Premijer liga BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
LSD

#92901 Re: Premijer liga BiH

Post by LSD »

Pojedinci sa ove teme mi se gade. Nisu vrijedni ni jedne riječi komentara.

Ko god vrijeđa Osima i Fatu, zaslužuje automatski ban po kratkom postupku.
Crvena Tifoza

#92902 Re: Premijer liga BiH

Post by Crvena Tifoza »

Da i ovdje napišem

Velež :thumbup:

:izet:
todd_smith

#92903 Re: Premijer liga BiH

Post by todd_smith »

Bilo bi zalosno da ste djeca, ali ovo su odrasle osobe iza ovih nicklva. I bordo i plavi da se razumijemo.

Bice da je kombinacija manjak skole, kucnog odgoja, sta vec

Ljudi imaju 40-50 godina, formirane licnosti. To je bolest jarane.
vicious

#92904 Re: Premijer liga BiH

Post by vicious »

Ja foruma i govana
Logovan

#92905 Re: Premijer liga BiH

Post by Logovan »

Treba ljude masovno slati u Banovice.

Ili gasi temu, jos lakse. :lol:
armin071

#92906 Re: Premijer liga BiH

Post by armin071 »

todd_smith wrote:Bilo bi zalosno da ste djeca, ali ovo su odrasle osobe iza ovih nicklva. I bordo i plavi da se razumijemo.

Ma ima par cirkusanata sa obje strane i onda se ovdje sretnu da nam pokazu da ima onih koji jos uvijek traze moralno dno. Valjda si danas kul kad ismijavas nekoga zbog njegovih mana i sl. Nekada u nase vrijeme si dobio batina kada ismijavas bolesne i stare, ljude koje mucaju ili bilo kakav hendikep imaju ali ovi danasnji „bube i jale“ ocito imaju druge furke. Nazalost pokupili smo sa zapada sve ono sto ne valja. Treba jedan opasan hepek u nasem drustvu opcenito.
todd_smith

#92907 Re: Premijer liga BiH

Post by todd_smith »

armin071 wrote:
todd_smith wrote:Bilo bi zalosno da ste djeca, ali ovo su odrasle osobe iza ovih nicklva. I bordo i plavi da se razumijemo.

Ma ima par cirkusanata sa obje strane i onda se ovdje sretnu da nam pokazu da ima onih koji jos uvijek traze moralno dno. Valjda si danas kul kad ismijavas nekoga zbog njegovih mana i sl. Nekada u nase vrijeme si dobio batina kada ismijavas bolesne i stare, ljude koje mucaju ili bilo kakav hendikep imaju ali ovi danasnji „bube i jale“ ocito imaju druge furke. Nazalost pokupili smo sa zapada sve ono sto ne valja. Treba jedan opasan hepek u nasem drustvu opcenito.
Nema tu mnogo pametovanja, ljudi su bolesni i nemaju kucnog odgoja.

Zamisli tvoj stari dodjena jebeni forum i svadja se sa ljudima ili trolla ljude. Covjek od 50-60 godina da to radi. Pa za psihologa majke mi.
90minut

#92908 Re: Premijer liga BiH

Post by 90minut »

hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha

Al' zamisli stvarno, mislim ne mogu moj je pod zemljom,

Al' komedija živa :lol: :lol: :lol:
ultima_palabra

#92909 Re: Premijer liga BiH

Post by ultima_palabra »

Pitar sa Kariba wrote:Ma to samo govori o onima koji pisu, i tako treba i gledati.
Izvuce se LJ0Ž3, al' je strmopizd vec golim okom vidljiv....
Odlicno igrate ali vas sudije jbu.... :zzzz:
Sta li ce tek biti kad proigramo, nece nam niko centra preci :mrgreen: :skoljka:
ganjeta

#92910 Re: Premijer liga BiH

Post by ganjeta »

armin071 wrote: Ma ima par cirkusanata sa obje strane i onda se ovdje sretnu da nam pokazu da ima onih koji jos uvijek traze moralno dno. Valjda si danas kul kad ismijavas nekoga zbog njegovih mana i sl. Nekada u nase vrijeme si dobio batina kada ismijavas bolesne i stare, ljude koje mucaju ili bilo kakav hendikep imaju ali ovi danasnji „bube i jale“ ocito imaju druge furke. Nazalost pokupili smo sa zapada sve ono sto ne valja. Treba jedan opasan hepek u nasem drustvu opcenito.
Ovoga nema u tolikoj mjeri u normalnom životu. Ja sam noćas gledao Želju 50 m od stadion Koševo i bilo nas je par plavih ostalo sve pitari, slavio golove, niko ružnu riječ nije reko a bilo nas je svih generacija.

Ali jbg internet trpi sve debile.
decko_sa_kovaca

#92911 Re: Premijer liga BiH

Post by decko_sa_kovaca »

Jedva smo pobjedili pored lose igre jos i sudijska nepravda, prekida nam ciste kontre ponistiva gol zbog ne postejeceg ofsajda i to nakon sto je zec istrco 25-30 metara :-) ocigledan korner nece da dosudi sreca kolega ga je ispravio
sole2mio

#92912 Re: Premijer liga BiH

Post by sole2mio »

evo za ove strucnjake :)

Image
manijak1

#92913 Re: Premijer liga BiH

Post by manijak1 »

Neke nije poguro Ishaković čarobna lampa plus razbojnici :D pa nam nagovijestio strmoglav , valjda konta da ćemo bez kopački otić u Mostar.
Jel nam to nije poništen čist gol ? O ostalim sudijskim greškama , nema potrebe pričat , u ovom slučaju smo bili dovoljno jaki da ih poništimo.
E sad ako je sudeći po vašoj igri protiv Čelika ne da vam slijedi strmoglav , već vam predstoji cunami u Tuzli :oops: džaba sudijića i ostalih vjernih pomagača.
:thumbup: Saraj5vo :thumbup:
armin071

#92914 Re: Premijer liga BiH

Post by armin071 »

sole2mio wrote:evo za ove strucnjake :)

Image
Za ove izjave pojedinaca iz Celika ja bi trazio neutralno vjestacenje sudija iz Uefe i ako ne nadju neka velika odstupanja odnosno greske ovog turcina dozivotno odstraniti iz BiH a pojedince iz Celika poput onog alkosa Jamaka naknadno kazniti. Ja ne kazem da su sudije cvjecke ali isto tako ovo bezargumentovano izdrkavanje po istim je isto cirkus. Ovi krkanski orkenstrirani nastupi su samo nama u BiH svojstveni.
mirza_15

#92915 Re: Premijer liga BiH

Post by mirza_15 »

Image
Kako crveni, a nije šansa za gol? Kaaaakooooo? Hoće li neko od ovih stručnjaka da nam objasni? Pogotovo me zanima mišljenje sportskih novinara koji bi trebali da znaju pravila.
Tomahawk11
Globalni moderator

#92916 Re: Premijer liga BiH

Post by Tomahawk11 »

Bitno je zagalamiti... Sad je li osnovano ili nije, nebitno... Bitan je efekat koji se postigne... Govorim o ovom forumu, ovoj temi... Realnost je nešto drugačija.

Slično je sa portalima, napišu naslov koji zapali aktere, sve oni vide uz pomoć jedne kamere SD rezolucije Moje Tv 8-)
Nivelacija

#92917 Re: Premijer liga BiH

Post by Nivelacija »

Crveni, skolski primjer otvoreni dzon na nogu

Zuti karton za Celik zbog prigovora +6 kartona za Celik na utakmici jos zbog prigovora.

Gavric 5 startova od kojih 2 izuzetno agresivna bez kartona.
manijak1

#92918 Re: Premijer liga BiH

Post by manijak1 »

Tomahawk11 wrote:Bitno je zagalamiti... Sad je li osnovano ili nije, nebitno... Bitan je efekat koji se postigne... Govorim o ovom forumu, ovoj temi... Realnost je nešto drugačija.

Slično je sa portalima, napišu naslov koji zapali aktere, sve oni vide uz pomoć jedne kamere SD rezolucije Moje Tv 8-)
Biće najprije da smo prvo ostali bez dobrih kamermana i režisera , pa poslije kako 90 posto ljudi ne plaća taksu :D i bez nove tehnike.
Svaka galama ovdje je prdež :D u prašinu , mada moram priznat da nekad izletim iz cipela u hladan bazen , pa se vratim tastaturi .
A jeste onda navalili na nas :D kad smo uzeli Čelik sa nepravdama , kad ono bumerang stiže kad se najmanje nadaš .
Al' nije ista situacija :oops: mi smo imali povoljan rezultat , a vi ste bili na ivici ambisa :lol: .
Eto.....Hari bićeš s raštikom u pari :D ko i u Tuzli , pitari :lol:
Tomahawk11
Globalni moderator

#92919 Re: Premijer liga BiH

Post by Tomahawk11 »

manijak1 wrote:
Tomahawk11 wrote:Bitno je zagalamiti... Sad je li osnovano ili nije, nebitno... Bitan je efekat koji se postigne... Govorim o ovom forumu, ovoj temi... Realnost je nešto drugačija.

Biće najprije da smo prvo ostali bez dobrih kamermana i režisera , pa poslije kako 90 posto ljudi ne plaća taksu :D i bez nove tehnike.
Svaka galama ovdje je prdež :D u prašinu , mada moram priznat da nekad izletim iz cipela u hladan bazen , pa se vratim tastaturi .
A jeste onda navalili na nas :D kad smo uzeli Čelik sa nepravdama , kad ono bumerang stiže kad se najmanje nadaš .
Al' nije ista situacija :oops: mi smo imali povoljan rezultat , a vi ste bili na ivici ambisa :lol: .
Eto.....Hari bićeš s raštikom u pari :D ko i u Tuzli , pitari :lol:
Vala baš, isto ko što sudija ošteti Valensiju sinoć :mrgreen:
HowForWhom

#92920 Re: Premijer liga BiH

Post by HowForWhom »

Platili Radnik
Platili Velez
Platili i Mladost al nisu ispostovali do kraja. Nisu mogli protiv sudija.

Ima se moze se.
animus

#92921 Re: Premijer liga BiH

Post by animus »

Nivelacija +strumfovi su glavni krivci sto je tema otisla gdje ne treba. Zato nivelacija hajde ohani malo, nemoj vise. Ne dokazuje se ljubav prema klubu spamanjem interneta sa nebulozama. Ima stadion pa bujrum navijaj.
Sudjenje je kod nas inace katastrofa i glavni krivac je mafija iz saveza ali brate ne treba praviti od muhe medvjeda. Ovo sudjenje je bilo korektno i uz manje greske na obe strane.
Ko je kriv Celiku sto ne zna realizirati sanse koje mu se stvore? Celik nije imao suta kako treba a imali su šansi. Sarajevo je krivo što ranije nije rijesilo utakmicu iz dobrih sansi. Sudija nema veze s ovim. Kad izgubis cestitas i cekas revans.
sime_cipol
Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
Grijem se na: Zdrvima
Vozim: 508 SW

#92922 Re: Premijer liga BiH

Post by sime_cipol »

mirza_15 wrote:

Image
Kako crveni, a nije šansa za gol? Kaaaakooooo? Hoće li neko od ovih stručnjaka da nam objasni? Pogotovo me zanima mišljenje sportskih novinara koji bi trebali da znaju pravila.
Nasli jedan primjer, a svake sedmice u svim ligama vidimo 100 ovakvih startova, igraci dobiju zuti u igraj dalje :lol:
Otvoreni djon Serbecica na zglob igraca Celika nije ni faul, a kamoli zuti ili ne daj Bože crveni.
Naravno da nije kad je kakanjski papak zavrsio sudiju, po nalogu Kranga Benje Kobilje Glavuse. :D
manijak1

#92923 Re: Premijer liga BiH

Post by manijak1 »

Ovako će bit kad se ne bude imalo i kad budeš pričo o nečemo što nisi gledao , onda ćeš ostat i bez motora i pite , jer si se zajebo u startu, protiv Mladosti mogo si veliki hadžija jedino platit glavnog sudiju i pomoćnika Belju , a to su već sudije , dakle ti pojma ne znaš , bolje je drži se motora nego lopte
Jah , sad smo mi krivi , sjetite samo vašeg naricanja kad smo Čelik pošteno rastalili :oops: :D
I da , svako istraživanje tuđe nepravde protiv vas je spamanje .Baš lijepo :oops: sve po ustaljenoj tradiciji , čuj otiđi na stadion :lol: :lol: pa đe ste vi na stadionu :? :D
A tek kolka vam je bila frća što nas nisu dobili građani :lol: ko vas što su potrali. :lol:
Al eto uživali ste u našem debaklu protiv Borca :D
animus

#92924 Re: Premijer liga BiH

Post by animus »

Ima li neko tabelu da postavi. Nisam nesto siguran. Znam da je Željo u životnoj formi a vratio se i Stihl(a). :run:
Last edited by animus on 20/10/2019 10:46, edited 1 time in total.
Pitar sa Kariba
Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.

#92925 Re: Premijer liga BiH

Post by Pitar sa Kariba »

ManijakOne :thumbup:
Nadam se da ce se igraci Slobode na isti nacin izboriti za tesko zaradjenu crkavicu na isti nacin!
Treba ovo na tuzlanski.ba postaviti. :D

Robija-> Pravila fudbalske igre!(?)
Locked