Referendum(i) u RS-u

Locked
mO k3

#9276 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by mO k3 »

Prpa.ba wrote:Inzko reaguje Bonskim ovlastenjima samo kad je "sedeljka ;-) " u pitanju. :mrgreen:

ma jebat ga , skoro mi prica neko kada je inzko dosao u neko selo nadomak prnjavora valjda da je trazio da mu zakolju jare i to jare vrate u kozu i tako me spreme , koliko ima istine u tome blage . mislim nikada nisam cuo zaklati jare i vratiti ga ukozu i tako ga "spremiti"
daddy-kool

#9277 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by daddy-kool »

ze kalanga wrote:

:D
Nije došao u cirkus, već kod najvećeg političara današnjice. Gosn Vladimira. Pristojnost se podrazumijeva.
Očekujem u toku noći da nas pojedini mediji ubjede kako gosn Milorad nije ni bio u Moskvi...
Došao je kod Vladimira Vladimiroviča Putina u Moskvu, - 'vako to treba, punim ustima.

U svakom slučaju događaji u narednim danima će osvijetliti karakter i uspješnost ovog susreta.
daddy-kool

#9278 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by daddy-kool »

mO k3 wrote:
ma jebat ga , skoro mi prica neko kada je inzko dosao u neko selo nadomak prnjavora valjda da je trazio da mu zakolju jare i to jare vrate u kozu i tako me spreme , koliko ima istine u tome blage . mislim nikada nisam cuo zaklati jare i vratiti ga ukozu i tako ga "spremiti"
Ima i tih običaja, pogotovo oko Dinare, ali za Inzka je to već možda priča...
bh.tornjak

#9279 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by bh.tornjak »

155_mm wrote:beejking njuzzzzzzzzzz

zavrsen sastanak dvaju lidera u moskvi!
vidio on Putina nije...... :lol: :lol: :lol:
Banksy

#9280 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by Banksy »

ze kalanga wrote:
Očekujem u toku noći da nas pojedini mediji ubjede kako gosn Milorad nije ni bio u Moskvi...
K'o da i nije.

MOСКВА- У Москви је завршен састанак председника Руске Федерације Владимира Путина са председником Републике Српске Милорадом Додиком, који су, разговарали о ситуацији на Балкану и различитим међународним питањима, објављено је на званичном сајту руског председника, преноси РТРС.
Laž, na zvaničnom sajtu nema ništa.
http://en.kremlin.ru/

Rezultat, po Dodiku:
"Putin je poželio stabilnost i uspjeh Republici Srpskoj i Bosni i Hercegovini." - rekao je Dodik.

Dodao je još i da je "Putin upoznat sa referendumom i da je u tom pogledu sve već rečeno."
Ako je to to, izgleda da je džaba išao.
mO k3

#9281 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by mO k3 »

Ma dodik lažov ko da je išao , jeli on ikada išao kod putina ?
ze kalanga

#9282 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by ze kalanga »

daddy-kool wrote:
ze kalanga wrote:

Nije došao u cirkus, već kod najvećeg političara današnjice. Gosn Vladimira. Pristojnost se podrazumijeva.
Došao je kod Vladimira Vladimiroviča Putina u Moskvu, - 'vako to treba, punim ustima.

U svakom slučaju događaji u narednim danima će osvijetliti karakter i uspješnost ovog susreta.
Živi bili pa vidjeli.
Ja želim vjerovati da će se ruske investicije povećati.A to bi u ovom momentu bio daleko najbolji epilog.
:lol:
SaraFina

#9283 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by SaraFina »

Treba napraviti anketu :D

Hoće "Zmaj od Laktaša" ući Referendumom u povijest ili neće :)
bh.tornjak

#9284 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by bh.tornjak »

mO k3 wrote:Ma dodik lažov ko da je išao , jeli on ikada išao kod putina ?
jbt....tri "izvjestaja" sa sastanka......tri razlicite kravate i tri razlicite kosulje kod Dodika a kod Putina dvije..... :-) :-) :-)

na sastanku se malo "presvlacili".... :lol: :lol: :lol:
mO k3

#9285 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by mO k3 »

bh.tornjak wrote:
jbt....tri "izvjestaja" sa sastanka......tri razlicite kravate i tri razlicite kosulje kod Dodika a kod Putina dvije..... :-) :-) :-)

:mrgreen:
ze kalanga

#9286 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by ze kalanga »

Manje teorija, više praktikuma.

http://kremlin.ru/events/president/news/52951
SaraFina

#9287 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by SaraFina »

bh.tornjak wrote:

Ko zna otkad su te slike :)
luckylaka

#9288 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by luckylaka »

L u c i f e r wrote:ja se nadam da će srbija zaista poslati vojsku

Image
Samo ova vojska moze natjerati dijasporu u prve redove :D
arzuhal

#9289 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by arzuhal »

"Nakon ovog sastanka, ali i jučerašnjeg sa rukovodstvom Zarubežnjefta, mislim da su sve spekulacije da Zarubežnjeft namjerava da obustavi svoju proizvodnju demantovane." - kazao je Dodik.

- Gospodine Putine, hoće li Zarubežnjeft prestati s proizvodnjom...? :sad:
- Ma kaki...
:mrgreen:

"Putin je poželio stabilnost i uspjeh Republici Srpskoj i Bosni i Hercegovini." - dodao je Dodik.

:bih:

Dodao je još i da je "Putin upoznat sa referendumom i da je u tom pogledu sve već rečeno."

:bleee:

http://www.nezavisne.com/novosti/bih/Mi ... ion/388642
Banksy

#9290 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by Banksy »

ze kalanga wrote:Manje teorija, više praktikuma.

Interno, samo na ruskom, na engleskoj verziji ga nema :mrgreen:
asker

#9291 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by asker »

ze kalanga wrote:
daddy-kool wrote:
ze kalanga wrote:

Živi bili pa vidjeli.
Ja želim vjerovati da će se ruske investicije povećati.A to bi u ovom momentu bio daleko najbolji epilog.
:lol:
Predsjednik ti evo zamuckuje na dnevniku a ti gubis vrijeme po forumu.
SaraFina

#9292 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by SaraFina »

ze kalanga wrote:Manje teorija, više praktikuma.

Stora, ima kakvih podataka o povratnicima u Podrinje? Koliko je umrlih a koji je bejbi bum novorodjenih Srba? Zamrla ti i ona tema gdje si danima lijepio slike i propagirao mržnju prema repki BiH :)
Grean

#9293 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by Grean »

CaneBos wrote:Referendum je samo dio mozaika, mi svi zivimo u zabludi da neki marginalno potrosni likovi poput Dodika, Bakira, Dragana itd..odlucuju o tome kojim pravcem i kako sta ide u ovoj zemlji. Zacrtano je jos prije rata da se bosanski muslimani raskuce u ovom.dijelu Evrope i jedina stvar koja im je do sada prolongirala planove se zvala " cudo bosanskog otpora".
Sad iz,ove perspektive kazem da se mozda bogdo nije ni desilo, jer osim svih koji izgidose, ostasmo svi mi koji odumiremo izludjeni vec 20 godina.
I upravo ova terapija koju primamo je dokaz cionisticko fasisticke okrutnosti i mastovitosti.
Hajde da u moru naprdjivanja iz supljeg u prazno, gadjanja slicicama i podizanja morala da naleti post nad kojim se vrijedi zamisliti.
oldtajmer

#9294 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by oldtajmer »

pa kakav je ovo sastanak u pm :lol: :lol: :lol: veci kod mene sto na balkonu,a hebo me svak ako ga je putin i slusao,bas se vidi da je preko qurca totalno :D
harka

#9295 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by harka »

ze kalanga wrote:
daddy-kool wrote:Image

Nije mi nešto preCednik zadovoljan.
Kiseo osmjeh.
Iskreno da ti kazem danas sam razmisljala o toj soluciji da zaista nije ni otisao,a vjerujem da nije ni bio.Mora on neki cirkus praviti :)
moa

#9296 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by moa »

Banksy wrote:
ze kalanga wrote:
K'o da i nije.

MOСКВА- У Москви је завршен састанак председника Руске Федерације Владимира Путина са председником Републике Српске Милорадом Додиком, који су, разговарали о ситуацији на Балкану и различитим међународним питањима, објављено је на званичном сајту руског председника, преноси РТРС.
http://en.kremlin.ru/

Rezultat, po Dodiku:
"Putin je poželio stabilnost i uspjeh Republici Srpskoj i Bosni i Hercegovini." - rekao je Dodik.

Ako je to to, izgleda da je džaba išao.
Putin i ne zna gdje se mi nalazimo. Ima covjek problema u vlastitom dvoristu. Covjek bas poselamio pozelio hajr bih i rsu.. Aaa hahaha
Last edited by moa on 22/09/2016 23:03, edited 1 time in total.
ze kalanga

#9297 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by ze kalanga »

asker wrote:
Ne živimo u 50tim, kad god budem planirao mogu pogledat prilog. A i ništa novo neću saznati. Što se investicija tiče, vidjećemo. Vjerujem da Bakir ne trepće. Otprilike u ovom momentu.

Image
arzuhal

#9298 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by arzuhal »

Saće prvo jedan mali ruski, a onda i jedan veći da uleti...Sve je već dogovoreno, samo još neke tehnikalije ostale...
asker

#9299 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by asker »

ze kalanga wrote:
asker wrote:
Ne živimo u 50tim, kad god budem planirao mogu pogledat prilog. A i ništa novo neću saznati. Što se investicija tiče, vidjećemo. Vjerujem da Bakir ne trepće. Otprilike u ovom momentu.

Image
Nas Kirba ima preceg posla, malo na bozu s Klintonom, malo govorancije u UN-u. Ocekivati da prati gdje se svaka susa sastaje bi bilo neozbiljno.
daddy-kool

#9300 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by daddy-kool »

ze kalanga wrote:
Ako dobro čitam govor tijela, Dodik će otkazati 'feredum.
Locked