Liverpool FC
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- AmiĐa_Idriz
#92676 Re: Liverpool FC
Nisam za prodaju Gakpa nikako, taman da dođe još 5 krila. Cody može korektno pokriti i devetku. Plus što mi nakon ovog sumnjivog transfera Savinha u Tottenham cijena za Gakpa bi mi bila preko krova iskreno.
- BHF_Manijak
#92677 Re: Liverpool FC
Vidi lutak moj, ovdje ne pricamo o nasim zeljama i pozdravima, vec sta ce gospoda uradit.AmiĐa_Idriz wrote: ↑21/08/2026 12:05 Nisam za prodaju Gakpa nikako, taman da dođe još 5 krila. Cody može korektno pokriti i devetku. Plus što mi nakon ovog sumnjivog transfera Savinha u Tottenham cijena za Gakpa bi mi bila preko krova iskreno.
Apsolutno nisam ni ja za prodaju, posebno u sadasnjoj ovakvoj siromasnoj postavci ekipe, ali rekli su moroni jos na proljece da "sell then buy" i jebem ih u usta ona odvratna za to.
Tako da vise pricam s aspekta sta je realno i ocekivano, a moje bi zelje bile svakako jos 2 krila, tipa Barcola i Mbaye/Minteh, uz Gakpa, Ria, Munoza, te jos 2 veznjaka tipa Wharton i Camara/Scott, te neki desni bek, ali jebi ga, to sam ja, to smo mi...
Nema od te price nista.
- AmiĐa_Idriz
#92678 Re: Liverpool FC
Meni je taj diskurs oko veznjaka čudan, početak ljeta su svi u glas pisali da je veznjak u planu, pa one priče oko Alexa Scotta pa ovo pa ono i sad mrtvilo...