SDA-All about

Post Reply
MOSALJOZE

#9251 Re: SDA-All about

Post by MOSALJOZE »

JoseMujica wrote:
Innovation wrote:
udrch wrote:onda znaš da si nisko skroz..doduše koristi tvoje metode..i on tvrdi da je skako po Igmanu..jebemu taj Igman više, valjda gore niko nikog nije znao, pa kad hoće da slažu odmah na Igmanu bili..ima li iko da je bio na Žuću, Grbavici, tu u gradu..
I to se da provjeriti. Samo ih pitas "ko je bila doktorica u ratnoj bolnici na Igmanu"? :)
kod vas je pitanje ko je bio imam u ratnoj džamiji na Igmanu...pošto je to plafon vatrene linije do koje ste dobacili, čak putem TV prijamnika

ps

još kad bi znali da ratna bolnica na Igmanu nije postojala
Jose postojala je "bolnica"u sklopu dzamije.Čitao sam to u jednoj knjizi,kako su ostavili prostora,i da je bio neki doktor.
Paranoid

#9252 Re: SDA-All about

Post by Paranoid »

antimobbing wrote:
Paranoid wrote:antimobing... ja ovde na tvojim slikama vidim beton "plaćen" parama nekog arapa i Essu i njegovog bmw-a... i arap i esso nisu u SDA-a..

Možda imaju veze, ali vjerovaću da imaju vezu tek kada sudija udari čekićem i kaže "kriv je"..

Do tada forumaš "Opetja033" ima pravo!
Ne može biti u pravu nikako!

Mi smo mali narod veličine populacije predgrađa jednog milionskog velegrada.

Evo, uzet ću za primjer Istanbul koji ima između 11 i 15 miliona stanovnika.

U Istanbulu predsjednik Mjesne zajednice, u kojoj nema ovoliko prirodnih resursa kao u BiH, se brine za više ljudi nego naša tri predsjednika BiH zajedno i opet ljudi nekako žive.

Zar nije apsurd da na ovolike resurse i ovako smiješan broj stanovnika u BiH od 4 miliona u odnosu na Istanbul, ima bilo ko u BiH siromašan?

To je apsurd nad apsurdima i pokazatelj koliki je stepen kriminala u BiH!

Prije sam se smijao vicevima o nama glupim bosancima, a danas mi dođe da zaplačem kada ih čujem jer znam da su sto posto istiniti.
..ali Istambul nema iscrtane imaginarne linije i obilježene pojedine mjesne zajednice nekih šumskih "geometara"..

Mislim da se sva tvoja netrpeljivost prema SDA može okarakterisati kao "bacanje pogleda" samo do kraja parcele u kojoj živiš... međutim.. ima nešto što se zove država i tvoji pogledi bi trebali da budu dometa prema granicama a ne prema betonu nekog arapa, i Essi nom bmw-u..i to sve u Sarajevu...jbt...
Zamisli da (pošto si već naveo kao primjer) Turska ima sličnih problema kao BiH, misliš li da bi Istambul ličio na ovaj današnji...
... i na kraju... SDA možemo pljuvati i psovati, ali SDA je produkt dvatesetogodišnjeg stanja našeg okruženja i stanja u našim glavama...
Last edited by Paranoid on 17/05/2013 09:36, edited 1 time in total.
Opetja033

#9253 Re: SDA-All about

Post by Opetja033 »

MuaDib wrote:Mogu SDA-ovci pričati koliko hoće, ali ovo je početak njihovog kraja, početak kraja SDA spahija i njihovih poslušnih kmetova.
Itekako su Amerikancima stali na žulj, te će s Dodikom pod ruku na sudsko veselje.
Ovako je pricao i onaj Fahrin pulen po forumu nakon sto je SDP napustio Platformu a njih uzeo pod svoje skute. Svaki dan je bilo - "ode SDA", "zabranice se SDA", "zavrsava na smetljistu". Ali sve bi i prodje, SDA osta. Jos podera guzove i Fahri i SDP-u na lokalnim izborima.
Meni je najsmjesnije citati ove, lafo ozbiljne analize, koje nemaju ni trunke bilo kakvog uporista u stvarnosti ili cinjenicama vec su samo proizvod mokrih snova neprijatelja ove drzave i patoloskih mrzitelja SDA (da se razumijemo, tebe stavljam u ovu prvu kategoriju).
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#9254 Re: SDA-All about

Post by JoseMujica »

kaka bolan crna bolnica...hebemu zna li iko šta je bolnica :shock: pa nije to metafizički pojam ..tek je provizorno i za potrebe deblokade 95-te napravljena terenska hirurška sala sa stacionaron na Igmanu za hitne intervencije.

bolnice nikad nije bilo....mogu ti likovi pisakrat šta hoće al nek prvo nauče šta je bolnica :-)
antimobbing
Location: Gdje je percepcija Dženeta za 2% Koruptokracije, Džehenem za 98% BiH populacije.

#9255 Re: SDA-All about

Post by antimobbing »

Opetja033 wrote: Meni je najsmjesnije citati ove, lafo ozbiljne analize, koje nemaju ni trunke bilo kakvog uporista u stvarnosti ili cinjenicama vec su samo proizvod mokrih snova neprijatelja ove drzave i patoloskih mrzitelja SDA
Uh, koje zatupljivanje masa, Sjeverna Koreja je mala maca za vas. :D
Opetja033

#9256 Re: SDA-All about

Post by Opetja033 »

antimobbing wrote:
Opetja033 wrote: Meni je najsmjesnije citati ove, lafo ozbiljne analize, koje nemaju ni trunke bilo kakvog uporista u stvarnosti ili cinjenicama vec su samo proizvod mokrih snova neprijatelja ove drzave i patoloskih mrzitelja SDA
To sto si boldirao se ne odnosi na tebe i @Josea, da ne bude nesporazuma.
miki.ba

#9257 Re: SDA-All about

Post by miki.ba »

antimobbing wrote:
Opetja033 wrote: Da u svojoj patoloskoj mrznji prema SDA nemas granica po pitanju lazi, izmisljotina (pogotovo ovo oko fukare, svjetine, begova i aga) dokazao si davno. Da ne prezas ni pred cim, pa ni pred jeftinim i odvratnim iskoristavanjem ubijenih momaka dokazao si i u predizbornoj kampanji. Sjecam se tebe kada si promovisao, cini mi se onu "Nezavisnu listu za moj grad" na cijem je celu Vedran Dodik (covjek koji je promjenio 5 stranaka i tri puta mijenjao ime) i u tu svrhu podmuklo, nisko koristio ime pokojnog Vedrana Puljica kako bi privukao glasaca iz tabora navijaca FKS i HZ za nekog svog kandidata (ili si to mozda bio ti licno?) na listi opcine Centar.

Karakterno si zajebao i Esu Radeljasa, priklonio bi se ti i SDA samo da imas koristi od nje. Dokazao si to nebrojeno puta.
Kao prvo ne mrzim nikoga jer mržnja je destruktivno duševno stanje koje zdravstveno šteti samo onome ko je u sebi nosi. Dalje, jesam lobirao ali nisam za Nezavisnu listu niti za Vedrana Dodika zato nemoj da lažeš jer ima sve zapisano već sam lobirao i opet ću, ako Bog da, za ratnog komandanta, bivšeg fudbalera FK Sarajevo i poštenog čovjeka koji je odbranio porodilište Koševo. Naime, taj komandant sa Koševa je bio u istoj jedinici sa ocem od pokojnog Vedrana i rekao mi je da to spomenem. Sjećam se da si upravo ti na toj temi spomenuo i povezao kao '' iskorištavanje ubijenih momaka u predizbornoj kampanji''. Međutim, upravo na toj temi ljudi su te provali da ustvari to ti radiš kao i sada jer vi iz SDA ne prezate ni od čega, a Uzvišenog Boga se ne bojite. Toliko, a sada piši šta god želiš, stvarno me nije briga.
Bez obzira koji su motivi @Opetja033 bili, tvoje korištenje imena ubijenog momka u predizborne svrhe je ostalo zapamceno.

PS. Izjavljujem pod punom moralnom i matrijalnom odgovornošću da nisam pripadnik niti jedne stranke i da ne lobiram niti za jednu stranku. :D
Ovo cisto da mi ne bi nabacio neku stranku kako bi se oprao od ove cinjenice.
Last edited by miki.ba on 17/05/2013 09:47, edited 1 time in total.
MuaDib

#9258 Re: SDA-All about

Post by MuaDib »

Opetja033 wrote:
MuaDib wrote:Mogu SDA-ovci pričati koliko hoće, ali ovo je početak njihovog kraja, početak kraja SDA spahija i njihovih poslušnih kmetova.
Itekako su Amerikancima stali na žulj, te će s Dodikom pod ruku na sudsko veselje.
Ovako je pricao i onaj Fahrin pulen po forumu nakon sto je SDP napustio Platformu a njih uzeo pod svoje skute. Svaki dan je bilo - "ode SDA", "zabranice se SDA", "zavrsava na smetljistu". Ali sve bi i prodje, SDA osta. Jos podera guzove i Fahri i SDP-u na lokalnim izborima.
Meni je najsmjesnije citati ove, lafo ozbiljne analize, koje nemaju ni trunke bilo kakvog uporista u stvarnosti ili cinjenicama vec su samo proizvod mokrih snova neprijatelja ove drzave i patoloskih mrzitelja SDA (da se razumijemo, tebe stavljam u ovu prvu kategoriju).
Živi bili pa vidjeli.
Za SDA je spremljen scenarij zvani "kompleks afera pred izbore".
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#9259 Re: SDA-All about

Post by Chmoljo »

:zoka:
Opetja033

#9260 Re: SDA-All about

Post by Opetja033 »

antimobbing wrote:
Opetja033 wrote: Da u svojoj patoloskoj mrznji prema SDA nemas granica po pitanju lazi, izmisljotina (pogotovo ovo oko fukare, svjetine, begova i aga) dokazao si davno. Da ne prezas ni pred cim, pa ni pred jeftinim i odvratnim iskoristavanjem ubijenih momaka dokazao si i u predizbornoj kampanji. Sjecam se tebe kada si promovisao, cini mi se onu "Nezavisnu listu za moj grad" na cijem je celu Vedran Dodik (covjek koji je promjenio 5 stranaka i tri puta mijenjao ime) i u tu svrhu podmuklo, nisko koristio ime pokojnog Vedrana Puljica kako bi privukao glasaca iz tabora navijaca FKS i HZ za nekog svog kandidata (ili si to mozda bio ti licno?) na listi opcine Centar.

Karakterno si zajebao i Esu Radeljasa, priklonio bi se ti i SDA samo da imas koristi od nje. Dokazao si to nebrojeno puta.
Kao prvo ne mrzim nikoga jer mržnja je destruktivno duševno stanje koje zdravstveno šteti samo onome ko je u sebi nosi. Dalje, jesam lobirao ali nisam za Nezavisnu listu niti za Vedrana Dodika zato nemoj da lažeš jer ima sve zapisano već sam lobirao i opet ću, ako Bog da, za ratnog komandanta, bivšeg fudbalera FK Sarajevo i poštenog čovjeka koji je odbranio porodilište Koševo. Naime, taj komandant sa Koševa je bio u istoj jedinici sa ocem od pokojnog Vedrana i rekao mi je da to spomenem. Sjećam se da si upravo ti na toj temi spomenuo i povezao kao '' iskorištavanje ubijenih momaka u predizbornoj kampanji''. Međutim, upravo na toj temi ljudi su te provali da ustvari to ti radiš kao i sada jer vi iz SDA ne prezate ni od čega, a Uzvišenog Boga se ne bojite. Toliko, a sada piši šta god želiš, stvarno me nije briga.
Jbt ovo vec prerasta u patolosko laganje. Pa kako te nije stid? Natjeraces me da trazim te stare komentare kako bih ti zacepio usta za sva vremena. Ljudi su se zgrazali tvojim niskim i podlim postupkom, mene niko nije uzeo u usta.
gorgonzola

#9261 Re: SDA-All about

Post by gorgonzola »

JoseMujica wrote:kaka bolan crna bolnica...hebemu zna li iko šta je bolnica :shock: pa nije to metafizički pojam ..tek je provizorno i za potrebe deblokade 95-te napravljena terenska hirurška sala sa stacionaron na Igmanu za hitne intervencije.

bolnice nikad nije bilo....mogu ti likovi pisakrat šta hoće al nek prvo nauče šta je bolnica :-)

Bila je bolnica za taj rejon samo ih pola ne zna gdje je. Posebno ova majka sa svojom djecom.
antimobbing
Location: Gdje je percepcija Dženeta za 2% Koruptokracije, Džehenem za 98% BiH populacije.

#9262 Re: SDA-All about

Post by antimobbing »

Opetja033 wrote:
antimobbing wrote:
Ovo što si sada napisao, samo potvrđuje moju tvrdnju da živimo u sistemu istovjetnom kao u Sjevernoj Koreji, gdje svako onaj ko kritikuje kriminalne komunističke Obdarene Vođe iz vrha SDA i lažne zaštitnike naroda razvučene pameti automatski se proglašava neprijateljem države. Koja je to samo šizofrenija i psihopatija? Kao što rekoh ni od čega ne prezate, a Uzvišenog Boga se ne bojite. Samo tako nastavite.
vee-jay

#9263 Re: SDA-All about

Post by vee-jay »

Opetja033 wrote:Kakva patetika na zadnjih par stranica, do sada nevidjena na forumu a to je onda vec pravi poduhvat. Nastavite da spamujete slobodno ovu temu, cinjenice ostaju. A cinjenice su da je:
1) SDA najveca stranka u BiH
2) Najveca bosnjacka stranka

Cisto malo "reality check-a" a sada mozete nastaviti kmecati. :mrgreen:
i upravo to i jeste najveca sramota bosnjackog naroda... ova, ovakva SDA...
Opetja033

#9264 Re: SDA-All about

Post by Opetja033 »

Chmoljo wrote::zoka:
Znam da nije u dure baviti se forumasima a ne temom. Medjutim kada lik izvali gluposti i lazi oko "begova, aga, svjetine, fukare" pa onda nastavi prikazivati BBI banku kao privatnu banku B. Izetbegovica, te SCC njegovim vlasnistvom - mora se skrenuti paznja na sta je sve doticni forumas spreman i kakav mu je dosadasnji "opus". Cisto da se zna sva pozadina pa neka onda ostali forumasi donesu zakljucak.
Last edited by Opetja033 on 17/05/2013 10:19, edited 1 time in total.
madner

#9265 Re: SDA-All about

Post by madner »

Sto opet ne znaci da to za banku i SCC nije istina.
Opetja033

#9266 Re: SDA-All about

Post by Opetja033 »

antimobbing wrote:
Opetja033 wrote:
antimobbing wrote: Uh, koje zatupljivanje masa, Sjeverna Koreja je mala maca za vas. :D
Ovo što si sada napisao, samo potvrđuje moju tvrdnju da živimo u sistemu istovjetnom kao u Sjevernoj Koreji, gdje svako onaj ko kritikuje kriminalne komunističke Obdarene Vođe iz vrha SDA i lažne zaštitnike naroda razvučene pameti automatski se proglašava neprijateljem države. Koja je to samo šizofrenija i psihopatija? Kao što rekoh ni od čega ne prezate, a Uzvišenog Boga se ne bojite. Samo tako nastavite.

I OPET lazes i potvaras, nevjerovatno. Pa nema vecih pljuvaca po SDA od vas dvojice na ovom forumu a fino, izricito, jasno, citko sam napisao da vas ne smatram neprijateljima drzave. I to u komentaru koji citiras a onda to uzimas kao neku potvrdu. Dakle dobro dresiran pas, a kamoli ispodprosjecno inteligentan covjek, moze iz tog mog komentara bez ikakve dvojbe shvatiti kako vas dvojicu ne smatram neprijateljima drzave. Ovdje je po srijedi samo tvoje patolosko laganje i bezobrazluk. Nista trece.

Za @Muadiba tvrdim, ali ne zbog SDA nego zbog toga sto minira svaku probosansku incijativu i velica decentralizaciju zemlje. SDA je tu najmanje bitna.
antimobbing

#9267 Re: SDA-All about

Post by antimobbing »

Opetja033 wrote: Jbt ovo vec prerasta u patolosko laganje. Pa kako te nije stid? Natjeraces me da trazim te stare komentare kako bih ti zacepio usta za sva vremena. Ljudi su se zgrazali tvojim niskim i podlim postupkom, mene niko nije uzeo u usta.
Izvinjavam se, sasvim si u pravu sve što pišeš ... :roll:
http://sr.wikipedia.org/wiki/Psihopatija

Psihopata će vas uvijek optužiti da radite ono što on radi ili namjerava da uradi. U svakoj interakciji između psihopate i normalnog čovjeka sa potpunim opsegom emocija, psihopata uvijek pobjeđuje.
Last edited by antimobbing on 17/05/2013 10:06, edited 1 time in total.
jazzer

#9268 Re: SDA-All about

Post by jazzer »

Izetbegović: Halal nije samo hrana već i odnos prema životu
http://www.oslobodjenje.ba/ekonomija/iz ... ema-zivotu
Ko o cemu, Bakir o halalu'' :)
Opetja033

#9269 Re: SDA-All about

Post by Opetja033 »

madner wrote:Sto opet ne znaci da to za banku i SCC nije istina.

Zeljko Komsic je vlasnik trideset stanova u Sarajevu, stvarni vlasnik Merkatora a ima i kucu na Azurnoj obali. Pored svega toga, sva zemlja na Poljinama je njegova tako da mu svi ostali vlasnici vila gore placaju mjesecnu kiriju.

Jbg, ja sam to rekao. Moze biti istina a mozda i nije.

Kako ti zvuci?

Daj ba, uozbilji se.
madner

#9270 Re: SDA-All about

Post by madner »

Opetja033 wrote:
madner wrote:Sto opet ne znaci da to za banku i SCC nije istina.

Zeljko Komsic je vlasnik trideset stanova u Sarajevu, stvarni vlasnik Merkatora a ima i kucu na Azurnoj obali. Pored svega toga, sva zemlja na Poljinama je njegova tako da mu svi ostali vlasnici vila gore placaju mjesecnu kiriju.

Jbg, ja sam to rekao. Moze biti istina a mozda i nije.

Kako ti zvuci?

Daj ba, uozbilji se.
Ne govorim o tome, nego o argumentaciji. Moze antimobing biti najgori, ali napisati istinu.

Naravno da nije ozbiljno to samo reci.
jazzer

#9271 Re: SDA-All about

Post by jazzer »

Opetja033 wrote:I OPET lazes i potvaras, nevjerovatno. Pa nema vecih pljuvaca po SDA od vas dvojice na ovom forumu a fino, izricito, jasno, citko sam napisao da vas ne smatram neprijateljima drzave. I to u komentaru koji citiras a onda to uzimas kao neku potvrdu. Dakle dobro dresiran pas, a kamoli ispodprosjecno inteligentan covjek, moze iz tog mog komentara bez ikakve dvojbe shvatiti kako vas dvojicu ne smatram neprijateljima drzave. Ovdje je po srijedi samo tvoje patolosko laganje i bezobrazluk. Nista trece.

Za @Muadiba tvrdim, ali ne zbog SDA nego zbog toga sto minira svaku probosansku incijativu i velica decentralizaciju zemlje. SDA je tu najmanje bitna.
A tebi je Bakir licno urucio certifikat da mozes odrediti ko je prijatelj drzave a ko nije? I to na osnovu pisanja
na forumu?
Opetja033

#9272 Re: SDA-All about

Post by Opetja033 »

antimobbing wrote:
Opetja033 wrote: Jbt ovo vec prerasta u patolosko laganje. Pa kako te nije stid? Natjeraces me da trazim te stare komentare kako bih ti zacepio usta za sva vremena. Ljudi su se zgrazali tvojim niskim i podlim postupkom, mene niko nije uzeo u usta.
Izvinjavam se, sasvim si u pravu sve što pišeš ... :roll:
http://sr.wikipedia.org/wiki/Psihopatija

Psihopata će vas uvijek optužiti da radite ono što on radi ili namjerava da uradi. U svakoj interakciji između psihopate i normalnog čovjeka sa potpunim opsegom emocija, psihopata uvijek pobjeđuje.

Ma naravno, kada te neko pritjera uz zid argumentima i kada podsjeti sviju na moralnu niskost koju si spreman iskazati da bi dosao do svog cilja - bjezis sa teme, spinujuci.
Ti nikada, ali nikada, nisi bio u stanju upustiti se u argumentovanu diskusiju. Kako bi i bio kada je tvoj vrhunac povrsno laganje (age, begovi, svjetina, fukara) i odvratno iskoristavanje mucki ubijenih momaka u predizbornoj kampanji. Nijedan, ali nijedan tvoj komentar na bilo kojoj temi na ovom forumu nije nikada imao niti jednog jedinog argumenta. Bez izuzetka. Jednostavno ne poznajes pravila debate, ne poznajes pravila rasprave. Samo spinujes. Otvori blog, lakse ce ti biti.

Toliko od mene po pitanju ovog pataloskog lazova (ovo nije vrijedjanje, ovo je cinjenica - dokazao sam to samo kroz par zadnjih komentara). Vracamo se na temu.
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#9273 Re: SDA-All about

Post by JoseMujica »

Opetja033 wrote:
Chmoljo wrote::zoka:
Znam da nije u dure baviti se forumasima a ne temom. Medjutim kada lik izvali gluposti i lazi oko "begova, aga, svjetine, fukare" pa onda nastavi prikazivati BBI banku kao privatnu banku B. Izetbegovica, te SCC njegovim vlasnistvom - mora se skrenuti paznja na sta je sve doticni forumas spreman kako bi i kakav mu je dosadasnji "opus". Cisto da se zna sva pozadina pa neka onda ostali forumasi donesu zakljucak.
pa BBI jeste privatna banka Don Neonka...o tome svi u gradu pričaju i kako Don Neonko gradi zgrade na Mihrivodama. Zna se da se Tornjak naljutio i napustio jato jer ga je Neonko zahebo zbog ove SCC lokacije.

Ne znam samo đe ti živiš pa ne čuješ puls čaršije.
antimobbing

#9274 Re: SDA-All about

Post by antimobbing »

Opetja033 wrote: Toliko od mene po pitanju ovog pataloskog lazova (ovo nije vrijedjanje, ovo je cinjenica - dokazao sam to samo kroz par zadnjih komentara). Vracamo se na temu.
U pravu si ... :roll:

Vladavina psihopata i strah od istine

http://matrixworldhr.wordpress.com/2012 ... od-istine/

„Kod psihopata nas najviše uznemirava činjenica da uopće nemaju empatiju prema običnim ljudima, za anti-socijalne psihopate može se jako lijepo primijetiti potpuni nedostatak savjesti i osjećaja žali bez obzira koliko psihički i/ili fizički devastiraju ljude s kojima dođu u doticaj, psihopate bezbrižno gaze sve regule i zakone jer ne razaznaju što je dobro, a što je loše.”
Last edited by antimobbing on 17/05/2013 10:12, edited 3 times in total.
Opetja033

#9275 Re: SDA-All about

Post by Opetja033 »

jazzer wrote:
Opetja033 wrote:I OPET lazes i potvaras, nevjerovatno. Pa nema vecih pljuvaca po SDA od vas dvojice na ovom forumu a fino, izricito, jasno, citko sam napisao da vas ne smatram neprijateljima drzave. I to u komentaru koji citiras a onda to uzimas kao neku potvrdu. Dakle dobro dresiran pas, a kamoli ispodprosjecno inteligentan covjek, moze iz tog mog komentara bez ikakve dvojbe shvatiti kako vas dvojicu ne smatram neprijateljima drzave. Ovdje je po srijedi samo tvoje patolosko laganje i bezobrazluk. Nista trece.

A tebi je Bakir licno urucio certifikat da mozes odrediti ko je prijatelj drzave a ko nije? I to na osnovu pisanja
na forumu?

Jbg, moram ovo prokomentarisati iako zelim da se izvucem iz ove rasprave o forumasima. Nikada ni za koga nisam napisao da je neprijatelj drzave zbog toga sto kritikuje SDA. Naprotiv. Ima sjajnih ljudi i na ovoj temi, koji bi mogli pruziti mnogo ovoj drzavi da im se da prilika a koji su zestoki protivnici SDA. Da ne nabrajam sada poimenice. Jedino sam spomenuo @Muadiba i ti vrlo dobro znas zbog cega jer si dovoljno dugo na forumu da bi mogao upratiti njegov modus operandi. Ne trebam elaborirati, barem ne tebi jer vrlo dobro znas na sta mislim.
Post Reply