Bundesliga

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
nKrkan

#9276 Re: Bundesliga

Post by nKrkan »

Dortmund nema rezerve
Partijaner

#9277 Re: Bundesliga

Post by Partijaner »

Zutalji su znaci poceli prosipat bodove :mrgreen:
Mišo_Kovač

#9278 Re: Bundesliga

Post by Mišo_Kovač »

Eto ga, što su bili na prvom mjestu, bili su... sad mogu samo gledat u ledja Bayernu narednih 7 mjeseci :D
BHF_Manijak

#9279 Re: Bundesliga

Post by BHF_Manijak »

Steta. Penal im ne svira u 90. Bayernu s druge strane protiv Augsburga sviran gotovo nepostojeci. Bas im se ide na ruku. :( :-)

Mada jebo penal, kloc Ramos je mor'o dati gol sa 5 metara, jebem ga rahljava. Danas losa realizacija pravo.
groove

#9280 Re: Bundesliga

Post by groove »

Tito_i_Partija wrote:Zao mi ovog Werdera, fakat propadose.
nista se ti ne brini.
za werdera nema zime jer werder igra fudbal o kojem uprava fc barcelone vec godinama sanja 8-)
Tito_i_Partija

#9281 Re: Bundesliga

Post by Tito_i_Partija »

groove wrote:
nista se ti ne brini.
za werdera nema zime jer werder igra fudbal o kojem uprava fc barcelone vec godinama sanja 8-)
:lol:

Ma ne znam jarane, izgubit' od Darmstadta nije sala. Jos sad u subotu im dolazi Guzen, koji je uvijek zajeban. Cuvajte se.
Tito_i_Partija

#9282 Re: Bundesliga

Post by Tito_i_Partija »

Jao kako Guzen guzi Werder. Groove druze, javi se da se ne sikiram. :D :D
MOSALJOZE

#9283 Re: Bundesliga

Post by MOSALJOZE »

groove wrote:
nista se ti ne brini.
:nargila:
Malo smo zapeli u proslosti,otprilike deceniju 8)
missko

#9284 Re: Bundesliga

Post by missko »

Potpisali po ko zna koji put penzionera Pizara i dali mu i minutazu i cemu se nadati nego katastrofi
Korisničkoime

#9285 Re: Bundesliga

Post by Korisničkoime »

missko wrote:Potpisali po ko zna koji put penzionera Pizara i dali mu i minutazu i cemu se nadati nego katastrofi
Pa Ibisevic im bio skup, Hajrovic preofenzivan pa skontali da bi Pizzaro bio taman po mjeri ni previse skup a ni previse ofenzivan. Jbt od kako je otisao Alofs i Schaaf sve se kod njih raspada nista ni sa cim. Ovaj dvojac sto god da je radio imalo je koliko toliko smisla. Renoviranje stadiona je bio epski promasaj cini mi se otisla bruka para a kapacitet koliko mi se cini i nije se nesto povecao, ispaznili se sa lovom jedna dvije losije sezone i pocela rasprodaja. Steta meni pravo drag klub.
missko

#9286 Re: Bundesliga

Post by missko »

Evo zavrsi se jos jedna Bundesliga prije pocetka oktobra prvak se zna ostalo je da bude zanimljivo ekipama koje se bore za opstanak
Mišo_Kovač

#9287 Re: Bundesliga

Post by Mišo_Kovač »

Uli kriv 100% :evil: :evil:
Logovan

#9288 Re: Bundesliga

Post by Logovan »

Image
groove

#9289 Re: Bundesliga

Post by groove »

Korisničkoime wrote:
missko wrote:Potpisali po ko zna koji put penzionera Pizara i dali mu i minutazu i cemu se nadati nego katastrofi
Pa Ibisevic im bio skup, Hajrovic preofenzivan pa skontali da bi Pizzaro bio taman po mjeri ni previse skup a ni previse ofenzivan. Jbt od kako je otisao Alofs i Schaaf sve se kod njih raspada nista ni sa cim. Ovaj dvojac sto god da je radio imalo je koliko toliko smisla. Renoviranje stadiona je bio epski promasaj cini mi se otisla bruka para a kapacitet koliko mi se cini i nije se nesto povecao, ispaznili se sa lovom jedna dvije losije sezone i pocela rasprodaja. Steta meni pravo drag klub.
hajrovic jednostavno nista nije pokazao, jos prica kako werder igra sistem koji nije za njega.
a ne znam odkale ti to da je preofanzivan, ne igra bremen bunker pa da to predstavlja nekakav problem.
Tito_i_Partija

#9290 Re: Bundesliga

Post by Tito_i_Partija »

groove wrote:
hajrovic jednostavno nista nije pokazao, jos prica kako werder igra sistem koji nije za njega.
a ne znam odkale ti to da je preofanzivan, ne igra bremen bunker pa da to predstavlja nekakav problem.
Pa gdje si ti bolan, jesi li ziv? Nisi valjda bio u birtiji sve ove dane, da ti pomogne da prebolis ove teske gubitke? :D
Korisničkoime

#9291 Re: Bundesliga

Post by Korisničkoime »

groove wrote:
Korisničkoime wrote:
Hajrovic je tu usrao motku sa tom izjavom jbg.nije ni City igrao sistem koji Dzeki odgovara pa ovaj drzao jezik za zubima barem u javnosti tu je Hajrovic ispao glup. Koliko sam ja pratio neki velikih sansi nije ni dobio. Ima izjava Dutta da Hajrovic ne radi dovoljno defanzivno, da s tim segmentom njegove igre nije zadovoljan. Neko je postavio cijeli njegov interviju i bio je i taj dio koji se odnosio na Hajrovica.
Medutim poenta je bila na dovodenju Pizzara jbt ako je Pizza najbolje sto su odgovorni u Werderu mogli smisliti onda malo nade za Werder ima sto je steta. Meni je najdrazi klub od svih Bundesligasa i nije mi drago sto je evo vec godinama u silaznoj putanji.
simonese

#9292 Re: Bundesliga

Post by simonese »

MOSALJOZE

#9293 Re: Bundesliga

Post by MOSALJOZE »

Pretpostavljao sam sta bi moglo zavrsiti u top 10,ali sam odma znao da je Oliver na prvom mjestu.Kad se sjetim koliko ga je moja nana voljela,nije utakmice propustala
BHF_Manijak

#9294 Re: Bundesliga

Post by BHF_Manijak »

I onda kad mi prsle godine rekose kao neka majih ekipa u vrhu, neka izbore Evropu. Ma fula svake godine, kakav ba Mainz, Augsburg... Samo se brukaju po Evrope i jebu koeficijent! :-) :roll:
groove

#9295 Re: Bundesliga

Post by groove »

Korisničkoime wrote:
Hajrovic je tu usrao motku sa tom izjavom jbg.nije ni City igrao sistem koji Dzeki odgovara pa ovaj drzao jezik za zubima barem u javnosti tu je Hajrovic ispao glup. Koliko sam ja pratio neki velikih sansi nije ni dobio. Ima izjava Dutta da Hajrovic ne radi dovoljno defanzivno, da s tim segmentom njegove igre nije zadovoljan. Neko je postavio cijeli njegov interviju i bio je i taj dio koji se odnosio na Hajrovica.
Medutim poenta je bila na dovodenju Pizzara jbt ako je Pizza najbolje sto su odgovorni u Werderu mogli smisliti onda malo nade za Werder ima sto je steta. Meni je najdrazi klub od svih Bundesligasa i nije mi drago sto je evo vec godinama u silaznoj putanji.
druga je prica duttov nacin igre ali ovo je izjavio koliko se sjecam kad je vec skripnik preuzeo ekipu.
ima mogucnost da igra po strani, iza napada ili u napadu - znaci postoje 3 opcije da se ubaci u ekipu a on nista.
pizarro je dosao kao 3. napadac koji nema problem da sjedi na klupi, ali dovoljno je dobar da moze i zapoceti utakmicu. da nije potpisao johan onda bi vedo dosao.
uglavnom ovaj potez sa pizarrom je pametan.
simonese

#9296 Re: Bundesliga

Post by simonese »

BHF_Manijak wrote:I onda kad mi prsle godine rekose kao neka majih ekipa u vrhu, neka izbore Evropu. Ma fula svake godine, kakav ba Mainz, Augsburg... Samo se brukaju po Evrope i jebu koeficijent! :-) :roll:
da,ali su izborili Evropu posteno,ko je kriv ostalima
pirmin

#9297 Re: Bundesliga

Post by pirmin »

Stari "veliki" jedva opstanu u ligi, HSV, Stuttgart, Werder...tek oni nemaju sta u Evropi traziti.
groove

#9298 Re: Bundesliga

Post by groove »

e ovaj pirmin ide sad na ignor :D
missko

#9299 Re: Bundesliga

Post by missko »

Pratim konferenciju i u istoj minuti Vedad daje 2 gola a Stutgart prima. Pola plate mu majmuni placaju a on za Hertu zabija
Partijaner

#9300 Re: Bundesliga

Post by Partijaner »

Hertha se dize iz mrtvih. :thumbup:
Post Reply