Liverpool FC

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Kinesko prkno

#9276 Re: Liverpool FC

Post by Kinesko prkno »

vaska wrote:Pa jebiga, to su ludila :oops: a ne transferi, neki pokušaj pravljenja all England ekipe sa temeljima u živom blatu u vidu Kerola i sličnih antitalenata.

Niko nije nezamljenjiv, jebiga, Kosta je plaćen 1 milion od strane Atletika. Sve se može kad se hoće. Ne pričam ja da treba prodati Suareza po svaku cijenu, al se bojim da će on htjeti da ide za godinu dana, +/- par mjeseci. Ako je tako, onda treba biti spreman, a bojim se da će biti tako.
To stoji ,juznoamerikanci i jesu malo sasavi,zato dobar ugovor ,pa nek ide ako smije.Tako je Cavani krenuo pritiskati Napoli prije par sezona,zovno ga De Laurentis,tvoje je da igras ,nastavi kakit i trunuces na klupi. :-D Ostati bez Suareza ,za mene je u rangu sa zamijeniti Rodgersa sa Hodgsonom ili Susicem :lol:
MyTao

#9277 Re: Liverpool FC

Post by MyTao »

Ja bi Suareza pustio da ide za 100 miliona u slucaju da osvoje ligu. Samo da te pare pametno uloze.

Razlog sto je Liverpool prvi nije Suarez, vec BR.
Towelie

#9278 Re: Liverpool FC

Post by Towelie »

MyTao wrote:Ja bi Suareza pustio da ide za 100 miliona u slucaju da osvoje ligu. Samo da te pare pametno uloze.

Ma kakvih 100 miliona, za 150 ne treba da ga puste jer mu je nemoguce naci zamenu. Na stranu sto bi bez njegovih golova, asistencija i ukupnog doprinosa igri mozda Liverpool tek bio cetvrti.
seoBIH

#9279 Re: Liverpool FC

Post by seoBIH »

:-) :-) :-) Atletiko te pobija za dio koji kaze da je nemoguce naci zamjenu :-)
PrtiBeeGee

#9280 Re: Liverpool FC

Post by PrtiBeeGee »

MyTao wrote:Ja bi Suareza pustio da ide za 100 miliona u slucaju da osvoje ligu. Samo da te pare pametno uloze.

Dobro napisano :thumbup: !!! U ostalom moglo bi se dati Realu i za 80Mil + uzeti im 2 igraca lijevog beka Fábio Coentrãoa i veznjaka da li to bio Isco ili Di Maria svejedno je (a ova dva igraca i ogromne pare su se vec dovodile u vezi Reala i moguceg transfera Suareza), od ovih 80 uzet Falcaoa i ako ostane sta uzet kakvog dobrog stopera ili zadnjeg veznog plus one pare sto bi trebali dobiti za transfere, sa pametnim ulaganjem kakva bi to ekipa bilaaaaa :D !!! I ako poslije svega sto je Suarez uradio za Liverpool ove godine ja i ne bi volio da ode al eto ne pitam se ja kao ni vi nista u vezi toga al lijepo je spekulisati i dati svoje misljenje u vezi ovoga :-D
Towelie

#9281 Re: Liverpool FC

Post by Towelie »

123456789 wrote::-) :-) :-) Atletiko te pobija za dio koji kaze da je nemoguce naci zamjenu :-)
Je l' to zaista vredno rizika? I da li ce neki novi napadac dati ponovo 30 golova i napraviti 10+ asistencija? Ko moze to da uradi od napadaca koji su dostupni a koji bi hteli da predju u Liverpool? I zasto se lisavati usluga najboljeg spica sveta uopste?
MyTao

#9282 Re: Liverpool FC

Post by MyTao »

Towelie wrote:

Ma kakvih 100 miliona, za 150 ne treba da ga puste jer mu je nemoguce naci zamenu. Na stranu sto bi bez njegovih golova, asistencija i ukupnog doprinosa igri mozda Liverpool tek bio cetvrti.
Ja sam nesto racunao, i bez Sturridgovih golova imali bi oko 15 poena manje.

Svaki igrac koji je bio standardan ove sezone je zasluzan zasto su tu gdje jesu. Suarez je najbolji igrac, postize puno golova i glavna je karika, ali sam siguran da bi izborili LP i bez njega. On je samo dio tima, moze mu se naci zamjena uz malo srece. Liverpool je uvijek imao velike napadace, mnogi su mislili kako niko nece moci zamjeniti Torresa, i onda se desio Suarez. Ako zeli da ide, i neko ponudi 100 miliona, ja bi ga dao... mogu napraviti strasan tim s tim parama.
Towelie

#9283 Re: Liverpool FC

Post by Towelie »

A moze se desiti i Tot'nem 2. I oni su imali 100 miliona da potrose. Zasto popravljati nesto sto nije pokvareno? Bilo kako bilo, verujem da vlasnici nece dozvoliti prodaju pod bilo kojim uslovima jer ako zelimo da napredujemo to nikako necemo postici prodajom najboljih igraca.
seoBIH

#9284 Re: Liverpool FC

Post by seoBIH »

Towelie wrote:
123456789 wrote::-) :-) :-) Atletiko te pobija za dio koji kaze da je nemoguce naci zamjenu :-)
Je l' to zaista vredno rizika? I da li ce neki novi napadac dati ponovo 30 golova i napraviti 10+ asistencija? Ko moze to da uradi od napadaca koji su dostupni a koji bi hteli da predju u Liverpool? I zasto se lisavati usluga najboljeg spica sveta uopste?
Dokaz ti je United :) Veliki igraci su odlazili, ali je tim uvijek ostajo u vrhu.

Liverpool ce da zadesi ista situacija kao sto je United sa Ronaldom. Nema tu puno filozofije...prodaj, izmuzi i trazi dalje, samo ne Kerole :)
todd_smith

#9285 Re: Liverpool FC

Post by todd_smith »

Sta vam je, realno Suarez vam je osvojio EPL ovi drugi su igrali jer ih je od podigao. On je vama ono sto je RVP bio Arsenalu 2010te
Towelie

#9286 Re: Liverpool FC

Post by Towelie »

todd_smith wrote:Sta vam je, realno Suarez vam je osvojio EPL ovi drugi su igrali jer ih je od podigao. On je vama ono sto je RVP bio Arsenalu 2010te
Da, bre. Ne znam kako ovo ljudima nije jasno.
Mustang1

#9287 Re: Liverpool FC

Post by Mustang1 »

Neka vas menadjeri :D Jedno je napisati koga bi bilo fino da se dovede a drugo je raspravljati o tome o cemu vi raspravljate :D
MyTao

#9288 Re: Liverpool FC

Post by MyTao »

todd_smith wrote:Sta vam je, realno Suarez vam je osvojio EPL ovi drugi su igrali jer ih je od podigao. On je vama ono sto je RVP bio Arsenalu 2010te
Ja... a bez Sturridgovih golova bili bi trenutno 6.
a dosta tih bodova je upravo donio kada Suarez nije ni igrao.
Objektivni navijac

#9289 Re: Liverpool FC

Post by Objektivni navijac »

Kakvi prodavati Suareza :shock: :? Veliki timovi prodaju iskljucivo igrace koji im ne trebaju ( ne uklapa se u igru,los,povrede,godine,karakter ,itd ) a igrac koji ti cini igru,koji je kljucan u postizanju uspjeha,on se ostavlja. Jbs pare,to je ionako sica u svijetu EPL i primere. Nije Liverpool ,Buducnost iz Banovica ,pa da transfer bilo koga,za bilo koje pare ista znaci u finansijskom smislu.
Valja nama iduce godine osvojiti Champions league a i ponoviti EPL :D :D
King_Kenny

#9290 Re: Liverpool FC

Post by King_Kenny »

Učiniti sve da Suarez ostane; jednostavno ga je ljepota gledati kako igra, a igra za tvoj tim. Ona njegova strast za igranjem kad i u 93. minuti čini sve da postigne gol bez obzira koji je trenutno rezultat je teško nadoknadiva. Ne znam koliko bi Liverpool bez Suareza osvojio bodova, ali znam da ni blizu ne bi igrali ovako atrkativno i kreativno. :)
Mustang1

#9292 Re: Liverpool FC

Post by Mustang1 »

Koja glupost .. Pa na slici se vidi da je zajebancija svi se smiju Skrtel ga nesto podjebavo :D
odrzivirazvoj

#9293 Re: Liverpool FC

Post by odrzivirazvoj »

U kojem kaficu sutra u SA se moze gledati utakmica sa puno Liverpool navijaca i lijepom atmosferom?
Mustang1

#9294 Re: Liverpool FC

Post by Mustang1 »

U Skopju ili ti ga Skoplju je regionalno okupljanje pa eto tamo svrati :oops: Na fb grupi imas sve bit ce u istom kaficu u kojem je uvijek do sada
Edin H.

#9295 Re: Liverpool FC

Post by Edin H. »

Mustang1 wrote:U Skopju ili ti ga Skoplju je regionalno okupljanje pa eto tamo svrati :oops: Na fb grupi imas sve bit ce u istom kaficu u kojem je uvijek do sada
A gdje se skupljaju Chelsea-jevi navijaci? :D
Mustang1

#9296 Re: Liverpool FC

Post by Mustang1 »

Ne postoje takvi ! :oops:
Edin H.

#9297 Re: Liverpool FC

Post by Edin H. »

Mustang1 wrote:Ne postoje takvi ! :oops:
Ima moj jaran s Cengic Vile :D
Mustang1

#9298 Re: Liverpool FC

Post by Mustang1 »

Nek otvori sebi kafic i nek gleda koliko mu je volja :D Ja mu ne bih preporucio da ide gdje se okupljaju ovi Liverpoolovi .. :D
Edin H.

#9300 Re: Liverpool FC

Post by Edin H. »

Mustang1 wrote:Nek otvori sebi kafic i nek gleda koliko mu je volja :D Ja mu ne bih preporucio da ide gdje se okupljaju ovi Liverpoolovi .. :D
Pa imao je kafic, ali mu uglavnom dolazili navijaci Man. Utd.-a :D

:-)
Post Reply