NBA - National Basketball Association

Košarka u BiH, NBA liga, NLB liga, Euroliga,...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
King Kenny

#9251 Re: NBA - National Basketball Association

Post by King Kenny »

Knicksi? Prestari.
MaroonBrigade

#9252 Re: NBA - National Basketball Association

Post by MaroonBrigade »

King Kenny wrote:Knicksi? Prestari.
kako god okrenes, nemate sanse protiv njih u play-offu :D
King Kenny

#9253 Re: NBA - National Basketball Association

Post by King Kenny »

MasaCHusaC wrote:
King Kenny wrote:Knicksi? Prestari.
kako god okrenes, nemate sanse protiv njih u play-offu :D
:thumbup:
Rob_Atl

#9254 Re: NBA - National Basketball Association

Post by Rob_Atl »

kolko je new york dao trica sinoc 20?? Novaka krenulo pogodio ih je jedno 5-6 zaredom... Ne moze Lebron sam falila mu je jedna asistencija za tripl-dabl da ih nisu nabili imao bi sigurno jer je izasao 3-4 minute prije kraja... New York igra strasno dobro samo ne znam kad se vrati studimare kako ce to sve izgledati, jer su se ustelili pravo
agent_zero

#9255 Re: NBA - National Basketball Association

Post by agent_zero »

Kako je lijepo biti navijač Knicksa :dance:

Raymond Felton igračina :thumbup: :thumbup:
Ras Al Ghul

#9256 Re: NBA - National Basketball Association

Post by Ras Al Ghul »

Ovaj Wade će koštati Majami novog prstena kako igra ove sezone, ponavljam žao mi Lebrona lik se satra igrajući za ostala 4 debila u ekipi!
just principe

#9257 Re: NBA - National Basketball Association

Post by just principe »

CollegeGunner wrote: Morali su ga dati za Divca jer seljacina nije htjela igrati za njih.

nije istina vec je Divac bio bolji. Priznaj to sebi i bice ti lakse
smijesni_ste

#9258 Re: NBA - National Basketball Association

Post by smijesni_ste »

Ras Al Ghul wrote:Ovaj Wade će koštati Majami novog prstena kako igra ove sezone, ponavljam žao mi Lebrona lik se satra igrajući za ostala 4 debila u ekipi!
Stvarno lik sam igra koliko god čudno zvuči....
clarKKent

#9259 Re: NBA - National Basketball Association

Post by clarKKent »

danas slavi rođendan jedan od najvećih igrača ove lige (:

Image
redkane

#9260 Re: NBA - National Basketball Association

Post by redkane »

Sta ono rekoste za Knickse ? Bez Mela ubiti Heat kuci sa +20 drugi put ove sezone...
King Kenny

#9261 Re: NBA - National Basketball Association

Post by King Kenny »

Ras Al Ghul wrote:Ovaj Wade će koštati Majami novog prstena kako igra ove sezone, ponavljam žao mi Lebrona lik se satra igrajući za ostala 4 debila u ekipi!
Tačno tako je i izgledalo sinoć. Niko mu nije mogao pomoći. Meni interesuje kako bi Miami izgledao da im se povrijedi James jedno 4-5 tekmi.
Mustang1

#9262 Re: NBA - National Basketball Association

Post by Mustang1 »

Knicksi bolji bez Carmela i Amare.a .. Bez Amarea dobri .. Sa obojicom Bog zna sta ce biti :D
Layne

#9263 Re: NBA - National Basketball Association

Post by Layne »

Kako navodi sports.yahoo, navodno su Lakersi zadnjih dana zaprimili dvije jake ponude za Gasola, ali isti izvor isto tako saznaje da su Lakersi obje odbili, iako je ona Torontova bila prilično kvalitetna po sastav iz Los Angelesa.
Naime, navodno je Toronto nudio tri europska igrača za Gasola - Talijana Andreu Bargnanija, Španjolca Josea Calderona i Litavca Linasa Kleizu.
Iako pravo gotivim Gasola, mislim da su se zajebali ako je ovo istina.
Ras Al Ghul

#9264 Re: NBA - National Basketball Association

Post by Ras Al Ghul »

Layne wrote:
Kako navodi sports.yahoo, navodno su Lakersi zadnjih dana zaprimili dvije jake ponude za Gasola, ali isti izvor isto tako saznaje da su Lakersi obje odbili, iako je ona Torontova bila prilično kvalitetna po sastav iz Los Angelesa.
Naime, navodno je Toronto nudio tri europska igrača za Gasola - Talijana Andreu Bargnanija, Španjolca Josea Calderona i Litavca Linasa Kleizu.
Iako pravo gotivim Gasola, mislim da su se zajebali ako je ovo istina.
Samo se Toronto može zajebati ovdje, a Lejkersi da se u guzicu udaraju od sreće, Bargnani je klasa i agresivniji igrač od Gasola, a Calderon najbolja moguća zamjena za Neša, pravi školovani evropski pley i igrač da ulazi sa klupe, Kleiza isto tako solidan igrač da mijenja World Peaca i Jamisona kad se umore, od Gasola nema fakat hajra ove sezone mlitav je i to mnogo i ne doprinosi nikako boljoj igri Lejkersa!

Šteta što je propalo sve, ali valjda nešto drugo skontaju!
DON_eARL

#9265 Re: NBA - National Basketball Association

Post by DON_eARL »

leet wrote:

Najbolji i najveći ikad. 8-)
Image

:D
Ras Al Ghul

#9266 Re: NBA - National Basketball Association

Post by Ras Al Ghul »

DON_eARL wrote:
leet wrote:

Najbolji i najveći ikad. 8-)
Image

:D

Staro 3 godine :D , Kobiju je drugačija statistika!
DON_eARL

#9267 Re: NBA - National Basketball Association

Post by DON_eARL »

Jel misliš da je mogao za 3 godine da digne ove prosjeke toliko da stigne Jordana? :D

Evo svježe sa NBA.com

Prva linija je za sezonu 12/13, druga čitava karijera.

Image

http://www.nba.com/playerfile/kobe_bryant/index.html
Ras Al Ghul

#9268 Re: NBA - National Basketball Association

Post by Ras Al Ghul »

DON_eARL wrote:Jel misliš da je mogao za 3 godine da digne ove prosjeke toliko da stigne Jordana? :D
Naravno da ne, ali ga je prestigao po All Star nastupima, All Star MVP 4-5 puta što je rekord, najbolja petorka godine sad su tu jednaki ja mislim, i još rekorda kojih ovdje nema, kao što su neki recimo manje bitni, slobodna bacanja, trice, najviše poena u historiji All Stara, ali ove glavne kao što su broj poena po utakmici neće nikad srušiti, prstenovi možda se izjednači, MVP lige neće nikad radi lige mrtve koja nije davala Kobiju ne znam što a proglašen najboljim igračem decenije a ima samo jednu MVP nagradu i 5 prstenova u toj deceniji pa ko je tu lud pa mu nije davao MVP nagrade :lol: što je fakat smiješno.Ako mi je žao Kobija to je zbog mrtvih MVP nagrada kada je obarao rekorde iz sezone u sezonu po svim statistikama daju nekom drugom, žalosno.Džordan je ipak najbolji svih vremena po meni ali kad Kobi završi svoje biće jednak s njim siguran sam u to!
just principe

#9269 Re: NBA - National Basketball Association

Post by just principe »

Kobe Bryant needs 2,268 points to pass MJ for 3rd all-time. That's 13.8 ppg over next 2 years.

inace kako je zabijao:

1poen iz igre Hornets - 6 nov 1996
5 000 poen vs TorRap - 17 dec 2000
10 000p vs IndPac - 5 mart 2003

15 000p vs 76 - 6 jan 2006
20 000p vs NYK - 23 dec 2007
25 000p vs Cavs - 21 jan 2010
30 000p vs Hornets 5 dec 2012

Ako ovako nastavi kao sto je od 2006 god onda ocekujemo 35K poen vec u decembru 2014 8) Ispred njega bi samo ostali Karl Malone i Jabbar
King Kenny

#9270 Re: NBA - National Basketball Association

Post by King Kenny »

Porede Bryanta i Jordana? :-)

Pa taj bryant nije ni u top 5 svih vremena, kakvih top 5, top 10.
Layne

#9271 Re: NBA - National Basketball Association

Post by Layne »

Ras Al Ghul wrote:Samo se Toronto može zajebati ovdje, a Lejkersi da se u guzicu udaraju od sreće, Bargnani je klasa i agresivniji igrač od Gasola, a Calderon najbolja moguća zamjena za Neša, pravi školovani evropski pley i igrač da ulazi sa klupe, Kleiza isto tako solidan igrač da mijenja World Peaca i Jamisona kad se umore, od Gasola nema fakat hajra ove sezone mlitav je i to mnogo i ne doprinosi nikako boljoj igri Lejkersa!

Šteta što je propalo sve, ali valjda nešto drugo skontaju!
Mogu se i Lakersi zajebat :D a i zajebali su se jer nisu prihvatili, na to sam i mislio.
U analizi igrača se slažemo 100%.
kakavdanakneiskustvu

#9272 Re: NBA - National Basketball Association

Post by kakavdanakneiskustvu »

clarKKent wrote:danas slavi rođendan jedan od najvećih igrača ove lige (:

Image

vjerovatno najbolji bijelac koji je ikad igrao košarku
kakavdanakneiskustvu

#9273 Re: NBA - National Basketball Association

Post by kakavdanakneiskustvu »

Ras Al Ghul wrote:
DON_eARL wrote:Jel misliš da je mogao za 3 godine da digne ove prosjeke toliko da stigne Jordana? :D
Naravno da ne, ali ga je prestigao po All Star nastupima, All Star MVP 4-5 puta što je rekord, najbolja petorka godine sad su tu jednaki ja mislim, i još rekorda kojih ovdje nema, kao što su neki recimo manje bitni, slobodna bacanja, trice, najviše poena u historiji All Stara, ali ove glavne kao što su broj poena po utakmici neće nikad srušiti, prstenovi možda se izjednači, MVP lige neće nikad radi lige mrtve koja nije davala Kobiju ne znam što a proglašen najboljim igračem decenije a ima samo jednu MVP nagradu i 5 prstenova u toj deceniji pa ko je tu lud pa mu nije davao MVP nagrade :lol: što je fakat smiješno.Ako mi je žao Kobija to je zbog mrtvih MVP nagrada kada je obarao rekorde iz sezone u sezonu po svim statistikama daju nekom drugom, žalosno.Džordan je ipak najbolji svih vremena po meni ali kad Kobi završi svoje biće jednak s njim siguran sam u to!

mvp nije nagrada za najboljeg igrača nego za najkorisnijeg igrača lige

ko je to proglasio bryanta najboljim igračem decenije,isti oni koji biraju i mvp ili neko drugi?
Mustang1

#9274 Re: NBA - National Basketball Association

Post by Mustang1 »

kakavdanakneiskustvu wrote:
clarKKent wrote:danas slavi rođendan jedan od najvećih igrača ove lige (:

Image

vjerovatno najbolji bijelac koji je ikad igrao košarku
Da si rekao NBA pa da ti covjek povjeruje .. Ali kosarku .. Stvarno mislis da je bolji od Kenana Bajramovica ?
Layne

#9275 Re: NBA - National Basketball Association

Post by Layne »

Bubalo1 wrote:Da si rekao NBA pa da ti covjek povjeruje .. Ali kosarku .. Stvarno mislis da je bolji od Kenana Bajramovica ?
Ili od Terrel Castle-a :D
Post Reply