Telemach - ALL ABOUT 4
Moderator: Benq
-
febo_acm
#9276 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ima HS neke Quad pakete ili kako se već zovu... Koristio sam ih godinama i stvarno su bili OK i korektni. Internet stabilan... Samo ovo kod Teleacha mi djeluje daleko profesionalnije, bolji uređaji, meni lično daleko kulturniji uposleni itd... Imao sam jedan problem i riješeno za sat bilo. Samo me nervira što nemam Arene

- respo
#9277 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Meni jue vazan internet jer sk kanale gledam preko njega kad vec nemam u ponudi tako da ja recimo nisam zakinut za sk a koristim prednosti modula kojeg ne mogu dobiti kod telemaha ni pod razno
-
gidra
#9278 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
nije to neka prednost, imamo i mi d3 v2.0 u kojem leži ogroman potencijal u smislu softverskih riješenja.respo wrote:Meni jue vazan internet jer sk kanale gledam preko njega kad vec nemam u ponudi tako da ja recimo nisam zakinut za sk a koristim prednosti modula kojeg ne mogu dobiti kod telemaha ni pod razno
Samo što ovim iz Telemacha nije hića da programiraju to još tj. ne tjera ih konkurencija na to.
- Maharadza
#9279 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Meni opet bolje da se njihov resiver "pati" sa digitalom i HD-om kao i da daljinski od istoga handrim (a koji se može programirati za SVAKU telku) nego od svoga LCD-a!respo wrote:Meni jue vazan internet jer sk kanale gledam preko njega kad vec nemam u ponudi tako da ja recimo nisam zakinut za sk a koristim prednosti modula kojeg ne mogu dobiti kod telemaha ni pod razno
SK na net-u možeš pratiti ali u najgoroj mogućoj kvaliteti, a o HD-u da ne pričam! JA to ovako gledam: opet je lakše naći stream za Ligu prvaka (pogotovu u HD-u) nego što je za Engleze i Špance!
A ne možemo zanemariti ni D3GO...jbg ovi su se "pokrili" na svim frontovima, mada sam i dalje mišljenja da je ovo sramotno povećanje brzina, odnosno brzinE jer faktički samo dižu UL brzinu!
- Cracked
#9280 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
meni znaci upload. Samo su ga mrsavo digli. Prije svega radi sinhronizacije podataka. JA sam bar 3mbit ocekivao onako minimalno 3 
- respo
#9281 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Jbg ja i spance i engleze gledam u hd-u fazon je gdje trazis kanaleMaharadza wrote:Meni opet bolje da se njihov resiver "pati" sa digitalom i HD-om kao i da daljinski od istoga handrim (a koji se može programirati za SVAKU telku) nego od svoga LCD-a!respo wrote:Meni jue vazan internet jer sk kanale gledam preko njega kad vec nemam u ponudi tako da ja recimo nisam zakinut za sk a koristim prednosti modula kojeg ne mogu dobiti kod telemaha ni pod razno![]()
SK na net-u možeš pratiti ali u najgoroj mogućoj kvaliteti, a o HD-u da ne pričam! JA to ovako gledam: opet je lakše naći stream za Ligu prvaka (pogotovu u HD-u) nego što je za Engleze i Špance!
A ne možemo zanemariti ni D3GO...jbg ovi su se "pokrili" na svim frontovima, mada sam i dalje mišljenja da je ovo sramotno povećanje brzina, odnosno brzinE jer faktički samo dižu UL brzinu!
- bato99
#9282 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
zato što ih dupe zaboli za narod u BiHgidra wrote:nije to neka prednost, imamo i mi d3 v2.0 u kojem leži ogroman potencijal u smislu softverskih riješenja.respo wrote:Meni jue vazan internet jer sk kanale gledam preko njega kad vec nemam u ponudi tako da ja recimo nisam zakinut za sk a koristim prednosti modula kojeg ne mogu dobiti kod telemaha ni pod razno
Samo što ovim iz Telemacha nije hića da programiraju to još tj. ne tjera ih konkurencija na to.
- bato99
#9283 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
ovi što govore da većinu korisnika nije briga za upload,ubuduće nek samo govore u svoje ime...UPLOAD je veoma bitan,ali nam ga daju na kapaljku 
- avaks
#9284 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
E ovako nešto se očekivalo ali neka je njima na obraz. Sreća pa sam samo na godinu dana potpisao ugovor 
Još "samo" deset mjeseci hahah
http://sbb.rs/Paketi/327/FlatHome.shtml
Još "samo" deset mjeseci hahah
http://sbb.rs/Paketi/327/FlatHome.shtml
- respo
#9285 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Jbt ovi broje upload kao kod nas download
- typeOnegative
#9286 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
+1
Upravo tako , itekako je bitan , privatni trackeri ,youtube , dropbox itd., Realno ovih 15 Mbita DL mi je dosta , (ali eto s ovim povecanjem UP-a to je dodatnih 70 -80 kbps , trebalo bi ici preko 200 kbps)..... ajd bolje ista nego nista

Upravo tako , itekako je bitan , privatni trackeri ,youtube , dropbox itd., Realno ovih 15 Mbita DL mi je dosta , (ali eto s ovim povecanjem UP-a to je dodatnih 70 -80 kbps , trebalo bi ici preko 200 kbps)..... ajd bolje ista nego nista

-
amebr
#9287 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Tekst je skinut sa jednog BH portala.Da li je ovo istina što piše? Neka nam odgovoti @telemach.
˝Kompanija Telemach nastavlja praksu razvoja uvođenjem najnaprednijih tehnologija i servisa na tržište u Bosni i Hercegovini, te sa zadovoljstvom najavljuje povećanje brzine internet usluge, čime još jednom potvrđuje svoj status lidera na tržištu širokopojasnog interneta, saopćeno je iz ove kompanije.
Nove internet brzine bit će dostupne svim pretplatnicima u decembru tekuće godine, saopćeno je iz Telemacha.
Kompanija Telemach je najveći operater digitalne i analogne kablovske televizije, kao i jedan od vodećih pružatelja usluge širokopojasnog interneta u BiH, a od kraja 2011. i operater fiksne telefonije.
Telemach BiH je nastao integriranjem kablovskih distributera širom BiH tokom 2010., 2011. i 2012. godine (BH Cabelnet, GlobalNet i Elob iz Sarajeva, Monet iz Mostara, Telekabel iz Zenice, ArtNet iz Kiseljaka, Vinet iz Visokog).
Telemach je u Bosni i Hercegovini prepoznat po naprednim sevisima baziranim na najsavremenijim tehnologijama koji u kombinaciji sa uvijek inovativnim ponudama, prilagođenim potrebama pretplatnika, predstavljaju veliku razliku i prednost u odnosu na ostale operatere u Bosni i Hercegovini.˝
˝Kompanija Telemach nastavlja praksu razvoja uvođenjem najnaprednijih tehnologija i servisa na tržište u Bosni i Hercegovini, te sa zadovoljstvom najavljuje povećanje brzine internet usluge, čime još jednom potvrđuje svoj status lidera na tržištu širokopojasnog interneta, saopćeno je iz ove kompanije.
Nove internet brzine bit će dostupne svim pretplatnicima u decembru tekuće godine, saopćeno je iz Telemacha.
Kompanija Telemach je najveći operater digitalne i analogne kablovske televizije, kao i jedan od vodećih pružatelja usluge širokopojasnog interneta u BiH, a od kraja 2011. i operater fiksne telefonije.
Telemach BiH je nastao integriranjem kablovskih distributera širom BiH tokom 2010., 2011. i 2012. godine (BH Cabelnet, GlobalNet i Elob iz Sarajeva, Monet iz Mostara, Telekabel iz Zenice, ArtNet iz Kiseljaka, Vinet iz Visokog).
Telemach je u Bosni i Hercegovini prepoznat po naprednim sevisima baziranim na najsavremenijim tehnologijama koji u kombinaciji sa uvijek inovativnim ponudama, prilagođenim potrebama pretplatnika, predstavljaju veliku razliku i prednost u odnosu na ostale operatere u Bosni i Hercegovini.˝
-
NediM17
#9288 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
http://www.telemach.ba/Obavijesti/2016/ ... neta.shtmlamebr wrote:Tekst je skinut sa jednog BH portala.Da li je ovo istina što piše? Neka nam odgovoti @telemach.
-
kakavdanakneiskustvu
#9289 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
@Telemach,zašto na analognoj nemam nekih kanala,npr.tv 5,tlc?
- bato99
#9290 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
hebem ti državu na kojoj mi rezoluciji gledamo ligu prvaka,pa ovo nema ni u tunguziji
- casper_
#9291 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
ja upalio sopcast u hd u i uzivambato99 wrote:hebem ti državu na kojoj mi rezoluciji gledamo ligu prvaka,pa ovo nema ni u tunguziji
- bato99
#9292 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
a evo i ja sam otišao kod rusa na sopcast HD stream...šta nam rade ovi kablovski operatori i ove usrane javne tv kuće,da se moramo hebavati po internetu,umjesto da uživamo na skupo plaćenim televizorimacasper_ wrote:je upalio sopcast u hd u i uzivambato99 wrote:hebem ti državu na kojoj mi rezoluciji gledamo ligu prvaka,pa ovo nema ni u tunguziji
- van helsing
#9293 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Kakve veze ima Telemach sa rezolucijom?bato99 wrote:hebem ti državu na kojoj mi rezoluciji gledamo ligu prvaka,pa ovo nema ni u tunguziji
Tapatalk 2
-
kakaljin
#9294 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
pa nema arene na kojima je bolja slika i imas skoro sve utakmice da gledas.van helsing wrote:Kakve veze ima Telemach sa rezolucijom?bato99 wrote:hebem ti državu na kojoj mi rezoluciji gledamo ligu prvaka,pa ovo nema ni u tunguziji
Tapatalk 2
-
Silent.Hunter
#9295 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ima SportKlub, ne može obojekakaljin wrote:pa nema arene na kojima je bolja slika i imas skoro sve utakmice da gledas.van helsing wrote:Kakve veze ima Telemach sa rezolucijom?bato99 wrote:hebem ti državu na kojoj mi rezoluciji gledamo ligu prvaka,pa ovo nema ni u tunguziji
Tapatalk 2
-
kakaljin
#9296 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
koliko znam nema lige prvaka na sport klubu, covjek pita za gledanje lige prvakaSilent.Hunter wrote:Ima SportKlub, ne može obojekakaljin wrote:pa nema arene na kojima je bolja slika i imas skoro sve utakmice da gledas.van helsing wrote: Kakve veze ima Telemach sa rezolucijom?
Tapatalk 2
-
Fauja Singh
#9297 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Kako moze kod Logosofta oboje 
-
kakaljin
#9298 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
moze zato sto nije konkurent telemachu pa mu je zato telemach dozvolio da ima i jedno i drugo, a da se sada logosoft prosiri makar na pola grada odmah bi bio zabranjen sport klub na logosoftu.stroga normala wrote:Kako moze kod Logosofta oboje
telemachov jedini plus u odnosu na ostale kablovske je sto ima sport klub u ponudi i zato sport klub nema na hs-u ili na MOJA tv jer je sport klub zlatna koka telemacha.
- casper_
#9299 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Da nemaju SK propali bi ko Grčka i Zambija.
-
brazzo19
#9300 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Slazem se , SK je jedino sto drzi Telemach , pa eto pogledaj listu kanala Moje tv i Telemacha bez sportkluba znaci nebo i zemlja , sve isto i tamo i vamo plus na mojoj tv neki dodatni kanali bez ikakvih posebnih paketa placanja i tako to znaci svima isto plus preko 30 pink kanala , znaci nema nikakvih odvajanja po paketima i ostalom , telemach drzi sport klub engleska i spanska liga i to je to u svemu ostalom "šije" ih moja tv , realno ali tako je , korisnik sam telemacha sto se tice interneta pre pre zadovoljan sam , ali ponuda tv kanala im nije za pohvalit se