Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Djecak_sa wrote:Da, a pogotovo kada dogovoris date sa nekim preko neta. Ja uvijek imam obicaj da kazem da je upoznavanje na netu kao kad pocnes da pravis kucu od krova, a temelji su uvijek najvazniji, a temelj u ovom slucaju je taj vizuelni kontakt, koji ako ne odgovara sve ostalo pada u vodu, tako da ona na netu moze zraciti kao nukllearna elektrana, moze biti pametna kao nikola tesla i pisati stvari koje te pogadjaju u dusu bolje od jesenjina, ali kada se vidite face to face i ako ono sto ulgedas ne odgovara u prvih 30 sekudni sve se rusi kao kula od karata i magija nestaje. Tako da jedino sto jedno drugom mozete ponuditi je neka neobavezna kafica bez bilo kakvih pretenzija, ocekivanja i skrivenih motiva, a sve ostalo je jedan veeeliki rizik, na koji ja ne bih pristao.
Ja tebe vodim u Kapetanovu kucu na ostrige i crno vino, ti placas naravno
Dobra ideja....mada nije los ni dimljeni losos u parku princeva, sta mislis o tome?
To, djeco!!!
Dobronamjerna sugestija: zachatajte se vi ali nemojte na date prije webcama. Veće su šanse da stvar uspije.
cuj pivnice,bjelasnice i svasta nesto vala nekad ljudi pretjeraju
ja sam svoju djevojku zaustavio na mostu kod robota..svidjela mi se djevojka i ja odmah zaustavim je i upitam da li je za kafu(naravno predstavim se lijepo) i eto kafa u basti u robotu i onda odlucili malo vilsom prosetati i dok smo setali nadjemo na mobitel Nokia N97(tad kostala preko 1200 tek izasla bila)i nazovemo iz imenika kuca i javi se neka zena koja nam je kazala da je to od kcerke joj mob i
dodje zena ovako za pola sata taksijem odozgo s koseva odnekle mi vratimo mob i teta nas pocasti sa 20KM za soka..
i pita jesmol par i mi ono
"mi smo prijatelji"
kad nama teta
"djeco draga i ja sam sa svojim muzem bila prijateljica 4 god a sada 40 u braku"
i eto od tada puno koja godina prodje a ja u prelijepoj vezi s tom djevojkom
znaci nije vazna ni Bjelasnica, ni pivnica ni restorani
Last edited by kokuz_sa on 12/09/2011 13:32, edited 1 time in total.
Kada sam rekao net, mislio sam na sve pocev od cam-a, slika, sve sto tehnologija moze da ponudi, ali kontakt uzivo je vec nesto drugo....kamera nudi sliku iz jednog ugla, a meni treba da sagledam stvari iz vise da bih dobio poptunu sliku, tako da se ne zanosim videocall-om
To se ovako odradi:
1. Izvadis karticu
2. Bacis karticu u Miljacku
3. Kupis novu karticu
4. Prodaš Nokiu
5. Mjesto na sok odvedeš novu prijateljicu na vikend u Opatiju.
hahaha
a sta ces posteni pronalazaci
al zena nam dosla izgubljena totalno da uzme mob..sve govori ne vjerujem da neko ovako vrati mob kad ga nadje
i rece da je to kcerka joj se zaposlila ovako par mjeseci i skupljala od par plata za taj mob
To se ovako odradi:
1. Izvadis karticu
2. Bacis karticu u Miljacku
3. Kupis novu karticu
4. Prodaš Nokiu
5. Mjesto na sok odvedeš novu prijateljicu na vikend u Opatiju.
hahaha
al zena nam dosla izgubljena totalno da uzme mob..sve govori ne vjerujem da neko ovako vrati mob kad ga nadje
i rece da je to kcerka joj se zaposlila ovako par mjeseci i skupljala od par plata za taj mob
ma pusti ove lopine forumske zato ti sad imas pored sebe djevojku
kokuz_sa wrote:
hahaha
a nisi pitao za kcerkin broj, cisto onako, rekreativno?
kokuz_sa wrote:
ja sam svoju djevojku zaustavio na mostu kod robota..svidjela mi se djevojka i ja odmah zaustavim je i upitam da li je za kafu(naravno predstavim se lijepo) i eto kafa u basti u robotu i onda odlucili malo vilsom prosetati i dok smo setali nadjemo na mobitel Nokia N97(tad kostala preko 1200 tek izasla bila)i nazovemo iz imenika kuca i javi se neka zena koja nam je kazala da je to od kcerke joj mob i
dodje zena ovako za pola sata taksijem odozgo s koseva odnekle mi vratimo mob i teta nas pocasti sa 20KM za soka..
"mi smo prijatelji"
kad nama teta
"djeco draga i ja sam sa svojim muzem bila prijateljica 4 god a sada 40 u braku"
ja nekoliko puta citam ovu pricu, bila je na drugim temama, kad se ovo deslilo, koje godine? 2006?
kokuz_sa wrote:
"mi smo prijatelji"
kad nama teta
ja nekoliko puta citam ovu pricu, bila je na drugim temama, kad se ovo deslilo, koje godine? 2006?
ima pisao sam na temi "kako ste upoznali svog partnera"
Zelena Carapa wrote:Bilo je dejtova i dejtova svakojakih ali nijedan toliko los da se nadje na ovim stranicama.
Osim ovoga o kojem sam pisala na nekoj drugoj temi ali moram opet.
Nakon nekoliko godina ponovnog pronalaska sebe nakon razvoda ja kao samohrana majka vratim se ja u klix game.
I tako jednom prilikom me nagovore da izadjem sa jednim momkom, bio mi je simpatican u vecem drustvu, stalno nesto provaljivao, duhovit, ali fizicki nije nesto. Elem, nagovori ti mene raja, hajde sta ti fali on jaran od jaranovog, jarana. I izadjemo mi. I hajde konverzacija ide nekako, nasmijava on mene, nasmijem i ja njega, kao ide nekako, kaze on meni "Fino. Nego reci ti meni...sta planiras s djetetom?". Ja ...iskuliram, saberem se, posrcem sok i zdravo zurim. Skontao on, izvinjava se...ali kasno za njega (na vrijeme za mene )
Interesantno je kako cak i kad opisuju svoj najgori date u zivotu neki muskarci ne mogu a da pricu ne pocnu "Treba dobra, grom, bomba, najbolja u raji, fonasi vau, none do ramena, playmate"...ili sta li vec...