ROKIIII!!!!!roki wrote:OK,nista ondachuchumbamayumbe wrote:Avira.
Evo sam probao, pogasio sve na joj što se ima pogasiti, ista situacija.
Evo sam čeprkao, u pozadini bio uključen Windows Defender, ukinuo sam njega, fercera sve za 10!
HVALA PUNO!
Moderator: Benq
ROKIIII!!!!!roki wrote:OK,nista ondachuchumbamayumbe wrote:Avira.
Hehechuchumbamayumbe wrote:ROKIIII!!!!!roki wrote:OK,nista ondachuchumbamayumbe wrote:Avira.
Evo sam čeprkao, u pozadini bio uključen Windows Defender, ukinuo sam njega, fercera sve za 10!
HVALA PUNO!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Prvo, nikad nikom ne salji password!! Sada ga promjeni.Plavo-bijeli wrote:Da li je iko od vas tražio smanjivanje pinga? Ja sam im poslao jučer email u jutarnjim satima, sa mojom @live.com adresom i pritom im napisao, username i password, međutim, još nisam dobio odgovor. Ako je iko tražio , koliko su mu smanjili ping (meni je napr sad oko 80 ping) i da li je uticalo kako na supertv , ako je uopšte ima. Hvala!
kako se uopšte mjenja password ? Nisam slao sa LOL adrese jer ne znam ni koja mi je LoL adresa i kako to idezilog wrote:Prvo, nikad nikom ne salji password!! Sada ga promjeni.Plavo-bijeli wrote:Da li je iko od vas tražio smanjivanje pinga? Ja sam im poslao jučer email u jutarnjim satima, sa mojom @live.com adresom i pritom im napisao, username i password, međutim, još nisam dobio odgovor. Ako je iko tražio , koliko su mu smanjili ping (meni je napr sad oko 80 ping) i da li je uticalo kako na supertv , ako je uopšte ima. Hvala!
Drugo, ne kontam sta ce im @live.com adresa, ili si poslao sa te adrese? Ako nisi slao sa LOL adrese, mozda ti ne odgovore. Probaj telefonom.
Do kojeg servera ti je taj ping? Pretpostavljam da si gamer, pa da pogledam koliki je kod mene.![]()
SuperTV moze (ali ne mora) da trza kada se smanji ping.
Nije pitanje namijenjeno meni, ali ni meni ne rade ovi kanali, s tim da je Da Vinci sav u kockicama, ovi ostali su crnilo.afannedim wrote:Zilog zamolio bih te da mi odgovoriš da li ti rade TRT, RTS1,2, B92 I Da Vinci Learning ako možeš
znaći isti slučaj ko i kod mene hvala tichuchumbamayumbe wrote:Nije pitanje namijenjeno meni, ali ni meni ne rade ovi kanali, s tim da je Da Vinci sav u kockicama, ovi ostali su crnilo.afannedim wrote:Zilog zamolio bih te da mi odgovoriš da li ti rade TRT, RTS1,2, B92 I Da Vinci Learning ako možeš
Sada rade (tek sam vidio post), ali je Da Vinci u kockicama.afannedim wrote:Zilog zamolio bih te da mi odgovoriš da li ti rade TRT, RTS1,2, B92 I Da Vinci Learning ako možeš
To nije bilo to, o novinama se tek shushka, i koliko sam nacula bit' ce uskorokaranana wrote:ima li kakvih novosti i shushkanja glede novina koje su najavili kada je TV u pitanju?
ili je kitchen24 bilo to.
Hvalazilog wrote:Sada rade (tek sam vidio post), ali je Da Vinci u kockicama.afannedim wrote:Zilog zamolio bih te da mi odgovoriš da li ti rade TRT, RTS1,2, B92 I Da Vinci Learning ako možeš
Evo kod mene ne radi ni Kitchen24 i još neki...karanana wrote:ne radi mi espn america. ovo upale jedan a ugase drugi.
Meni od jutros svi rade osim TRTchuchumbamayumbe wrote:Evo kod mene ne radi ni Kitchen24 i još neki...karanana wrote:ne radi mi espn america. ovo upale jedan a ugase drugi.
kod65 wrote:ako nije problem, ko koristit logosoft internet da posta report: tracert europe.battle.net > C:\tracert.txt hvala.