Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
nisan bio izgleda dobro potopljen - motor promjenjen trapovi elektrika i elektronika.... nije to vise ni n od nisana 300zx
Olympia je dobro posudjena ideja ali je realizacija fula, da je ostavio postojece gabarite vozila, eventualno prosiro trag tockova moglo je na nesto liciti, sa ovim izduzenim prednjim krajem ne lici ni na sta, a zadnje stop lampe ne treba posebno komentarisati.
U ovog 300ZX cim je u njega ubacio BMW-ov 2,5 to vise nissana vidjelo nije, sto se ostalog tice, na sl 2 se vidi ako je limarija ocajno uradjena, ako je sve tako onda je ovo samo jedan sareni grob!
nisan bio izgleda dobro potopljen - motor promjenjen trapovi elektrika i elektronika.... nije to vise ni n od nisana 300zx
fujjj , gade mi se ovakve improvizacije,ako je crkao motor, sta je? , skup mu vg30dett ili vg30e , skupo ulje, filteri, pa uvali losiji i slabiji motor , da je stavio RB neki pa hajde i nekako
tuga je to za ovakva auta
amar1994 wrote:nego kakvu sam ajkulu vidio veceras, nova ali bukvalno , DU hr table, hrdje ni na mapi, ne cuje se ziva
Da nije ova? Slikano prije 2 god kad je vozac na putu TZ - SA preticao preko pune...
Inace ja sam vidio jednu identicne kombinacije boja, ali buh se zakleo da je imala ZG table.
amar1994 wrote:nego kakvu sam ajkulu vidio veceras, nova ali bukvalno , DU hr table, hrdje ni na mapi, ne cuje se ziva
Da nije ova? Slikano prije 2 god kad je vozac na putu TZ - SA preticao preko pune...
Inace ja sam vidio jednu identicne kombinacije boja, ali buh se zakleo da je imala ZG table.
Iz 007, Phantom III - Goldfinger i Silver Clould II mislim iz A view to a kill.
Ako se dobro sjecam ovaj Phantom III je u scenama bacao dosta plavog dima.
sparky wrote:
Ove godine je bilo najbolje od kako sam tu, tj 4 put. Nije bilo onih debilnih partijanera i bilo je više golfova 1 i 2, a manje nekih drugih auta.
I ja sam samo jednu veče bio dole gdje je glavno i gdje je party, bilo nekog sranja. Kaže rođak tako je tu inače, najbolje se svaku noć vrtiti oko pumpe i nekoliko kilometara dalje onim putem lijevo na kružnom kod pume što se skrene, pa ima i tamo se sakupljaju. Tako da smo se ostatak uvijek tu vrtili po te dvije lokacije.