Imam pitanje: da li kanali iz Osnovnog paketa zaista koštaju 0 KM mjesečno ili je neka greška?
Telemach - ALL ABOUT 4
Moderator: Benq
-
madridista15
#92576 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
@Telemach, e-račun je konačno aktivan. Zahvaljujem na pomoći
Imam pitanje: da li kanali iz Osnovnog paketa zaista koštaju 0 KM mjesečno ili je neka greška?
- Telemach
#92577 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
@madridista15,madridista15 wrote:@Telemach, e-račun je konačno aktivan. Zahvaljujem na pomoći![]()
Cijena paketa je 4,00 KM za Eon korisnike i nema na čemu
-
tap3ah75
#92578 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Je li se EON BOX spaja sa HDMI kablom sa TV-om?
I je li istina da ne mogu još nešto imati spojeno na TV putem HDMI kabla ako imam EON BOX prikopčan?
Npr. da imam PC, playstation i EON BOX spojeno na tri HDMI ulaza na TV?
I je li istina da ne mogu još nešto imati spojeno na TV putem HDMI kabla ako imam EON BOX prikopčan?
- crnivrag
#92579 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Da, EON box uređaj se spaja HDMI kablom sa TV-om i trenutno je to jedini originalni način spajanja sa box-om, jer box nema druge izlaze za reprodukciju TV signala (mada ako je stariji TV vjerovatno postoje neki konvektori iz HDMI u scart ili komponentni ulaz).tap3ah75 wrote:Je li se EON BOX spaja sa HDMI kablom sa TV-om?
Mogu se imati spojeni i drugi uređaji, problem je bio do mene, a jutros sam ga konačno otklonio.
Problem se očitovao u lošoj kvaliteti HDMI kabla koju sam koristio, i sada mi normalno istovremeno rade EON box i moj lični android box, na dva različita HDMI porta na TV-u
- crnivrag
#92580 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Nova Sport definitivno kreće u decembru (SBB promijenio baner na website-u):

-
kakavdanakneiskustvu
#92581 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
crnivrag wrote:Nova Sport definitivno kreće u decembru (SBB promijenio baner na website-u):
šta im znači ovo novi premium sportski kanal,vec imaju neki premium sportski kanal pa ovaj dodje kao novi ?
- crnivrag
#92582 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Mislim da s ovim "premium" ciljaju na to da će na ovom kanalu ići najbolji i najkvalitetniji sportski sadržajikakavdanakneiskustvu wrote: šta im znači ovo novi premium sportski kanal,vec imaju neki premium sportski kanal pa ovaj dodje kao novi ?
-
kakavdanakneiskustvu
#92583 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
da na istom prenose badminton ,boćanje i curling,vjerovatno bi isto pisalo
- semirsar
#92584 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
nisi ga skonto, pita te koji je stari ako je ovo novi premiumcrnivrag wrote:Mislim da s ovim "premium" ciljaju na to da će na ovom kanalu ići najbolji i najkvalitetniji sportski sadržajikakavdanakneiskustvu wrote: šta im znači ovo novi premium sportski kanal,vec imaju neki premium sportski kanal pa ovaj dodje kao novi ?
-
kakavdanakneiskustvu
#92585 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
semirsar wrote:nisi ga skonto, pita te koji je stari ako je ovo novi premiumcrnivrag wrote:Mislim da s ovim "premium" ciljaju na to da će na ovom kanalu ići najbolji i najkvalitetniji sportski sadržajikakavdanakneiskustvu wrote: šta im znači ovo novi premium sportski kanal,vec imaju neki premium sportski kanal pa ovaj dodje kao novi ?
- crnivrag
#92586 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Shvatio sam šta pita, nego kažem vjerovatno misle na najbolje sportske sadržaje kad kažu "premium" sportski kanal.semirsar wrote: nisi ga skonto, pita te koji je stari ako je ovo novi premium
A dosad nismo imali nijedan sportski kanal koji je promovisan kao premium kanal.
-
kakavdanakneiskustvu
#92587 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
e ako nismo,a ja koliko znam nismo,kako onda neki koji je valjda prvi takav,može biti novi,kao da je do tad postojao isti takavcrnivrag wrote:Shvatio sam šta pita, nego kažem vjerovatno misle na najbolje sportske sadržaje kad kažu "premium" sportski kanal.semirsar wrote: nisi ga skonto, pita te koji je stari ako je ovo novi premium
A dosad nismo imali nijedan sportski kanal koji je promovisan kao premium kanal.
- semirsar
#92588 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
samo to si trebao napisati a ne sta oni vjerovatno misle... inace, da nas Bog sacuva od njih i njihovijeh "premiJum" kanalacrnivrag wrote:Shvatio sam šta pita, nego kažem vjerovatno misle na najbolje sportske sadržaje kad kažu "premium" sportski kanal.semirsar wrote: nisi ga skonto, pita te koji je stari ako je ovo novi premium
- semirsar
#92589 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
ma pusti hi ba, njima je samo do tog da nam hi uvale za masne pare, pa kako god se zvalikakavdanakneiskustvu wrote: e ako nismo,a ja koliko znam nismo,kako onda neki koji je valjda prvi takav,može biti novi,kao da je do tad postojao isti takav
- REDDEVILS
#92590 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
U decembru ali koje godine mozda 2020 - 2021crnivrag wrote:Nova Sport definitivno kreće u decembru (SBB promijenio baner na website-u):
- semirsar
#92591 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
bice sad u decembru, a u januaru cijene idu gore, najkasnije 15. 01. najava pa hoplaaaaREDDEVILS wrote:U decembru ali koje godine mozda 2020 - 2021crnivrag wrote:Nova Sport definitivno kreće u decembru (SBB promijenio baner na website-u):
-
kakavdanakneiskustvu
#92592 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
semirsar wrote:ma pusti hi ba, njima je samo do tog da nam hi uvale za masne pare, pa kako god se zvalikakavdanakneiskustvu wrote: e ako nismo,a ja koliko znam nismo,kako onda neki koji je valjda prvi takav,može biti novi,kao da je do tad postojao isti takav
šuplja priča
- MTV
#92593 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Bas htjedoh napisati koje godineREDDEVILS wrote:U decembru ali koje godine mozda 2020 - 2021crnivrag wrote:Nova Sport definitivno kreće u decembru (SBB promijenio baner na website-u):
- crnivrag
#92594 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
http://rs.n1info.com/Showbiz/a536615/Se ... embra.htmlSenke 2 - prvi srpski "bindž", na EON-u od 8. novembra
Nastavak najgledanije domaće serije "Senke nad Balkanom" pored dinamične i misteriozne radnje, baš kao i vrhunske produkcije, donosi potpunu novinu u plasmanu domaćih serije.
Naime, svi gledaoci, kako u zemlji tako i u inostranstvu, imaće mogućnost da pogledaju odjednom svih 10 epizoda druge sezone Senki.
"Gledanje serija preko internet platformi u razvijenom svetu polako preuzima primat nad 'konvencionalnim medijima' i uobičajenim gledanjem epizoda iz nedelje u nedelju. U bliskoj budućnosti serije i filmovi će se uglavnom tako i gledati. Odluka da sve epizode serije 'Senki nad Balkanom 2' budu dostupne na internet platformi EON su naš hrabri iskorak u budućnost. Drago mi je da je serija ponovno dostupna svim gledaocima u Srbiji i regionu, da ne moraju da budu korisnici određenog kablovskog provajdera da bi mogli da gledaju seriju, već je dovoljno da imaju samo dobar internet. Ovim potezom i Srbija ide korak dalje u odnosu na sve zemlje u okruženju", izjavio je kreator i reditelj "Senki nad Balkanom" Dragan Bjelogrlić.
Svi oni koji odmah žele da otkriju sve misterije Senki 2, će od 8. novembra vrlo jednostavno moći preko platforme EON da poruče svih 10 epizoda za 990 dinara, bez obzira kod kog su internet provajdera. Ista usluga biće moguća i za korisnike u inostranstvu preko NetTV Plusa.
Za sve koji više vole da iz nedelje u nedelju isčekuju nove detalje, druga sezona, koja je snimljena u United Media originalnoj produkciji, prikazivaće se ekskluzivno na TV Nova S, svakog ponedeljak počev od 11. novembra.
Nakon ogromnog uspeha koji je postigla prva sezona, u nastavku ćemo i dalje gledati glavne junake Taneta (Dragan Bjelogrlić) i Stanka (Andrija Kuzmanović), koji će sledeći krvavi trag poremećenog ubice, otkriti užasnu zaveru koja može čitavu Evropu gurnuti u haos. Ova jeziva ubistva pokreće niz uzbudljivih i misterioznih događaja u kojima će se sukobiti lokalni moćnici, državna elita, baš kao i tajna udruženja i strane obaveštajne službe. Savezništva se sklapaju i raskidaju, ljubavi rađaju i nestaju, prijatelj će počiniti izdaje, a neprijatelji menjati strane, jer se svi bore za svoju prevlast.
I u drugoj sezoni uživaćemo u rolama koje tumače Marija Bergam, Nenad Jezdić, Goran Bogdan, Jovana Stojiljković, Miloš Samolov, Srđan Žika Todorović, Gordan Kičić, Nikola Đuričko, Nebojša Dugalić, Branimir Brstina, Marko Živić, Toni Mihajlovski, Petar Arsovski, ali i u novim likovima koji su dodeljeni Nataši Ninković, Leoni Paraminski, Bogdanu Dikliću, Vesni Trivalić, Marku Grabežu i Igoru Đorđeviću.
Kreator i reditelj serije je Dragan Bjelogrlić, muziku i ovog puta potpisuje Magnifiko.
U okviru United Media posluje i TV N1.
Pogledajte trejler za novu sezonu.
- Averus
#92595 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Evo testirao - i danas se isto dešava. Najčešće se desi ako brzo navigiram kroz menije, aplikacije isl.Averus wrote:Eon sve super, ali se uredjaj sam od sebe restartuje kad npr dodjem do dna spsika filmova u videoteci ili kad kliknem na neke kategorije na youtube...
- REDDEVILS
#92596 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Kako su krenili vise ce me kostati Eon Aplikacija van Telemach Mreze nego Moja TV Netsemirsar wrote:bice sad u decembru, a u januaru cijene idu gore, najkasnije 15. 01. najava pa hoplaaaaREDDEVILS wrote:U decembru ali koje godine mozda 2020 - 2021crnivrag wrote:Nova Sport definitivno kreće u decembru (SBB promijenio baner na website-u):
- Tiger 033
- Telemach
#92598 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Zamolit ćemo Vas da uradite reset uređaja, ukoliko se poteškoće nastave, pozovite nas na 1360.Tiger 033 » 15 minutes ago
@Tm
-
channel10
#92599 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Neka stisnu pa podignu. Nema vise dizanja jer je MojaTv dobro poboljsala ponudu, tako da prvo dizanje cijena na TM sigurno ide dobar broj pretplatnika kod konkurenta. Meni je istekao ugovor i nema produzavanja bas zbog toga. Vrlo vjerovatno ce im biti mahanje bez obzira na sve..semirsar wrote:bice sad u decembru, a u januaru cijene idu gore, najkasnije 15. 01. najava pa hoplaaaaREDDEVILS wrote:U decembru ali koje godine mozda 2020 - 2021crnivrag wrote:Nova Sport definitivno kreće u decembru (SBB promijenio baner na website-u):
- Maharadza
#92600 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Novim dizanjem cijena bi sebi upucali ne koljeno nego glavu. Najjeftiniji DUO paket petobanku, halo ba, nije ovo Švica..a i da jeste, opet ZU TEUER!