Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
lajk wrote:Cijelo jutro nemam neta,tek sad dodje ...pa jel me ovo tjeraju da potpisem ugovor s telemahom il sta U Viskom bas internet odron
Istih problema bilo otkako su kupili Vinet, 3 mjeseca usporenja i zezanja ali kada sam potpisao ugovor evo da kucnem u drvo još nije bilo problema (prekida samo par ali svima je tada nestajalo) tako da je upravo to što kažeš.
Takodjer, ali mi je danas odjednom nestalo na 2 minute i opet doslo, ne znam sta je...
Ja sam uzeo analognu + S internet paket, pa su znali nazvati 2 dana zaredom i navlacili da uzmem DUO paket sto je skuplje 3KM, ali mi ne treba, CRT TV, nemam nikakve koristi od analogne, a 15Mbps downloada u odnosu na 10 mi bas i ne znaci puno...
Da ste povecali ovaj upload na 2.0 Mbps, a ne na 1.5Mbps, bio bi zadovoljan, ali ni ovako nije lose, ali TEK u Decembrtu povecajete upload, pa wtf..
lajk wrote:Cijelo jutro nemam neta,tek sad dodje ...pa jel me ovo tjeraju da potpisem ugovor s telemahom il sta U Viskom bas internet odron
Istih problema bilo otkako su kupili Vinet, 3 mjeseca usporenja i zezanja ali kada sam potpisao ugovor evo da kucnem u drvo još nije bilo problema (prekida samo par ali svima je tada nestajalo) tako da je upravo to što kažeš.
Takodjer, ali mi je danas odjednom nestalo na 2 minute i opet doslo, ne znam sta je...
Ja sam uzeo analognu + S internet paket, pa su znali nazvati 2 dana zaredom i navlacili da uzmem DUO paket sto je skuplje 3KM, ali mi ne treba, CRT TV, nemam nikakve koristi od analogne, a 15Mbps downloada u odnosu na 10 mi bas i ne znaci puno...
Da ste povecali ovaj upload na 2.0 Mbps, a ne na 1.5Mbps, bio bi zadovoljan, ali ni ovako nije lose, ali TEK u Decembrtu povecajete upload, pa wtf..
šta nude oni meni za duo paket sad placam net 27 + kablovska 15 ,ne mogu da se snadjem u njihovim silnim "poklonima"
Tanko , tanko gospodo .... ocekivao sam bar 18/1.8 kad vec povecavate (kao na super mix paketima), a da ne govorim o zaobilazenju duo i trio korisnika kad je bilo ovo zadnje povecanje prije par mjeseci
typeOnegative wrote:Tanko , tanko gospodo .... ocekivao sam bar 18/1.8 kad vec povecavate (kao na super mix paketima), a da ne govorim o zaobilazenju duo i trio korisnika kad je bilo ovo zadnje povecanje prije par mjeseci
Tresla se gora, rodio se miš.
I ja sam i više nego razočaran tim 0.6 povećanjem uploada koji u praksi nećemo ni osjetiti :/
Gledam sada pakete kod HS i fakat imaju bolju ponudu. Pa zar je problem bio staviti 16/2.5 na DUO i TRIO da se barem vidi neka razlika ccc?!
I još su počeli sa reklamama kao i telekom hahah nego da li da zovemo ili da se rugamo ovako preko fejsa i foruma dotična gospodo iz Telemaha?! Pa je li vas stid?
typeOnegative wrote:Tanko , tanko gospodo .... ocekivao sam bar 18/1.8 kad vec povecavate (kao na super mix paketima), a da ne govorim o zaobilazenju duo i trio korisnika kad je bilo ovo zadnje povecanje prije par mjeseci
a kome su povecali prije toga?
Koliko znam svima (valjda je najvise povecano duo i trio korisnicima ,a ostalima manje) . Ne znam , nisam bio korisnik tad , ali znam da od aprila od kad sam korisnik nista nije poboljsavano .
A lijepi moji, pa ne bi valjalo da smo svi zadovoljni. Uvijek postoji mogucnost raskida ugovora i prebacivanje kod konkurentske firme, ja se ne bih sekirao toliko.
Sta je tu je! Ovaj telemach u ovom sivilu u kojem se zivi ovdje donese i nesto interesantno, a ostali qurac. Treba ganjati osnovna životna prava kojih nemamo, a ne brzinu neta i tv. To u uredjenim sistemima dolazi kao posljedica!!!
Pitarrr82 wrote:Nikom ne odgovara a 15tak stranica prije svi traze veci uupload
Trebali su makar na 2Mbps povecati a ne na 1,5Mbps, i trebali povecati od Novembra, a ovako TEK u Decembru dobijamo nove brzine uploada...
Ma meni svejedno, ne koristim njihov net samo kazem i sjecam se kako je nekoliko stranica ranije vecina raje trazila veci upload i sad kad ste ga dobili... koliko god da je, mislim ne znam sta se to astronomsko moze ocekivati kod nas
Pitarrr82 wrote:
Ma meni svejedno, ne koristim njihov net samo kazem i sjecam se kako je nekoliko stranica ranije vecina raje trazila veci upload i sad kad ste ga dobili... koliko god da je, mislim ne znam sta se to astronomsko moze ocekivati kod nas
Da ja imam mogucnosti, presao bi na HS 6Mpbs download, 1,5Mbps upload 15KM, ali nazalost nema HS-a u Visokom...
Trebali su makar na 2Mbps povecati a ne na 1,5Mbps, i trebali povecati od Novembra, a ovako TEK u Decembru dobijamo nove brzine uploada...
E to ne mogu nikako svariti, da im treba gotovo 2 mjeseca za to mizerno povećanje brzina, kao da misle da će zadržati raju od prelaska koja ima alternativu. Ne znam, mene iskreno drži ovaj SK tj. engl. liga i španci, inače bi davno prešao na mojatv ili HS, samo da imaju ove kanale. Imam osjećaj da bi ih Telecom i mogao plaćati da hoće (jbg gigant su za naše uslove) ali valja plaćati armiju neradnika, familije i sanelu.
Maharadza wrote:
E to ne mogu nikako svariti, da im treba gotovo 2 mjeseca za to mizerno povećanje brzina
Kao da ce uduplati brzine...
Ja dok sam bio na VI-NET-u kada je bilo duplanje downloada i uploada (2048/256 na 4096/512, 3072/384 na 6144/768, itd.) najavili povecanje 25. i odmah sljedeci mjesec povecali brzine, ja stvarno ne znam za sta ovom Telemachu treba skoro mjesec i po...
Nisu trazili SVI vec nekolicina forumasa kojima to treba.
Mene duope zaboli za upload, licno, i vecinu korisnika siguran sam.
Pa da su i to povecali znacajno, vec sitnica.
Nabijem ih.... cini mi se da ovdje kod mene HS ima mrezu, prebacujem se ako je istina.
Jebala ih ovakva "iznenadjenja".
Ova "iznenadjenja" su u stilu bhtelecoma, tresla se gora - rodio se mish. Sramota. Dok je u Zenici bio telekabel, uvijek su prvi i znacajno povecavali brzine. Ovo sada je dno dna
respo wrote:Jbt da i ja kazem ponosan sam sto imam hs
Al i oni su trenutno najbolji sa ponudom sto ne znaci da ce sutra biti nekp drugi
Jbg i ovi su jedno vrijeme držali primat sa ponudom i cijenom, ali očito su se uspavali previše pa ih je konkurencija prestigla! Elem, njih ovi SK kanali ionako drže, makar bili najgori i to znaju i iskorištavaju max.!
Pa kao sto rekoh danas prvi sutra drugi pretkosutra treci i tako u krug
Mada mislim da je hs uvijek bio medju prva 2 sto se tice interneta
Ps meni vise znaci ci modul nego sk kanali recimo
respo wrote:Pa kao sto rekoh danas prvi sutra drugi pretkosutra treci i tako u krug
Mada mislim da je hs uvijek bio medju prva 2 sto se tice interneta
Tu se slažem, meni da ne treba fixni (jbg 100min. prema dijaspori nije malo) i da mogu bez SK kanala (ili da ih HS ima), odmah bi prešao na onaj KID22 ili kako već, ugl. najveći! Ali i to pošto znam provjereno od komšije kojem je stabilan net bez nekih većih prekida!
PS. Da li se meni čini ili onaj HS nema neki trio u ponudi (digitalna, internet i telefonija)?!