaka IDF je raketom “Patriot” preseeo dron koji je povrjedio izraelski vazdusni prostor na GolanuIl y a quelques instants, Tsahal a utilisé un missile Patriot pour intercepter un drone tentant de violer l’espace aérien israélien au Golan
Koje naše budaletino? Ko su naši, ko su vaši u Siriji, Libana, iraku? Jesi li ti uopšte normalan? Ako nisi asadov, onda si vehabija?sunceKOtepsija wrote:
No ce podrzavati vase vehabitske majmune, one koje su vrbovali nasu omladinu da ide klati, silovati, zariti i paliti po Siriji! Kao sto Mahmut efendija Karalic, ratni emir 7. muslimanske brigade ARBIH rece...
Bando jedna vehabitska, manipulatorska, prevrtljiva, licemjerna, pohlepna, zlocinacka! Licemjeri nad svim licemjerima, gori ste od cetnika!

Kad Iran i sirija budu vrsili vojne vjezbe na prostoru Sirije - to ce vjerovatno biti okarakterisano kao provokativna akcijainsomnia78 wrote:Inace u Izraelu je u toku vojna vjezba “Blue Flag”. Najveca vjezba avijacije na svijetu. Ucestvuju piloti Izraela, USA, Njemacke, Francuske, Indije, Grcke i Poljske
Akibh wrote:Koje naše budaletino? Ko su naši, ko su vaši u Siriji, Libana, iraku? Jesi li ti uopšte normalan? Ako nisi asadov, onda si vehabija?sunceKOtepsija wrote:
No ce podrzavati vase vehabitske majmune, one koje su vrbovali nasu omladinu da ide klati, silovati, zariti i paliti po Siriji! Kao sto Mahmut efendija Karalic, ratni emir 7. muslimanske brigade ARBIH rece...
Bando jedna vehabitska, manipulatorska, prevrtljiva, licemjerna, pohlepna, zlocinacka! Licemjeri nad svim licemjerima, gori ste od cetnika!
Kakva je ovo bolest, ovo nigdje nema.
I sasvim slučajno sam proveo u sedmoj brigadi 2 godine, bio i prema Kiseljaku, i u Varešu i na Igmanu... Ne spominju tu brigadu u svojim bolesnim postovima
Chemtrails. Glaj sto him poljevaju. Zato je narod i poludioNadzornik wrote:Two #RuAF Mig-31s took off earlier yesterday’s morning and conducted the first reconnaissance mission over #Syria’s skies.

Akibh wrote:Koje naše budaletino? Ko su naši, ko su vaši u Siriji, Libana, iraku? Jesi li ti uopšte normalan? Ako nisi asadov, onda si vehabija?sunceKOtepsija wrote:
Kakva je ovo bolest, ovo nigdje nema.
I sasvim slučajno sam proveo u sedmoj brigadi 2 godine, bio i prema Kiseljaku, i u Varešu i na Igmanu... Ne spominju tu brigadu u svojim bolesnim postovima
Poštujem i slažem se, sve što je čovjek napisao je gola istina. 'Revolucija' je postala jedno žešće sranje, vidi to svako normalan... Smeta mi samo tvoja zatucanost, fašizam, bezobrazluk i licemjernost u odbrani jedne strane u sukobu. Pazi šta i kako pisessunceKOtepsija wrote:
Ti da si vidio 7. brigadu, a ne bio pripadnik, ti bi postovao stav svoga emira. A ko god ga zna, zna i njegov stav o "revoluciji" i "revolucionarima" i svima onima koji ih podrzavaju.
Akibh wrote:Poštujem i slažem se, sve što je čovjek napisao je gola istina. 'Revolucija' je postala jedno žešće sranje, vidi to svako normalan... Smeta mi samo tvoja zatucanost, fašizam, bezobrazluk i licemjernost u odbrani jedne strane u sukobu. Pazi šta i kako pisessunceKOtepsija wrote:
Ti da si vidio 7. brigadu, a ne bio pripadnik, ti bi postovao stav svoga emira. A ko god ga zna, zna i njegov stav o "revoluciji" i "revolucionarima" i svima onima koji ih podrzavaju.
Upravo je to i problem, javno podrzavas terorističke skupine Irana, Iraka, avganistana, libana, ubistva civila, ravnanje gradova, avionske napade na škole, pijace i bolnice,... Za sad vam prolazi ali valjda će i državni organi jednom početi raditi svoj posaosunceKOtepsija wrote:Akibh wrote:Poštujem i slažem se, sve što je čovjek napisao je gola istina. 'Revolucija' je postala jedno žešće sranje, vidi to svako normalan... Smeta mi samo tvoja zatucanost, fašizam, bezobrazluk i licemjernost u odbrani jedne strane u sukobu. Pazi šta i kako pisessunceKOtepsija wrote:
Ja, kao i Mahmut ef. Karalic, imam od samog pocetka isti stav i isto misljenje o "revoluciji", "revolucionarima" i svima onim koji ih podrzavaju, kao sto imam isti stav prema onima koji im se suprotstavljaju. A ti sad vidi ko tu treba razmisljati i paziti.

Akibh wrote: Upravo je to i problem, javno podrzavas terorističke skupine Irana, Iraka, avganistana, libana, ubistva civila, ravnanje gradova, avionske napade na škole, pijace i bolnice,... Za sad vam prolazi ali valjda će i državni organi jednom početi raditi svoj posao
Akibh wrote:
Poštujem i slažem se, sve što je čovjek napisao je gola istina. 'Revolucija' je postala jedno žešće sranje, vidi to svako normalan... Smeta mi samo tvoja zatucanost, fašizam, bezobrazluk i licemjernost u odbrani jedne strane u sukobu. Pazi šta i kako pises