Jebo ge led ovdje niko ne zna citati. Sta mislis zasto sam stavio navodnike?dragma wrote:Nismo jarane, tu smo mi gdje smo i bili, i gdje ćemo vazda biti, samo nećemo da se petljamo u vaše familijarne čarke, malo se zakačili dijaspora i provincija sa početnicima i odmah pitanje đe su Sarajlije, zovi Sarajlije u pomć!?insomnia78 wrote: Sve iz ubjedjenje. A kolege “sarajlije” se zavukle u misije rupe. Bajagi ne citaju
Ne ide bolan to tako, nismo ni mi za vas pitali niti smo vas zvali kad je gorilo Sarajevo. Osim toga vidim pravo vam dobro ide pa nije red da vam se seremo u ćejf, a vi će te se svakako opet sresti negdje u Klagenfutu ili Strazburu pa će te u kafani zajedno (zagrljeni) pjevati Cecine pjesme.
Sirija vol. 2
- insomnia78
#92801 Re: Sirija vol. 2
-
karakters
#92802 Re: Sirija vol. 2
Znaju tri hafiza, ali samo do pola vijesti i samo na arapskom.insomnia78 wrote: Jebo ge led ovdje niko ne zna citati. Sta mislis zasto sam stavio navodnike?
Nista bez alo alo pokreta otpora.
- dragma
- Vozim: Pješe
#92803 Re: Sirija vol. 2
E jebo ga i ti @de l'insomnie, skonto sam ali kasno, ne moraš se odmah ljutiti i sovati kao da sam ti bog zna šta rekao.insomnia78 wrote:Jebo ge led ovdje niko ne zna citati. Sta mislis zasto sam stavio navodnike?dragma wrote:Nismo jarane, tu smo mi gdje smo i bili, i gdje ćemo vazda biti, samo nećemo da se petljamo u vaše familijarne čarke, malo se zakačili dijaspora i provincija sa početnicima i odmah pitanje đe su Sarajlije, zovi Sarajlije u pomć!?insomnia78 wrote: Sve iz ubjedjenje. A kolege “sarajlije” se zavukle u misije rupe. Bajagi ne citaju
Ne ide bolan to tako, nismo ni mi za vas pitali niti smo vas zvali kad je gorilo Sarajevo. Osim toga vidim pravo vam dobro ide pa nije red da vam se seremo u ćejf, a vi će te se svakako opet sresti negdje u Klagenfutu ili Strazburu pa će te u kafani zajedno (zagrljeni) pjevati Cecine pjesme.
A to za "Sarajlije" i "Bošnjake" si u pravu.
-
karakters
#92804 Re: Sirija vol. 2
Prave Sarajlije, oni bez znakova navoda, ne znaju reci Č. Došlje često znaju.
-
sekerbay
#92805 Re: Sirija vol. 2
Tek drugi dan na forumu a već mi je pun kufer
trolera.
Ima li kakvih novosti? Ja ne mogu ništa da nađem.Nadzornik wrote:Nesto se desava...![]()
EndGameShow EndGameShow
@EndGameShowWW3
37m
Observers: The coming hours will witness an overwhelming Saudi military strike on the camps of the criminal Hassan Nasrallah
EndGameShow
@EndGameShowWW3
39m
Recent hours have seen unusual movements at the Saudi military base in Cyprus. Some sources say dozens of Saudi F-15 jets are preparing to launch a decisive blow to Hezbollah
Liz SlyCuenta verificada
@LizSly
1 hHace 1 hora
Más
A Saudi citizen has been kidnapped in Lebanon.
-
karakters
#92807 Re: Sirija vol. 2
Ne sekiraj se, ovdje su ozbiljni forumasi vecina.sekerbay wrote:Tek drugi dan na forumu a već mi je pun kufertrolera.
-
karakters
#92808 Re: Sirija vol. 2
Nadredjeni Zumbul-ageinsomnia78 wrote:Al pazi naziva
- insomnia78
#92809 Re: Sirija vol. 2
Ne to no ova stranica sa koje nam nadzornik prenosi “vijesti”
- insomnia78
#92810 Re: Sirija vol. 2
Doduse ako se iko razumije u otmice to je raja iz KUD ‘ezbollla’
Last edited by insomnia78 on 11/11/2017 10:41, edited 1 time in total.
-
karakters
#92811 Re: Sirija vol. 2
Ahainsomnia78 wrote:Ne to no ova stranica sa koje nam nadzornik prenosi “vijesti”
- manijak1
-
sekerbay
#92813 Re: Sirija vol. 2
Vidim. Recimo ti, nemaču pojma. Upitaj insomniju ko je u turskoj bio sekerbay a u tuzli "šećer" šećerbegović - najbolje krilo bivše nam države.karakters wrote:Ne sekiraj se, ovdje su ozbiljni forumasi vecina.sekerbay wrote:Tek drugi dan na forumu a već mi je pun kufertrolera.
Ps.
Ako bi se bolesni saudi odlučili da bombarduju hezbolah, odakle bi to uradili?
Neće valjda letjeti preko izraela
Nešto ne vjerujem da će preko iraka ili sirije
-
karakters
#92814 Re: Sirija vol. 2
To je taj, haver od Zumbul-age, u Turskoj poznatog kao Simbul a-a.sekerbay wrote:Vidim. Recimo ti, nemaču pojma. Upitaj insomniju ko je u turskoj bio sekerbay a u tuzli "šećer" šećerbegović - najbolje krilo bivše nam države.karakters wrote:Ne sekiraj se, ovdje su ozbiljni forumasi vecina.sekerbay wrote:Tek drugi dan na forumu a već mi je pun kufertrolera.
![]()
- insomnia78
#92815 Re: Sirija vol. 2
Sta mislis da li ce im Bibi dopustiti da kroz izraelski zracni prostor napadnu hezbolah
-
karakters
#92816 Re: Sirija vol. 2
Realno madridski, Hezba se emancipovo. Kad su se Bosnjaci mogli emancipovati od cinjenice da je njihov najveci gazija i utemeljitelj Husrevbeg nastao kad je naocitom trebinjskom Srbinu scera turskog sultana rasirila noge do te mjere da Srbima spocitavaju genetiku, mogo se vala i Hezba emancipovati u modernu vojno politicku organizaciju.insomnia78 wrote:Doduse ako se iko razumije u otmice to je raja iz KUD ‘ezbollla’
-
solar7
#92817 Re: Sirija vol. 2
On ne moze biti sehid vec samo krepo pacov je se borio za pogresne ideale da bi bio sehid a ti mozes mislit sta hoces u toj svojoj nezatucanoj fino obrijanoj glavi a koja eto opet iako tako fina izgovara tako ruzne rijeci.Vanma pesinovim asadovcima je u krvi da vrijedjate na sve nacine a et opet smo mi zatucane glave.Ne znam ni ko si ni sta si a ne kasi sto jesi al ne valja ti ta retorika ljudski ti kazem jer nije lijepo vrijedjati.Saudi su opet mozda vise tvoja braca jer oni nista bolji od tirana asada nisu,samo moc i novac su bitni,znaci braca po dunjaluku.Kaligrafija wrote:Sta ti znas o cemu ja pricam...Jel sto je Druz, jel, pa ne moze biti sehid, branio je na ovom svijetu slobodu i pravdu, ugnjetavane od tirana, umro je kao slobodan covjek, borac i pravednik, zato je on sehid, nesto sto ti nikad neces skontat ni pojmit u toj svojoj zatucanoj glavi...A ni braca ti Saudi...!solar7 wrote:Cuj brko sehid.Mozda se ti tebas lopte drzati a ne on.Kaligrafija wrote:Ja njega ne vrijedjam, spominje koljace, pa reko tulumba je fina, a cujem zapustio bradu preko duzine jedne sake,, ko njegova braca, pa reko ogrijesio se , strsi na sve strane, pa reko da je uredi...!
A vidi brke da mu dragi Allah podari lijepi dzenet, vidi fine brade na slikama, uredna, lafcina, poginuo kao heroj, sehida naziva zlocincem, odbranio narod od divlje horde, a ovaj spominje neke tuljumbe i sampite, zar to nije vrijedjane!?? Haa!?
Drzi se ti fudbala, nije ovo za tebe...
-
karakters
#92818 Re: Sirija vol. 2
Sehid je kome u podne Muhejsini obeca dzenetske orgije da mu se cuna digne uzrak, a on se popodne sav digne uzrak, slijedeci primjer svog vodica cune.solar7 wrote: On ne moze biti sehid vec samo krepo pacov je se borio za pogresne ideale da bi bio sehid a ti mozes mislit sta hoces u toj svojoj nezatucanoj fino obrijanoj glavi a koja eto opet iako tako fina izgovara tako ruzne rijeci.Vanma pesinovim asadovcima je u krvi da vrijedjate na sve nacine a et opet smo mi zatucane glave.Ne znam ni ko si ni sta si a ne kasi sto jesi al ne valja ti ta retorika ljudski ti kazem jer nije lijepo vrijedjati.Saudi su opet mozda vise tvoja braca jer oni nista bolji od tirana asada nisu,samo moc i novac su bitni,znaci braca po dunjaluku.
- insomnia78
#92819 Re: Sirija vol. 2
karakters wrote:Realno madridski, Hezba se emancipovo. Kad su se Bosnjaci mogli emancipovati od cinjenice da je njihov najveci gazija i utemeljitelj Husrevbeg nastao kad je naocitom trebinjskom Srbinu scera turskog sultana rasirila noge do te mjere da Srbima spocitavaju genetiku, mogo se vala i Hezba emancipovati u modernu vojno politicku organizaciju.insomnia78 wrote:Doduse ako se iko razumije u otmice to je raja iz KUD ‘ezbollla’
- sunceKOtepsija
#92820 Re: Sirija vol. 2
Dozvolimo americkom Jevreju, dr. Normanu Finkelsteinu, cija je -izmedju ostalog - to struka (geopolitika) da nam kaze rijec-dvije o Hezbollahu:insomnia78 wrote:Doduse ako se iko razumije u otmice to je raja iz KUD ‘ezbollla’
-
karakters
#92821 Re: Sirija vol. 2
Nemač pojma poput tebe nije ni cuo za Bakirbeya, sekerbeyovog i Sinbul ainog jarana.insomnia78 wrote:‘ta će oni. Ni vodja, lidera, cilja, ni strategije
-
The 51st State
#92822 Re: Sirija vol. 2
merak kad ovoj sektaskoj rusofilskoj raji cetalj udara tercu.
-
sekerbay
#92823 Re: Sirija vol. 2
Bio bi to dokaz protiv njih samih. Nikad ne treba zaboraviti da vehabija iliti tzv. selefija nema više od 5%insomnia78 wrote:Sta mislis da li ce im Bibi dopustiti da kroz izraelski zracni prostor napadnu hezbolah
Ostali ih svakako ne vole, tako da bi to bio krunski dokaz.
Svaki naredni konflikt ruši njihov petrodolarima građen imidž. Ako je narodu već mrsko da čita, barem ima i imat će priliku da gleda šta rade i kako se ponašaju perjanice te škole.
Druže, pošto su ti karte za dženet?solar7 wrote:On ne moze biti sehid
Vidim, ti odlučuješ, pa reko da upitam.
Čovječe, ashabi griješili u tim pitanjima, a ti eto sebi uzeo za slobodno.
Šta ako se on kao obrazovan čovjek odrekao učenja kojeg forsiraju druzi?!
Šta ako je samo obični musliman?
Čovjek poginuo boreći se protiv ispisa - grupe za koju ovi tzv. umjereni kažu da su haridzije.
Zar "hello kitty" zehran nije kazao da će onaj koga isis ubije imati nagradu dva sehida
-
karakters
#92824 Re: Sirija vol. 2
Vehabija je 5%, ali finansiraju 80% "umjerenih" sunija. Skupa vecera, jbg.sekerbay wrote:Bio bi to dokaz protiv njih samih. Nikad ne treba zaboraviti da vehabija iliti tzv. selefija nema više od 5%insomnia78 wrote:Sta mislis da li ce im Bibi dopustiti da kroz izraelski zracni prostor napadnu hezbolah
Ostali ih svakako ne vole, tako da bi to bio krunski dokaz.
...
Zar "hello kitty" zehran nije kazao da će onaj koga isis ubije imati nagradu dva sehida
A sta ocekivati od.hello kitty nego da mu je draze da ga nagrade sa 2 sehida nego sa 72 hurije.
-
karakters
#92825 Re: Sirija vol. 2
Oj jbt grob, obrazovanje i nije plus za slijedjenje nepismenog gonica kamila koji je kamilju mokracu propisao kao medicinu.