Nova stranka NVZ

Post Reply
Sasvim_Obican

#926 Re: Nova stranka NVZ

Post by Sasvim_Obican »

Omladina NVZ-a daje snažnu i bezrezervnu podršku Bošku Stanišljeviću kojeg su neprijatelji revolucije i naroda na sramotan način utamničili prkoseći na taj način rukovodstvu stranke za što će nesumnjivo snositi brze i bolne poslijedice. Boško S. je primjer naoružanog, čestitog čovjeka, NVZ-ovca, i kao takvog ćemo ga braniti svim rapoloživim i neraspoloživim sredstvima.
quasar

#927 Re: Nova stranka NVZ

Post by quasar »

Mislim sramota je covjeka optuziti za nesto samo zato sto je imao nesto malo naoruzanja za oko kuce i za licne potrebe.

Ocigledna manipulacija cinjenicama i fabrikovanje dokaza. Pa tako bi mogli svakog od nas zatvoriti.
Alfons Kauders

#928 Re: Nova stranka NVZ

Post by Alfons Kauders »

quasar wrote:Mislim sramota je covjeka optuziti za nesto samo zato sto je imao nesto malo naoruzanja za oko kuce i za licne potrebe.

Ocigledna manipulacija cinjenicama i fabrikovanje dokaza. Pa tako bi mogli svakog od nas zatvoriti.
Tako je...

U ova turbulentna vremena, u iscekivanju revolucije, povratka Obdarenog i konacnog obracuna s reakcionarskim snagama, moramo ucniti sve da ne zavrsimo kao Bosko - obicni, cestiti covjek, koji je kao savjesni gradjanin uskladistio svoje licno naoruzanje, koje duze svi clanovi partije, na radnom mjestu. Da ima cime dovesti u red hipike i one konje sto crtaju grafite.

Zato sam ja neki dan dobio dozvolu za AT sistem tipa HJ-8, kao clan lovackog drustva. Svi clanovi partije su pozvani da uzivaju u corbi od prepelica, ulovljenih i ujedno pecenih crvenim strijelama. Ekipa sa stingerima ce se pobrinuti za fazane ispod sacha.
quasar

#929 Re: Nova stranka NVZ

Post by quasar »

Ova ekipa za rogatu divljac duzi Orkane, pa ako je ko za srnetinu, moze se njima javiti. Samo na centrifugu staviti meso da se sachma odstrani.
kukuruz_kokicar

#930 Re: Nova stranka NVZ

Post by kukuruz_kokicar »

Alfons Kauders wrote:
quasar wrote:Mislim sramota je covjeka optuziti za nesto samo zato sto je imao nesto malo naoruzanja za oko kuce i za licne potrebe.

Tako je...

U ova turbulentna vremena, u iscekivanju revolucije, povratka Obdarenog i konacnog obracuna s reakcionarskim snagama, moramo ucniti sve da ne zavrsimo kao Bosko - obicni, cestiti covjek, koji je kao savjesni gradjanin uskladistio svoje licno naoruzanje, koje duze svi clanovi partije, na radnom mjestu. Da ima cime dovesti u red hipike i one konje sto crtaju grafite.

Zato sam ja neki dan dobio dozvolu za AT sistem tipa HJ-8, kao clan lovackog drustva. Svi clanovi partije su pozvani da uzivaju u corbi od prepelica, ulovljenih i ujedno pecenih crvenim strijelama. Ekipa sa stingerima ce se pobrinuti za fazane ispod sacha.
Ja bi na tu crnu listu 'za dovesti u red' dodao ... i majmune koji pljuju po ogledalu u liftu kao i Rešada K. Rešu - komšiju sa drugog sprata. E, on me fakat nervira kad u potkošulji, sa balkona hrani golubove. Jel' tako?!
Bosnolog

#931 Re: Nova stranka NVZ

Post by Bosnolog »

quasar wrote:Ova ekipa za rogatu divljac duzi Orkane, pa ako je ko za srnetinu, moze se njima javiti. Samo na centrifugu staviti meso da se sachma odstrani.
Image

URS je Univerzalni Raketni Sistem sa GPS (Global Position Sensor) navigacijom,namjenjen za sve ciljeva na zemlji,vodi,zraku i pod zemljom,......Bolje od Tomahavke,...Jednostavna upotreba,kako bi rekli po naski zauzmi kordinate,opali i zaboravi,....
prljavi Hare
Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi

#932 Re: Nova stranka NVZ

Post by prljavi Hare »

NVZ opozorava članove da ne dižu paniku zbog Boškovog hapšenja,iako sve dok ne dođemo na vlast ista kleta
sudbina može zadesiti svakoga od nas.Sramotno je i nedostojanstveno Boškovo hapšenje,samo da bi se ponizili
članovi NVZ-a,što mi nećemo zaboraviti kada preuzmemo vlast,hapsićemo masovno i nemilosrdno.Uhapsiti
čovjeka radi tako mizerne količine naoružanja i MTS-a je nedopustivo,ono što je Boško imao nedovoljno je da
se obilježi bilo kakav praznik NVZ-a,a kamoli šta više.Sramota. :oops:

Obavijest članovima NVZ-a:
Do sada najveće nastambe avlijanera primjećene su na slijedećim lokacijama:Bare-D.Velešići-K.Brdo. :thumbup:
Radi se o stotinam primjeraka najkvalitetnijeg bosanskog avlijanera,mršavi,agresivni(ne preporučuju se pojedinačni
obilasci čopora,čovjek od koga sam dobio informaciju jedva je živu glavu izvukao prolazeći navedenim lokacijama
nije član NVZ-a,pa nas zaboli sve i da je poginuo :D ),sa mišićavim zaporcima,baš onakvi kakve voli naša braća iz SK,meso neće biti masno a pri pečenju bit će pregršt hrskave kožice..Ono što posebno raduje je stalno množenje,
okot za okotom. :thumbup: :thumbup: :thumbup:

Riječ je o najkvalitetnijim stadima avlijanera! :oops:
Image
6.april

#933 Re: Nova stranka NVZ

Post by 6.april »

NVZ u <3
amrica

#934 Re: Nova stranka NVZ

Post by amrica »

prljavi Hare wrote:NVZ opozorava članove da ne dižu paniku zbog Boškovog hapšenja,iako sve dok ne dođemo na vlast ista kleta
sudbina može zadesiti svakoga od nas.Sramotno je i nedostojanstveno Boškovo hapšenje,samo da bi se ponizili
članovi NVZ-a,što mi nećemo zaboraviti kada preuzmemo vlast,hapsićemo masovno i nemilosrdno.Uhapsiti
čovjeka radi tako mizerne količine naoružanja i MTS-a je nedopustivo,ono što je Boško imao nedovoljno je da
se obilježi bilo kakav praznik NVZ-a,a kamoli šta više.Sramota. :oops:

Obavijest članovima NVZ-a:
Do sada najveće nastambe avlijanera primjećene su na slijedećim lokacijama:Bare-D.Velešići-K.Brdo. :thumbup:
Radi se o stotinam primjeraka najkvalitetnijeg bosanskog avlijanera,mršavi,agresivni(ne preporučuju se pojedinačni
obilasci čopora,čovjek od koga sam dobio informaciju jedva je živu glavu izvukao prolazeći navedenim lokacijama
nije član NVZ-a,pa nas zaboli sve i da je poginuo :D ),sa mišićavim zaporcima,baš onakvi kakve voli naša braća iz SK,meso neće biti masno a pri pečenju bit će pregršt hrskave kožice..Ono što posebno raduje je stalno množenje,
okot za okotom. :thumbup: :thumbup: :thumbup:

Riječ je o najkvalitetnijim stadima avlijanera! :oops:
Image
by prljavi Hare on 12/01/2012 05:49

sto ti je disciplina, sa avlijanerima ustaje :D
quasar

#935 Re: Nova stranka NVZ

Post by quasar »

Naravno, u to doba svaki pripadnik NVZ je vec odradio splet kardio vjezbi, istrcao 2500 metara kombinovano, uhvatio bar 5 DODž-ova, predao ih u sabirni centar, istusirao se, obrijao, obavio vježbe u streljani, očistio naoružanje, podigao zastavu NVZ ispred svoje zgrade i sad koristi slobodnih 15 minuta.

Ljudi na frontu imaju drugačiji raspored, ali to je vojna tajna.
6.april

#936 Re: Nova stranka NVZ

Post by 6.april »

Podmirio ženu?
quasar

#937 Re: Nova stranka NVZ

Post by quasar »

6.april wrote:Podmirio ženu?
Svakako, svoju ili tuđu, kako se naredi, to spada pod vjezbe u streljani.
Za pucanje je dovoljna samo jedna slobodna ruka. Ostatak tijela moze obavljati druge aktivnosti.
popajic

#938 Re: Nova stranka NVZ

Post by popajic »

quasar wrote:Naravno, u to doba svaki pripadnik NVZ je vec odradio splet kardio vjezbi, istrcao 2500 metara kombinovano, uhvatio bar 5 DODž-ova, predao ih u sabirni centar, istusirao se, obrijao, obavio vježbe u streljani, očistio naoružanje, podigao zastavu NVZ ispred svoje zgrade i sad koristi slobodnih 15 minuta.

Ljudi na frontu imaju drugačiji raspored, ali to je vojna tajna.
:D
Jedino ovo tusiranje i brijanje mi nekako mimo naseg imidza...ali , nije lose kao kamuflaza 8)
Ja ganjao povecu familiju avlijanera koji su zaganjali neke zene. Onda avlijaneri zaganjali i mene i zene.Ja onda bas NVZ-ovski gurnuo zene pred avlijanere i dok su one zapomagale ja zgrabio najmanjeg :D , vec ga utalio za dvije nagazne mine - bolje ista nego biti izujedan :D
Predlazem i malu diverziju - nagurati u kombic 10-ak avlijanera pa s njima drito kod gradskih otaca u kancelariju. Zakljucati ih . To ponavljati sve dok i gradski oci ne skontaju da avlijanerima nije mjesto na ulici nego u kontejnerima za bracu u North Korea :D
prljavi Hare

#939 Re: Nova stranka NVZ

Post by prljavi Hare »

amrica wrote:
by prljavi Hare on 12/01/2012 05:49

sto ti je disciplina, sa avlijanerima ustaje :D
Mi iz vođstva NVZ-a od brige za narod uglavnom ne spavamo nikako,a i kada spavamo ustajemo s horozovima
da bi narodu dali primjer a ne kao ublehaši iz neprijateljskih stranaka koji uveče žderu brlju pa ih ni topom
ujutro ne možeš probuditi. :oops:

NVZ-budni,spremni,nema povlačenja,nema predaje,samo naprijed! :thumbup:
japin_mutapi
Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#940 Re: Nova stranka NVZ

Post by japin_mutapi »

Pitanje za rukovodstvo Stranke!

Da li je istina da se Šahbaz pridružio NVZ Stranci i uključio u njen rad tj. ostvarenje programskih ciljeva u punom kapacitetu?
zambaklija

#941 Re: Nova stranka NVZ

Post by zambaklija »

dobra stara vremena...dok se vaške pojave dođu oni zeleni aVtobusi i sviju nas opraše...i fertig..... :run:
Alfons Kauders

#942 Re: Nova stranka NVZ

Post by Alfons Kauders »

Image
prljavi Hare

#943 Re: Nova stranka NVZ

Post by prljavi Hare »

Alfons Kauders wrote:Image

Karta predstavlja tzv "Malu Bosnu",riječ je o početnim pozicijama sa kojih NVZ kani početi svoju ekspanziju,
samo se more zove "NVZ more"! :oops:
udrch

#944 Re: Nova stranka NVZ

Post by udrch »

Samo da javim da su u Buća potoku ponovo primjećeni konji, avlijaneri, već su javnosti poznati..
Čisto da se zna da ih ja vrebam i u pravom trenutku ću izvršiti zauizimanje i prebacivanje do prvog sabirnog centra..braći Korejancima ćemo reći da su to vlašićki, rasni SODŽ-ovi i mislim da ćemo ih pozitivno iznenaditi, jer od ovog jednog se može nahraniti čitava jedna divizija s obzirom na veličinu obroka na koju su oni navikli..
popajic

#945 Re: Nova stranka NVZ

Post by popajic »

Alfons Kauders wrote:Image
Ko ce ovoliku vodu nanijeti i odakle :?
Mogli bi krenuti sa pumpanjem sa Vrela Bosne - svakako je zagadjena , dusu dala za ovaj poduhvat razgranicenja :D
quasar

#946 Re: Nova stranka NVZ

Post by quasar »

Nakon bombardovanja ostane krater u koji se izljeva voda iz Vrnjacke banje, Sokobanje, Niske banje i Knjaz Milos iz Arandjelovca.Posto ce biti zatvoreno unutrasnje more u srcu nase teritorije, sluzice za razne sportove, obuku, testiranja novih pomorkih oruzja i plovila i kao sletiste za nas svemirski program.
Ma.Le.Na

#947 Re: Nova stranka NVZ

Post by Ma.Le.Na »

Daj ba nekako to more priblizite Sarajevu :oops: :D
Vazda mi moramo do mora putovat :roll: :D
Alfons Kauders

#948 Re: Nova stranka NVZ

Post by Alfons Kauders »

Ma.Le.Na wrote:Daj ba nekako to more priblizite Sarajevu :oops: :D
Vazda mi moramo do mora putovat :roll: :D
U planu je autoput do Sandzacke rivijere... :D
Ma.Le.Na