BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
arzuhal

#926 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by arzuhal »

Noćas će, a pogotovo u utorak, Loran Blan ući u svlačionicu i reći: ''Momci! Odluka o direktnom plasiranju na EU je na nama i mi svoju sudbinu držimo u svojim rukama i nogama! Njih je 11, a i nas je, pa ko koga! Alors!'' :mrgreen:
Stari

#927 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by Stari »

zlajapravaraja wrote:
Stari wrote:jesam ...mislim probao sam ...al nece... traze mi da im dam broj bankovne kartice ...sad ili je kartica losa (a to i nije daleko od istine) ...ili sam ja nesto zeznuo u svemu tome ....kako god, taj kladionicarski link me nece primiti ...

stari ne filozofiraj nego idi na bet365 kladionicu, lijepo se uclani i registruj i imat ces super link za tekmu na njihovoj stranici a mozes gledati i more drugih utakmica....
Ne treba ti kreditna kartica ba stari :mrgreen:

Odes do benzinske ili gdje li vec, i kupis jednu "paysafecard" od 10 Eura i uplatis tako. Mozes ovdje provjeriti http://paysafecard.com gdje ima kupiti u tvojoj blizini - da nam ne setas dugo po ovoj zimi :mrgreen:

Hajde javi jesi li uspio, pa cu ti dati jos koji savjet za optimalan uzitak :mrgreen:

Hvala ... do meni najblizeg prodajnog mjesta na ovoj mapi koju si stavio ... ne bih mogao odsetati ni da sam u svojim tinejdzerskim godinama ... gorka istina je da su te godine vec decenijama iza mene ...u svakom slucaju interesantno je ovo "paysafecard".....tako da cu nakon posla vidjeti sta stovana gospodicna Honda kaze po pitanju kilometraze koji se treba prevaliti ...
M.Laktasenko

#928 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by M.Laktasenko »

I Veliki Mile iz Suncane nam pozelio srecu :bih:
zlajapravaraja

#929 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by zlajapravaraja »

@Stari,
izgleda da bet365.com nece prenositi utakmicu :roll:
Jos uvijek je nisu ukljucili u program, a inace to obicno urade do 2-3 dana prije utakmice. Ali u zadnja 2 dana nisu ukljucili ukupno 4 utakmice iz kvalifikacija, a zanilmjivo je to da su sve inace utakmice sa VELIKIM favoritom kod kuce protiv VELIKIH autsajdera...

To su utakmice:

Bosna i Hercegovina - Luksemburg
Holandija - Moldavija
Belgija - Kazakhstan
Francuska - Albanija

Svi domacini imaju Kvotu od otprilike 1,05. Mozda jedan od ovih domacina "treba" da kiksa, a mozda i svi, i da zato NIJEDNA online kladionica ne nudi prenos ovih meceva... :idea:

:mrgreen:

:run: :run:
zlajapravaraja

#930 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by zlajapravaraja »

zlajapravaraja wrote:@Stari,
izgleda da bet365.com nece prenositi utakmicu :roll:
Jos uvijek je nisu ukljucili u program, a inace to obicno urade do 2-3 dana prije utakmice. Ali u zadnja 2 dana nisu ukljucili ukupno 4 utakmice iz kvalifikacija, a zanilmjivo je to da su sve inace utakmice sa VELIKIM favoritom kod kuce protiv VELIKIH autsajdera...

To su utakmice:

Bosna i Hercegovina - Luksemburg
Holandija - Moldavija
Belgija - Kazakhstan
Francuska - Albanija

Svi domacini imaju Kvotu od otprilike 1,05. Mozda jedan od ovih domacina "treba" da kiksa, a mozda i svi, i da zato NIJEDNA online kladionica ne nudi prenos ovih meceva... :idea:

:mrgreen:

:run: :run:
A ni a t d h e n e t.t v je nema u programu, dok su tu recimo Holandija i Francuska... :?

Ko zna, mozda je jos uvrste. Inace ti je ovo najbolja stranica za gledanje fudbala.
Balkanski_sindrom

#931 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by Balkanski_sindrom »

Ma nema veze kvota, mozda je ukljuce u program ali znam da su sve utakmcie BIH iz ovih kvalifikacija bile uzivo na bet365, bas sam i ja proslu protiv Luxemburga gledao na njihovom linku.
No ne znaci to da ce 100% biti i veceras.

Ako je ne bude ukucaj ovo

http://www.rojadirecta.es i uzivaj, snadji se samo, klikni na utakmicu otprilike pola sata prije pocetka 8ili 10tak minuta prije pcoetka utakmice) i nadji link koji je dobar...imas ih vise pa nadji neki koji je dobar

Hajd da malo sevapa uberem danas hehhe, ako je sta nejasno pitaj stari..

PS. Ne treba ti nikakva uplata niti kreditna kartica da bi gledao na bet365, samo se registrujes da imas racun kod njih i to je sve besplatno, ne pisi nikakve podatke o kred kartii ako se nemislis kladiti... :-D

Uplati keca na BIH i keca na Francusku ako hoces i dobit ces nesto love ekstra, za mezu i pice... :D
Comrad

#932 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by Comrad »

Ma ja sumnjam da ce Pape stavljati Hasagica, ako ovaj nije u formi, a nije. Begovic mora branit obje tekme.
veljaca

#933 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by veljaca »

Sretno Reprezentaciji Drzave Bosne i Hercegovine - veceras a Bogami i u utorak .....

:bih:
arzuhal

#934 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by arzuhal »

veljaca wrote:Sretno Reprezentaciji Drzave Bosne i Hercegovine - veceras a Bogami i u utorak .....

:bih:
I Albancima, svaki hajr :D
Point.

#935 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by Point. »

Evo za Starog jos jedan link pa nek pregleda:

http://adthenet.org/
denimb

#936 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by denimb »

Sanjam sinoc utakmicu u Parizu, u starom okruzenju raja kod mene sjedi cuga se, s tim da je ta utakmica kao polufinale EP a u drugom polufinalu su igrali Engleska i Spanija, gdje je Spanija glat dobila Engleze.

I nekako sjedimo, gledamo tvrdu utakmicu (slabo se sjecam) ali smo zabili gol u 80-toj minuti i dobili 1-0...

Jos se sjecam, da sam poslije sjedio za racunarom, na uefa.com veliki naslov "senzacija u Ukrajini, BiH u finalu EP", ljudi vriste po komsiluku, a na TV-u se pumpa euforija, kao razvalit cemo Spaniju u finalu, mi smo prvaci, etc...

I onda se probudim, i kontam jbg, ako sam ja normalan...sto je jos gore, prepricavam to burazu, a on mrtav hladan veli...pa ja ne bi ustajao iz kreveta dok to finale ne odsanjam :D

Al' et, sretno nam veceras, a u Parizu sta god da bude :bih:
Stari

#937 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by Stari »

Point. wrote:Evo za Starog jos jedan link pa nek pregleda:

http://adthenet.org/

hvala uvazenom forumskom dopisniku Point ...ovo se nesto izgleda promijenilo na ovom websajtu....ne snalazim se najbolje ...ili za ovu nasu utakmicu jos uvijek nema postavljenih "zivih" linkova ... ? Ili najvjerovatnije ja tu nesto lose kontam.
denimb

#938 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by denimb »

trcicu trceci wrote:
denimb wrote:Sanjam sinoc utakmicu u Parizu, u starom okruzenju raja kod mene sjedi cuga se, s tim da je ta utakmica kao polufinale EP a u drugom polufinalu su igrali Engleska i Spanija, gdje je Spanija glat dobila Engleze.

I nekako sjedimo, gledamo tvrdu utakmicu (slabo se sjecam) ali smo zabili gol u 80-toj minuti i dobili 1-0...

Jos se sjecam, da sam poslije sjedio za racunarom, na uefa.com veliki naslov "senzacija u Ukrajini, BiH u finalu EP", ljudi vriste po komsiluku, a na TV-u se pumpa euforija, kao razvalit cemo Spaniju u finalu, mi smo prvaci, etc...

I onda se probudim, i kontam jbg, ako sam ja normalan...sto je jos gore, prepricavam to burazu, a on mrtav hladan veli...pa ja ne bi ustajao iz kreveta dok to finale ne odsanjam :D

STADION – dobra zabava i društveni život
SPORT ~ baviti se sportom - sve želje će vam se ispuniti
POBJEDITI - ostvarit ćete svoje ciljeve ali nećete postići dugotrajno zadovoljstvo
....................................................................................
uglavnom dobro ti se pise...eto potrudio sam se :D

Je li ovo znaci da necemo dobiti u finalu :lol:

Ma ima kod nas zena koja "cita" snove, ali nisam joj smio ni otici...rekla bi mi samo da malo manje PES igram :D
ja71

#939 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by ja71 »

Zna li ko slucajno hoce li se veceras ili u utorak na satelitu mocu gledati utakmica ?
vernes81

#940 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by vernes81 »

slusaj vamo wrote:
vernes81 wrote:
slusaj vamo wrote:Hocu, Termose, cim ti za opanke skupim. Nije red da bos hodas, nego brate kako si i navik'o.
Prvo nisam ti brat (nedo bog nikom), drugo ovdje jedini ti spominjes opanke (znaci dobro si s njima upoznat) trece malo manje vrjedjanja a bolje procitaj taj svoj post par puta pa ces i sam se nasmijati jbg. ne opali svakom iz prve :mrgreen: .
De dijete nazad u jagode, dosadan si.
Odgovor u skladu sa tvojim intelektualnim mogucnostima jer po mom nicku bi mogao skontati koliko imam god.
Al da te ne treham vise,ja i ti ne treba da komuniciramo odosmo u off.
Vozdra.
Infaze Studio

#941 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by Infaze Studio »

denimb wrote:Sanjam sinoc utakmicu u Parizu, u starom okruzenju raja kod mene sjedi cuga se, s tim da je ta utakmica kao polufinale EP a u drugom polufinalu su igrali Engleska i Spanija, gdje je Spanija glat dobila Engleze.

Sanjas utakmicu u Parizu koja, na kraju, postaje senzacija u Ukrajini... :mrgreen: :mrgreen:
Balkanski_sindrom

#942 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

aj jest me neka nervoza uhvatila pred ovu utakmicu sa Lux, evo uhvatio sam sam sebe kako sam vec pojeo dvije cokolade po 100 gr....
cekpi

#943 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by cekpi »

Carevi moji Sarajevski i ostale Bosanske ljudine,
pomozite svojim napacenim zemljacima u dalekom Afganistanu, zemlji kojoj je halva davno ispecena i vitre odavno date... :run:
Kako mi, vako smotani i kompjuterski neobrezani, sa dial-up brzom konekcijom na internet, a u posjedu nake vrste Total TV satelitske antene..., meremo pogledati dvije najvaznije historijske povjesne i kakve sve ne utakmice koje predstoje najdrazem timu... :cry: ?????? :?

Svaka vam dala i Kemala i Sevala 8-)

lamse

(prevod: Koji satelitski kanali prenose tekme?)
vernes81

#944 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by vernes81 »

Balkanski_sindrom wrote:aj jest me neka nervoza uhvatila pred ovu utakmicu sa Lux, evo uhvatio sam sam sebe kako sam vec pojeo dvije cokolade po 100 gr....
hahahaha meni je to porcija kad sam hladan ko spricer.
Evo pogodise me 2 karte s neba nazva me rodjak (auto mehanicar) pita hoces 2 karte za lux :mrgreen: :bih:
denimb

#945 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by denimb »

Infaze Studio wrote:

Sanjas utakmicu u Parizu koja, na kraju, postaje senzacija u Ukrajini... :mrgreen: :mrgreen:

San brate, san...da sam mogao birati, ne bih ni ja gledao kod sebe na TV-u, nego bih sanjao da sam na stadionu sa zenom od Sarkozya :D
shalla

#946 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by shalla »

Balkanski_sindrom wrote:aj jest me neka nervoza uhvatila pred ovu utakmicu sa Lux, evo uhvatio sam sam sebe kako sam vec pojeo dvije cokolade po 100 gr....
Ja sam onda svaki dan nervozan :mrgreen: :mrgreen:
Balkanski_sindrom

#947 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

hajmo goooooooooooooooooooo, dajte go, dajte go, dajte go, dajte gol da slavimoooooooo, dajte gooooo, dajte gooooooo
veljaca

#948 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by veljaca »

Balkanski_sindrom wrote:hajmo goooooooooooooooooooo, dajte go, dajte go, dajte go, dajte gol da slavimoooooooo, dajte gooooo, dajte gooooooo
Ovih tvojih puno slova oooooooooooooooooooooooooo me asocira na:

ooooooooooooooooooooooooooo Edin Dzekoooooooooooooooooooooooooooooooo

Bilo bi dobro ovo zapjevati veceras ........................... ooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
Johnny_x

#949 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by Johnny_x »

veljaca wrote:
Balkanski_sindrom wrote:hajmo goooooooooooooooooooo, dajte go, dajte go, dajte go, dajte gol da slavimoooooooo, dajte gooooo, dajte gooooooo

Bilo bi dobro ovo zapjevati veceras ........................... ooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
Bilo bi dobro zapjevati, "A nama baraz je". jos malo pa put Zenice, ima li neko informacije hoce li biti pun stadion, jesu li rasprodane karte
veljaca

#950 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by veljaca »

Johnny_x wrote:
veljaca wrote:

Bilo bi dobro zapjevati, "A nama baraz je". jos malo pa put Zenice, ima li neko informacije hoce li biti pun stadion, jesu li rasprodane karte
Bilo bi jos bolje: ( uz ovo ooooooooooooooooooooooooooooooo Edin Dzekooooooooooooooooooooooo )
"A nama Evropsko je" ... :mrgreen:
Locked