Zeničani
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- ExNihilo
#9276 Re: Zeničani
Meni se zgadilo samoreklamiranje po Klixu svakoga ko pređe granicu.
-
kakavdanakneiskustvu
#9277 Re: Zeničani
Jimmy McNulty wrote:Meni su se neki dan zgadili komentari na članak o našoj sugrađanki Lejli Nizamić, pogotovo što ovako poznajem djevojku iz viđenja. Fuj, kakva smo mi bagra generalno gledajući, stoka sa dna kace...
šta bi,nisam u toku?
- Krastavica
#9278 Re: Zeničani
kakavdanakneiskustvu wrote:Jimmy McNulty wrote:Meni su se neki dan zgadili komentari na članak o našoj sugrađanki Lejli Nizamić, pogotovo što ovako poznajem djevojku iz viđenja. Fuj, kakva smo mi bagra generalno gledajući, stoka sa dna kace...
šta bi,nisam u toku?
Neko je iskarindjo
- Krastavica
#9279 Re: Zeničani
kakavdanakneiskustvu wrote:Jimmy McNulty wrote:Meni su se neki dan zgadili komentari na članak o našoj sugrađanki Lejli Nizamić, pogotovo što ovako poznajem djevojku iz viđenja. Fuj, kakva smo mi bagra generalno gledajući, stoka sa dna kace...
šta bi,nisam u toku?
Neko je iskarindjo
-
Eborg
#9280 Re: Zeničani
Fakat ružni komentari. Djevojka stjuardesa koju vjerovatno većina forumaša poznaje kao i više nego pristojnu gradsku djevojku a komentari kako je to sve elitna prostitucija, karanje sa šeicima i slično.
- cenecimoveocino
#9281 Re: Zeničani
Može link članka o dotičnoj ako nije problem?Eborg wrote:Fakat ružni komentari. Djevojka stjuardesa koju vjerovatno većina forumaša poznaje kao i više nego pristojnu gradsku djevojku a komentari kako je to sve elitna prostitucija, karanje sa šeicima i slično.
-
Eborg
#9282 Re: Zeničani
Ma samo guglaj ime, eto imaš u nekome od postova iznad.
- BlackCaviar
#9283 Re: Zeničani
Ma klix je okupljalište šljama, to je davno apsolvirano. Najgore je što oni ništa neće da rade povodom toga, klikovi, hebga. I ja curu znam iz viđenja, nekako je specifična pa sam je i upamtio, a i šta fali što neko pošalje slike sa specifičnih lokacija. Pa draže mi je pročitati takav članak i vidjeti da se neko, kako tako, snašao a usput i malo uživa nego ove domaće vijesti ko je ukro koliko centi asfalta, dižu se akcize, autoput bla bla...
- ExNihilo
#9284 Re: Zeničani
Fali.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#9285 Re: Zeničani
Jos da to nisu placeni clanci, pa bi covjek i rekao.
Nevezano za konkretan slucaj i osobu, nema potrebe se praviti slijep kraj ociju.
Nevezano za konkretan slucaj i osobu, nema potrebe se praviti slijep kraj ociju.
-
Mustang1
#9286 Re: Zeničani
Od kad onaj Mehic pise i slika za klix mene je stid citati clanke koji imaju veze sa Zenicom. Uglavnom je to mahala nekakva..
-
Eborg
#9287 Re: Zeničani
Ma nisu nužno plaćeni članci. To je više nedostatak "lijepih" tema dopisnika iz Zenice pa idu linijom: "Daj par slika i napiši mi par odgovora preko Facebooka da popunim kvotu."
Zvali su i moje poznanike sa interesantnim poslovima vani milion puta pa su neki odbili, a neki prihvatili. Uglavnom je to Facebook mahalanje pa novinari saznaju ali bolje je čitati o nekome ko je "prodisao" vani nego o 99 drugih loših tema u Zenici. Da je bio članak o djevojci koja se bavi sadnjom malina ili projektovanjem hidrocentrala usred Zenice opet bi komentari bili jednako retardirani.
Previše smo zaglibili u matricu da je dobro auto, zgodna djevojka, dobar posao produkt korupcije, kriminala, kurvaluka, politike i sl. a ne vlastitog truda i normalnog sistema razmišljanja "preko grane".
Još ćete i slatkoću pičetine podvest' pod stranačku pripadnost, zabij mala člansku međ' njedra da dodam gas!
Zvali su i moje poznanike sa interesantnim poslovima vani milion puta pa su neki odbili, a neki prihvatili. Uglavnom je to Facebook mahalanje pa novinari saznaju ali bolje je čitati o nekome ko je "prodisao" vani nego o 99 drugih loših tema u Zenici. Da je bio članak o djevojci koja se bavi sadnjom malina ili projektovanjem hidrocentrala usred Zenice opet bi komentari bili jednako retardirani.
Previše smo zaglibili u matricu da je dobro auto, zgodna djevojka, dobar posao produkt korupcije, kriminala, kurvaluka, politike i sl. a ne vlastitog truda i normalnog sistema razmišljanja "preko grane".
Još ćete i slatkoću pičetine podvest' pod stranačku pripadnost, zabij mala člansku međ' njedra da dodam gas!
- Jimmy McNulty
- Čiča Gliša
#9288 Re: Zeničani
Meni je samo bilo krivo pročitati komentare dok ih nisu ugasili jer znam kakva je Lejla djevojka a i kakva je njena sestra blizanka Majda. Dvije ljepotice, prave dame, prekucale fakultet i magisterij, eto Majda je imala sreće pa radi kao asistentica. Lejla je oduvijek putovala i eto sada kada radi kao stjuardesa ima priliku još više... i članak je ok, ništa posebno, govori nam da sve možemo uspjet vani uz malo truda a ovdje uprkos svemu bez stranačke knjižice možemo ga samo podudlat.
Također ona milion posto nije tip djevojke koja bi platila članak da se o njoj zna pa ne razumijem ni te poveznice. A vjerovatno je Mehić pisao, nisam ni obraćao pažnju pa je samo malo više doradio članak od Zenicebloga koji je bio o njoj. I to ne samo o njoj nego manje više o svim Zeničanima i Zeničankama koji su se uspjeli izdvojit iznad ovog sivila.
Također ona milion posto nije tip djevojke koja bi platila članak da se o njoj zna pa ne razumijem ni te poveznice. A vjerovatno je Mehić pisao, nisam ni obraćao pažnju pa je samo malo više doradio članak od Zenicebloga koji je bio o njoj. I to ne samo o njoj nego manje više o svim Zeničanima i Zeničankama koji su se uspjeli izdvojit iznad ovog sivila.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#9289 Re: Zeničani
Joj ko da vec godinama ne citamo retardirane komentare. De shvatite vec jednom da je narod ubijen u pojam i neselektivno riga vatru.
Sto opet ne znaci da clanak nije platila avio kompanija.
Prodavanje price kako je posao stjuardese idealan za onog ko voli putovanja je otprilike isti nivo kao prica da je rad na autoputu idealan za onog ko voli auta.
A da u tom poslu ima prostitucije zna svako ko jos ne zivi u oblacima. Ponovo potcrtavam ovo je generalna opaska, nevezana za ovu djevojku.
Ustvari najveca tragedija price, koja cini mi se svima promice, je cinjenica da neko sa magisterijem nema izbora nego ide raditi kao konobarica u avionu. A jos gore od svega je sto se to glorifikuje i predstavlja kao pozitivna prica.
Isto Alan Ford.
Sto opet ne znaci da clanak nije platila avio kompanija.
Prodavanje price kako je posao stjuardese idealan za onog ko voli putovanja je otprilike isti nivo kao prica da je rad na autoputu idealan za onog ko voli auta.
A da u tom poslu ima prostitucije zna svako ko jos ne zivi u oblacima. Ponovo potcrtavam ovo je generalna opaska, nevezana za ovu djevojku.
Ustvari najveca tragedija price, koja cini mi se svima promice, je cinjenica da neko sa magisterijem nema izbora nego ide raditi kao konobarica u avionu. A jos gore od svega je sto se to glorifikuje i predstavlja kao pozitivna prica.
Isto Alan Ford.
- apsidejzi
#9290 Re: Zeničani
Jimmy McNulty wrote: Također ona milion posto nije tip djevojke koja bi platila članak da se o njoj zna pa ne razumijem ni te poveznice.
A sve i da plati... zar je zabranjeno? Svaka normalna osoba radi na samopromociji te cuva i popravlja svoj imidz a ponekad se to mora i platiti. ja ne vidim nista lose u tome da se plati kako bi se proculo za nekoga. Citav se marketing na tome bazira. Televizija i internet na tome opstaju. Google postoji zato sto neko zeli da se reklamira i plati googlu da ga izbaci na prvo mjesto. Facebook postoji jer ljudi placaju da bi se za njih i njihov proizvod culo.
To je sasvim OK za ljude sa ambicijom i zeljom da uspiju u zivotu. Zato, ako je djevojka platila za clanak - sasvim legitimno: cestitke od mene, a ako nije platila onda jos bolje. Besplatna reklama je najbolja reklama
-
Eborg
#9291 Re: Zeničani
To stoji. Poznajem 3 stjuardese u sličnoj situaciji i sve 3 su natprosječno obrazovane u BiH ali su se odlučile baviti tim poslom u nedostatku šansi ovdje. Jeste tragično znati izvršni postupak ili cijepanje DNK matrice a za život zarađivati pitanjem: "Sir, orange or tomato juice?" uprkos svim perksima posla._BataZiv_0809 wrote:Ustvari najveca tragedija price, koja cini mi se svima promice, je cinjenica da neko sa magisterijem nema izbora nego ide raditi kao konobarica u avionu. A jos gore od svega je sto se to glorifikuje i predstavlja kao pozitivna prica.
Isto Alan Ford.
- kamen spoticanja
#9292 Re: Zeničani
Ja licno mislim da su najpametnije zene na svijetu stjuardese turkish airlinesa koje donesu onaj cokoladni mus
I sto ce zeMsku vise pameti
I sto ce zeMsku vise pameti
- ExNihilo
#9293 Re: Zeničani
Ko mora platiti članak kojim će svijetu konstatirati da je uspio - nije uspio.apsidejzi wrote:Jimmy McNulty wrote: Također ona milion posto nije tip djevojke koja bi platila članak da se o njoj zna pa ne razumijem ni te poveznice.![]()
A sve i da plati... zar je zabranjeno? Svaka normalna osoba radi na samopromociji te cuva i popravlja svoj imidz a ponekad se to mora i platiti. ja ne vidim nista lose u tome da se plati kako bi se proculo za nekoga. Citav se marketing na tome bazira. Televizija i internet na tome opstaju. Google postoji zato sto neko zeli da se reklamira i plati googlu da ga izbaci na prvo mjesto. Facebook postoji jer ljudi placaju da bi se za njih i njihov proizvod culo.
To je sasvim OK za ljude sa ambicijom i zeljom da uspiju u zivotu. Zato, ako je djevojka platila za clanak - sasvim legitimno: cestitke od mene, a ako nije platila onda jos bolje. Besplatna reklama je najbolja reklama
- Krastavica
#9294 Re: Zeničani
Jbt , ova ko da je pilot a ne kucna pomocnica u odjeluExNihilo wrote:Ko mora platiti članak kojim će svijetu konstatirati da je uspio - nije uspio.apsidejzi wrote:Jimmy McNulty wrote: Također ona milion posto nije tip djevojke koja bi platila članak da se o njoj zna pa ne razumijem ni te poveznice.![]()
- nadžak
#9295 Re: Zeničani
Hajd da malo promjenimo temu.
Jeli tko prati ovo u vezi premijere dokumentarnog filma "huston we have a problem" ?
Krenulo je prikazivanje po kinima u BiH pa reko da nije ko upratio kad će kod nas. Gledam na stranici "ekrana" nema nikakve najave.
Jeli tko prati ovo u vezi premijere dokumentarnog filma "huston we have a problem" ?
Krenulo je prikazivanje po kinima u BiH pa reko da nije ko upratio kad će kod nas. Gledam na stranici "ekrana" nema nikakve najave.
- Casual's
#9296 Re: Zeničani
E jeste opleli o toj ko da je u najmanju ruku kandidat za gradonačelnika
Who cares, ako ništa zna Instagram koristit 
- Casual's
#9297 Re: Zeničani
Pitanje za danak, nezz jel tvoj fah, ili za nekog dr. ko zna.
Kako se tereti vozac koji naduva iznad granice, napravi udes preticuci na punoj, krseci ogranicenje ?
Kako se tereti vozac koji naduva iznad granice, napravi udes preticuci na punoj, krseci ogranicenje ?
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#9298 Re: Zeničani
Prekrsajno, a vrlo moguce i krivicno.
-
Eborg
#9299 Re: Zeničani
Actiones liberae in causa, za takve imam poseban tretman. 
- nadžak
#9300 Re: Zeničani
Zavisi i od posljedica...Casual's wrote:Pitanje za danak, nezz jel tvoj fah, ili za nekog dr. ko zna.