Zaboli Avdiju za izvođenjem
Moderators: Charuga, Tomahawk11

PA njih dvojica nisu 5 minuta znali da je Kolasinac izasao iz igredenimb wrote:Pucali bi penale treci danjeza u ledja wrote:Da smo igrali jos 3 dana bilo bi gutavo.
Najveci problem je u tome sto je popularni Maki bio zauzet mahalanjem, pa ni on ni njegov cupavi frend nisu primjetili i ukazali svijetu na to da se Begovic okliznuo...nego su onako svrsavali od dragosti jer je par sekundi prije gola cupo konstatovao da je taj udarac za Drogbu isto kao i izvođenje penala...pa su onda vjerovatno nabacivali jedan drugom u studiu na fazon "Sjoooo jesmo profesionalci!!!"
Zato se cijeli dan pojavljuju ljudi koji misle da je Begovic nesto kriv za onaj gol, ipak kod nas svijet vise slusa nego sto gleda, zapaza...
denimb wrote:Pucali bi penale treci danjeza u ledja wrote:Da smo igrali jos 3 dana bilo bi gutavo.
Najveci problem je u tome sto je popularni Maki bio zauzet mahalanjem, pa ni on ni njegov cupavi frend nisu primjetili i ukazali svijetu na to da se Begovic okliznuo...nego su onako svrsavali od dragosti jer je par sekundi prije gola cupo konstatovao da je taj udarac za Drogbu isto kao i izvođenje penala...pa su onda vjerovatno nabacivali jedan drugom u studiu na fazon "Sjoooo jesmo profesionalci!!!"
Zato se cijeli dan pojavljuju ljudi koji misle da je Begovic nesto kriv za onaj gol, ipak kod nas svijet vise slusa nego sto gleda, zapaza...
Nije igrao ni Gervinho, niti je igrao KalouIcedMFEarth wrote:Yaya i Bony nisu igrali, ostalo je sve 5 deka.
Zato što se ne bi trebali previše zanositi kada bi ovako skoro sa pola snage mogli da savladamo A tim Obale slonovače onda bih rekao da se možemo realno ganjati sa Argentinom za neriješeno. Međutim ne možemo. Naši nisu imali nekih većih problema igrali su manje više koliko je trebalo i imam utisak da su uvijek mogli još više, da ako bi zatrebalo da su mogli i bolje. Kada i mi zaista tako lako mogli sa najboljih 11 Obale onda ne bih mi svi ovako strahovali od Argentine.A što se gornje rasprave tiče, tim A ili tim B, to je, po meni, totalno nebitno. Tim više što ta ekipa Obale Slonovače nije bio Tim B, već kombinacija, kao što je bio, između ostalog, i naš. I ne znam šta je fazon s tim da se svako malo ponovi da je tim B. Da smo izgubili, ne daj Bože, ovdje bi se Obalu Slonovače tretiralo k'o monstrume. Al' ovako - "tim B i ništa posebno". (P.S. Šest od 11 standardnih je igralo).
Pa jarane, sve što si prognozirao ti si fulioskenderija04 wrote:@korisnicko ime
Na stranu koga smo i kako pobijedili, to je manje vise nevazno. Slonovi A , slonovi B isto mi je vjeruj mi. Pobjeda je bitna zbog ambijenta. Ljepse se trenira, raste samopouzdanje, nema crnjaka...
Ne znam da li su nasi nesto specijalo trenirali na ovoj utakmici, neke specificne situacije, mozda i formacija..ko ce znati. Vidio sam Holandiju danas. Citavu utakmicu su igrali na kontre. Ocigledno da su pripremali utakmicu sa Spanijom i tako su se i postavili. Vidjecemo protiv Meksika kako ce izgledati.
Pocinjem da vjerujem da mozemo u drugi krug i to sa 4 boda![]()
- Gubimo od Argentine (gube svi)
- Nula sa Nigerijom
- Pobjeda protiv irana
Kada se zatvori krug mi drugi
E Meksikanci su jebeni do bola, oni su PRAVI TEST, ako njih dobijemo, smijem se zakleti da se mozemo nadati barem nerijesenom sa Argentinom.skenderija04 wrote:@korisnicko ime
Vidjecemo protiv Meksika kako ce izgledati.
Meksiku je danas jedan igrac slomio nogu, a Rafa Marquez povrijedio ligamente. Ludaci igraju punom snagom prijateljskeprinter wrote:E Meksikanci su jebeni do bola, oni su PRAVI TEST, ako njih dobijemo, smijem se zakleti da se mozemo nadati barem nerijesenom sa Argentinom.skenderija04 wrote:@korisnicko ime
Yaya njima k`o Dzeko i Pjanic nama.IcedMFEarth wrote:Yaya i Bony nisu igrali, ostalo je sve 5 deka.
Vidi, Pratio sam zadnji Africki kup nacija i vjeruj mi osim Drogbe koji je bukvalno sam zavrsavao akcije, cijela ekipa kao uostalom sve africke nacije je strasno nedisciplinovana, cak se i Vaha zalio na to kao glavni razlog neuspjeha...todd_smith wrote:Yaya njima k`o Dzeko i Pjanic nama.IcedMFEarth wrote:Yaya i Bony nisu igrali, ostalo je sve 5 deka.
Jos Gervinho, Kalou, Kolo, Didier
Necemo se lagati sada. Super rezultat, igra, formacija, niko ne prica to. Ali nije na nivou provjera bila tj protivnik.
https://mtc.cdn.vine.co/r/videos/E8ACB1 ... JhC6oBNdOkskenderija04 wrote:Meksiku je danas jedan igrac slomio nogu, a Rafa Marquez povrijedio ligamente. Ludaci igraju punom snagom prijateljskeprinter wrote:E Meksikanci su jebeni do bola, oni su PRAVI TEST, ako njih dobijemo, smijem se zakleti da se mozemo nadati barem nerijesenom sa Argentinom.skenderija04 wrote:@korisnicko ime
To stoji što kažeš da je bolje za atmosferu i općenito se slažem bolje pobijediti već neriješeno ili izgubiti. Tu si u pravu.skenderija04 wrote:@korisnicko ime
Na stranu koga smo i kako pobijedili, to je manje vise nevazno. Slonovi A , slonovi B isto mi je vjeruj mi. Pobjeda je bitna zbog ambijenta. Ljepse se trenira, raste samopouzdanje, nema crnjaka...
Ne znam da li su nasi nesto specijalo trenirali na ovoj utakmici, neke specificne situacije, mozda i formacija..ko ce znati. Vidio sam Holandiju danas. Citavu utakmicu su igrali na kontre. Ocigledno da su pripremali utakmicu sa Spanijom i tako su se i postavili. Vidjecemo protiv Meksika kako ce izgledati.
Pocinjem da vjerujem da mozemo u drugi krug i to sa 4 boda![]()
- Gubimo od Argentine (gube svi)
- Nula sa Nigerijom
- Pobjeda protiv irana
Kada se zatvori krug mi drugi