Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
zasto mi na mobu prikazuje jedan avatar a na kompu mi prikazuje stari koji je zamijenjen ima vise od dva mjeseca? sta vi vidite kao moj avatar sad, jel suarez?
omar little wrote:gdje je ona tema o novoj verziji foruma???
zasto mi na mobu prikazuje jedan avatar a na kompu mi prikazuje stari koji je zamijenjen ima vise od dva mjeseca? sta vi vidite kao moj avatar sad, jel suarez?
Da postoji jedna jebena stvar radi koje je ovaj 'novi' forum bolji od prijašnjeg na kojem je sve relativno funkiconiralo (pa i pritup preko Tapatalk-a), nego ništa. Izgleda bezveze, radi loše i ništa od bugova i problema nisu popravili i šugavo se ponaša na tabletima i mobitelima. Svaka čast tko ovo vodi.
vaučer wrote:Da postoji jedna jebena stvar radi koje je ovaj 'novi' forum bolji od prijašnjeg na kojem je sve relativno funkiconiralo (pa i pritup preko Tapatalk-a), nego ništa. Izgleda bezveze, radi loše i ništa od bugova i problema nisu popravili i šugavo se ponaša na tabletima i mobitelima. Svaka čast tko ovo vodi.
Ne moze, kaze "admin" da je tapatalk izbacio samo pola updatea za ovu njihovu verziju
Kaze kako ovi "apdejtuju" klix popravlja
Pazi objasnjenja, ko da smo retardirani