Sad se on zali na izrucenje, a prije toga rekao da nema nista protiv.
Hebo ga njegov advokat, a on njega
Toliko o pokajanju zbunjenog Sefica koji je u neznani stigao do Novog Sada
Ma ja, osudili ga jer je Hankin sinoldtajmer wrote:http://www.kurir.rs/stars/hanka-paldum- ... ak-2573597
e dusa draga jes mi ga zao,da nije hankin sin mogo je makar za ove dvije godine sto je osudjen nekoga i ubiti pa ni po muke,a on jadan malo nadrogiran pogazio par osoba i odma dvije godine,tuga fakat
Tomahawk11 wrote:Znaci, cirkus sa Seficem se nastavlja.
Hebo ga njegov advokat, a on njega![]()
oldtajmer wrote:http://www.kurir.rs/stars/hanka-paldum- ... ak-2573597
e dusa draga jes mi ga zao,da nije hankin sin mogo je makar za ove dvije godine sto je osudjen nekoga i ubiti pa ni po muke,a on jadan malo nadrogiran pogazio par osoba i odma dvije godine,tuga fakat
Ma nisam se upalio sto je u zatvoru, sto se mene tice, neg ga bace tamo u buksu, zakljucaju i bace kljuc....al sta bi sa onom pricom da se kaje, da se slaze sa izrucenjem, a sad druga prica?!vješalica wrote:Tomahawk11 wrote:Znaci, cirkus sa Seficem se nastavlja.
ma šta ste se upalili oko sefića
tamo je u zatvoru
trebamo biti zahvalni
ovdje da je došao
odma bi našli neku odredbu da ga izvuku
trebali bi insistirati da mu tamo sude i da izdržava kaznu
[youtube] http://youtu.be/9luNp6S68-s [/youtube]Tomahawk11 wrote:Ma ja, osudili ga jer je Hankin sinoldtajmer wrote:http://www.kurir.rs/stars/hanka-paldum- ... ak-2573597
e dusa draga jes mi ga zao,da nije hankin sin mogo je makar za ove dvije godine sto je osudjen nekoga i ubiti pa ni po muke,a on jadan malo nadrogiran pogazio par osoba i odma dvije godine,tuga fakat![]()
Hanko, da ti je triput sin, debil je.
Ma kakvo kajanje i gluposti...neće tip nazad jer zna da će morati odležati dvocifren broj godina...Do sada po svemu sudeći: prebrza vožnja, prolazak, kroz crveno svjetlo, dvostruko ubistvo, bježanje sa lica mjesta, bježanje iz države, višestruki povratnik u činjenju krivičnih djela,....po svemu ovome red bi bio cvaja da mu se odredi....a vidjet ćemo akko će proći kad dođe do suđenja.Tomahawk11 wrote:
Ma nisam se upalio sto je u zatvoru, sto se mene tice, neg ga bace tamo u buksu, zakljucaju i bace kljuc....al sta bi sa onom pricom da se kaje, da se slaze sa izrucenjem, a sad druga prica?!
Pa ja i nisam od pocetka vjerovao u to neko ''pokajanje'', samo kazem gdje nesta ta prica.O'zone wrote:Ma kakvo kajanje i gluposti...neće tip nazad jer zna da će morati odležati dvocifren broj godina...Do sada po svemu sudeći: prebrza vožnja, prolazak, kroz crveno svjetlo, dvostruko ubistvo, bježanje sa lica mjesta, bježanje iz države, višestruki povratnik u činjenju krivičnih djela,....po svemu ovome red bi bio cvaja da mu se odredi....a vidjet ćemo akko će proći kad dođe do suđenja.Tomahawk11 wrote:
Ma nisam se upalio sto je u zatvoru, sto se mene tice, neg ga bace tamo u buksu, zakljucaju i bace kljuc....al sta bi sa onom pricom da se kaje, da se slaze sa izrucenjem, a sad druga prica?!
Aktivistice prekinule sjednicu Skupštine KS: Dozvolili ste da Sanjin Sefić pobjegne!
Prije 2 mjeseca smo tražile obraćanje na sjednici Skupštine u skladu s vašim pravilima – niste nam dozvolili. Sad ćete nas čuti na naš način.
Prihvatili ste inicijativu za smjenu komesara Vahida Ćosića – koji jeste odgovoran ali nije jedini. Ovo se ne smije završiti na jednom žrtvenom jarcu. Jer o radu istog tog Vahida Ćosića pišu se izvještaji preko šest godina. Čak šest godina Nezavisni odbor ocjenjuje njegov rad odlučnim. A vi ili neki drugi iz istih stranka već 6 godina uredno dižete ruke i prihvatate ove izvještaje. Niste se čak ni sjetili postaviti barem jedno jedino pitanje o uličnim trkačima, a onda tvrdite da ste nenadležni.
...
Dosta nam je vašeg takozvanog rada samo kad se ljudi uzbune! Platu primate svakako, zar ne? Mijenjate stranačke ljude u ovim stolicama iz mandata u mandat, dogovarate se i pregovarate, a nama je sve gore. Počnite raditi, počnite stvarati okruženje u kojem ćemo mi, mladi ljudi, poželjeti ostati. Kako sad radite, na kraju ćete samo vi ovdje ostati da živite – ili je baš to ono što želite?
Na svojoj smo koži osjetile, sve ste kanale prema sebi zatvorili. Sami sa sobom pričate. Mi vam to više nećemo dopustiti. Ne radite, nemarni ste i bezobzirni – i mi više ne mislimo o tome šutiti. Kao što vidite, mi nećemo mirno stajati i trpiti da nam vi uništavate živote
http://www.klix.ba/vijesti/bih/aktivist ... 1205033#10
VjecitiStudent wrote:Ovo treba biti i ovdje, kolegicama ubijenih djevojaka svaka čast!
Aktivistice prekinule sjednicu Skupštine KS: Dozvolili ste da Sanjin Sefić pobjegne!
Prije 2 mjeseca smo tražile obraćanje na sjednici Skupštine u skladu s vašim pravilima – niste nam dozvolili. Sad ćete nas čuti na naš način.
Prihvatili ste inicijativu za smjenu komesara Vahida Ćosića – koji jeste odgovoran ali nije jedini. Ovo se ne smije završiti na jednom žrtvenom jarcu. Jer o radu istog tog Vahida Ćosića pišu se izvještaji preko šest godina. Čak šest godina Nezavisni odbor ocjenjuje njegov rad odlučnim. A vi ili neki drugi iz istih stranka već 6 godina uredno dižete ruke i prihvatate ove izvještaje. Niste se čak ni sjetili postaviti barem jedno jedino pitanje o uličnim trkačima, a onda tvrdite da ste nenadležni.
...
Dosta nam je vašeg takozvanog rada samo kad se ljudi uzbune! Platu primate svakako, zar ne? Mijenjate stranačke ljude u ovim stolicama iz mandata u mandat, dogovarate se i pregovarate, a nama je sve gore. Počnite raditi, počnite stvarati okruženje u kojem ćemo mi, mladi ljudi, poželjeti ostati. Kako sad radite, na kraju ćete samo vi ovdje ostati da živite – ili je baš to ono što želite?
Na svojoj smo koži osjetile, sve ste kanale prema sebi zatvorili. Sami sa sobom pričate. Mi vam to više nećemo dopustiti. Ne radite, nemarni ste i bezobzirni – i mi više ne mislimo o tome šutiti. Kao što vidite, mi nećemo mirno stajati i trpiti da nam vi uništavate živote
http://www.klix.ba/vijesti/bih/aktivist ... 1205033#10
eno u komentarima fb profilO'zone wrote:Ni u džamiji se ne treba odvajati od vrijednih stvari
http://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika ... /161204102
Dva puta ih malac odrađuje. Nije baš da ga murija ne može pronaći.
Neka ga tamo. Da je ostao ovdje ili da je izručen odmah, Novu godinu bi sa rajom slavio, a ne u buksi.Tomahawk11 wrote:Znaci, cirkus sa Seficem se nastavlja.
Cure imaju veca muda od mnogih. Ugledati se na njih.Black swan wrote:svaka cast aktivisticama
zene generalno imaju veca muda u stvarima za koja im je stalodrugi profil wrote:Cure imaju veca muda od mnogih. Ugledati se na njih.Black swan wrote:svaka cast aktivisticama
Izvini, pricas o skupstini ili sam pogresno shvatio? Jesi li gledao prenos na TVSA? Veci dio vremena vise od pola politicara je bilo na telefonima, pricalo medjusobno, pojma nisu imali sta se desavaMickeyPierce wrote:Kaznene prijave za narusavanje javnog reda i mira .. Garant u metropolisu nije bilo mjesta pa dosle da ometaju one koji rade. Zastitari
Ako pricas o skupstini jedno pitanje za tebe: jesi li ozbiljan ?MickeyPierce wrote:Kaznene prijave za narusavanje javnog reda i mira .. Garant u metropolisu nije bilo mjesta pa dosle da ometaju one koji rade. Zastitari
Slomise se radeci. A sto se reda, bontona i kulture tice slobodno posalji upit u tuzilastvo, a mozes i izgooglati svasta po tom pitanju...MickeyPierce wrote:Da . o skupstini pricam i ozbiljan sam. Zna se protokol red bonton i kultura. One su sve samo ne to
Kakve to veze ima sa "radom", "bontonom", "ponasanjem",...u Skupstini?! Nesto sto ne postoji, odnosno postoji mozda na papiru, ne mozes narusiti...MickeyPierce wrote:Demokratija je kad narod bira. Narod izabrao i sad one kao nezadovoljne. A sutra da su izbori narod bibopet iste izabrao. Shvatite vec jednom da narod 20 godina iste bira jer je narod zadovoljan.
pa po protokolu je njihovo obracanje odbijeno, pronađen je žrtveni jarac (komesar) i nastavljeno je po starom. A ovi ljudi koji tamo sjede su najodgovorniji za toMickeyPierce wrote:Da . o skupstini pricam i ozbiljan sam. Zna se protokol red bonton i kultura. One su sve samo ne to
[/quote]stripy87 wrote:http://--- NO LINKS ---/mobile/clanak/Merima/424161
![]()
![]()