Referendum(i) u RS-u

Locked
fakat

#9251 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by fakat »

Grean wrote:
DonieBrasco wrote:Tuzilastvo BiH = 0 bodova, Valentin = 0 bodova, niko ne reaguje - kao i uvjek sve ce ostati mrtvo slovo na papiru.

Ovi ce obaviti referendum i slaviti daj dan, a onda za godinu kada bude referednum za odcjepljenje ce biti svega.
Koliko ce trebati do nove hrvatske samoprave, smije li iko prognozirati? Ovaj put ih ne mogu zatvarati, ako nisu ove ne mogu ni njih.
Ako ovo prodje bez sankcija onda brzo. Sve zavisi od stranaca. Ako saljes signale da sve prolazi i da radi mira u kuci sve zelis tolerisati onda cemo kliziti ka daljnjem urusavanju drzave i anarhiji i upravo ka onome sto se linijom manjeg otpora zeli izbjeci - novom ratu kada prakticno propadne drzava.

A ko gaji nadu da cemo prije toga uci u EU sa ovakvom RS je nepopravljiv veseljak.
fakat

#9252 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by fakat »

Guz Pojet wrote:Referendum o otcjepljenju RS nije potreban da bi RS proglasila otcjepljenje. To moze skupstina. Referendum sluzi da se sazna volja masa ako nije jasno sta mase zele npr referendum u Skotskoj ili Brexit.
Bice krajnje neizvjesno u PC.
dobojlija81

#9253 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by dobojlija81 »

ima li ba sta slika sa putinom
radostan dan

#9254 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by radostan dan »

L u c i f e r wrote:ja se nadam da će srbija zaista poslati vojsku

Image
Reći ću te Bilji, neće ti više davaT...
Kikibombona

#9255 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by Kikibombona »

Image

:lol: :lol: :lol: :lol:
DonieBrasco

#9256 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by DonieBrasco »

Ne bi me cudilo da Dodo nije sebi osigurao bjeg u Moskvu ako kola krenu nizbrdo. 8)

Tragedija za drzavu BiH i buduce generacije ce biti ako tuzilastvo ne reaguje, od Valentina ne treba ocekivati kao ni od međunarodne zajedinice i europe - oni su nas davno prevarili kad nisu na vrijeme zaustavili rat a mogli su.

Budite sigurni da nece godinu dana proci a vec ce biti novi referendum da ne pricamo o tome kako ce nas blokirati na ovom EU putu i ubrzo NATO pregovorima.
Sanjarko

#9257 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by Sanjarko »

Guz Pojet wrote:
ze kalanga wrote:
Kakvi glupani. Umjesto da im je problem sto Dodikov sin ima "kredit" za vocnjak od njihovih para, oni projektuju nacionalnu ugrozenost.
Sto ce im to bit problem.
Pa sam je Dodo reko sta bi vi da se moj sin drogira.
Ovako je Tatina Sincina Biznismen ko i tata.
Za drogiranje ne znam, mozda cugne i koji dim vutre uzme.
Al sta bi vi, trebao dopustit da mu se sin drogira.
Vidite Dodo naso dobar Lijek u prevenciji Narkomanije.
Das kredit i mane Narkomana.
Juliuscezar

#9258 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by Juliuscezar »

Kikibombona wrote:Image

Gledaj olimpijskog osmijeha ko da ga ceka 10 prsatih plavusa. Nisam odavno vidio osmijeh kod Dodika na licu sve je u nekom belaju
insomnia78

#9259 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by insomnia78 »

Spavas li mirno Dezmonže Tutu?
ze kalanga

#9260 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by ze kalanga »

DonieBrasco wrote:
Budite sigurni da nece godinu dana proci a vec ce biti novi referendum da ne pricamo o tome kako ce nas blokirati na ovom EU putu i ubrzo NATO pregovorima.
Ko će vas blokirati? Pa Dodikovo opredjeljenje je EU. Uostalom, da svoj dio posla RS kao entitet nije odradila ne bi ni BIH po ubrzanom protokolu prije par dana dobila "pohvalu".
Što se NATO-a tiče, BiH kao država tri naroda u sadašnjem svom obliku neće ući u NATO.
RepublikanskaGarda

#9261 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by RepublikanskaGarda »

Informer je neki satirični dnevni list ili ? :-)
USTAŠKA PROVOKACIJA: Hrvatski avioni u brisanom letu iznad Srpske!

Dva borbena aviona vojske Hrvatske su danas u 11.20 časova preletela iznad mesta Dobrljin kod Novog Grada u Republici Srpskoj i uputili se u pravcu Kostajnice, javila je ATV

OTVORENA PRETNJA: Hrvatski avioni iznad Srpske

Ova informacija je prosleđena MUP-u RS iz Policijske stanice Novi Grad, navodi ATV.

Policijski službenici na uvidaju u Dobrljinu su dobili dojavu da su danas prepodne dva aviona Oružanih snaga RH u brišućem letu preletela to mesto, uputivši se iz pravca Novog Grada u pravcu Kostajnice
155_mm

#9262 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by 155_mm »

DonieBrasco wrote:Ne bi me cudilo da Dodo nije sebi osigurao bjeg u Moskvu ako kola krenu nizbrdo. 8)

Tragedija za drzavu BiH i buduce generacije ce biti ako tuzilastvo ne reaguje, od Valentina ne treba ocekivati kao ni od međunarodne zajedinice i europe - oni su nas davno prevarili kad nisu na vrijeme zaustavili rat a mogli su.

procitati clan 84 zakona o odbrani BiH.
155_mm

#9263 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by 155_mm »

beejking njuzzzzzzzzzz

zavrsen sastanak dvaju lidera u moskvi!
Matijevic_Vlado
Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..

#9264 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by Matijevic_Vlado »

bhnapoleon1 wrote:

Gledaj olimpijskog osmijeha ko da ga ceka 10 prsatih plavusa. Nisam odavno vidio osmijeh kod Dodika na licu sve je u nekom belaju
pise ispod slike da je arhiv. Osmijeh u arhivi.
Mozda Putin odobri onaj famozni kredit :mrgreen:
Matijevic_Vlado
Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..

#9265 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by Matijevic_Vlado »

bhnapoleon1 wrote:

pise ispod slike da je arhiv. Osmijeh u arhivi.
Mozda Putin odobri onaj famozni kredit :mrgreen:
CaneBos

#9266 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by CaneBos »

Referendum je samo dio mozaika, mi svi zivimo u zabludi da neki marginalno potrosni likovi poput Dodika, Bakira, Dragana itd..odlucuju o tome kojim pravcem i kako sta ide u ovoj zemlji. Zacrtano je jos prije rata da se bosanski muslimani raskuce u ovom.dijelu Evrope i jedina stvar koja im je do sada prolongirala planove se zvala " cudo bosanskog otpora".
Sad iz,ove perspektive kazem da se mozda bogdo nije ni desilo, jer osim svih koji izgidose, ostasmo svi mi koji odumiremo izludjeni vec 20 godina.
I upravo ova terapija koju primamo je dokaz cionisticko fasisticke okrutnosti i mastovitosti.
Budjav_lebac

#9267 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by Budjav_lebac »

L u c i f e r wrote:ja se nadam da će srbija zaista poslati vojsku

Image
Ovu su vojsku poslali na Turke prije 600 godina, a to im je i pomoglo da se ovako razmnoze. :lol:
mO k3

#9268 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by mO k3 »

bhnapoleon1 wrote:

Odgovorno tvrdim da je ovo madam tussauds figura , iste kravate

Image

http://images.google.de/imgres?imgurl=h ... QQ9QEIIjAB
daddy-kool

#9269 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by daddy-kool »

Image

Nije mi nešto preCednik zadovoljan.
Kiseo osmjeh.
arzuhal

#9270 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by arzuhal »

Incko: Referendum besmislen, puno će koštati, a bez pravnih posljedica

Čuj, puno će koštati? Neće koštati ni polugodišnje tvoje plate, kako nisi provjerio...
ze kalanga

#9271 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by ze kalanga »

daddy-kool wrote:Image

Kiseo osmjeh.
:D
Nije došao u cirkus, već kod najvećeg političara današnjice. Gosn Vladimira. Pristojnost se podrazumijeva.
Očekujem u toku noći da nas pojedini mediji ubjede kako gosn Milorad nije ni bio u Moskvi...
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#9272 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by KatarinaKosaca »

Kiseo osmjeh.
Asli mu je trazio para, a Putin je Cincar Markovic :mrgreen:
megaman4

#9273 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by megaman4 »

U ovoj cijeloj ujdurmi najveca zamka je ta sto je uopste dozvoljeno da se pokrene prica o referendumima, a time i njegovo odrzavanje. To samo govori da Bosansko pitanje uopste nije rijeseno. Mozda je ovo predizborni trik? Mada ovo je vrlo opasna stvar, jer ako Bosnjacki politicari olako predju preko svega, onda se lako moze desiti da RS zatrazi neki vid referenduma o ostanku u BiH, a da niko na vrijeme ne reaguje. Pored toga Rusija se ponovo vratila na Balkan, cime je pozicija Bosnjaka postala ugrozena. Opet smo izmedju dvije vatre.
Prpa.ba

#9274 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by Prpa.ba »

Inzko reaguje Bonskim ovlastenjima samo kad je "sedeljka ;-) " u pitanju. :mrgreen:

155_mm

#9275 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by 155_mm »

Kiseo osmjeh.
izgleda da nema nista od onih 150 miliona duga rafinerije.
Locked