Premijer liga BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- sime_cipol
- Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
- Grijem se na: Zdrvima
- Vozim: 508 SW
#92651 Re: Premijer liga BiH
Sudija Jelić, jedini pošteni stanovnik Širokog Brijega.
-
north
- Logovan
#92653 Re: Premijer liga BiH
I meni je žao navijača Veleža, kao i navijača Borca, Radnika, Slobode, Mladosti, Krupe i još nekih navijača od klubova iz naše lige, šta su sve znali ljudi doživjeti na Grbavici.
Treba odmah ugasiti fudbal jer ono što gledamo na Grbavici nema smisla.
Last edited by Logovan on 18/10/2019 20:26, edited 1 time in total.
- BHF_Manijak
#92654 Re: Premijer liga BiH
Aha, a ti si da sudis sta je kradja, a sta nije? Kradja je kad moj klub ostete, kradja nije kad protivnika ostete. Jos malo pa k'o Grunf jebo te.Logovan wrote:Pa zato što i jest bila krađa, da ne govorim da je trebalo doći do prekida.
-
channel10
#92655 Re: Premijer liga BiH
Nije neka epska pljacka, ali je bila pljacka. Ali ni to nije nista novo
jer je tako otkako postoji fudbal na ovim prostorima. Pa odakle im fore ove 33 godine bez poraza?
Ja ne znam zasto se ljudi cude svemu ovome. Vidjelo se iz aviona da je sudija "u pricuvi" i ako slucajno krene "naopako" da se to ispravi na vrijeme. Glupan im je dao priliku da odrade posao kako su i naumili i to je to. Nije ni prva ni zadnja ovakva utakmica, jbg...
Ja ne znam zasto se ljudi cude svemu ovome. Vidjelo se iz aviona da je sudija "u pricuvi" i ako slucajno krene "naopako" da se to ispravi na vrijeme. Glupan im je dao priliku da odrade posao kako su i naumili i to je to. Nije ni prva ni zadnja ovakva utakmica, jbg...
-
Nivelacija
#92656 Re: Premijer liga BiH
Znaci ti ovo podrzavas veceras jer i Zeljo isto radi?Logovan wrote:I meni je žao navijača Veleža, kao i navijača Borca, Radnika, Slobode, Mladosti, Krupe i još nekih navijača od klubova iz naše lige, šta su sve znali ljudi doživjeti na Grbavici.
Pa ko vise ukrade ce slaviti zasluzenu titulu?
- Logovan
#92657 Re: Premijer liga BiH
Pročitaj još jednom. Kažem da je tamo bila krađa, a ništa drugo nisam spominjao. Ovo večeras je ništa u poređenju sa onim u Širokom.BHF_Manijak wrote:Aha, a ti si da sudis sta je kradja, a sta nije? Kradja je kad moj klub ostete, kradja nije kad protivnika ostete. Jos malo pa k'o Grunf jebo te.Logovan wrote:Pa zato što i jest bila krađa, da ne govorim da je trebalo doći do prekida.
Pa ja, još malo k'o Grunf, ja jedno kažem, ti tamo nešto drugo.
I znači ti možeš suditi šta je krađa, a ja ne mogu? Ustvari, ko može?
Last edited by Logovan on 18/10/2019 20:30, edited 1 time in total.
- nosara
#92658 Re: Premijer liga BiH
Ovo je svakako bio zicer. Ja sam ocekivao da ce likce bit "dobar" (mozda je i bio, ko zna).
Ono sto je najbitnije je vrhunska igra kona. To je najjaci utisak veceri. Idemo dalje.
Ono sto je najbitnije je vrhunska igra kona. To je najjaci utisak veceri. Idemo dalje.
- sime_cipol
- Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
- Grijem se na: Zdrvima
- Vozim: 508 SW
#92659 Re: Premijer liga BiH
Pitari licemjeri?
Ma hajte molim vas
Ma hajte molim vas
- vicious
#92660 Re: Premijer liga BiH
Na koji tačno start Gavrića misliš? Evo već 2-3 puta spominješ a ne mogu da se sjetim šta je to bilo.BHF_Manijak wrote:
Ne mora predskazanje biti, kako je Gavric prosao? Je l' bar opomenu dobio?
-
Nivelacija
#92661 Re: Premijer liga BiH
Pazite ovo na utakmici koja nije bila ni malo agresivna Celik napravio 19 prekrsaja a dobio 8 zutih i 1 crveni.
Znaci za svaki drugi start od pocetka zuti ili crveni karton.
- Raigor Stonehoof
#92662 Re: Premijer liga BiH
Vidi strumfeta sto pjene i dizu halabuku nebil pokrili pljacku njihovog isprdka od kluba iz kola u kolo
Kurva o postenju, strumfete o sudjenju
Kurva o postenju, strumfete o sudjenju
Last edited by Raigor Stonehoof on 18/10/2019 20:31, edited 2 times in total.
- nosara
#92663 Re: Premijer liga BiH
Nisu licemjeri, nego su u govnima. Daj sta das. To nije isto.sime_cipol wrote:Pitari licemjeri?
Ma hajte molim vas
- Pitar sa Kariba
- Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.
#92664 Re: Premijer liga BiH
Ti bi ba barem na ovome forumu trebao malo paziti i ne dovoditi svoj autoritet u pitanje zarad navijackih prepucavanja.BHF_Manijak wrote:
Pa smijesno je i komsama bilo kad ste nakon Sirokog kuk opalili, epska kradja, Mujic lopov balija i slicno, sta je problem?
Ako vec ne mozes sakriti mrznju(?) prema FKS napravi na GG nick pa opleti.
Ovdje, mislim da ti ne ide dobro....
Osim toga sramotno izdanje sudije nakon opravdanog crvenog kartona. Onako divljastvo prema glavnom sudiji ( a na konto arsina prema Hebibovicu) i ne reagovanje sudije je za kazne. Nadam se da ce se nasi zaliti!
Do tada mi...
- tataćusak
#92665 Re: Premijer liga BiH
Evo sad s tekme, bio na zapadu tacno ispred mene napravljen faul za crveni. Ono sto se moglo uzivo vidjeti, cist crveni. Klizeci start u noge s ledja, ne sa boka.
Po onome kako sam ja vidio crveni cist kao suza
Po onome kako sam ja vidio crveni cist kao suza
-
LSD
#92666 Re: Premijer liga BiH
Nemojte Želju ubacivati u pricu, kada se namještaju utakmice i titule.
Željo je gospodski klub za razliku od ovih muhadžira bez stadiona i adrese, koji moraju vozariti u Zenici da igraju evropske utakmice.
Obraz Grbavice nije na prodaju !!
I dokad ce se ova vijetnamska sranja sa sudijama trpiti ? dokad
Željo je gospodski klub za razliku od ovih muhadžira bez stadiona i adrese, koji moraju vozariti u Zenici da igraju evropske utakmice.
- Pitar sa Kariba
#92667 Re: Premijer liga BiH
(Trešnjevka)
- Raigor Stonehoof
#92668 Re: Premijer liga BiH
Kurva o postenju, strumfete o namjestanjuLSD wrote:Nemojte Želju ubacivati u pricu, kada se namještaju utakmice i titule.
Namjestili sve zivo sto su u ovoj ligi osvojili innaslo pricat o postenju
-
sole2mio
#92669 Re: Premijer liga BiH
To ti je ono kad poletis sto prije da napises sta bilo samo da je protiv nas, a ne pregledas prije toga komplet situaciju.Sliver wrote:Oko moje, ja bih sad tebi dao direktni crveni.Nivelacija wrote:Pazite ovo na utakmici koja nije bila ni malo agresivna Celik napravio 19 prekrsaja a dobio 8 zutih i 1 crveni.
Govno Pavlovic, Dedic, Okic i jos nakav igrac, te trener su dobili zbog prigovora. Dakle, 5 (minimum) komada zbog puno price. Je li za crveni ili nije, nekima jeste, nekima nije, ali reci da je svaki drugi start zuti ili crveni je za crvenog
- Logovan
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#92671 Re: Premijer liga BiH
Zapravo ste bili jako dobri dok niste dobili crveni. Sarajevo nije nalazilo nikakvo rjesenje i taman kad su se skroz pogubili, dodje crveni.channel10 wrote:Nije neka epska pljacka, ali je bila pljacka. Ali ni to nije nista novojer je tako otkako postoji fudbal na ovim prostorima. Pa odakle im fore ove 33 godine bez poraza?
Glupo je govoriti sbbkbb, ali mislim da biste bod sigurno izvukli, a mozda i tri.
-
MensurM
#92672 Re: Premijer liga BiH
FUUUUUUUUUUUUUUJ
"Crveni karton je prosudio. Gledao sam snimak, nije bio crveni. Po mom mišljenju, sudija je krivac što je pokvario utakmicu. Svirao je nekakve faulove, prekide, ne zna ni on sam. Sad da ga pitam, ne zna šta je svirao", rekao je Jamak
"Crveni karton je prosudio. Gledao sam snimak, nije bio crveni. Po mom mišljenju, sudija je krivac što je pokvario utakmicu. Svirao je nekakve faulove, prekide, ne zna ni on sam. Sad da ga pitam, ne zna šta je svirao", rekao je Jamak
- Pitar sa Kariba
#92673 Re: Premijer liga BiH
I Jamaka da kazne! 
- Raigor Stonehoof
#92674 Re: Premijer liga BiH
Sad da ga pitam, ne zna sastavit tri recenice. Plava skola 
-
LSD
#92675 Re: Premijer liga BiH
Stone po obicaju valja nebuloze.Raigor Stonehoof wrote:Kurva o postenju, strumfete o namjestanjuLSD wrote:Nemojte Želju ubacivati u pricu, kada se namještaju utakmice i titule.
Namjestili sve zivo sto su u ovoj ligi osvojili innaslo pricat o postenjupozdravio te tatomitet na celu sa dokazanim namjestacem utakmica - najvecom legendom kriminalne hobotnice
Momcino, Željo je svoje titule osvajao dominantno na terenu, tako što je gazio konkurenciju, obarao sve moguce rekorde, najviše datih golova, namjanje primjlenih, titulu ovjeravao 4 kola prije kraja itd.
I imaš obraza ovdje pisati o Želji, nakon vecerašnje bruke koja pukla na koševu...stidi se