Real Madrid C.F.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
palermo
#9251 Re: Real Madrid C.F.
Ma Essien promijenio utakmicu, pokrio sredinu......u prvom se ovi šetali kako su htjeli.....
Nisam ja džaba rekao daje Kedira ovdje jedan od glavnih igrača
- fatality
#9252 Re: Real Madrid C.F.
ma nije ga vala ni toliko dobro opucao koliko je weidenfeller amater (sto nazalost iz utakmice u utakmicu pokazuje)missko wrote:Kako ga zavuce turcin svaka cast , pogodi preko zivog zida sastav zemlje i stative, golman se sjebo skroz. Realan rezultat al da su izjednacili prije 10 minuta opet bi Borusija zabila gol, ovako nisu imali vremena i sjeba ih zadnja minuta kao protiv Citya.
- Kemal Malovčić
#9253 Re: Real Madrid C.F.
taj neki radpalermo wrote:Ma Essien promijenio utakmicu, pokrio sredinu......u prvom se ovi šetali kako su htjeli.....
- HardCore
#9254 Re: Real Madrid C.F.
ja sam gledo tekmu od 65te minute i koliko sam vidio a vidio sam dobro borusija nije mogla da prdne, cisto sumnjam da je imala 1-2 prilike, lopta bila cijelo vrijeme u nogama REALA i bilo je dosta pokusaja al na svu srecu ipak najbolje prodje ozilv.
svaka cast
svaka cast
- veella
#9255 Re: Real Madrid C.F.
R.Madrid najpapanskiji klub na svijetu. Traze penal, bune se nakon ciste ofsaj pozicije, kada pepe pokupi Reusa nije faul, kada ronaldo padne mora biti faul itd...
- Frtalj_Duše
#9256 Re: Real Madrid C.F.
Zato je prvo poluvrijeme bila obrnuta situacija, samo da su ovi crno-žuti znali, mogli su komotno povesti sa 3-4 komada, ali jbg, tu se vidi to iskustvo "velikih" ekipa kao reala! Vjerujem da će i bez obzira na ovo borussia sigurno proći, pošto shity realno sa onim sraćinijem na čelu nije za ovog' takmičenja!HardCore wrote:ja sam gledo tekmu od 65te minute i koliko sam vidio a vidio sam dobro borusija nije mogla da prdne, cisto sumnjam da je imala 1-2 prilike, lopta bila cijelo vrijeme u nogama REALA i bilo je dosta pokusaja al na svu srecu ipak najbolje prodje ozilv.
svaka cast
- bingov buraz
#9257 Re: Real Madrid C.F.
Ovo sam odmah pomislio,Pepe je jace gurnuo napadaca Dortmunda ali Murinjo nesto prijeti sere po obicajuveella wrote:Traze penal, bune se nakon ciste ofsaj pozicije, kada pepe pokupi Reusa nije faul, kada ronaldo padne mora biti faul itd...
-
missko
#9258 Re: Real Madrid C.F.
Trebao je Real jos da im prepusti i posjed lopte a igraju kuci i gube 2-1. Treba Realu jedan golgeter tipa Aguera koji iscacka gol ne znajuci ni sam kako.HardCore wrote:ja sam gledo tekmu od 65te minute i koliko sam vidio a vidio sam dobro borusija nije mogla da prdne, cisto sumnjam da je imala 1-2 prilike, lopta bila cijelo vrijeme u nogama REALA i bilo je dosta pokusaja al na svu srecu ipak najbolje prodje ozilv.
svaka cast
- p206
#9259 Re: Real Madrid C.F.
Raula ste otjerali, nema sad plakanjamissko wrote: Trebao je Real jos da im prepusti i posjed lopte a igraju kuci i gube 2-1. Treba Realu jedan golgeter tipa Aguera koji iscacka gol ne znajuci ni sam kako.
-
fixer
#9260 Re: Real Madrid C.F.
Zanimljivo je bilo vidjeti koliko je Ronaldo kreativan igrac kad ga se postavi na CF. Vise je on pasova dao za jedno poluvrijeme nego Ozil za oba. S ovim je pokazao da Messi ima vise asistencija od njega samo zbog pozicije na kojoj igra.
- BHF_Manijak
#9261 Re: Real Madrid C.F.
Ozile 'bem li ti nanu naninu! Ne da ga u 8959045 utakmica i onda sad nadje pogodit, i to iz slobodnog, kad je zadnji put pogodio prije (onaj gore broj) godina!

-
miki.ba
#9262 Re: Real Madrid C.F.
Ma i onaj Morinjo me nervira, glumi nekog stratega, a ekipa mu u ovoj sezoni jedva dvije tekme dobro odigrala.
- Koolin1
#9263 Re: Real Madrid C.F.
fixer wrote:Zanimljivo je bilo vidjeti koliko je Ronaldo kreativan igrac kad ga se postavi na CF. Vise je on pasova dao za jedno poluvrijeme nego Ozil za oba. S ovim je pokazao da Messi ima vise asistencija od njega samo zbog pozicije na kojoj igra.
- drugtito2011
#9264 Re: Real Madrid C.F.
Provukose se firauni opet, kao protiv MC. Tuga i jad od 600 mil. eur.
-
miki.ba
#9265 Re: Real Madrid C.F.
Vjerujem da imaš njegov poster iznad kreveta.fixer wrote:Zanimljivo je bilo vidjeti koliko je Ronaldo kreativan igrac kad ga se postavi na CF. Vise je on pasova dao za jedno poluvrijeme nego Ozil za oba. S ovim je pokazao da Messi ima vise asistencija od njega samo zbog pozicije na kojoj igra.
Treba on supak Ozilu ljubiti što ih je izvadio iz govana.
- ultima_palabra
#9266 Re: Real Madrid C.F.
Meni je Ronaldo bio kriminalan na svakoj poziciji večeras.fixer wrote:Zanimljivo je bilo vidjeti koliko je Ronaldo kreativan igrac kad ga se postavi na CF. Vise je on pasova dao za jedno poluvrijeme nego Ozil za oba. S ovim je pokazao da Messi ima vise asistencija od njega samo zbog pozicije na kojoj igra.
Pepeove duge lopte su mi dušu uzele
- veella
#9267 Re: Real Madrid C.F.
BHF_Manijak wrote:Ozile 'bem li ti nanu naninu! Ne da ga u 8959045 utakmica i onda sad nadje pogodit, i to iz slobodnog, kad je zadnji put pogodio prije (onaj gore broj) godina!![]()
- ultima_palabra
#9268 Re: Real Madrid C.F.
Neko protiv MC i Dortmunda, a neko protiv velesila Granade, Celtica i Sevilledrugtito2011 wrote:Provukose se firauni opet, kao protiv MC. Tuga i jad od 600 mil. eur.
-
fixer
#9269 Re: Real Madrid C.F.
Vrti vrti. Ronaldo je izbacio Kaljehona samog pred golmana. Pa uposlio Di Mariu kad je Subotic ocistio vrhom kopacke. I jos par proturanja je bilo. I to za Messija - pogledaj sezonu kad je bio na krilu i kad je bio na CF koliko je asistencija imao.Koolin1 wrote:fixer wrote:Zanimljivo je bilo vidjeti koliko je Ronaldo kreativan igrac kad ga se postavi na CF. Vise je on pasova dao za jedno poluvrijeme nego Ozil za oba. S ovim je pokazao da Messi ima vise asistencija od njega samo zbog pozicije na kojoj igra.
-
fixer
#9270 Re: Real Madrid C.F.
On i Ramos kad je zategnu, ja bi se ranio.ultima_palabra wrote:Meni je Ronaldo bio kriminalan na svakoj poziciji večeras.fixer wrote:Zanimljivo je bilo vidjeti koliko je Ronaldo kreativan igrac kad ga se postavi na CF. Vise je on pasova dao za jedno poluvrijeme nego Ozil za oba. S ovim je pokazao da Messi ima vise asistencija od njega samo zbog pozicije na kojoj igra.
Pepeove duge lopte su mi dušu uzele
Ronaldo nije bio u elementu vcrs, ali je u drugom poluvremenu dosta dobrih stvari ucinio.Da mu onaj Feler nije onaj zicer odbranio, pisalo bi se da je bio dobar. Higuain je jedini vcrs bio katastrofa.
Last edited by fixer on 06/11/2012 23:10, edited 1 time in total.
-
fixer
#9271 Re: Real Madrid C.F.
Rekao bi ti ciji poster imam iznad kreveta, ali to bi bilo za banamiki.ba wrote:Vjerujem da imaš njegov poster iznad kreveta.fixer wrote:Zanimljivo je bilo vidjeti koliko je Ronaldo kreativan igrac kad ga se postavi na CF. Vise je on pasova dao za jedno poluvrijeme nego Ozil za oba. S ovim je pokazao da Messi ima vise asistencija od njega samo zbog pozicije na kojoj igra.![]()
Ja poster, a ti vudu lutke sa likom Ronalda.
-
miki.ba
#9272 Re: Real Madrid C.F.
Takva komunikacija nije primjerena odraslim ljudima tako da je i moguce da imaš njegov poster iznad glave.fixer wrote:Rekao bi ti ciji poster imam iznad kreveta, ali to bi bilo za banamiki.ba wrote:Vjerujem da imaš njegov poster iznad kreveta.fixer wrote:Zanimljivo je bilo vidjeti koliko je Ronaldo kreativan igrac kad ga se postavi na CF. Vise je on pasova dao za jedno poluvrijeme nego Ozil za oba. S ovim je pokazao da Messi ima vise asistencija od njega samo zbog pozicije na kojoj igra.![]()
Ja poster, a ti vudu lutke sa likom Ronalda.
-
fixer
#9273 Re: Real Madrid C.F.
miki.ba wrote: Takva komunikacija nije primjerena odraslim ljudima tako da je i moguce da imaš njegov poster iznad glave.
-
LSD
#9274 Re: Real Madrid C.F.
Zaslužio je Real ovaj remi definitivno, zadnjih pola sata su navaljivali konstantno i na kraju majstorija Ozila iz slobodnjaka....Esien je donio svježinu i snagu na sredini svojim ulaskom, to treba istaci....jaka je to mrcina i odlicna akvizicija Reala bez obzira što je posudba u pitanju.
Uglavnom, dvije najbolje ekipe iz ove grupe idu dalje....City nece ni u Europa ligu jer je Ajax više pokazao.
Uglavnom, dvije najbolje ekipe iz ove grupe idu dalje....City nece ni u Europa ligu jer je Ajax više pokazao.
- ultima_palabra
#9275 Re: Real Madrid C.F.
Kad ganjaš rezultat treba ti jedan terijer na sredini koji će oduzimati lopte i brzo ih davati ofanzivcima. Essien je mogao i bolje odigrati, ali definitivno je pogođena izmjena. Modrić nekako u kontra ritmu, spor u predaji lopte što mu inače nije osobina.LSD wrote:Zaslužio je Real ovaj remi definitivno, zadnjih pola sata su navaljivali konstantno i na kraju majstorija Ozila iz slobodnjaka....Esien je donio svježinu i snagu na sredini svojim ulaskom, to treba istaci....jaka je to mrcina i odlicna akvizicija Reala bez obzira što je posudba u pitanju.