McDonalds

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
maltezer

#926 Re: McDonalds

Post by maltezer »

madner wrote:Amo McD ti je donja klasa, kakav ba restoran. Brza hrana, hajmo pipa kipa i ostala ekipa. I sada ti tu trazis neki nivo i ibretis se kakvi su Bosanci.

To jeste mjesto za nize klase.
Neka je neko i ovo rekao, iako me cudi da liberalno orijentisan ljevicar humanista (hahahahahahahahah) ljude dijeli na nizu, i visu klasu :lol: Treba lijepo gospodski sjesti u npr Tavolu, jesti kvalitetnu i ukusnu hranu koju ne moras sam donijeti :D McD je trovac broj 1 u svijetu, a mi u Bosni imamo i boljih. Baska sve, ali pasha burger u Mrkvi je genijalno dobar.
madner

#927 Re: McDonalds

Post by madner »

Pa ko je izmislio koncept klasa druze ruzna pasmina? :D
maltezer

#928 Re: McDonalds

Post by maltezer »

madner wrote:Pa ko je izmislio koncept klasa druze ruzna pasmina? :D
Karl Marks i Fridrih Engels :D Molim te, čaršijaner :lol:
madner

#929 Re: McDonalds

Post by madner »

Avlijaner sa pedigreom :D
maltezer

#930 Re: McDonalds

Post by maltezer »

madner wrote:Avlijaner sa pedigreom :D
Nemoj ba pred ogledalom pisati na forumu :D
ssmmiilleeyy

#931 Re: McDonalds

Post by ssmmiilleeyy »

Jedan001 wrote:
Qler wrote:Haj gore sve navedeno, ali mi nije jaso sta je problem u tome sto neko nece krastavce? Ja prvi ne jedem ni kecap ni majonezu, ni paradajz, u principu u hambas od priloga stavljam samo kupus i ako stavljaju krastavce, ove namaze i ostalo povrce ne jedem. I sta ja sad treba da radim? Da jedem na silu pa da povratim, ili da narucim pa da struzem za stolom namaze sa hamburgera?
koji ces onda q.. u mcd ako ne jedes krastavice pravi hamburger sam kuci bez iste..
svugdje u svijetu se sluzi hamburger sa istim i nigdje nisam vidio da neko dodje na salter i kaze ja bih bez majoneze ja bih bez kecapa ja bi bez ovog ja bi bez onog.. U grillovima tipa tale i slicno da ali u McD ne.
ovde sve neki razbiraci... da se nema jeli bi i dzon od cipele....
ko nije nikad bio gladan zna samo tako srati.. :x

Hajde reci da su i za ovo Krivi Ljudi iz IStocne Bosne :-) :-) :-) :-)
GAU8

#932 Re: McDonalds

Post by GAU8 »

Jedan001 wrote: ...koji ces onda q.. u mcd ako ne jedes krastavice...
Ovo je meni izjava dana :lol: :lol: :lol:
Op3r4t0r

#933 Re: McDonalds

Post by Op3r4t0r »

Jedan001 wrote:
Qler wrote:Haj gore sve navedeno, ali mi nije jaso sta je problem u tome sto neko nece krastavce? Ja prvi ne jedem ni kecap ni majonezu, ni paradajz, u principu u hambas od priloga stavljam samo kupus i ako stavljaju krastavce, ove namaze i ostalo povrce ne jedem. I sta ja sad treba da radim? Da jedem na silu pa da povratim, ili da narucim pa da struzem za stolom namaze sa hamburgera?
koji ces onda q.. u mcd ako ne jedes krastavice pravi hamburger sam kuci bez iste..
svugdje u svijetu se sluzi hamburger sa istim i nigdje nisam vidio da neko dodje na salter i kaze ja bih bez majoneze ja bih bez kecapa ja bi bez ovog ja bi bez onog.. U grillovima tipa tale i slicno da ali u McD ne.
ovde sve neki razbiraci... da se nema jeli bi i dzon od cipele....
ko nije nikad bio gladan zna samo tako srati.. :x
Nisi vidio zato sto izgleda nigdje nisi ni bio jer da jesi bio bi svjestan kakvu si glupost izvalio

Ja prvi izuzev McChickena (on mi pase onakakav kakav je) sve uzimam onako kako se meni svidja jer ne volim ni luk ni paradajz ni krastavce, big mac plain, hamburger takodje (idi trci na google pa trazi sta to znaci), kod ovog posljednjeg sto sam jeo neki dan Grand Royal sam trazio samo sa mesom, sirom i salatom, odnosno bez paradajza, luka, krastavaca i kecap sose, ako ne svaki drugi, onda sigurno svaki treci covjek trazi da mu se iz standardnog jela nesto promjeni
Op3r4t0r

#934 Re: McDonalds

Post by Op3r4t0r »

Not My Idea wrote:hambi i meki ce mi glave doc.
Sacekaj malo, s vremenom ce to i tebi samo doci jer nakon sto kroz odredjeno vrijeme nekoliko stotina ili hiljada puta izgovoris mcdonalds samo ce ti doci da je puno lakse i jednostavnije reci meki, znam da ovdje gdje sam ja kad cujem da neko kaze mcdonalds bas se iznenadim jer je rijetkost
detroit-mercy

#935 Re: McDonalds

Post by detroit-mercy »

Davno sam ja rekao da ce mehki, zenama glave doc :mrgreen: .
mig

#936 Re: McDonalds

Post by mig »

Op3r4t0r wrote:
Sacekaj malo, s vremenom ce to i tebi samo doci jer nakon sto kroz odredjeno vrijeme nekoliko stotina ili hiljada puta izgovoris mcdonalds samo ce ti doci da je puno lakse i jednostavnije reci meki, znam da ovdje gdje sam ja kad cujem da neko kaze mcdonalds bas se iznenadim jer je rijetkost
Zasto jednostavno ne kazu Mek? ;-)
Mjesanac

#937 Re: McDonalds

Post by Mjesanac »

ja ko dijete nisam volio krastavac, pa su mi svaki put izvadili, ne vidim u cemu je tu papanluk :roll:
Op3r4t0r

#938 Re: McDonalds

Post by Op3r4t0r »

mig wrote:
Op3r4t0r wrote:
Zasto jednostavno ne kazu Mek? ;-)
Eto ti zapocni pa mozda se onda to ustali kao standardna skracenica ;-)
respo

#939 Re: McDonalds

Post by respo »

vozim se autom kad lik kroz prozor izbacio onu mcd casu i tako vozi :-)
do sad ne vidjeh da je neko izbacio bilo koju drugu casu i da tako vozi
mig

#940 Re: McDonalds

Post by mig »

Op3r4t0r wrote:Eto ti zapocni pa mozda se onda to ustali kao standardna skracenica ;-)
Ja sam iz Srbije ;-) Ovde svi kazu Mek. Ponekad neka drugarica zna da upita: Hocemo do Mekica? :D

Na ovoj temi sam prvi put cula za izraze hambi i meki :lol: U biti, svejedno mi je kako god da ljudi kazu ;-)
Op3r4t0r

#941 Re: McDonalds

Post by Op3r4t0r »

mig wrote:
Op3r4t0r wrote:Eto ti zapocni pa mozda se onda to ustali kao standardna skracenica ;-)
Ja sam iz Srbije ;-) Ovde svi kazu Mek. Ponekad neka drugarica zna da upita: Hocemo do Mekica? :D

Na ovoj temi sam prvi put cula za izraze hambi i meki :lol: U biti, svejedno mi je kako god da ljudi kazu ;-)
I ja sam po prvi put cuo za mek pa ne pravim frku oko toga :), i kao sto i sama rece zar je bitno kako ga ko zove sve dok se zna o cemu se prica :)
mig

#942 Re: McDonalds

Post by mig »

Op3r4t0r wrote:I ja sam po prvi put cuo za mek pa ne pravim frku oko toga :), i kao sto i sama rece zar je bitno kako ga ko zove sve dok se zna o cemu se prica :)
Ko pravi frku? Nisam ja ta koja se zalila na izraz meki :) Po tvom odgovoru se dalo zakljuciti da je jedina skracenica za MCD meki, ja sam rekla da nije, i dala jos jedan predlog. That's all.
Op3r4t0r

#943 Re: McDonalds

Post by Op3r4t0r »

mig wrote:
Op3r4t0r wrote:I ja sam po prvi put cuo za mek pa ne pravim frku oko toga :), i kao sto i sama rece zar je bitno kako ga ko zove sve dok se zna o cemu se prica :)
Ko pravi frku? Nisam ja ta koja se zalila na izraz meki :) Po tvom odgovoru se dalo zakljuciti da je jedina skracenica za MCD meki, ja sam rekla da nije, i dala jos jedan predlog. That's all.
No frx, svaki prijedlog je dobro dosao :), a ako neko ne voli skracenice moze ga zvati i hamburgerhana sto se mene tice :)
detroit-mercy

#944 Re: McDonalds

Post by detroit-mercy »

A sta fali da ga zovemo meHki :mrgreen: .
Op3r4t0r

#945 Re: McDonalds

Post by Op3r4t0r »

detroit-mercy wrote:A sta fali da ga zovemo meHki :mrgreen: .
:thumbup: :bih: :dance: :mrgreen:
plejka2

#946 Re: McDonalds

Post by plejka2 »

mig wrote:
ma bosnjacka posla :D
♥ Julianna ♥

#947 Re: McDonalds

Post by ♥ Julianna ♥ »

Jel to imaju kHlepe u MeHkDolaNDcu? :-D :-D :-D
plejka2

#948 Re: McDonalds

Post by plejka2 »

imaju al francuske
la klepe se zovu :D
Amomiman

#949 Re: McDonalds

Post by Amomiman »

Može li mi neko pojasniti gdje se nalazi sjedište mcdonaldsa (maršala tita br 6) u odnosu na sam restoran?

nisam iz sarajeva, pa je pomoć dobrodošla.
detroit-mercy

#950 Re: McDonalds

Post by detroit-mercy »

Amomiman wrote:Može li mi neko pojasniti gdje se nalazi sjedište mcdonaldsa (maršala tita br 6) u odnosu na sam restoran?

nisam iz sarajeva, pa je pomoć dobrodošla.
Sjediste je u Visokom :mrgreen: .
Locked