Ne znam kakav je taj, ali i dosta muškaraca voli samoinicijativne žene, nećeš fuliti svakako.
Stičem dojam da se igrate nekih igrica, malo krckanja na slaboj vatri.
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
samina_swe wrote:Ppisala sam vec o ovom momku,uglavnom poslije svega on se meni ponovo prvi javio i cujemo se svaki dan(preko maila jer ne zivimo blizu),ali je nesto jako cudno.On se uvijek pred vikend pozdravi i onda se ne javlja do ponedjeljka"provedi se i budi pametna ,lijep vikend ti zelim"...i ja njemu odgovorim na to i namjerno dodam pitanje ,ali on jos nije odgovorio(a u ponedjeljak ce odgovoriti 99%).Prvi put se susrecem s ovim,i ni on nije bio takav uvijek...dakle sta ja da radim? znam da ovo ne trebam tolerisat,moje pitanje je vise...koja reakcija je najbolja? da ga otvoreno pitam,da ja njemu sljedeci put kazem "pazi se i zelim ti super sedmicu"(kao sto je jedna prijateljica predlozila
) ili da kroz salu pitam za to nebi li saznala o cemu se radi?
23 godJack Be Nimble wrote:Pitaj ga otvoreno sta nas pitas i sve ce ti biti jasno. Kao sto je vec neko rekao muski vole kada cure u prvim koracima pokaze neku incijativu. Koliko je njemu godina?
Ja i on nismo u vezi,i imamo vise taj neki priajteljski odnos,tako da to nije problem...al pitala sam ga vidjecemo sta ce reciMr. Brightside wrote:pa ako nema on pristup netu kući, ima njegova djevojka sigurno![]()
bgm ja tebe ništa ne kontamsamina_swe wrote:Ja i on nismo u vezi,i imamo vise taj neki priajteljski odnos,tako da to nije problem...al pitala sam ga vidjecemo sta ce reciMr. Brightside wrote:pa ako nema on pristup netu kući, ima njegova djevojka sigurno![]()
nije do menesalle_eh1986 wrote:bgm ja tebe ništa ne kontamsamina_swe wrote:Ja i on nismo u vezi,i imamo vise taj neki priajteljski odnos,tako da to nije problem...al pitala sam ga vidjecemo sta ce reciMr. Brightside wrote:pa ako nema on pristup netu kući, ima njegova djevojka sigurno![]()
![]()
Da. I jesam.katarina bosanska wrote:Da li biste hodali sa sestrom najboljeg druga? Nešto pocinjem, pa da vidim vase mišljenje o tome?
i ne bih baškatarina bosanska wrote:Da li biste hodali sa sestrom najboljeg druga? Nešto pocinjem, pa da vidim vase mišljenje o tome?
Nikad.katarina bosanska wrote:Da li biste hodali sa sestrom najboljeg druga? Nešto pocinjem, pa da vidim vase mišljenje o tome?
samo u slucaju da sam BAŠ BAŠ lud za njom.katarina bosanska wrote:Da li biste hodali sa sestrom najboljeg druga? Nešto pocinjem, pa da vidim vase mišljenje o tome?
Ma jockkatarina bosanska wrote:Da li biste hodali sa sestrom najboljeg druga? Nešto pocinjem, pa da vidim vase mišljenje o tome?
Salah ad-Din wrote:Ma jockkatarina bosanska wrote:Da li biste hodali sa sestrom najboljeg druga? Nešto pocinjem, pa da vidim vase mišljenje o tome?
Nije mu sestra Bog zna kakva (Fadile izvini ako ovo citas, morao sam ljude upoznati sa cinjenicnim stanjem)
i mameJThomas wrote:ej, nemojmo sad miješati maštanje i drkanje...
Tina SA wrote:Da li je muškarcu dovoljna jedna žena za sva vremena
Proslo je vec nekoliko mjeseci od raskida, ali jos uvjek pomislim da je ona kada zapisti mobitel, jos uvjek kada legnem mislim o njoj, jos uvjek je sanjam, jos uvjek mi srce zaigra kada je vidim, jos uvjek kada prodjem pored "naseg" mjesta, nesto me presjece, jos uvjek kada cujem nasu pjesmu, pozelim da se rokenm (i svaki drugu pjesmu kada cujem). Eto ukratkojos_uvijek_sanjam wrote:Kakav je vama osjecaj nakon prekida s djevojkom, the morning after..i uopste, na koji nacin vi to prebolijevate?
Brisete li stare poruke iz telefona, trcite li prema mobitelu kad zapisti, u nadi da je ona
?
..iskreno?
Ne znam.. Meni odmah poslije raskida nije ni jasno kako se osjecam... Nemam neke radikalne poteze tipa brisanja poruka, brojeva, sa fejsbuka itd., ali zna me uhvatiti depresiva, pa spamam timeline kojekakvim pateticnim pjesmamajos_uvijek_sanjam wrote:Kakav je vama osjecaj nakon prekida s djevojkom, the morning after..i uopste, na koji nacin vi to prebolijevate?
Brisete li stare poruke iz telefona, trcite li prema mobitelu kad zapisti, u nadi da je ona
?
..iskreno?