Aktuelnosti: FK Sarajevo

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
pOZz

#9251 Re: FK Sarajevo

Post by pOZz »

http://www.fksinfo.com/np-1253-VIDEO_Po ... sezone.htm

Golovi i izjava čovjeka kojem je žao Veleža. :)
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#9252 Re: FK Sarajevo

Post by -LIBERO- »

...i meni je zao njega,onako k'o covjeka.
zonbirile

#9253 Re: FK Sarajevo

Post by zonbirile »

meni žao Sarajeva,brod tone,a slavi se rezultat.
Kada se objavljuje stečaj?
del piero10

#9254 Re: FK Sarajevo

Post by del piero10 »

Što se golman pretrgao da odbrani ovaj penal.. :-)
extraordinary

#9255 Re: FK Sarajevo

Post by extraordinary »

Stanite malo, pljujete po nekom ko priča da mu je drag i drugi klub, a sam Blekić ide redovno gledati utakmice Lige prvaka. Dajte malo realnosti, il' Blekić smije, a nogatrans ne smije?
Nogatrans

#9256 Re: FK Sarajevo

Post by Nogatrans »

extraordinary wrote:Stanite malo, pljujete po nekom ko priča da mu je drag i drugi klub, a sam Blekić ide redovno gledati utakmice Lige prvaka. Dajte malo realnosti, il' Blekić smije, a nogatrans ne smije?
Jooj "oko" ovoga se nisam sjetio svaka ti cast!! :thumbup: :thumbup: :thumbup: :bih:
Nogatrans

#9257 Re: FK Sarajevo

Post by Nogatrans »

cunga lunga wrote:
Nogatrans wrote:Joj kako su neki komentari smijesni.Ja mogu razumjeti da neko ne voli Mirzu i da je da on napusti klupu,ali ne mogu razumjeti kad se od pozitivnog rezultata opet trazi neka dlaka u jajetu !!
Ja mislim da si ti neki strumf pa provociras...ili se neki Baljkov agent...mirzina zena, novinar LJIGAta ili jednostavno pokvarenjak...

Ma ja ja sam SVE al nisam navijac Sarajevo jer pobogu ne razmisljam kao vecina na ovo forumu!!
Ultragotiva

#9258 Re: FK Sarajevo

Post by Ultragotiva »

Bio sam danas u mostaru i to na njihovom dijelu centralne tribine,sjedio u trecem redu dozivio utakmicu onako bas engleski,svaki duel ko da sam i ja na terenu. Niko me ne moze ubjediti da je tekma namjestena,pa njihovi su ginuli na terenu,udarali nase kao da smo zrinjski,jednostavno nema sanse da je tekma namjestena. u 15oj minuti njihov se zalijece na piksija i za vrat ga stisce..

Sto se tice sudjenja,sudija im je navlacio tokom citave tekme,nekoliko auta ocigledno nasih, svira njima,a o nasim faulima u napadu da ne pricam. Ugl velika pobjeda uz onakvo sudjenje,uz malo objektivnije sudjenje mi bi se prosetali vrapcicima. Velez je prava seljacka ekipa u rangu sa slobodom,travnikom i leotarom,ne zna se ko igra grublji i odvratniji fudbal od ove 4 ekipe. Pa rudar i zvijezda su za ove izmislili fudbal.

Mirza odlazi!!!!!!
Samo HZ

#9259 Re: FK Sarajevo

Post by Samo HZ »

Eto vam Kojasevica ebo vas on, skandirali ste mu od lukavice, preko banovica do svake na kosevu, nije vam Bog mogao objasniti neke stvari .., pa mi nismo ni Skori (koji je bio 3 stepenice iznad svih igraca pl) skandirali, cuj "piksi,piksi,piksi" jadno, uradio je to sto je uradio, njemu na sramotu, ko je bio vidio je ! :x :x :x
Samo HZ

#9260 Re: FK Sarajevo

Post by Samo HZ »

Eto vam Kojasevica ebo vas on, skandirali ste mu od lukavice, preko banovica do svake na kosevu, nije vam Bog mogao objasniti neke stvari .., pa mi nismo ni Skori (koji je bio 3 stepenice iznad svih igraca pl) skandirali, cuj "piksi,piksi,piksi" jadno, uradio je to sto je uradio, njemu na sramotu, ko je bio vidio je ! :x :x :x
Logovan

#9261 Re: FK Sarajevo

Post by Logovan »

Samo HZ wrote:Eto vam Kojasevica ebo vas on, skandirali ste mu od lukavice, preko banovica do svake na kosevu, nije vam Bog mogao objasniti neke stvari .., pa mi nismo ni Skori (koji je bio 3 stepenice iznad svih igraca pl) skandirali, cuj "piksi,piksi,piksi" jadno, uradio je to sto je uradio, njemu na sramotu, ko je bio vidio je ! :x :x :x
Ako možeš nešto više reći, zanima me :?
mahalaš

#9262 Re: FK Sarajevo

Post by mahalaš »

Hocel neko napisati sta je to bilo sa Kojasevicem???
exc0d14c

#9263 Re: FK Sarajevo

Post by exc0d14c »

Ne mogu vjerovati da ste se zbog Zije lopine prestali radovati pobjedama svog kluba.
chsk

#9264 Re: FK Sarajevo

Post by chsk »

exc0d14c wrote:Ne mogu vjerovati da ste se zbog Zije lopine prestali radovati pobjedama svog kluba.
A ja ne mogu vjerovati sta si ti napisao.

:lol:
Logovan

#9265 Re: FK Sarajevo

Post by Logovan »

exc0d14c wrote:Ne mogu vjerovati da ste se zbog Zije lopine prestali radovati pobjedama svog kluba.

Ja se i dalje čudim tvojim glupim komentarima :run: :roll: :roll:
Vjerujte mi!

#9266 Re: FK Sarajevo

Post by Vjerujte mi! »

Kojashevich se pocheshao po intimnom dijelu tijela.

Vidite kakva je Mirza dusha! Pa on se rasplakao nad situacijom u Velezhu.
astala_vistala

#9267 Re: FK Sarajevo

Post by astala_vistala »

E ovako,neznam kako da poMeM,nas forum je trenutno zatvoren,pa cu ovde da nesto zanimljivo da napisem.

Veceras,na Ilidzi,u clubu "Premum" nasih 7 prvotimaca su cugali,tacnije dok sam ja bio dvije flase Jack Denijelsa su bili na stolu,svaka cast Banetu jedini je pio kolu,znaci nema se za struje i hrenovke ali imaju da cugaju i da se ubijaju.

SVAKA IM CAST JEBO IMA ZALIZANI SVE MRTVO !
Logovan

#9268 Re: FK Sarajevo

Post by Logovan »

astala_vistala wrote:E ovako,neznam kako da poMeM,nas forum je trenutno zatvoren,pa cu ovde da nesto zanimljivo da napisem.

Veceras,na Ilidzi,u clubu "Premum" nasih 7 prvotimaca su cugali,tacnije dok sam ja bio dvije flase Jack Denijelsa su bili na stolu,svaka cast Banetu jedini je pio kolu,znaci nema se za struje i hrenovke ali imaju da cugaju i da se ubijaju.

Večeras ????? :shock: :shock: :x

Ovo će nam se dešavati dok ne dođe neki trener koji će reći DOSTA SA OVIM SRANJIMA
astala_vistala

#9269 Re: FK Sarajevo

Post by astala_vistala »

zlo87 wrote:
astala_vistala wrote:E ovako,neznam kako da poMeM,nas forum je trenutno zatvoren,pa cu ovde da nesto zanimljivo da napisem.

Večeras ????? :shock: :shock: :x

Ovo će nam se dešavati dok ne dođe neki trener koji će reći DOSTA SA OVIM SRANJIMA
DA !
emigrazione

#9270 Re: FK Sarajevo

Post by emigrazione »

Malo je reci da pretjerujete, sreca pa ne razmisljamo svi isto i ne gledamo isto na neke stvari i hvala bogu pa nas je jako puno koji se ne slazu sa ovim idiotizmom koji mnogi ispoljavaju prema igracima koji se bune(mozes misliti jebote!!) sto im kasne plate par mjeseci, ali sta ocekivati od bubuljicave djecurlije kojima je bitnije sta da su u fazonu jebavanja i pljuvanja nego da malo sjednu i razmisle svojom glavom. Tako ste i alaimu jebavali dzamijske pragove godinama pa vam je idol postao poslije. Ako je Blekic zaista bio u Milanu a nije gdje je trebao biti to je u redu, je li? Ako Mirza kaze da mu muco, vece zlo i od baljka i alihodzica zajedno, prijeti, svi sute i to je u redu? Eto vas ko islamska zajednica, ako razmisljas drugacije islamofob si. Na kraju krajeva sto ste isli u mostar majke vam, da provocirate igrace, ili sta? Pitchke razmazene...
dobar,ti?

#9271 Re: FK Sarajevo

Post by dobar,ti? »

nemoj molim te vise idi na neku temu o nekom heklanju i slicno a mi cemo ovdje da budemo razmazene picke kako si nas nazvao :x
Vjerujte mi!

#9272 Re: FK Sarajevo

Post by Vjerujte mi! »

Valja se pobjeda proslaviti. I uspjeshna polusezona. Samo smo 43 boda ispustili.
mahalaš

#9273 Re: FK Sarajevo

Post by mahalaš »

Mirza jesi to ti picko ili si nekog platio da ovako pise???

Ovako nesto samo on moze reci, jer dobro znamo koliko mu je stalo do navijaca...Odjebi sa ovog dijela foruma :run:
Bordolini

#9274 Re: FK Sarajevo

Post by Bordolini »

pOZz wrote:http://www.fksinfo.com/np-1253-VIDEO_Po ... sezone.htm

Golovi i izjava čovjeka kojem je žao Veleža. :)

Sazalio se...dusha draga..kad ga cujes rekao bi covjek da smo najorganizovaniji klub na dunjaluku pa mozemo sebi dozvoliti luksuz da se ponekad pozabavimo i tudjim problemima. Sva sreca pa mi nismo u govnima do guse majmune jedan zalizani. :x
pOZz

#9275 Re: FK Sarajevo

Post by pOZz »

del piero10 wrote:Što se golman pretrgao da odbrani ovaj penal.. :-)
Sram ga bilo što nije panterski zaskočio, pročitao i odbranio penal :!:
Locked