Imate i autobum
https://play.google.com/store/apps/deta ... tobum.apps
Moderators: _BataZiv_0809, anex
Imate i autobum
Eh to jest minus za razliku od PIKa.
Ovo je jedino tacno, pretezno se po tim grupama prodaju neka skromnija auta.black_adrian wrote: ↑26/03/2022 22:48Eh to jest minus za razliku od PIKa.
Stvar je u tome da se oglas postavlja kao objava, prodavac objavljuje sliku i opis svog auta, kontakt, itd. Ali ono sto je dobro da je broj pregleda veoma visok i dosta oglasa sam upratio da su stajali dan dva i auto je vec prodat. Najcesce auta od 1000 do 10000KM. Vrijedi pokusati i tu, nema se sta izgubit.
Neko ce vec nadoci na neku besplatnu aplikacijuDrug Clan wrote: ↑26/03/2022 22:47Imate i autobum
https://play.google.com/store/apps/deta ... tobum.apps
Ne vjerujem da nema klimu. Drug ima baš tu 1.0 i kada je kupovao klima je bila serijska oprema. Bilo ih je beza maglenki i radija, ali bez klime ne.Black swan wrote: ↑26/03/2022 22:45 Danas mi bi dosadnopa sam malo hodao po placevima
Umjesto da ganjam jeftinije pumpe![]()
14000 koraka uglavnom zapalo mi je dacija sandero 1.0 benzin 2017
Al nema klime na onom spisku karakteristika
Jel moguce da auto 2017 nema klimu?
Plastika od klime postoji![]()
Kolega ima klimu 2013 godiste 1.2
Sjecam se kada je bilo vise opcija. Plus, i novine. Od oglasa, superoglasa....citroen xm wrote: ↑26/03/2022 23:44 OLX je klasični monopolista. Dobrom aplikacijom i preglednom stranicom je davno još pod imenom PIK uništio konkurenciju poput oglasnika Market.ba.
Pa govorili su isto i za nekretnine kad su uveli nema objave bez placanja. Pa, ne vidim da su propali.
Rodjak mi "prodaje" auto. Cim ga je uvezao, a evo ima cca.2 godine, odmah ga je na pik. Zovu ljudi, dolaze, nude. I nimalo lose cifre. Ali, on ne prodaje. Kaze, testira trziste kad bude htio da proda i zamjeni. Nije mu dosadno dogovarati se za pregled auta.
Tako je to kad se vozi premium auto.black_adrian wrote: ↑27/03/2022 16:47 Meni sami ljudi prilaze i nude pare za auto![]()
Al ne fakat, prošle godine sam imao 4-5 dobrih ponuda za auto gdje su ljudi sami prišli i rekli ja bih kupio tog Passata, nudim XKM/koliko ga cijeniš?
Tako u Trebinju stao da kupim pile i salate nekakve na onoj pijaci, prilazi lik i pita je li Passat na prodaju. Kažem da nije, onda mi je objasnio da traži istog ovakvog, taj motor i da nije do sad naletio na ovako fin primjerak. Rekoh jarane šteta, al ostaje kod mene. Al bila je dobra ponuda, krajem godine ako uspijem izvući približno toliko, bit će dobro![]()
Ja nakazu vozio 3 godine i prodao je hiljadu vise nego sto sam je platioblack_adrian wrote: ↑27/03/2022 18:13 ko vam je kriv kad se morate sakrivat jer vozite nakaze i kante![]()
Nek smatra ko sta hoce, ja ti vjerujem. Dobar auto se lako proda. Ja lakse auto prodam nego kupim.black_adrian wrote: ↑27/03/2022 18:39 Necu nista reci s obzirom da bi se automatski moja izjava smatrala laznom, samo cu reci da bih prosao otprilike kao ti sa tim peugeotom. Samo sto nisam htio i ne bih trenutno prodao jer nema wuta koji mi bolje odgovsra za ovo sto mi treba.
Suti, da ne pocnu naplacivati pristup da pretrazis.
Meni tako prije nekih deset godina neki Rom ponudio da mijenja moju fiestu za nekog golfa dvoju. Odmah mi je na pamet pala ona pjesma od Nervoznog Poštara.black_adrian wrote: ↑27/03/2022 16:47 Meni sami ljudi prilaze i nude pare za auto![]()
Al ne fakat, prošle godine sam imao 4-5 dobrih ponuda za auto gdje su ljudi sami prišli i rekli ja bih kupio tog Passata, nudim XKM/koliko ga cijeniš?
Tako u Trebinju stao da kupim pile i salate nekakve na onoj pijaci, prilazi lik i pita je li Passat na prodaju. Kažem da nije, onda mi je objasnio da traži istog ovakvog, taj motor i da nije do sad naletio na ovako fin primjerak. Rekoh jarane šteta, al ostaje kod mene. Al bila je dobra ponuda, krajem godine ako uspijem izvući približno toliko, bit će dobro![]()
Kao svi internet pretraživači. Reklame.