Neka je neko i ovo rekao, iako me cudi da liberalno orijentisan ljevicar humanista (hahahahahahahahah) ljude dijeli na nizu, i visu klasumadner wrote:Amo McD ti je donja klasa, kakav ba restoran. Brza hrana, hajmo pipa kipa i ostala ekipa. I sada ti tu trazis neki nivo i ibretis se kakvi su Bosanci.
To jeste mjesto za nize klase.
McDonalds
-
maltezer
#926 Re: McDonalds
- madner
#927 Re: McDonalds
Pa ko je izmislio koncept klasa druze ruzna pasmina? 
-
maltezer
#928 Re: McDonalds
Karl Marks i Fridrih Engelsmadner wrote:Pa ko je izmislio koncept klasa druze ruzna pasmina?
-
maltezer
#930 Re: McDonalds
Nemoj ba pred ogledalom pisati na forumumadner wrote:Avlijaner sa pedigreom
-
ssmmiilleeyy
#931 Re: McDonalds
Jedan001 wrote:koji ces onda q.. u mcd ako ne jedes krastavice pravi hamburger sam kuci bez iste..Qler wrote:Haj gore sve navedeno, ali mi nije jaso sta je problem u tome sto neko nece krastavce? Ja prvi ne jedem ni kecap ni majonezu, ni paradajz, u principu u hambas od priloga stavljam samo kupus i ako stavljaju krastavce, ove namaze i ostalo povrce ne jedem. I sta ja sad treba da radim? Da jedem na silu pa da povratim, ili da narucim pa da struzem za stolom namaze sa hamburgera?
svugdje u svijetu se sluzi hamburger sa istim i nigdje nisam vidio da neko dodje na salter i kaze ja bih bez majoneze ja bih bez kecapa ja bi bez ovog ja bi bez onog.. U grillovima tipa tale i slicno da ali u McD ne.
ovde sve neki razbiraci... da se nema jeli bi i dzon od cipele....
ko nije nikad bio gladan zna samo tako srati..
Hajde reci da su i za ovo Krivi Ljudi iz IStocne Bosne
- GAU8
#932 Re: McDonalds
Ovo je meni izjava danaJedan001 wrote: ...koji ces onda q.. u mcd ako ne jedes krastavice...
- Op3r4t0r
#933 Re: McDonalds
Nisi vidio zato sto izgleda nigdje nisi ni bio jer da jesi bio bi svjestan kakvu si glupost izvalioJedan001 wrote:koji ces onda q.. u mcd ako ne jedes krastavice pravi hamburger sam kuci bez iste..Qler wrote:Haj gore sve navedeno, ali mi nije jaso sta je problem u tome sto neko nece krastavce? Ja prvi ne jedem ni kecap ni majonezu, ni paradajz, u principu u hambas od priloga stavljam samo kupus i ako stavljaju krastavce, ove namaze i ostalo povrce ne jedem. I sta ja sad treba da radim? Da jedem na silu pa da povratim, ili da narucim pa da struzem za stolom namaze sa hamburgera?
svugdje u svijetu se sluzi hamburger sa istim i nigdje nisam vidio da neko dodje na salter i kaze ja bih bez majoneze ja bih bez kecapa ja bi bez ovog ja bi bez onog.. U grillovima tipa tale i slicno da ali u McD ne.
ovde sve neki razbiraci... da se nema jeli bi i dzon od cipele....
ko nije nikad bio gladan zna samo tako srati..
Ja prvi izuzev McChickena (on mi pase onakakav kakav je) sve uzimam onako kako se meni svidja jer ne volim ni luk ni paradajz ni krastavce, big mac plain, hamburger takodje (idi trci na google pa trazi sta to znaci), kod ovog posljednjeg sto sam jeo neki dan Grand Royal sam trazio samo sa mesom, sirom i salatom, odnosno bez paradajza, luka, krastavaca i kecap sose, ako ne svaki drugi, onda sigurno svaki treci covjek trazi da mu se iz standardnog jela nesto promjeni
- Op3r4t0r
#934 Re: McDonalds
Sacekaj malo, s vremenom ce to i tebi samo doci jer nakon sto kroz odredjeno vrijeme nekoliko stotina ili hiljada puta izgovoris mcdonalds samo ce ti doci da je puno lakse i jednostavnije reci meki, znam da ovdje gdje sam ja kad cujem da neko kaze mcdonalds bas se iznenadim jer je rijetkostNot My Idea wrote:hambi i meki ce mi glave doc.
-
detroit-mercy
#935 Re: McDonalds
Davno sam ja rekao da ce mehki, zenama glave docNot My Idea wrote:hambi i meki ce mi glave doc.
-
mig
#936 Re: McDonalds
Zasto jednostavno ne kazu Mek?Op3r4t0r wrote:Sacekaj malo, s vremenom ce to i tebi samo doci jer nakon sto kroz odredjeno vrijeme nekoliko stotina ili hiljada puta izgovoris mcdonalds samo ce ti doci da je puno lakse i jednostavnije reci meki, znam da ovdje gdje sam ja kad cujem da neko kaze mcdonalds bas se iznenadim jer je rijetkostNot My Idea wrote:hambi i meki ce mi glave doc.
- Mjesanac
#937 Re: McDonalds
ja ko dijete nisam volio krastavac, pa su mi svaki put izvadili, ne vidim u cemu je tu papanluk 
- Op3r4t0r
#938 Re: McDonalds
Eto ti zapocni pa mozda se onda to ustali kao standardna skracenicamig wrote:Zasto jednostavno ne kazu Mek?Op3r4t0r wrote:Sacekaj malo, s vremenom ce to i tebi samo doci jer nakon sto kroz odredjeno vrijeme nekoliko stotina ili hiljada puta izgovoris mcdonalds samo ce ti doci da je puno lakse i jednostavnije reci meki, znam da ovdje gdje sam ja kad cujem da neko kaze mcdonalds bas se iznenadim jer je rijetkostNot My Idea wrote:hambi i meki ce mi glave doc.
- respo
#939 Re: McDonalds
vozim se autom kad lik kroz prozor izbacio onu mcd casu i tako vozi
do sad ne vidjeh da je neko izbacio bilo koju drugu casu i da tako vozi
do sad ne vidjeh da je neko izbacio bilo koju drugu casu i da tako vozi
-
mig
#940 Re: McDonalds
Ja sam iz SrbijeOp3r4t0r wrote:Eto ti zapocni pa mozda se onda to ustali kao standardna skracenica
Na ovoj temi sam prvi put cula za izraze hambi i meki
- Op3r4t0r
#941 Re: McDonalds
I ja sam po prvi put cuo za mek pa ne pravim frku oko togamig wrote:Ja sam iz SrbijeOp3r4t0r wrote:Eto ti zapocni pa mozda se onda to ustali kao standardna skracenicaOvde svi kazu Mek. Ponekad neka drugarica zna da upita: Hocemo do Mekica?
![]()
Na ovoj temi sam prvi put cula za izraze hambi i mekiU biti, svejedno mi je kako god da ljudi kazu
-
mig
#942 Re: McDonalds
Ko pravi frku? Nisam ja ta koja se zalila na izraz mekiOp3r4t0r wrote:I ja sam po prvi put cuo za mek pa ne pravim frku oko toga, i kao sto i sama rece zar je bitno kako ga ko zove sve dok se zna o cemu se prica
- Op3r4t0r
#943 Re: McDonalds
No frx, svaki prijedlog je dobro dosaomig wrote:Ko pravi frku? Nisam ja ta koja se zalila na izraz mekiOp3r4t0r wrote:I ja sam po prvi put cuo za mek pa ne pravim frku oko toga, i kao sto i sama rece zar je bitno kako ga ko zove sve dok se zna o cemu se prica
Po tvom odgovoru se dalo zakljuciti da je jedina skracenica za MCD meki, ja sam rekla da nije, i dala jos jedan predlog. That's all.
-
detroit-mercy
#944 Re: McDonalds
A sta fali da ga zovemo meHki
.
- Op3r4t0r
#945 Re: McDonalds
detroit-mercy wrote:A sta fali da ga zovemo meHki.
- plejka2
#946 Re: McDonalds
ma bosnjacka poslamig wrote:Ko pravi frku? Nisam ja ta koja se zalila na izraz mekiOp3r4t0r wrote:I ja sam po prvi put cuo za mek pa ne pravim frku oko toga, i kao sto i sama rece zar je bitno kako ga ko zove sve dok se zna o cemu se prica
Po tvom odgovoru se dalo zakljuciti da je jedina skracenica za MCD meki, ja sam rekla da nije, i dala jos jedan predlog. That's all.
-
♥ Julianna ♥
#947 Re: McDonalds
Jel to imaju kHlepe u MeHkDolaNDcu?

- plejka2
#948 Re: McDonalds
imaju al francuske
la klepe se zovu
la klepe se zovu
- Amomiman
#949 Re: McDonalds
Može li mi neko pojasniti gdje se nalazi sjedište mcdonaldsa (maršala tita br 6) u odnosu na sam restoran?
nisam iz sarajeva, pa je pomoć dobrodošla.
-
detroit-mercy
#950 Re: McDonalds
Sjediste je u VisokomAmomiman wrote:Može li mi neko pojasniti gdje se nalazi sjedište mcdonaldsa (maršala tita br 6) u odnosu na sam restoran?