Memo,dileja...johntra wrote:Možda je ovaj Nedim onaj lik što ima Golfa VI 1,4, takozvani Optima prodavač.
On je iz Tuzle ako sam dobro pohvatao. Srecom,sada maltretira narod na temi o mobitelima
Moderators: _BataZiv_0809, anex
Memo,dileja...johntra wrote:Možda je ovaj Nedim onaj lik što ima Golfa VI 1,4, takozvani Optima prodavač.
al ide jaranemali_milojica wrote:Covjek ima 100k pratilaca na YT kanalu![]()
Dosli iz Zenice da ga upoznaju![]()
Meho gasi otac te jebo.
P.S. Na Alfi nisu orginal ili TI sjedista ili drveni volan i rucica mjenjaca
Ufffffinsaneinthebrain wrote:![]()
Jucer ja mislim mal mene i dijete ne odnese na pjesackom snima se za volanom za ytuba.NediM17 wrote:Da sve to skontas dovoljno je samo kanal nasumice preci.
I kad god dodje u grad, ostavi one LED trake na Golfu da gore, da raja misli da ima follow me home, a ono radi dok ne izvuce akumulator. Ne mozes promasiti auto, jedino u gradu kojem se LED kineske trake ne gase, a stoji parkiran.
Ma momak uzima pare, svaka cast, ali to ne mijenja cinjenicu da je papak.

Za to treba oruzani list i ljekarako uvjerenje iz MUPove ambulante...mali_milojica wrote:Nekad pozelim (a onda se Bogu zahvalim sto nemam) vojni blindirani Hummer prve generacije za koji treba C kategorija,samo da mogu parking papke i napuhane seljacice poderat uzduz,da ga zguzvam kao papir.
![]()
Fap 13-ka je po meni jos bolja solucija... ups...dgL_ wrote:Za to treba oruzani list i ljekarako uvjerenje iz MUPove ambulante...mali_milojica wrote:Nekad pozelim (a onda se Bogu zahvalim sto nemam) vojni blindirani Hummer prve generacije za koji treba C kategorija,samo da mogu parking papke i napuhane seljacice poderat uzduz,da ga zguzvam kao papir.
![]()
![]()
slabo je to...marauder samo...mali_milojica wrote:Nekad pozelim (a onda se Bogu zahvalim sto nemam) vojni blindirani Hummer prve generacije za koji treba C kategorija,samo da mogu parking papke i napuhane seljacice poderat uzduz,da ga zguzvam kao papir.
I can't get you out my headbitanga_sa_otesa wrote:slabo je to...marauder samo...mali_milojica wrote:Nekad pozelim (a onda se Bogu zahvalim sto nemam) vojni blindirani Hummer prve generacije za koji treba C kategorija,samo da mogu parking papke i napuhane seljacice poderat uzduz,da ga zguzvam kao papir.