Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Atticus Finch wrote:O čemu se onda radi? Ne isključujem neke nesuglasice na relaciji Conte-Marotta; Conte-uprava. Posebno oko vizije kako klub treba da raste u budućnosti. Za sada to izgleda dobro jer obojica rade odličan posao. Conte na terenu, Marotta (uostalom cijela uprava) na organizacijskom planu. Rezultati objema stranama idu u prilog. Kad smo već kod toga ove godine se očekuje rekordan turnover, oko 270m (prošle u isto vrijeme oko 190m). Vrhunski je to posao s obzirom gdje je klub bio i kakvi su ga analfabeti gurali u propast. Uz bolje sponzorske ugovore (što je neizbježno s obzirom na rezulate), a tu posebno mislim na Nike i Jeep (ili druge, u zavisnosti od ponude), turnover će ići na 350m, a to je ozbiljna cifra za svjetske okvire. Conteovi uspjesi su opće poznati.
Vrlo moguce jer Conte naravno razmislja kako imati sto optimalniji tim za sve frontove koji ga ocekuju dok Marota prvo gleda hoce li biti u plusu ali naravno potencira rezultat u prvom planu. Sezona ce biti teza nego predhodne dvije zajedno zbog milion razloga a tim je takav kakav je, moglo je i gore a mozda i bolje. U Italiji nebi trebalo biti bas previse problema li nece biti lako svakako, eh a LP grupu proci a dalje sve zavisi od srece i zrijeba.
Veceras je bitno dobiti cisto da svima pokazemo da pobjednicki ritam je tu, Lacio ce biti bolji nego prije heftu ali nemaju sirinu da nesto vise naprave osim da mi podbacimo zestoko..sto se rijetko dogadja.
Jeftinim golom mi pokvariše raspoloženje, a kakav je samo početak bio. Poslije gola smo se raspali, a ovi divljaci šta god su ošutali iz svlačionice bila je opasnost.
Pirlo katastrofa, posebno defanzivno, ne pokušava čovjek uopće da potrči ili da pruži nogu u neki blok.
Atticus Finch wrote:Jeftinim golom mi pokvariše raspoloženje, a kakav je samo početak bio. Poslije gola smo se raspali, a ovi divljaci šta god su ošutali iz svlačionice bila je opasnost.
Pirlo katastrofa, posebno defanzivno, ne pokušava čovjek uopće da potrči ili da pruži nogu u neki blok.
Tako je i bilo.... valjda ce se u drugom poluvremnu vratiti sve na svoje
SS LAZIO Balkan
Eeeeeeeeeee moj Novaretti... Lotito,jebo te dan kad si ga doveo i jebo te dan kad si se rodio krme jedno skrto..
Razmjena · 1310 · prije 13 min. u blizini: Belgrade, Serbia ·
Od ove pobjede me vise raduje cinjenica da se Tevez vec sad uklopio jako dobro cak je i crnogorac poceo trcati uz njega Pokazalo se da on i nije toliko "negativno temperamentan" u pravoj okolini sasvim noramalan igrac a borben kao i ranije , od sebicnosti nema ni "s" lijepa utakmica nebesko plavi vec pomalo ulaze u rutinu da prime po 4 komada neka lijepo je to