ja htjedoh tamo za tobom na Vdzamy22 wrote:
al reko' krivo ces me skontat
ja htjedoh tamo za tobom na Vdzamy22 wrote:
Oporvak želuca, davno završio s konzumiranjem bilo čega, ostala samo voda za sehuramy22 wrote:u kojoj ste fazi?![]()
nista draze od kafe koja slijedi za jedno sahatak
Vrisinje domaćeamy22 wrote:pratimoldschool wrote:Oporvak želuca, davno završio s konzumiranjem bilo čega, ostala samo voda za sehuramy22 wrote:u kojoj ste fazi?![]()
i ulazem breskvu
A topa, abi??oldschool wrote:Oporvak želuca, davno završio s konzumiranjem bilo čega, ostala samo voda za sehuramy22 wrote:u kojoj ste fazi?![]()
Previše, od same tope se insan najede, ostalo očima pojede .liliput wrote:A topa, abi??oldschool wrote:Oporvak želuca, davno završio s konzumiranjem bilo čega, ostala samo voda za sehuramy22 wrote:u kojoj ste fazi?![]()
brisače za te cvikere...Nefsun wrote: Šapni mi
Mašala Arzuhal, sve domaće, ne može boljeamy22 wrote:da ga istopis na "kecu" sa kap dvije vode..dalo bi se i umocitioldschool wrote:We selam, bolje da fura do iftara, je li i kod vas upeklo danas?
Može jedan domaći lokum, potežak je, dođe kao slatka topa![]()
cuj slatka topa
Mogu sa svakim, a trenutno imam ono Klasovo, tip 500, od 2 kg.oldschool wrote: Mašala Arzuhal, sve domaće, ne može bolje, možda zvuči neobično, ali koje ti brašno koristiš?
Pokvarili su se, svake godine sve lošije brašno, općenito, pa i sama pogača ne bude uvijek istaarzuhal wrote:Mogu sa svakim, a trenutno imam ono Klasovo, tip 500, od 2 kg.oldschool wrote: Mašala Arzuhal, sve domaće, ne može bolje, možda zvuči neobično, ali koje ti brašno koristiš?
Nema ništa jednostavnije, a može u raznim varijantima (neko brašno; zamjesiti sa običnom vodom ili sa surutkom, ili jogurtom, ili kiselom vodom; prašak za pecivo ili soda bikarobona, itd)amy22 wrote:neka ba arzuhal sa tom domacom pogacomarzuhal wrote:Za sehur noćas, samo lagano: vruća pogača (koju namjeravam oko dvice pravit), domaći kajmak i suho meso. Zalit kiseljakom.![]()
ali haj kad vec spominjes...napises mi recept?
netju protezu. onda ću biti lijep... a nijesam ja ko Jusuf a.s. da iskuliram...Nefsun wrote:Hvala ti, a ja ću tebi kupiti protezu

Chmoljo wrote:
aaaaa od kud tebeDrizzT wrote:ma ja cu sad za sehur aBd , 2-3 jaja pojest , malo soka kakvog i vode , dosta meni
Pita nana dječurliju šta da im napravi da jedu (u mojoj rodbiniDrizzT wrote:ma ja cu sad za sehur aBd , 2-3 jaja pojest , malo soka kakvog i vode , dosta meni