zao mi vas
a zao mi i djoleta
svjezi_ustipak wrote:MI dosli u pola osam. BIlo je guzva uzas i bili dole. Zeznuli se ovi sto su trazili karte i umjesto tribina bio parter. A ja mislio da ce dole bili stolice pa mi nije smetalo kad sam cuo da je parter...I tu se zeznuh.
Djole je dobar, ipak ovo mi je nejagori njegov koncert. Samo da napomenem da sam ga gledao npr. na Malom Brionu prije dvije godine kada nas je bilo 200 u publici i to mi je jedan od najboljih koncerata. Djoleta sam se fakat nagledao, naslusao, nacitao...Ali ovo je odron veceras. Guzva je bila grozna, nekih papaka je bilo. Cura do mene usta nije zatvarala. Toliko je papanija pricala da u jednom momentu nisam cuo DjoletaI famozan mi je bio komentar ove glasne Aide (cuo sam joj ne smao ime nego pola biografije kako se rastelalila):"Meni su Djoletove pjesme ove spore i balade dosadne, ja samo volim kad on one brze izvodi..."
Jbg, pa on je poznat valjda po baladama, bar ja neuki fan mislio tako
![]()
Otisao sam radi adeta ali vi koji niste bili niste sta propustili. Organizacija je bila nula bodova.
U životu se najbitnije snaći. Opšte poznato meni do sada jeste da najmanje gužve ima na ulazu D (imala za kartu za B). Snađem se i već sam bila unutra za 10 minuta. Čovjek izlazi na binu. Tačno 9.plavo wrote:Svaki put se iznova razocaram gdje zivim...
Karte nabavljene vise od mjesec dana ranije ...na platou Skenderije...Parter B ulaz...
Nocas pred Zetrom u 20h...stojim sa drustvom...nigdje reda ...ljudi kao stoka se guraju...
Cekam , guraju me, staju mi na noge...20:30h ...jos gora guzva...ne moze se disati...
20: 50h ...pomjeramo se milimetrima...ne osjecam noge...
21:00 h Cuje se pocetak koncerta...a gomila ljudi sa ulaznicama ceka da udje...
21:30h ...na dva metra sam od securitia koji pustaju ulaz...ne mogu da disem...ali ne mogu ni nazad...
21:50 ...usla na vrata ulaza B, ali i dalje je ne moguce uci u dvoranu...ljudi poceli vec da izlaze jer nema mjesta...
i opet ne moze se ni naprijed ni natrag...
22:00 vratila se vani zajedno sa desetinom posjetilaca...
SRAMOTA... odstampano je ocigledno mnogo vise karata nego sto je moguce pustiti u prodaju...
Moje troje prijatelja i ja uzaludno bacismo 100 KM, a Djoleta i ne vidjesmo....
SRAMOTA...SRAMOTA...SRAMOTA...SRAMOTA...
Nije bila "Ne volim januar".Jeff Bingham wrote:Usao sam kad je pjevao "Sevdalinku". Moze li mi neko potvrditi je li prije toga pjevao "Ne volim januar" ?? Prosto ne mogu da vjerujem da je ne bi izveo na koncertui to mi je najvece razocarenje. Bio sam na ulazu A, dosao pred dvoranu oko 15 do 9, oko 9 i 10 sam bio unutra...na parteru, par metara od ulaza u dvoranu, nije se moglo proci naravno blize...
nekad u toku koncerta otisao po pice, 15 min cekao u redu
generalno je super, izbor pjesama mi se nije svidio, bilo ih je mnogo koje sam htio cuti a nisu otpjevane, i mnogo koje i nisam morao cuti a pjevao ih je, al eto...
Slažem se 100%niko_niko_kao_ja wrote:koncert, oodlican, bar sto se tice Balasevica. ali da je bilo likova koji su zalutali, bilo je itekako, bilo mi je pravo zao kad sam vidjela ko je sve dosao, a neki koji bi stvarno uzivali u koncertu nisu bili tu.
deja vuRosebud_ wrote:A sta to niko ne spominje prosidbu?
kurtykurty wrote:za pocetak