Nikad dva dobra..doskora nismo imali ljevaka u ekipi, sad nemamo koga desno..Korisničkoime wrote:Zajeba se ja malo![]()
Razmišljati o njegovoj zamjeni je trebao prije dvije sedmice kad se Mujdža i povrijedio a ne dva dana pred utakmicu, možda bi skonto da nekog pozove umjesto Mujdže ko zaista i igra desnog beka. S kim to sad zakrpit.
Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
udrch
#926 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
-
Korisničkoime
#927 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Usput, njemu je bilo još gore pa su se on i Miske sudarali u vezi i gušili jedan drugog.
Meni se to isto činilo kad sam ih gledao uz to sa takva dva ofenzivna igrača u sredini koji nemaju neke defenzivne kvalitete koji su kreatori a ne radilice činilo mi se da sredina nema dovoljno čvrstine, bez dobrog presinga, bez presijecanja akcija i sl.
-
Korisničkoime
#928 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Baš vala i ja sam nešto to kontao reko taman popunismo lijevu stranu sad desna traljava.udrch wrote:Nikad dva dobra..doskora nismo imali ljevaka u ekipi, sad nemamo koga desno..Korisničkoime wrote:Zajeba se ja malo![]()
Razmišljati o njegovoj zamjeni je trebao prije dvije sedmice kad se Mujdža i povrijedio a ne dva dana pred utakmicu, možda bi skonto da nekog pozove umjesto Mujdže ko zaista i igra desnog beka. S kim to sad zakrpit.
-
Korisničkoime
#929 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Nemoj da te ovi Sušićevi čuju od kako su čuli da bi Sušić možda mogao staviti Lulića na desnog beka oni od njega napraviše idealno rješenje za to mjesto. Najboljeg odbrambenog a od uvijek i vazda desnog. Nema to kao da čovjek nikad u životu nije zaigrao na lijevoj strani ili u sredini.Lulic nije najbolji u odbrani , mnogo je puta ispao a, ali mu je napad solidna strana.
Šala na stranu dobro je odradio do sada lijeva strana nam je bila teška muka i on je tu krpio koliko se moglo i dalo ali ga baš sad bacit desno na beka uhh ne znam bilo bi baš rizično.
- nemam_ideje
#930 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Onda uz njih dvojicu dodaš Džeku, Vedu(ili Ibričića) i Medunjanina na zadnjem veznom pa dobiješ truntavi vezni red pored kojeg prolazi kako ko hoće i kad hoće pri čemu ovi nisu u stanju prilike da naprave kako treba.Korisničkoime wrote:Usput, njemu je bilo još gore pa su se on i Miske sudarali u vezi i gušili jedan drugog.![]()
Meni se to isto činilo kad sam ih gledao uz to sa takva dva ofenzivna igrača u sredini koji nemaju neke defenzivne kvalitete koji su kreatori a ne radilice činilo mi se da sredina nema dovoljno čvrstine, bez dobrog presinga, bez presijecanja akcija i sl.
Opet se Mravac spominje. Halooooooooooooooooo
Ne mogu da vjerujem da Sušić može tog antitalenta da ubaci u početnu postavu. Pa bolje je da Maletić igra desnog beka nego taj antitalenat.
- So What!
#931 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Ej a pazite ovo, igrači koji igraju prvom timu protiv Bjelorusije dolaze iz samih najjačih klubova Evrope i to njig 6 igra u Ligama 5 dok ostali dolaze iz respektabilnih šampionata:
Pave naš prve sastav čine igrači iz Manchester Citya, Lazia, Seville, Rome, Rangersa, Stoke Citya, Hoffenheima, CSKA-a, Maccabija, Mechelena i Spartak Nalchika. Ja ne pamtim kada smo imali ovakvo jak sastav individualno.
Pave naš prve sastav čine igrači iz Manchester Citya, Lazia, Seville, Rome, Rangersa, Stoke Citya, Hoffenheima, CSKA-a, Maccabija, Mechelena i Spartak Nalchika. Ja ne pamtim kada smo imali ovakvo jak sastav individualno.
- Bosanski_kralj
#932 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
To što Mravac ne zna hodati kako treba, nema veze.Edin H. wrote:Mensur Mujža, standardni desni bek reprezentacije BiH i njemačkog Freiburga, neće moći da igra u prvoj utakmici protiv Bjelorusije, bar tako je na jutrošnjem treningu, koji je održan na Grbavici, novinarima saopštio selektor Safet Sušić.
On je propustio posljednja dva meča u Bundesligi i uprkos tome je došao na okupljanje našeg tima, ali ipak čini se da neće igrati u petak.
"Mujdža nažalost neće moći da igra u prvom meču u petak u Minsku, ali se nadamo da će biti spreman za drugi duel u Zenici. Moramo naći alternativu za njega i već razmišljam o tome. Tu poziciju bi mogao da odigra Adnan Mravac budući da igramo protiv ekipe koja ima vrlo visoke igrače i koji su odlični u skoku, samim tim opasni u prekidima. U opciji je i Adnan Zahirović, ali vidjet ćemo poslije treninga", rekao je selektor Sušić koji se još jednom osvrnuo i na protivnika.
"Igramo protiv disciplinovane i ozbiljne ekipe. Imaju dobre igrače i svakako da nas očekuju dvije vrlo teške utakmice", smatra Sušić.
Čovjek treba igrati beka i Sušić razmišlja o prekidima. Pa valjda su za skakanje nakon prekida zaduženi Pandža, Spahić i Papac, a ni Džeko nije loš.
- Sasvim_Obican
#933 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Svi su faktori na našoj strani samo da ne bude, ne daj Bože, nekih problema unutar same reprezentacije i da "borbeni moral" ostane na istom nivou. Jedna će proći za Džeku i biće to laganih 1-0 za nas ! 
P.S. Zamislite da Saša Papac pokupi neku iz prekida i zabije gol...Bilo bi savršeno !
P.S. Zamislite da Saša Papac pokupi neku iz prekida i zabije gol...Bilo bi savršeno !
-
Timotije
#934 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Sretno Zmajevi! Nervoza je vec tu, kakav li cu tek sutra biti
!
Kako god prosli iz ovog "sudbonosnog" dvomeca, znam da necu biti nizasta u srijedu, uzimam slobodan dan pod hitno.
Kako god prosli iz ovog "sudbonosnog" dvomeca, znam da necu biti nizasta u srijedu, uzimam slobodan dan pod hitno.
-
Juka071
#935 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Eeeeeeee, kako bi Džemo Berberović dobro došao na desni bok sad.
-
Stari
#936 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Ima vec neko vrijeme otkako se plasirala (kvazi)teza o nemogucnosti igranja para Pjanic-Misimovic u istoj ekipi u isto vrijeme... i hajd ima tu necega ...da je takva dva igraca tesko upariti da stimaju u svim zamislivim situacijama je vise manje opstepoznata stvar... i dvoumim se i sam da li je uopste suvislo i dalje insistirati na njihovom zajednickom igranju...ali u svakom slucaju selektor tu ipak zna vise od mene i osim toga ima uvid u stanje "na terenu" iz prve ruke a ne kao ja ovako preko interneta...
Nego ono sto mene ...istinski ...al bas onako tektonski...mislim apsolutno totalno... zbunjuje...jest ta sitnica da niko nije nit spomenuo sitnicu o nemogucnosti igranja para Pandzo & Mravac zajedno i u istoj postavi ...pogotovu na istoj strani ... Svaki od njih ponaosob ali u paru sa nekim drugim (recimo Spahicem, Mujdzom, Salihovicem, itd idr ) se jos tu i tamo mogao provuci ... ali ali ali... njih dvojca zajedno , ako ce drzati jedan bok , ...
Zar bas moraju igrati obojca ...i to jedan do drugog ... ? Nemojte ljudi ...nemoj Safete...ne sam...ako je vec dotle doslo da moraju obojca igrati - stavi jednog od njih u napad...manja ce steta biti.
Nego ono sto mene ...istinski ...al bas onako tektonski...mislim apsolutno totalno... zbunjuje...jest ta sitnica da niko nije nit spomenuo sitnicu o nemogucnosti igranja para Pandzo & Mravac zajedno i u istoj postavi ...pogotovu na istoj strani ... Svaki od njih ponaosob ali u paru sa nekim drugim (recimo Spahicem, Mujdzom, Salihovicem, itd idr ) se jos tu i tamo mogao provuci ... ali ali ali... njih dvojca zajedno , ako ce drzati jedan bok , ...
Zar bas moraju igrati obojca ...i to jedan do drugog ... ? Nemojte ljudi ...nemoj Safete...ne sam...ako je vec dotle doslo da moraju obojca igrati - stavi jednog od njih u napad...manja ce steta biti.
- Spliff.Master
#937 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Fakat sam optimista!
Kljucni igraci su u top formi... Begovic KONACNO na golu.. Povratak Papca..
samo da Pape ne kalkulise previse, bicemo OK..
jedva cekam petak!
Kljucni igraci su u top formi... Begovic KONACNO na golu.. Povratak Papca..
samo da Pape ne kalkulise previse, bicemo OK..
jedva cekam petak!
- bambuelo
#938 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
JA vjerujem u pobjedu!!!
bar na penale
bar na penale
- bambuelo
#939 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
samo da ga, nedaj Boze, tebi ne umoce, da prostis...uhhh gluho i daleko bilo
- bambuelo
#940 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
i ja kazem druze..ako ga pocnu mociti namah loptu u out nabijati ili pod one nam unikatne dresove je sakrivati..
pa cekati penale..nema nam druge
pa cekati penale..nema nam druge
- Murat Sabanovic
#941 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
vidjecemo u naredna dva meca gdje smo . moze svasta biti ... i rumuni nisu izbaceni iz kombinacija ...bice sta ce biti ...lopta je okrugla ...
- Ultravox
#942 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Ja jedino znam dobro da navijam

-
Stari
#943 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Murat je poslovicno u potpunom pravu ... ovo sad sto se dogadja je pocetak raspleta ...u Srijedu navece ce se znati cija je zadnja. Ne usudjujem se biti optimista ... jer zadnji put kad sam to bio - dobili smo po ledjima od Rumuna. Dabogda sutra bude bolje ...
- bambuelo
#944 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
nemere to tako..gdje vam je navijacki duh..ima da ih ubijemo, ima da ih oderemo...
stani..jesmo li tako i u ruminiji pricalo
samo nisi ti ˝stari˝ upravu..nismo u romunskoj dobili po ledjima vec po p...mislim mrezi..
da su nas jos po ledjima..nikad im nebi halalio..ovako mozda..uz kaku rumunsku...lozu
stani..jesmo li tako i u ruminiji pricalo
samo nisi ti ˝stari˝ upravu..nismo u romunskoj dobili po ledjima vec po p...mislim mrezi..
da su nas jos po ledjima..nikad im nebi halalio..ovako mozda..uz kaku rumunsku...lozu
- bambuelo
#945 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
ako budemo igali sa leggea-inom loptom..ni to nije garantMurat Sabanovic wrote:lopta je okrugla ...
- buzzer
#946 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
mozda si fakat trebao probati.trcicu trceci wrote:jbt osjecam se ko da sutra trebam izaci sa djevojkom i prvi put umociti konacno
-
žuti
#947 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Igra li Papac?
- veljaca
#948 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
- Ni moji prvi saradnici ne znaju ko će igrati. Neki će igrači možda biti i nezadovoljni kada vide da nisu u početnom sastavu, ali je ipak najveća odgovornost na meni kao selektoru i o tome odlučujem ja. Bjelorusi su fizički veoma jaka ekipa, izrazito su spremni i visoki tako da i na to trebamo računati. Očekuju nas dvije veoma bitne i teške utakmice – dodao je Sušić.
- Edin H.
#949 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Misli naravno na Kenija i Misimovicaveljaca wrote:- Ni moji prvi saradnici ne znaju ko će igrati. Neki će igrači možda biti i nezadovoljni kada vide da nisu u početnom sastavu, ali je ipak najveća odgovornost na meni kao selektoru i o tome odlučujem ja. Bjelorusi su fizički veoma jaka ekipa, izrazito su spremni i visoki tako da i na to trebamo računati. Očekuju nas dvije veoma bitne i teške utakmice – dodao je Sušić.
- bambuelo
#950 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Pa dobro..co`ek ceka da se dovoljno udalji od hercegovine..mislim one u sarajevu pa da smirom sastavi/rastavi ekipu..
konta, evo vam k. ne mzete mi nista u bijeloj rusiji..ali ne lezi vraze..nije on svijestan ovih nasih opRasnih stucnjaka sa foruma..ne mere on pobijeci..odgovarat ce on nama za svoje grijehe..
mozda da prvih 11 igra prvo poluvrijeme..a drugih 11 drugo poluvrijeme..
ali sve nesto kontam..ovaj buzzer mu nece halaliti sta god da sastavi..
konta, evo vam k. ne mzete mi nista u bijeloj rusiji..ali ne lezi vraze..nije on svijestan ovih nasih opRasnih stucnjaka sa foruma..ne mere on pobijeci..odgovarat ce on nama za svoje grijehe..
mozda da prvih 11 igra prvo poluvrijeme..a drugih 11 drugo poluvrijeme..
ali sve nesto kontam..ovaj buzzer mu nece halaliti sta god da sastavi..