Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ponosan sam što sam zabio 3 gola najboljoj odbrani cvajte (jedina koja prima manje od gola po utakmici) Pozicijom na polusezoni nisam nezadovoljan, s obzirom kako je moglo biti, al pošto je sve zgusnuto i ništa se ne zna, prava borba predstoji tek u drugom dijelu sezone...
BSn opo ko jabuka valjda opala prodaja Heftičnog, pa se više nema za plate igračima Nije ni čudo što je najavljeno gašenje kluba pri kraju sezone
PS A ovo kolo u cvajti je bilo mislim najefikasnije ikad (25 golova u 6 utakmica), još da ih se pola nije navuklo na Bilbao (a fakat ne znam zašto) gdje bi kraj bio... Samo da se pohvalim da sam ja taj koji je postavio ponudu
auuuuuu...ja guzve...ovdje ko uveze 3 pobjede osvaja prvenstvo...ko uveze tri poraza ide dolje...
dobra polusezona, zadovoljan pozicijom, ali kao sto kolega cyprus rece...prava borba tek slijedi...i nadam se da cemo zadrzati dobru defanzivnu igru, a opet i da cemo popraviti napad...a po tom pitanju se spominje mali Mufid, koji je do sada svirao po koridama za "Refkine Ahbabe"...medjutim...na jednom turniru je pokazao veliki talenat te se proculo da se dosta ekipa otima...ali vjerujem da je nashih "4 gajbe pivee i odgovarajuca meza" ponuda kojoj malo koji mogu da odole...
eh...jeli ma kakva pauza u polusezoni ili odmah przimo dalje???
a sto se tice baskijaca...koliko sam cuo...trebali su pobjediti...a nisu...hebga...utjeha barem neka
cyprus wrote:
PS A ovo kolo u cvajti je bilo mislim najefikasnije ikad (25 golova u 6 utakmica), još da ih se pola nije navuklo na Bilbao (a fakat ne znam zašto) gdje bi kraj bio... Samo da se pohvalim da sam ja taj koji je postavio ponudu
Onda me ne čudi što se svak' živ nadavao golova (sem mene).
elSaik wrote:5 igrača dalo 3 gola, nijedan nije pobijedio - SAMO U NAŠOJ CVAJTI.
I jedino ja od nji 5 izgubio.Pa nisam tri gola dao mislim niti jednom do sada (3-4) sezone i vidi sad dam tri komada i izgubim.Pa ko nebi skocio u Miljacku.
Postavljeni parovi za naredno kolo. Igra se u petak i subotu, zbog takvog rasporeda kvalifikacionih utakmica za EP te još nekoliko dodanih prijateljskih susreta...
cyprus wrote:
BSn opo ko jabuka valjda opala prodaja Heftičnog, pa se više nema za plate igračima Nije ni čudo što je najavljeno gašenje kluba pri kraju sezone