Fudbalski klubovi iz BiH - stare sezone

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
LSD

#926 Re: Premijer Liga BiH 2013/2014

Post by LSD »

bordo gandalf wrote:Ma nista charuga, prijavite me cmolji :)
sad namjerno necemo samo zato što nam ti govoriš da te prijavimo...neces nam ti to savjetovati 8-)

šalu na stranu, ti si zlatan (ibrahimović) kakvih ovih tvojih ima ovdje ;-)
bordo gandalf
Grijem se na: Gree Hansol 12

#927 Re: Premijer Liga BiH 2013/2014

Post by bordo gandalf »

LSD wrote:
bordo gandalf wrote:Ma nista charuga, prijavite me cmolji :)
sad namjerno necemo samo zato što nam ti govoriš da te prijavimo...neces nam ti to savjetovati 8-)

šalu na stranu, ti si zlatan (ibrahimović) kakvih ovih tvojih ima ovdje ;-)
Nisam ja Zlatan :D ja sam samo malo popio :mrgreen:
LSD

#928 Re: Premijer Liga BiH 2013/2014

Post by LSD »

ha ja....dok se Direktor sam bori sa mafijom i korupcijom, ti se opijaš....boli te briga
zato nama ova liga tone iz godine u godinu
bordo gandalf

#929 Re: Premijer Liga BiH 2013/2014

Post by bordo gandalf »

LSD wrote:ha ja....dok se Direktor sam bori sa mafijom i korupcijom, ti se opijaš....boli te briga
zato nama ova liga tone iz godine u godinu
Nakon jucerasnjeg poraza morao sam tugu utopiti :sad: salu na stranu, sve bi bilo bolje da smo svi na istoj strani, ali kakav nam je mentalni sklop u svemu cemo se dijeliti pa makar jedni tjerali u krivom smjeru
cvrčak_na_hedonizmu

#930 Re: Premijer Liga BiH 2013/2014

Post by cvrčak_na_hedonizmu »

Ček malo, da vidim da li sam dobro razumio, nakon super kvalitetnih pojačanja iz Čelzija, Kelna i ostalih space shutlle ekipa, priprema u Antaliji i sramotnog poraza od Čelika ide, po ko zna koja, presica glavatog spin majstora u kojoj on optužuje savez ( isti onaj koji je završio licencu mimo roka + lakrdiju od suđenja u prvom dijelu ) da je korumpiran te mu objavljuje "rat" :D U toj objavi rata :D nako spomene Slobodu i zapisnik iz Bijeljine.

To je kao borba za pravdu, protiv zlog saveza i navijači Želje trebaju da podrže njegov iznenadni merhamet zbog Slobode i iskonski nagon za pravdom :D Ako to ne učine, onda su za korumpirani savez, protiv boljitka BiH fudbala za koji se glavati spin majstor svim svojim divovskim srcem zalaže :D

Super pjesma, text je još bolji, o ludilu :D

Butmiran

#931 Re: Premijer Liga BiH 2013/2014

Post by Butmiran »

Tobejarabi.
bordo gandalf

#932 Re: Premijer Liga BiH 2013/2014

Post by bordo gandalf »

Butmiran wrote:Tobejarabi.
Kao sto rekoh to je cvrcak :D
Logovan

#933 Re: Premijer Liga BiH 2013/2014

Post by Logovan »

bordo gandalf wrote:
Butmiran wrote:Tobejarabi.
Kao sto rekoh to je cvrcak :D
Fakat nevjerovatan lik.

Kako ograničeno razmišljanje.
Maharadza

#934 Re: Premijer Liga BiH 2013/2014

Post by Maharadza »

cvrčak_na_hedonizmu wrote:Ček malo, da vidim da li sam dobro razumio, nakon super kvalitetnih pojačanja iz Čelzija, Kelna i ostalih space shutlle ekipa, priprema u Antaliji i sramotnog poraza od Čelika ide, po ko zna koja, presica glavatog spin majstora u kojoj on optužuje savez ( isti onaj koji je završio licencu mimo roka + lakrdiju od suđenja u prvom dijelu ) da je korumpiran te mu objavljuje "rat" :D U toj objavi rata :D nako spomene Slobodu i zapisnik iz Bijeljine.

To je kao borba za pravdu, protiv zlog saveza i navijači Želje trebaju da podrže njegov iznenadni merhamet zbog Slobode i iskonski nagon za pravdom :D Ako to ne učine, onda su za korumpirani savez, protiv boljitka BiH fudbala za koji se glavati spin majstor svim svojim divovskim srcem zalaže :D

Super pjesma, text je još bolji, o ludilu :D

LSD wrote:ma treba i ovog gandalfa prijaviti Charugi

necemo dozvoliti ove otrcane špekulacije da nas neko gura

Charuga, objavi mu rat 8-)
Image

Nemojte samo predozirati! :mrgreen:
Cienfuegos

#935 Re: Premijer Liga BiH 2013/2014

Post by Cienfuegos »

cvrčak_na_hedonizmu wrote:Ha isti razred, ha isti diler, ha iste furke. Ha logično :D

I dalje ne vjerujem da ovo mislite ozbiljno, al već počinjem da sumnjam. Dobra roba, dobra :D Nemojte previše, neće vam se mozak razviti pa belaj :mrgreen:

Ne mozes ti to razumjeti, navijac si zeljeznicara a vi ste naspanovani tako da prvo pomislite na neke mutne radnje pa tek onda ako sta posteno ostane. Vi biste s parama koje smo mi dobili vec kupili sudije I titulu, zasto se svadjati I kvariti odlicne odnose s bagrom u savezu. To je puno laksi put a krajnji ucinak isti.
Zato molim te I ne pokusavaj da shvatis, nije to za tebe.
jeza u ledja

#936 Re: Premijer Liga BiH 2013/2014

Post by jeza u ledja »

cvrčak_na_hedonizmu wrote:zbog vašeg glavatog debila
:o
Ja cijelo vrijeme kontam da ti navijas za Zelju. :shock:
Nogatrans

#937 Re: Premijer Liga BiH 2013/2014

Post by Nogatrans »

Ja kao navijac Sarajeva nesto se puno ne sekiram oko ovog poraza,moze biti zato sto i nisam ocekivao odmah kao mnogi domanaciju kao Bayern u Bundesligi. :D Da su morali bolje odigrati morali su,i tu nema opravdanja. Sigurno je da je jos veci pritisak sada na treneru i igracima,ali ko im je kriv,sami su stvorili takav ambijent,a realno nije bilo potrebe.

Meni licno je najbitnije da je klub sta na "noge" finansijski i ubjedjen sam aBd da u narednim godinama dolazi ono sto mnogi hoce odmah za mjesec dana a sto je nemoguce tako brzo bilo ostvariti. I moja poruka navijacima a i upravi kluba,"manje price,vise rada.

Da se nadovezem samo oko ove diskriminacije na ulazu u stadion,iskreno ono nema nigdje na svijetu onako drsko,prosto,pa cak i sa nekom dozom mrznje odvajali su ljude koji nisu imali licnu sa sobom. Na kraju uglavnom ko je uporan taj i uspije :D :D :D
duminjo

#938 Re: Premijer Liga BiH 2013/2014

Post by duminjo »

north wrote:
duminjo wrote:. Svi izgube utakmicu, pa sta. Al jok, oni su citavu zimu najavljivali deranje guzova po 5:0, prekucavanje lige, evropa, akademija nebesa, jupiter, saturn...i sad opet umjesto da se poklope i ljudski priznaju jedan jebeni poraz, koji se svakome moze desiti, oni opet placu i kukaju, kriv je travnjak, kriv je sudija, nisu nam dali na stadion, sad neki rat savezu :-) daj JEDNOM budi covjek i pruzi ruku nakon poraza, sta uvijek pljujes i okrivljujes druge, picko od covjeka.
majkemi mi zao navijaca koji moze popusit ovolike fore ovakvih ublehasa.
Ti si zeničanin je l de? Pa čitaš li ti šta se piše, i ako si pročitao, jesi li barem gram mozga upotrijebio da skontaš šta je izjavljeno? Čovjek vam čestita pobjedu i kaže da će svakome čestitati ko nas nadigra i pobijedi a to je upravo jučer Čelik uradio? Jesi dobar ?

Po meni lično nije dobar tajming da se ovako nešto radi, jer FCS može samo više najebati, kakav rat sa savezom s kim u toj borbi ići ginuti :-) ....ako se ima sve na crno na bijelo, zaheftariti i zapakovati pa poslati vani ako bude neko htio da se s tim bakće, ako se misli da će Lale i slični se s tim zajebavati onda je to cirkus...Begić gleda kako u Brazilu opaliti kakvu crnku a ne da sluša Dinu šta priča i donosi radilane mjere pobvodom toga..pojeo vuk biće na kraju nažalost, jer toj borbi nemamo ni grama šansi...fokusirati se na teren, to je naprimarnije...
Nisam iz zenice. Jednostavno kad god sarajevo nesto najavljuje, a to je cesto, i onda popusi a i to je cesto, odmah ide pljuvanje i objavljivanje nekih ratova, izgovori za sve zivo. Cestitas celiku na zasluzenoj pobjedi a onda se nadovezes i kukas na sve ovo navedeno sto se kuka. Ispade celik pobijedio pomocu neke magije i zavjere protiv sarajeva a ovi nisu citavu utakmicu imali izgradjenu akciju. Svi znaju da je liga karina i po stimanjima i kvalitetu i svemu, pa se doticni eto sad nasao dizati protiv te crne magije. Nije u redu, smrdi tu dosta toga i kad bi upali neki stranci da provjere regularnost kige u zadnjih 10 godina, sumnjam da bi nasli nevinog. I sad treba da se svi udruze kao jedan protiv mafije iz saveza. Hoce, da ne bi.
Svaka njemu cast sto on hoce u rat protiv ovih neradnih lopova iz saveza, ali je izabro los trenutak da nije mogo gori.
omega369

#939 Re: Premijer Liga BiH 2013/2014

Post by omega369 »

RAT SAVEZU

DAN 1. :D

Dusmani crknite

:izet:
Charuga
Globalni moderator

#940 Re: Premijer Liga BiH 2013/2014

Post by Charuga »

leškarenje wrote:
LSD wrote:sutra ce Dino lobotomac u novom saopštenju tražiti pravdu i za Radnik 8-)

rat savezu :pisnuo:
Hoces li prestati vrijedjati direktora,ha lobotomac....ono ides na kurac a @Charuga nista :shock:
Hočes li da ti povadim sve postove u kojima se Amar naziva vodenom glavom i sličnim nadimcima? I da ti pokažem da niko nije banovan radi toga a da su postovi ostali tamo gdje su i bili? Da nadjem postove gdje se Gracić vrijeđa (ne interesuje me on ali i on je funkcioner nekog kluba)?
Nemoj, živ bio, dvostrukih aršina. Ako stalno Amara nazivate raznoraznim imenima, istrpi onda i kada Dinu neko nazive nekim pogrdnim imenom.

Nema potrebe da se radi toga proziva moderator jer nema razloga za reakcijom ... ;-)
ultima_palabra

#941 Re: Premijer Liga BiH 2013/2014

Post by ultima_palabra »

Klasika, kad je vatra pod guzicom najbolji je recept izmisliti vanjskog neprijatelja. Jasno je da je ovo priča za unutrašnju upotrebu, odnosno vlastite navijače... da se ne bi pričalo o nesposobnosti šampiona svemira da upute šut u okvir gola, o golmanu Chelseaja koji pušta lopte u gol i o tome ko je trošio pare i sastavljao ekipu, pustiš ovakav spin i onda krene "sami protiv svih", "u inat dušmanima" i ostale doskočice na koje se navijači FKS pale već decenijama :D

Može se o tom Dini pričati svašta, ali da je doktorirao pitarsku filozofiju, mentalitet i šuplju jeste sigurno... godinama karati nekog u zdrav mozak, a da ovaj to i ne konta nije lako, zato mu čestitam :)
omega369

#942 Re: Premijer Liga BiH 2013/2014

Post by omega369 »

nije nama nikakva vatra, kako vi ne kontate??? zasto bi nam bila vatra? Imamo pare, konsolidovan klub, na 3 boda smo od prvog mjesta, jos 10 kola je pred nama, nemamo nikakav pritisak. gdje tu problem???

previse vi umisljate
Havatar

#943 Re: Premijer Liga BiH 2013/2014

Post by Havatar »

Nogatrans wrote:Ja kao navijac Sarajeva nesto se puno ne sekiram oko ovog poraza,moze biti zato sto i nisam ocekivao odmah kao mnogi domanaciju kao Bayern u Bundesligi. :D Da su morali bolje odigrati morali su,i tu nema opravdanja. Sigurno je da je jos veci pritisak sada na treneru i igracima,ali ko im je kriv,sami su stvorili takav ambijent,a realno nije bilo potrebe.

Meni licno je najbitnije da je klub sta na "noge" finansijski i ubjedjen sam aBd da u narednim godinama dolazi ono sto mnogi hoce odmah za mjesec dana a sto je nemoguce tako brzo bilo ostvariti. I moja poruka navijacima a i upravi kluba,"manje price,vise rada.

Da se nadovezem samo oko ove diskriminacije na ulazu u stadion,iskreno ono nema nigdje na svijetu onako drsko,prosto,pa cak i sa nekom dozom mrznje odvajali su ljude koji nisu imali licnu sa sobom. Na kraju uglavnom ko je uporan taj i uspije :D :D :D
:thumbup:
ultima_palabra

#944 Re: Premijer Liga BiH 2013/2014

Post by ultima_palabra »

omega369 wrote:nije nama nikakva vatra, kako vi ne kontate??? zasto bi nam bila vatra? Imamo pare, konsolidovan klub, na 3 boda smo od prvog mjesta, jos 10 kola je pred nama, nemamo nikakav pritisak. gdje tu problem???

previse vi umisljate
Jok, eto nije vam vatra... a svi portali vrištali od najava titula, duplih kruna, dominacija :roll:

Kad vam se govorilo da ne igraju fensi trenerke i slikice iz Antalije, onda je bilo da jedemo muda... ali svaka vam čast, prvo ste okrenuli sve i jedan klub u ligi protiv sebe agresivnom propagandom, a sad ćete i organe saveza :-) A sve da Fening i Maket dobiju alibi pred navijačima...
sabansaulic1

#945 Re: Premijer Liga BiH 2013/2014

Post by sabansaulic1 »

veziri, na zalost nisu uspjeli u lukavici. cudno je da ovaj selimovic ne navede da je utakmicu u lukavici klubu iz rs sudio sudac iz banja luke, ako vec ganja pravdu. ali takvi su pitari i kospe, samo se o sebi i svojoj guzici brinu. kakva pravda i moral. veziri, glavu gora i ima jos 10 kola, opstanak je cilj.
Dead Man Walking

#946 Re: Premijer Liga BiH 2013/2014

Post by Dead Man Walking »

Logovan wrote:Pitam opet...
Je l' nama svima ovdje stalo do boljeg fudbala u državi?
Sram da vas bude igraci Celika! Samo jednu utakmicu da ste izgubili mogli ste spasiti fudbal u drzavi! Pu! Stidite se!
andr0id

#947 Re: Premijer Liga BiH 2013/2014

Post by andr0id »

:lol::lol::lol:

Sent from my SAMSUNG-SGH-I747
omega369

#948 Re: Premijer Liga BiH 2013/2014

Post by omega369 »

ultima_palabra wrote:
omega369 wrote:nije nama nikakva vatra, kako vi ne kontate??? zasto bi nam bila vatra? Imamo pare, konsolidovan klub, na 3 boda smo od prvog mjesta, jos 10 kola je pred nama, nemamo nikakav pritisak. gdje tu problem???

previse vi umisljate
Jok, eto nije vam vatra... a svi portali vrištali od najava titula, duplih kruna, dominacija :roll:

Kad vam se govorilo da ne igraju fensi trenerke i slikice iz Antalije, onda je bilo da jedemo muda... ali svaka vam čast, prvo ste okrenuli sve i jedan klub u ligi protiv sebe agresivnom propagandom, a sad ćete i organe saveza :-) A sve da Fening i Maket dobiju alibi pred navijačima...

tacno. i?

valjdo to tebi vama ide u korist. sta se bunite

tan uskoro donosi specijalne trenerke, same igraju na terenu a dovoljno je smao jendo pranje da osvaje kup!

oho vam se 8-)
omega369

#949 Re: Premijer Liga BiH 2013/2014

Post by omega369 »

Dead Man Walking wrote: Sram da vas bude igraci Celika! Samo jednu utakmicu da ste izgubili mogli ste spasiti fudbal u drzavi! Pu! Stidite se!
Igracima celika svaka cast. omoguciti svojim navijacima ispunjenje najveceg zivotnog sna nije mala stvar :wink:
Havatar

#950 Re: Premijer Liga BiH 2013/2014

Post by Havatar »

omega369 wrote:
Dead Man Walking wrote: Sram da vas bude igraci Celika! Samo jednu utakmicu da ste izgubili mogli ste spasiti fudbal u drzavi! Pu! Stidite se!
Igracima celika svaka cast. omoguciti svojim navijacima ispunjenje najveceg zivotnog sna nije mala stvar :wink:
To nije san to je nastavljanje tradicije
Post Reply