Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Gerro wrote:a i ovo vam je zesca glupost da se ne moze netflix instalirati na eon box uredjaju ili ce te reci da i za to trolam ?
Netflix i HBO GO imaju stroga pravila koja proizvođači uređaja moraju poštovati da bi zaradili njihovo odobrenje za instalaciju aplikacije na taj uređaj.
EON box nažalost nije dobio certifikaciju od ove dvije kompanije.
Jos jedan problem sa internetom. Cesto mi se prekida konekcija na oba laptopa koja imam. Na mobitelima u kuci je ok. Ali na laptopu stalno i moram ga resetovat kad se prekine jer se ne moze odma konektovati. Znate li do cega je ovo?
Gerro wrote:Jos jedan problem sa internetom. Cesto mi se prekida konekcija na oba laptopa koja imam. Na mobitelima u kuci je ok. Ali na laptopu stalno i moram ga resetovat kad se prekine jer se ne moze odma konektovati. Znate li do cega je ovo?
Ako je samo laptop zahvaćen, onda može biti do mrežne kartice, prevelike udaljenosti od uređaja ili loših postavki WiFi mreže, pa dolazi prejake interferencije sa drugim WiFi mrežama iz okoline.
Ako je do mrežne kartice, obavezno je potrebno odraditi update na najnoviju verziju drivera za istu.
crnivrag wrote:
sole2mio wrote:
Jesu li ovo Arene zabranili nesto ?
trio grande paket
Trio Grande paket ne uključuje Arena Sport SD paket kanala, a vjerovatno si ih imao kao benefit za produženje ugovora, pa ti je vjerovatno isti sad istekao.
Trazim veceras tekmu da gledam, kaze niste pretplaceni na ovaj kanal
Na tv obicnom nisam nikad ni imao ostale arene, imao sam na onom uredjaju d3 il kako se vec zove i na eon aplikaciji.
Možete nam se javiti u inbox sa Vašim podacima za provjeru.
nesto mi poruka ode u Outbox, a ne u poslane poruke
Gerro wrote:a i ovo vam je zesca glupost da se ne moze netflix instalirati na eon box uredjaju ili ce te reci da i za to trolam ?
Netflix i HBO GO imaju stroga pravila koja proizvođači uređaja moraju poštovati da bi zaradili njihovo odobrenje za instalaciju aplikacije na taj uređaj.
EON box nažalost nije dobio certifikaciju od ove dvije kompanije.
Pa telemach u ponudi ima HBO GO, tako da ne vidim problem instaliranja te aplikacije na njihovom uredjaju.
yasaq wrote:Ima li još neko problema sa CI karticom, nema svih programa ! Nema HRT-a, RTL2, NOVA BH itd , pola SK-a programa ! Skenirao više puta i opet isto !
Nema to veze sa CI modulom. CI modul samo dekodira signal i ništa više. Ako nemaš kanala neki je problem ili sa TV-om ili sa signalom.
Nekome mozda pomogne.
Imam eon full i imao sam problem sa eon-boxom. Nazvao sam TM podrsku i u roku 3 sata dosao majstor i uradi update eon boxa. Pitao sam ga da li se to moglo uraditi i preko napredne podrske, rekao je da nije i da se mora na licu mjesta to uraditi. Znaci taj neki update zezao je, pa ako neko bude imao isti problem - da pripomognem.
crnivrag wrote:
sole2mio wrote:
Jesu li ovo Arene zabranili nesto ?
trio grande paket
Trio Grande paket ne uključuje Arena Sport SD paket kanala, a vjerovatno si ih imao kao benefit za produženje ugovora, pa ti je vjerovatno isti sad istekao.
Trazim veceras tekmu da gledam, kaze niste pretplaceni na ovaj kanal
Na tv obicnom nisam nikad ni imao ostale arene, imao sam na onom uredjaju d3 il kako se vec zove i na eon aplikaciji.
Možete nam se javiti u inbox sa Vašim podacima za provjeru.
nesto mi poruka ode u Outbox, a ne u poslane poruke
yasaq wrote:
Ima li još neko problema sa CI karticom, nema svih programa ! Nema HRT-a, RTL2, NOVA BH itd , pola SK-a programa ! Skenirao više puta i opet isto !
Pa zavisi šta dogovoriš. U trajanju ugovorne obaveze obično toliko traju benefiti.
Eon aplikacija od danas do sutra moze biti ukinut promo period, a moze i par godina. Ko zna