Sta vas najvise nervira kod vozaca
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
mirzet87sa
#9276 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Screenshot.. valjda to nije bilo kad ste VI HARALI I KARALI gradom
e moj glupane
- MOSALJOZE
#9277 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Haman na svakoj stranici po jedna žalbaZoya wrote:Je li bilo za žmigavce? Šta je ovo sa ovim vozačima?! Slabo ko uključi žmigavce kad hoće skrenuti. Užas.
Mirzet je svoje ponudio,vi se očito izvlačite...
-
Zoya
#9278 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Nije normalno
Treba se kažnjavati.
-
mirzet87sa
#9279 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ma kakvi oni, smijesni su mi.. Dire, brat bratu, mi salje privatne prijetece poruke okruglo mjesec dana. Pozivao ga sto i jednom da iste pretvori u djela, ka'e bit ce kad on kaze..
Svi o meni sve znaju, znaju koliko para imam odnosno nemam, ko me je pravio, s kim se druzim, sta jedem, al dalje od tastature nikako da ode.. Valjda trebam zasluzit, docekat, sta li'
Moja ponuda je takva kakva je, nije na vama da mjerite prosjecne brzine utrka sa monte karla, ni godine treninga f1 vozaca. Ja ako izgubim, ja platim obrazli, ne vidim nikakvu svrhu daljne diskusije. Imas pare, interesuje te je li moguce, bujrum. Mozda zaradis, mozda izgubis.
Moja ponuda je takva kakva je, nije na vama da mjerite prosjecne brzine utrka sa monte karla, ni godine treninga f1 vozaca. Ja ako izgubim, ja platim obrazli, ne vidim nikakvu svrhu daljne diskusije. Imas pare, interesuje te je li moguce, bujrum. Mozda zaradis, mozda izgubis.
- seoBIH
#9280 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ma nema teoretske sanse...
Recimo sa Stupa do olova treba barem 30 minuta ludom voznjom. Eto neka se smanji na 25 minuta.
Uzmemo li ludu srecu od Olova do Zivinica, preko Karaule treba minimum 40 minuta uz to da ostane do Tuzle jos 15tak minuta od Zivinica.
Uz neku ludu srecu i 0 saobracaja, treba 1:25 minuta. To je minimum minimuma...
Sto je najgore, ti kazes u ovim trenutnim uslovima, gdje je cesta mokra, na karauli niske temperature.
Recimo sa Stupa do olova treba barem 30 minuta ludom voznjom. Eto neka se smanji na 25 minuta.
Uzmemo li ludu srecu od Olova do Zivinica, preko Karaule treba minimum 40 minuta uz to da ostane do Tuzle jos 15tak minuta od Zivinica.
Uz neku ludu srecu i 0 saobracaja, treba 1:25 minuta. To je minimum minimuma...
Sto je najgore, ti kazes u ovim trenutnim uslovima, gdje je cesta mokra, na karauli niske temperature.
- kafanski_covjek
#9281 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
mirzet87sa wrote: Koga da shvatim ozbiljno, direta i me_again? Prvi, kao sto vidis, zna i kad serem, a drugi me prati vec par mjeseci, a nikako da me zaustave, prebiju, bahnu, sta vec prijete preko poruka. Ne budi smijesan.

-
nightvision
#9282 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Rekoh, letio nekoliko puta, a vozio nebrojeno puta. Dodjem nekad i ja od husina do petlje za sat i po, ali dok iz tuzle dodjem do husina treba mi 10-15 minuta, pa dok udjem u sarajevo sigurno jos 10-15 minuta i vise. Sve skupa dva sata, kad je dobar dan, i to je prolazno vrijeme da sam sretan. Zato odvadi malo. Razumijem, preletio si, nije problem, svima se dogadja.mirzet87sa wrote:Ti odradio tu relaciju nekoliko puta, a ja je godisnje odradim 200 do 250 puta. Sarajevo tuzla. Ne par puta, ne par desetina puta, nego par stotina puta. Sedmicno odem barem 15-20x, znam sta pricam.
-
mirzet87sa
#9283 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Bujrum, prilika da zaradis.nightvision wrote: Rekoh, letio nekoliko puta, a vozio nebrojeno puta. Dodjem nekad i ja od husina do petlje za sat i po, ali dok iz tuzle dodjem do husina treba mi 10-15 minuta, pa dok udjem u sarajevo sigurno jos 10-15 minuta i vise. Sve skupa dva sata, kad je dobar dan, i to je prolazno vrijeme da sam sretan. Zato odvadi malo. Razumijem, preletio si, nije problem, svima se dogadja.
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#9284 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ne a sta, tvoja ponuda je postena, na drugima je da prihvate ili odbiju..
Samo jedna napomena. Helikopter, blackhawk, tu dionicu predje za 30-35 minuta.

Samo jedna napomena. Helikopter, blackhawk, tu dionicu predje za 30-35 minuta.
-
mirzet87sa
#9285 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
kafanski_covjek wrote:
direstraits0078 wrote:Ti mislis da cu ja tebi doci na instagram profil i prosuti ti zube? Ili ti meni da ces doci na instagram? Kojeg nemam niti sam imao niti imam namjeru imati, a vec sam ti rekao i zasto.Ne sekiraj se. Ja i moji samo licno i personalno poslove obavljamo. Najcesce u uslovima smanjene vidljivosti i kad je osoba koja je meta u stanju smanjene prisebnosti. Recimo, kad se vracas kuci poslije hodanja. Ili kad krenes u picarenje. Izaberemo jednu od lokacija, ponudimo ti, ti prihvatis bespogovorno i poslije je lako.
Tako da, odjebi lagano i ti i tvoji ljigavi pedercici. Nije ti ovo srednja skola i izlasci u kafanu ljigo mali.
-
mirzet87sa
#9286 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Interesantno je kako se svi sikiraju da ja ne izgubim, zao im da ostanem bez zadnje marke, sta li.. a niko nece da zaradi, a svi pouzdani.. to f1, monte karlo, black hawk, sve zavjere, sheme kombinacije, al nece niko.. 
-
nightvision
#9287 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Nece buraz niko da te ima na dusi.mirzet87sa wrote:Interesantno je kako se svi sikiraju da ja ne izgubim, zao im da ostanem bez zadnje marke, sta li.. a niko nece da zaradi, a svi pouzdani.. to f1, monte karlo, black hawk, sve zavjere, sheme kombinacije, al nece niko..
- Matijevic_Vlado
- Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..
#9288 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
15-20 puta sedmicno, znaci za godinu dana oko 1000 puta predjes tu dionicu a ne 200-250. Ja mislim da ti imas veliko iskustvo i da to mozes za sat preci, idolu moj
-
nightvision
#9289 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Sad kada si ti to primjetio sklon sam povjerovati da mirzet zapravo vozi centrotransov autobus.Matijevic_Vlado wrote:15-20 puta sedmicno, znaci za godinu dana oko 1000 puta predjes tu dionicu a ne 200-250. Ja mislim da ti imas veliko iskustvo i da to mozes za sat preci, idolu moj
Mirzete oprosti
-
mirzet87sa
#9290 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ovisi o poslu, te klijentelama. Koliko ih dodje, toliko moram ici. Office mi u tz, zbog papirologije itd. Nekad se dnevno sa-tz odradi i po 3-4 puta. A posao je ljetne prirode, tako da se radi 3-4 mjeseca, ne 12. 
-
mirzet87sa
#9291 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Kad porastem ulazit cu u birtiju, da me niko ne zajebaje. Vicete vi'direstraits0078 wrote:
![]()
E moj djete-sete. Daleko je sunce. Koprcaj se sad, koji ti je kurac trebao da seres sto ne mozes progutati.
A mator, sta ti znaci bit mator? Neki kazu ljudi u najboljim godinama. Kad udjemo u birtiju, bez obzira da li birtija bila u amsterdamu ili plovdivu, niko se ne zajebaje i niko nas jos nije istjerao ni iz jednog birca ili kluba. Jos uvijek plivamo 60 duzina, istrcimo standard za prolaz za ove ficfirice sto ih primaju u muriju, rastavimo, sastavimo, i sprasimo 17 komada u prsnu unutar jednog minuta. A to nije lose, i to po svjetskim mjerilima, priznatim i malo dalje od rupe u kojoj si se iskotio i ti i caca ti onaj tvoj pederski. Tako da, mnogo znamo, mnogo vise nego sto ces ti ikad znati. I to pod uslovom da dozivis nase godine. A u to se bas i ne bih kladio. Jer seres brate puno za svoj kalibar. A mal kalibar, ne bi vrabca prepao. I mislis da ce ko zaplakati za klosarcicem kao sto si ti?Evo ja odmah da ti kazem da nece niko. Mozda neka kurava koju si tetovirao na sebi pusti poneku sponzorsku suzicu, prije nego primi neciju karu u guzicu. Joj, ovo sam ti i rimovao.
Sto rece jednom komandant, ti si vazda bio poetska dusa.
-
SSemir
#9292 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
mogu li se ja kladiti? ali ja nemam 1000€ imam samo 2000 KM, mogu li? 
mirzete lazes kao.....forum je prezivljavao mnoge padobrance, ali ovaj put se bojim za forum
mirzete lazes kao.....forum je prezivljavao mnoge padobrance, ali ovaj put se bojim za forum
-
zigson
#9293 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
pa probaj jbt ako si uvjeren da laze hahah.. niste mi jasni fkt sta kenjate ako nemate namjere da se uvjerite..SSemir wrote:mogu li se ja kladiti? ali ja nemam 1000€ imam samo 2000 KM, mogu li?
-
SSemir
#9294 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Pa vidis da covjek samo eure prihvata. Dvije ponude je do sad odbio
-
junior3
#9295 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Nije loše, nije loše.
-
mirzet87sa
#9296 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Nemaju muda stat iza svojih rijeci. Izgovora na izvoz. Kakvo odbijanje, koga? Dire i me_again su pisljivi trolovi, taj mi ne smije na oci doci, a ne sta vise.zigson wrote:pa probaj jbt ako si uvjeren da laze hahah.. niste mi jasni fkt sta kenjate ako nemate namjere da se uvjerite..SSemir wrote:mogu li se ja kladiti? ali ja nemam 1000€ imam samo 2000 KM, mogu li?
-
zdruzdjo
#9297 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
U pokeru postoji nesto sto se zove Blef.
Znaci kad imas lose karte, a fine pare vec na stolu, zveknes jaci ulog i samim tim prepadnes protivnika koji misli da ti imas dobre karte pa odustane a ti pokupis fine pare. To obicno moze proci kod noob-ova.
E ponekad se mozes i zajebati pa nalatiti na nekoga ko zna "brojati" karte pa te moze fiknuti po usima. ili moze da ciko ima fine karte pa te proprati. ili bude veci konj od tebe pa i on za-blefira i preplati te pa ne mozes pratiti.
E sad 120-ak kilometara imas sigurno 70-ak na kojima je voziti i preko 90 nemoguce. znaci na tih 50 kilometara mora se voziti dalekooooo preko 120. blize oko 200 da bi kompenzirao. sto je opet pa reci cu nemoguce. Cak sam danas ""just for fun" pitao covjeka koji je do prije dvije godine vozao guzonju u autu koje je imalo blinkere (legalne). Covjek digao obrvu i kaze "daaaj ba, fantaziranje. jedino da se cesta totalno oslobodi saobracaja i da bude tvoja i da to znas. i tada je pitanje"
E sto ce reci, fiknes jak ulog 1000 "ojra" (koji je mnogima ovdje na forumu dvo, tro...vise-mjesecna plata) i onda se nadje neko sa dobrim kartama pa te neko proprati sa cifrom, a onda das uslov da moras u autu sa mnom, sto je odprilike u ovom slucaju i uslovima kao ruski rulet. i taj ulog mnogi ne mogu (ne zele) da proprate.
Znaci. ja nikad nisam ni pokusavao da se "trkam" sam sa sobom na toj dionici. Moze se ispod 2 sata ne sumnjam.
Ali 60 minuta????
hmmmmm.
Znaci kad imas lose karte, a fine pare vec na stolu, zveknes jaci ulog i samim tim prepadnes protivnika koji misli da ti imas dobre karte pa odustane a ti pokupis fine pare. To obicno moze proci kod noob-ova.
E ponekad se mozes i zajebati pa nalatiti na nekoga ko zna "brojati" karte pa te moze fiknuti po usima. ili moze da ciko ima fine karte pa te proprati. ili bude veci konj od tebe pa i on za-blefira i preplati te pa ne mozes pratiti.
E sad 120-ak kilometara imas sigurno 70-ak na kojima je voziti i preko 90 nemoguce. znaci na tih 50 kilometara mora se voziti dalekooooo preko 120. blize oko 200 da bi kompenzirao. sto je opet pa reci cu nemoguce. Cak sam danas ""just for fun" pitao covjeka koji je do prije dvije godine vozao guzonju u autu koje je imalo blinkere (legalne). Covjek digao obrvu i kaze "daaaj ba, fantaziranje. jedino da se cesta totalno oslobodi saobracaja i da bude tvoja i da to znas. i tada je pitanje"
E sto ce reci, fiknes jak ulog 1000 "ojra" (koji je mnogima ovdje na forumu dvo, tro...vise-mjesecna plata) i onda se nadje neko sa dobrim kartama pa te neko proprati sa cifrom, a onda das uslov da moras u autu sa mnom, sto je odprilike u ovom slucaju i uslovima kao ruski rulet. i taj ulog mnogi ne mogu (ne zele) da proprate.
Znaci. ja nikad nisam ni pokusavao da se "trkam" sam sa sobom na toj dionici. Moze se ispod 2 sata ne sumnjam.
Ali 60 minuta????
hmmmmm.
-
Me_again
#9298 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
E Mirzete ovako ćemo,mirzet87sa wrote:Mogu ja sam, nije to poenta. Poenta je kad nesto tvrdis, dodji i uvjeri se da nije tako. Insistiram da sjedi sa mnom jer znam da klosar nema marke, pa ako nista da ga pljunem dok bude izlazio na autobuskoj stanici. Najlakse je tvrditi nesto preko tastature, a kad treba sudjelovati stotinu i jedan izgovor. Fol ne gine mi se, pokvarene ti kocnice, celave gume smijesna prica totalno.
Dođoh kući i upalih ovu paklenu mašinu od kompjutera i pročitah samo dio tvog sranja. Dovoljno.
Premisa: Tvrdiš možeš za sat od Sa do Tz. Aferim ! Dokaži. Što ja moram sjediti s tobom u autu da gledam kako svaki put pišneš kad uđeš u krivinu ?
Konkluzija: Ja sam ti pošteno nudio, evo lova na haubu, s tobom se ne vozim jer ti ne vjerujem. Ja te čekam u Tz a krenuču iza tebe 5 minuta. Ako treba i ako ti treba potpora. Levatu jedan, nisi ti izdrko do sada koliko sam ja levata poput tebe napravio budalama u životu. Nemoj sada da svima ovdje pokazujem naše prepise kada sam te zvao da se upoznamo a ti nisi smio, pizdek jedan.
Hebo te klošar, nemoj da te kupim ujutro kod notara i tebe i te tvoje izdr.ane vozilice što ti podvaljuju ko muda pod bubrege.
-
Me_again
#9299 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Jbg, vrijeme odmiče pa se nešto više i pročita sa foruma. Ko se krije od tebe, pizdek ? Je li to meni upučeno ?mirzet87sa wrote:Nema taj marke, krije se vec mjesecima od mene, ne mijesaj se u nesto sto ne znas.Nepass wrote: Pa covjek ti je ponudio pare, nece da sjedi sa tobom pri tom pokusaju. Sta tu nije jasno. Nije lud. Ali kad je ponudio lovu ti si poceo mjenjati pricu.
O što će Srijeda biti vesela .......
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#9300 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Banned user for reason “kršenje pravila foruma”
» Me_again
mjesec
Banned user for reason “kršenje pravila foruma”
» mirzet87sa, direstraits0078
trajno