Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ako je Telemach zaista kupio HS, to znaci da cu u decembru ove godine zahvaliti Logosoftu na visegodisnjoj saradnji i redovnom placanju, te preci kod njih.
Jos su nedavno pruzili optiku do zgrade, sto znaci da ce usluga biti super stabilna.
Gledam kako je telemah bolji puno od logosofta.Ovaj paket sto ja ovde placam za te pare kod telemaha bi mogo imat trio grande extra sa duplom brzinom nego sto sad imam downloada+ 14hd kanala i 150 drugih.Cudi me da logosoft ne poboljsa svoje pakete jer su im ovi stvarno velika konkurencija.
Ma ja se samo nadam da se Logosoft i Telemach nece posvadjati jer nam onda odose SK1, SK2, SK3, SK Golf, Lov i ribolov, Ultra, Mini a onda bi nam dosla sranja kao sto su Slobomir, K3, Bel, TV Herceg, TV CNN ne onaj CNN nego iz Gradiske, NTV Arena, Vikom, RTV Istocno Sarajevo. Svi oni izrodi od kanala koje ima Mtel.
Kod Telemacha jedi sto me zeza kod usluga sa internetom je sto traze Cips pa se valja dodatno peglat oko papira a Logosoft to nije trazio.
Pa dobro cips izvadis za sekund nije to neka procedura uopste da bi te trebala zabrinut.Meni je veci belaj sa obzirom da nece istec ugovor sa logosoftom ako ovi dođu sta dalje biva tj.ako ranije prekines potpisani ugovor?
Evo ja sam prešao na Quadro..., iz nekog razloga... I super piči sve, osim wifi konekcije. TV je OK, fix tel OK, kabal net OK, ali wifi ne valja ku.cu.
Ovako ide matematika za net, kabal 40/4, dok je preko wifija imeđu 9 - 16 MBs / 4... Uplaod ide regularno na obje vrste konekcije, dok download šteka. I sad nakon 2 mjeseca njihovog štimanja, kažu ali takva je tehnologija ne može brže. Pa reko stari paket je bio brži i svakako preko kabla i wifija nije bilo razlike... itd.
UGLAVNOM seru!
Dobrodosao u klub ja sam iz tog razloga od.ebao HS, bez kabla od 22 koliko treba meni 15 u najboljem slucaju. Sta je ovo kaze "inzinjer" tehnologija takva. Haj ti jarane spakuj tehnologiju i bjezi mi s ociju. Kod LoL-a nemam znacajan gubitak ali se povremeno dogodi da se oduzme skroz, radi on ali gubitak 100% samo nakratko.
Kakve klime, sporeti i frizideri, ja se pretplatio na iptv, internet i telefon a oni meni klime nude. Klimu, sporet i frizider kad hocu da kupim odem u radnju koja je specijalizovana za prodaju bijele tehnike i kucanskih aparata a ne u LoL, prvo sto znam da je u takvim radnjama ponuda bolja i izbor veci a drugosto su cijene povoljnije u odnosu na LoL. Placanje na rate nije vise nikakva pogodnost kad sad manje vise svi mogu kupovati na neke rate, kartice, penzije, tamte-vamte ionako niko nista ne prodaje pa je bitno samo da se vrti taman i na rate. Moze biti da sam pisao moze biti da nisam kupio ja u LoL-u onaj "skupi" siemens i htio da uzmem jos jednu slusalicu nazvao predstavnistvo siemensa kaze ciko ima dvije godine ti se telefoni ne proizvode i ne uvoze. Toliko o tome, jedno 500 metara dalje od logosofta u igmanskoj je stanic tehnoshop pa otidjite tamo kome treba klima nek pogleda cijene i modele
Dragi LoL-e nisam postao vas pretplatnik da bih mogao kupiti klimu, fen i usisivac na rate nego zato sto mi treba tv, internet, fixni telefon i mobitel (koji mi ne pada na pamet da uzmem dok ne budu mogle dvije i vise pretplata u jedan paket bolje da su na ovome poradili nego sva ova bijela tehnika u ponudi).Kanala vi nama dajte, minuta, brzina a ne serpi i lonaca.
Jedno najobicnije pitanje hoce li doci RTS 3 koji je pusten u DVB-T2 mrezi u Srbiji?
Tako je bilo sa HRT 3 i HRT 4 kad su krenuli u DVB-T mrezi u Hrvatskoj dosli su i kod nas.
Jos da napomenem da vec 3 mjeseca nista od kanala samo pucaju akcije za nove korisnike, frizidere, klime, mobitele, TV-e.
Trebali su doci ovi kanali ali nisu:
pink Kuvar, pink Super kids, pink Serije, pink SHOW, pink World Cinema, pink erotic 5, pink erotic 6, pink erotic 7, pink erotic 8, H2, RTRS plus
MTV wrote:Trebali su doci ovi kanali ali nisu:
pink Kuvar, pink Super kids, pink Serije, pink SHOW, pink World Cinema, pink erotic 5, pink erotic 6, pink erotic 7, pink erotic 8, H2, RTRS plus
I sve ovo odjednom i pretpostavljam samo za korisnike na novim paketima, veliki bi to sok bio. Sta ce nam to kad imamo u ponudi klime (jest da temperatura ne prelazi 25 i ruzno je vrijeme ali nek se ima) a za nove kanale cemo lako. Dobro su oni istrcali poslije kupovine samo ne dobacise ni do centra. Steta, ali sto bi se kod nas reklo dobro je dok rade. Ipak mi se cini da sam nazalost u pravu, svi ostali su amateri u odnosu na Telemach, tuzno ali istinito.
MTV wrote:Jedno najobicnije pitanje hoce li doci RTS 3 koji je pusten u DVB-T2 mrezi u Srbiji?
Nisam vidio odavno da se neko ispred lol-a oglasio na postavljeno pitanje u ovoj temi.
Nece se vise ni oglasiti. proslo je doba ljuske u baklaFi i Damira D. na ovoj temi.
Ljudi imaju pametnija posla od uzaludnog pravdanja neopravdivog, ha ja, ne treba im nista ni zamjeriti, trudili su se dok su mogli, ne mre vise.
Nego... sta je ovo sad nocaske, upalih tv i nidje nijednog kanala sto me zanima, stavise, nejma hi vise od pola, odnjela hi poplava u Dubrovniku, sta li dok Pinkov paket uredno radi?!!
Pink paket radi al Pink BH i Pink Music nerade jer ih primaju drugim putem.
Fox Movie radi dok ostali Foxovi nista, VH1 se kocka dok MTV Adria, MTV Music 24 nikako nerade, b92 info takodjer. Moze bit krepalo nesto il satelit neslusa.
Odlemila im se žica na optičkom wireless-u, pa TV više ne radi nego što radi ...
Jbg, dugo je i radilo kako treba, treba natjerat' ljude da pređu na nove klime.
Milslim, na nove pakete, je li... lapsus ...