Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
emmirr1 wrote: ↑15/05/2024 18:24
Pozdrav,
Kolegica mi traži telefon da kupi. Obzirom da je starija osoba u pitanju ne bi da daje previše novca za tako što. Kaže da bi mogla maximalno 350-400KM izdvojiti.
Bitno joj je da telefon ima solidnu memoriju i da ne ledi ekran kada se memorija popuni. Kamera na tel kaže nije toliko bitana.
Da li ima za pomemutu cijenu neki tel koji bi zadovoljio njezine potrebe
Danas sam definitivno ostao zatečen i razočaran Samsungom.
Z Fold 4 pod garancijom, neće da se otvori do kraja, pošaljem na servis u garantnom roku, odbiju mi garanciju jer uređaj ima ogrebotinu na okviru uređaja. Žalim se Samsungu direktno, isti odgovor.
Dioxis wrote: ↑16/05/2024 09:03
Z Fold 4 pod garancijom, neće da se otvori do kraja, pošaljem na servis u garantnom roku, odbiju mi garanciju jer uređaj ima ogrebotinu na okviru uređaja. Žalim se Samsungu direktno, isti odgovor.
Pa nije ZTE od 300KM jbmu... nikad vise Samsung.
Ti preklopni su još uvijek testni i više namijenjeni entuzijastima.
Nekad oblik telefona nije određivao cijenu, bilo da su preklopni, klizni ili obični.
Sad se to kod smartphonea pokušava predstaviti kao nešto premium što realno i nije, pogotovo zbog još uvijek inferiorne tehnologije, čvrstoće i kvalitete.
A razumijem to za masku, al fabricka je greska nije prouzrokovano parnicom na telefonu... imao sam do sad uvijek iPhone i nikad nisu pravili problem na servisu (slao sam 3-4 puta zbog razlicitih stvari) dok je garancija uzmu poprave bez ijednog pogovora - a svi su imali tragove koristenja logicno...
Edit: Onako rantam, samo sam ljut jer sam puno platio uređaj i nigdje veze... niko mi nije kriv doduse
emmirr1 wrote: ↑15/05/2024 18:24
Pozdrav,
Kolegica mi traži telefon da kupi. Obzirom da je starija osoba u pitanju ne bi da daje previše novca za tako što. Kaže da bi mogla maximalno 350-400KM izdvojiti.
Bitno joj je da telefon ima solidnu memoriju i da ne ledi ekran kada se memorija popuni. Kamera na tel kaže nije toliko bitana.
Da li ima za pomemutu cijenu neki tel koji bi zadovoljio njezine potrebe
neka ne stavlja mobitel u frižider ili zamrzivač i neće da ledi
yoyoyo96 wrote: ↑21/05/2024 14:27
Pozdrav, imam u planu kupovinu novog telefona pa sam se razmisljao izmedju Xiaomi 14 ili Samsung S23 ultra? Oba sa 12gb rama.
Sta vi mislite?
Oba su odlicna ali je Xiaomi kompaktni telefon a ultra najveci.
Pa eto odluci na osnovu velicine,ostalo je manje vise...to su top uredjaji u svakom pogledu.
yoyoyo96 wrote: ↑21/05/2024 14:27
Pozdrav, imam u planu kupovinu novog telefona pa sam se razmisljao izmedju Xiaomi 14 ili Samsung S23 ultra? Oba sa 12gb rama.
Sta vi mislite?
Samsung definitivno...S23 ultra im je najbolji telefon koji su izbacili. Najbolja kamera u godini izlaska (zoom je brutalan) i baterija.
Osim toga Samsung bolje drži cijenu i lakše ćeš ga prodati kad budeš mijenjao telefon.
Ja sam prošle godine jedva za 700 KM prodao Xiaomi 12 pro,a platio ga 2400 KM kad je tek izašao. Zbog toga više nikad Xiaomi. Usput taj model model se užasno pregrijavao i definitivno razočarenje nakon odličnog iskustva sa Xiaomi 10.
Dioxis wrote: ↑16/05/2024 09:03
Pozdrav,može li savjet ili prijedlog?Nikako da nađem mobitel sa kojim mogu na suncu normalno gledati u displej da vidim poruke i sve ostalo.Trenutno sam na Xiaomi 13 lite i mnogo loše na suncu,prije su bili i Samsung i Motorola i Iphone ali isto.Može li pomoć,hvala.
sredzovic wrote: ↑30/05/2024 08:47
Pozdrav,može li savjet ili prijedlog?Nikako da nađem mobitel sa kojim mogu na suncu normalno gledati u displej da vidim poruke i sve ostalo.Trenutno sam na Xiaomi 13 lite i mnogo loše na suncu,prije su bili i Samsung i Motorola i Iphone ali isto.Može li pomoć,hvala.
sredzovic wrote: ↑30/05/2024 08:47
Pa za taj rang tesko da mozes naci, tj. ne mozes naci mobitel koji moze. Tek top modeli raznih brandova mogu, a i to pod mozda. Ako mislis uzimati u tom cjenovnom rangu, onda tek moze preporuka.