ma jebat ga , skoro mi prica neko kada je inzko dosao u neko selo nadomak prnjavora valjda da je trazio da mu zakolju jare i to jare vrate u kozu i tako me spreme , koliko ima istine u tome blage . mislim nikada nisam cuo zaklati jare i vratiti ga ukozu i tako ga "spremiti"Prpa.ba wrote:Inzko reaguje Bonskim ovlastenjima samo kad je "sedeljka" u pitanju.
![]()
Referendum(i) u RS-u
- mO k3
#9276 Re: Referendum(i) u RS-u
-
daddy-kool
#9277 Re: Referendum(i) u RS-u
Došao je kod Vladimira Vladimiroviča Putina u Moskvu, - 'vako to treba, punim ustima.ze kalanga wrote:
![]()
Nije došao u cirkus, već kod najvećeg političara današnjice. Gosn Vladimira. Pristojnost se podrazumijeva.
Očekujem u toku noći da nas pojedini mediji ubjede kako gosn Milorad nije ni bio u Moskvi...
U svakom slučaju događaji u narednim danima će osvijetliti karakter i uspješnost ovog susreta.
-
daddy-kool
#9278 Re: Referendum(i) u RS-u
Ima i tih običaja, pogotovo oko Dinare, ali za Inzka je to već možda priča...mO k3 wrote:
ma jebat ga , skoro mi prica neko kada je inzko dosao u neko selo nadomak prnjavora valjda da je trazio da mu zakolju jare i to jare vrate u kozu i tako me spreme , koliko ima istine u tome blage . mislim nikada nisam cuo zaklati jare i vratiti ga ukozu i tako ga "spremiti"
- bh.tornjak
#9279 Re: Referendum(i) u RS-u
vidio on Putina nije......155_mm wrote:beejking njuzzzzzzzzzz
zavrsen sastanak dvaju lidera u moskvi!
- Banksy
#9280 Re: Referendum(i) u RS-u
K'o da i nije.ze kalanga wrote:
Očekujem u toku noći da nas pojedini mediji ubjede kako gosn Milorad nije ni bio u Moskvi...
Laž, na zvaničnom sajtu nema ništa.
MOСКВА- У Москви је завршен састанак председника Руске Федерације Владимира Путина са председником Републике Српске Милорадом Додиком, који су, разговарали о ситуацији на Балкану и различитим међународним питањима, објављено је на званичном сајту руског председника, преноси РТРС.
http://en.kremlin.ru/
Rezultat, po Dodiku:
Ako je to to, izgleda da je džaba išao."Putin je poželio stabilnost i uspjeh Republici Srpskoj i Bosni i Hercegovini." - rekao je Dodik.
Dodao je još i da je "Putin upoznat sa referendumom i da je u tom pogledu sve već rečeno."
- mO k3
#9281 Re: Referendum(i) u RS-u
Ma dodik lažov ko da je išao , jeli on ikada išao kod putina ?
- ze kalanga
#9282 Re: Referendum(i) u RS-u
Živi bili pa vidjeli.daddy-kool wrote:Došao je kod Vladimira Vladimiroviča Putina u Moskvu, - 'vako to treba, punim ustima.ze kalanga wrote:
![]()
Nije došao u cirkus, već kod najvećeg političara današnjice. Gosn Vladimira. Pristojnost se podrazumijeva.
U svakom slučaju događaji u narednim danima će osvijetliti karakter i uspješnost ovog susreta.
Ja želim vjerovati da će se ruske investicije povećati.A to bi u ovom momentu bio daleko najbolji epilog.
- SaraFina
#9283 Re: Referendum(i) u RS-u
Treba napraviti anketu 
Hoće "Zmaj od Laktaša" ući Referendumom u povijest ili neće
Hoće "Zmaj od Laktaša" ući Referendumom u povijest ili neće
- bh.tornjak
#9284 Re: Referendum(i) u RS-u
jbt....tri "izvjestaja" sa sastanka......tri razlicite kravate i tri razlicite kosulje kod Dodika a kod Putina dvije.....mO k3 wrote:Ma dodik lažov ko da je išao , jeli on ikada išao kod putina ?
na sastanku se malo "presvlacili"....
- mO k3
#9285 Re: Referendum(i) u RS-u
bh.tornjak wrote:jbt....tri "izvjestaja" sa sastanka......tri razlicite kravate i tri razlicite kosulje kod Dodika a kod Putina dvije.....mO k3 wrote:Ma dodik lažov ko da je išao , jeli on ikada išao kod putina ?![]()
![]()
![]()
na sastanku se malo "presvlacili"....![]()
![]()
- ze kalanga
- SaraFina
#9287 Re: Referendum(i) u RS-u
Ko zna otkad su te slikebh.tornjak wrote:jbt....tri "izvjestaja" sa sastanka......tri razlicite kravate i tri razlicite kosulje kod Dodika a kod Putina dvije.....mO k3 wrote:Ma dodik lažov ko da je išao , jeli on ikada išao kod putina ?![]()
![]()
![]()
na sastanku se malo "presvlacili"....![]()
![]()
- luckylaka
#9288 Re: Referendum(i) u RS-u
Samo ova vojska moze natjerati dijasporu u prve redoveL u c i f e r wrote:ja se nadam da će srbija zaista poslati vojsku
- arzuhal
#9289 Re: Referendum(i) u RS-u
"Nakon ovog sastanka, ali i jučerašnjeg sa rukovodstvom Zarubežnjefta, mislim da su sve spekulacije da Zarubežnjeft namjerava da obustavi svoju proizvodnju demantovane." - kazao je Dodik.
- Gospodine Putine, hoće li Zarubežnjeft prestati s proizvodnjom...?
- Ma kaki...
"Putin je poželio stabilnost i uspjeh Republici Srpskoj i Bosni i Hercegovini." - dodao je Dodik.
Dodao je još i da je "Putin upoznat sa referendumom i da je u tom pogledu sve već rečeno."
http://www.nezavisne.com/novosti/bih/Mi ... ion/388642
- Gospodine Putine, hoće li Zarubežnjeft prestati s proizvodnjom...?
- Ma kaki...
"Putin je poželio stabilnost i uspjeh Republici Srpskoj i Bosni i Hercegovini." - dodao je Dodik.
http://www.nezavisne.com/novosti/bih/Mi ... ion/388642
- Banksy
#9290 Re: Referendum(i) u RS-u
Interno, samo na ruskom, na engleskoj verziji ga nema
-
asker
#9291 Re: Referendum(i) u RS-u
Predsjednik ti evo zamuckuje na dnevniku a ti gubis vrijeme po forumu.ze kalanga wrote:Živi bili pa vidjeli.daddy-kool wrote:Došao je kod Vladimira Vladimiroviča Putina u Moskvu, - 'vako to treba, punim ustima.ze kalanga wrote:
![]()
Ja želim vjerovati da će se ruske investicije povećati.A to bi u ovom momentu bio daleko najbolji epilog.
- SaraFina
#9292 Re: Referendum(i) u RS-u
Stora, ima kakvih podataka o povratnicima u Podrinje? Koliko je umrlih a koji je bejbi bum novorodjenih Srba? Zamrla ti i ona tema gdje si danima lijepio slike i propagirao mržnju prema repki BiH
- Grean
#9293 Re: Referendum(i) u RS-u
Hajde da u moru naprdjivanja iz supljeg u prazno, gadjanja slicicama i podizanja morala da naleti post nad kojim se vrijedi zamisliti.CaneBos wrote:Referendum je samo dio mozaika, mi svi zivimo u zabludi da neki marginalno potrosni likovi poput Dodika, Bakira, Dragana itd..odlucuju o tome kojim pravcem i kako sta ide u ovoj zemlji. Zacrtano je jos prije rata da se bosanski muslimani raskuce u ovom.dijelu Evrope i jedina stvar koja im je do sada prolongirala planove se zvala " cudo bosanskog otpora".
Sad iz,ove perspektive kazem da se mozda bogdo nije ni desilo, jer osim svih koji izgidose, ostasmo svi mi koji odumiremo izludjeni vec 20 godina.
I upravo ova terapija koju primamo je dokaz cionisticko fasisticke okrutnosti i mastovitosti.
- oldtajmer
#9294 Re: Referendum(i) u RS-u
pa kakav je ovo sastanak u pm
-
harka
#9295 Re: Referendum(i) u RS-u
Iskreno da ti kazem danas sam razmisljala o toj soluciji da zaista nije ni otisao,a vjerujem da nije ni bio.Mora on neki cirkus pravitize kalanga wrote:daddy-kool wrote:
Nije mi nešto preCednik zadovoljan.
Kiseo osmjeh.![]()
- moa
#9296 Re: Referendum(i) u RS-u
Putin i ne zna gdje se mi nalazimo. Ima covjek problema u vlastitom dvoristu. Covjek bas poselamio pozelio hajr bih i rsu.. Aaa hahahaBanksy wrote:K'o da i nije.ze kalanga wrote:
MOСКВА- У Москви је завршен састанак председника Руске Федерације Владимира Путина са председником Републике Српске Милорадом Додиком, који су, разговарали о ситуацији на Балкану и различитим међународним питањима, објављено је на званичном сајту руског председника, преноси РТРС.
http://en.kremlin.ru/
Rezultat, po Dodiku:Ako je to to, izgleda da je džaba išao."Putin je poželio stabilnost i uspjeh Republici Srpskoj i Bosni i Hercegovini." - rekao je Dodik.
Last edited by moa on 22/09/2016 23:03, edited 1 time in total.
- ze kalanga
#9297 Re: Referendum(i) u RS-u
Ne živimo u 50tim, kad god budem planirao mogu pogledat prilog. A i ništa novo neću saznati. Što se investicija tiče, vidjećemo. Vjerujem da Bakir ne trepće. Otprilike u ovom momentu.asker wrote:
Predsjednik ti evo zamuckuje na dnevniku a ti gubis vrijeme po forumu.
- arzuhal
#9298 Re: Referendum(i) u RS-u
Saće prvo jedan mali ruski, a onda i jedan veći da uleti...Sve je već dogovoreno, samo još neke tehnikalije ostale...
-
asker
#9299 Re: Referendum(i) u RS-u
Nas Kirba ima preceg posla, malo na bozu s Klintonom, malo govorancije u UN-u. Ocekivati da prati gdje se svaka susa sastaje bi bilo neozbiljno.ze kalanga wrote:Ne živimo u 50tim, kad god budem planirao mogu pogledat prilog. A i ništa novo neću saznati. Što se investicija tiče, vidjećemo. Vjerujem da Bakir ne trepće. Otprilike u ovom momentu.asker wrote:
Predsjednik ti evo zamuckuje na dnevniku a ti gubis vrijeme po forumu.
-
daddy-kool
#9300 Re: Referendum(i) u RS-u
Ako dobro čitam govor tijela, Dodik će otkazati 'feredum.ze kalanga wrote: