neces bas nesto puno propustiti ako podjes gledati od ove sinocnje epizode,neko je cini mi se ovde napisao da je radnja u FTWD od ove sezone vremenski par godina poslije trece sezone,nesto u tom smislusencobih wrote:Majke mu ga ne gleda mi se od cetvrte, a nemam vremena da gledam od prvekakavdanakneiskustvu wrote:u ovoj prvoj epizodi nema nikakvog dodira sa proslim sezonama,mislim likovi iz proslih sezona poijavljuju se u zadnjim minutama ove epizode,ostaje da se vidi sta ce dalje bitisencobih wrote:Moze li se početi gledati ovaj ftwd od sad? Mislim ima li sta jako bitno u ove tri sezone bez čega ne bi ova četvrta bila zanimljiva?
The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Moderator: _BataZiv_0809
-
kakavdanakneiskustvu
#9276 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
- SanskiBiser
#9277 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Ako bas nemas vremena i ako ti se ne gleda onda barem pogledaj recaps sezona imas ih na Youtube 15ak minuta svaka sezona objasnjena.sencobih wrote:Moze li se početi gledati ovaj ftwd od sad? Mislim ima li sta jako bitno u ove tri sezone bez čega ne bi ova četvrta bila zanimljiva?
-
sencobih
#9278 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
E to je dobro, tako cu i uraditi, nisam znao da ima toSanskiBiser wrote:Ako bas nemas vremena i ako ti se ne gleda onda barem pogledaj recaps sezona imas ih na Youtube 15ak minuta svaka sezona objasnjena.sencobih wrote:Moze li se početi gledati ovaj ftwd od sad? Mislim ima li sta jako bitno u ove tri sezone bez čega ne bi ova četvrta bila zanimljiva?
- Pitarrr82
#9279 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Sinoc slucajno naletim na AMC kad Morgan u FTWD, nisam dalje gledao jer sam stao na 3 i po sezone, moram nastaviti 
-
kakavdanakneiskustvu
#9280 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
valjda na dvije i po sezonePitarrr82 wrote:Sinoc slucajno naletim na AMC kad Morgan u FTWD, nisam dalje gledao jer sam stao na 3 i po sezone, moram nastaviti
- Pitarrr82
#9281 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Pa zar nije 4. sad pocela ili sam jakakavdanakneiskustvu wrote:valjda na dvije i po sezonePitarrr82 wrote:Sinoc slucajno naletim na AMC kad Morgan u FTWD, nisam dalje gledao jer sam stao na 3 i po sezone, moram nastaviti
-
kakavdanakneiskustvu
#9282 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Pitarrr82 wrote:Pa zar nije 4. sad pocela ili sam jakakavdanakneiskustvu wrote:valjda na dvije i po sezonePitarrr82 wrote:Sinoc slucajno naletim na AMC kad Morgan u FTWD, nisam dalje gledao jer sam stao na 3 i po sezone, moram nastaviti![]()
![]()
pa tri su gotove,da bi odgledao tri i po kao sto kazes trebao bi odgledati i pola ove 4. koja je tek počela,jesi li?
- Pitarrr82
#9283 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Kazem ja
- Pitarrr82
#9284 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
P.S. Jos par likova ce biti nakratko u crosoveru kako sam procitao maloprije
-
kakavdanakneiskustvu
#9285 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
likovi iz TWD ce se pojaviti u FTWD?Pitarrr82 wrote:P.S. Jos par likova ce biti nakratko u crosoveru kako sam procitao maloprije
- Pitarrr82
#9286 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Jesus, Rick i Carol, kao dio price o Morganu, ako vec nisu u ovoj prvoj epizodi koju sam sinoc nakratko vidio.kakavdanakneiskustvu wrote:likovi iz TWD ce se pojaviti u FTWD?Pitarrr82 wrote:P.S. Jos par likova ce biti nakratko u crosoveru kako sam procitao maloprije
Nisam gledao jer nisam zavrsio tu da ne kazem koju proslu sezonu
-
kakavdanakneiskustvu
#9287 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
bili su oni preksinoc na pocetku prve epizode,kao ubjedjivali morgana da se vratiPitarrr82 wrote:Jesus, Rick i Carol, kao dio price o Morganu, ako vec nisu u ovoj prvoj epizodi koju sam sinoc nakratko vidio.kakavdanakneiskustvu wrote:likovi iz TWD ce se pojaviti u FTWD?Pitarrr82 wrote:P.S. Jos par likova ce biti nakratko u crosoveru kako sam procitao maloprije
Nisam gledao jer nisam zavrsio tu da ne kazem koju proslu sezonupa mi glupo bilo i prebacim
- Pitarrr82
#9288 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
A nista moram se natjerati da zavrsim tu 3. sezonu
, valjda kornjaca ne prenese dosadu na ovu ekipu

-
swanfilter
#9289 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Ah, sada je jasno ciji i odakle je helic ,,,
-
kakavdanakneiskustvu
#9290 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
swanfilter wrote:Ah, sada je jasno ciji i odakle je helic ,,,
čiji?
-
swanfilter
#9291 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Pa valjda od ekipe iz FTWD. Zajednica na rancu ga je imala ...kakavdanakneiskustvu wrote:swanfilter wrote:Ah, sada je jasno ciji i odakle je helic ,,,
čiji?
-
kakavdanakneiskustvu
#9292 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
swanfilter wrote:Pa valjda od ekipe iz FTWD. Zajednica na rancu ga je imala ...kakavdanakneiskustvu wrote:swanfilter wrote:Ah, sada je jasno ciji i odakle je helic ,,,
čiji?
ne sjecam se toga
- Daryl Dixon
#9293 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
dobar rasplet.. frizurica mi je najvise na tuki isao ali pokazao se dobar
samo sjeb bi bio kad bi otisli u pravcu slijedecu sezonu megan vs rick ekipa.. nidje veze.. DD je ljudski postupio i pustio zutog, nadam se da ce naci mladu i da se nije preobratila
bezveze moram poceti da gledam ono smece ftwd, prije godinu i pol' pregledao prvu sezonu, valja obnoviti gradivo 
- turbofolk
#9294 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Tek sad odgledah u kompletu zadnju epizodu TWD.
Maggie se nešto uskofrčila, mislim da joj Jesus samo kurtoazno odobrava planove, računajući da će je vremenom popustiti, pa da će odustati, ali mi nije jasan Daryl. I on se složi da treba završiti sa Neganom i usprotiviti se Ricku i Michone. Očito likovi koji imaju lične motive osvete ne mogu tek tako prežaliti što je još uvijek živ. Ne znam kakav je Rositin stav po tom pitanju
Takođe, nije mi jasno što Daryl otjera Dwighta. Al hajdi, to pravdam mogućom željom scenarista da se radnja malo razvodni, da pratimo i Dwightov put za hanumom mu u njega.
Onaj momak, što je bio među saviorsima pa ostao u Hilltopu..mogla bi hemija neka proradit između njega i Glennove udovice. A on je haman neki Bob the builder
ko on bi pravio kule i vjetrenjače.
Neloša epizoda. Ne pogide niko od bitnijih, zamalo Morgan ubi ono derište iritantno
. Eugen saves the day. Drago mi je i što Gabriel poživi, da li je njegovo sljepilo samo pivremeno ili trajno. I na kraju, kroz čitavu polusezonu se provlači plač za Carlom. Odjednom su njegova pisma i njegove želje postale ideal, da ne kažem religija. Ne znam u kojem pravcu će ići deveta sezona. Totalna nepoznanica, zamolio bih i ove koji nešto znaju iz stripa da svoja znanja ne iznose na ovoj temi
Hvala im unaprijed 
Maggie se nešto uskofrčila, mislim da joj Jesus samo kurtoazno odobrava planove, računajući da će je vremenom popustiti, pa da će odustati, ali mi nije jasan Daryl. I on se složi da treba završiti sa Neganom i usprotiviti se Ricku i Michone. Očito likovi koji imaju lične motive osvete ne mogu tek tako prežaliti što je još uvijek živ. Ne znam kakav je Rositin stav po tom pitanju
Onaj momak, što je bio među saviorsima pa ostao u Hilltopu..mogla bi hemija neka proradit između njega i Glennove udovice. A on je haman neki Bob the builder
Neloša epizoda. Ne pogide niko od bitnijih, zamalo Morgan ubi ono derište iritantno
-
sencobih
#9295 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Do sad su se mlatili s drugim grupama, red je da se jednu sezonu mlate međusobno
- RIZVA
#9296 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Protekfirila Maggie Ricka, mozda Rick postane pajdo sa Neganom haj znaj bice zanimljivo
- irac300
#9297 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Santa Barbara je mala maca kakve ćemo ovdje zaplete i rasplete doživjeti. Jedino im fali da se svako sa svakim posexa.
-
sencobih
#9298 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
ili da zombiji umjesto ujedanja krenu silovati naše junakeirac300 wrote:Santa Barbara je mala maca kakve ćemo ovdje zaplete i rasplete doživjeti. Jedino im fali da se svako sa svakim posexa.
-
sumirprimus
#9299 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
zar nije zavrsen serijal?? kakva ba deveta???

- Logovan
#9300 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Eh šteta što su zabranjeni spoileri.