Miralem Pjanić
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
north
#926 Re: Miralem Pjanić
Ko da je mene pitao gdje će preći... Uz Man Utd, jedini klub koji gotivim......Forza ROMA!!!
A vratiće se Roma vrlo brzo tamo gdje je joj je i mjesto, među prve 3-4 ekipe u Serie A...
Sretno Miraleme.....
A vratiće se Roma vrlo brzo tamo gdje je joj je i mjesto, među prve 3-4 ekipe u Serie A...
Sretno Miraleme.....
- shalla
#927 Re: Miralem Pjanić
Ne nego premalo. I ako ćemo iskreno jesu, mnogi od nas zaboravljaju da je Miretu tek 21 godina, dakle ima još cca 10-12 godina igranja pred sobom a već je u neku ruku napravio ime (koliko god je meni to smiješno, onaj gol Realu za prolazak Lyona je vjerovatno najviše doprinijeo tome)...trcicu trceci wrote:mislis da su ga previse platili ?ultima_palabra wrote:Velika akvizicija po pravo dobroj cijeni u usporedbi sa klasom igrača![]()
Sjo al parlam![]()
Ne volim Romu vidjet ni na slici, ali ako se u Lyonu već toliko protežira Gourcuff onda neka ide...
Sretno majstore, poslije Uniteda moj najdraži evropski klub
- ultima_palabra
#928 Re: Miralem Pjanić
Ma ovo prevodim ovo što pišu na talijanskom... a koliko kontam da oni misle da su ga premalo platilitrcicu trceci wrote:mislis da su ga previse platili ?ultima_palabra wrote:Velika akvizicija po pravo dobroj cijeni u usporedbi sa klasom igrača![]()
Sjo al parlam![]()
Ne volim Romu vidjet ni na slici, ali ako se u Lyonu već toliko protežira Gourcuff onda neka ide...
- karanana
#929 Re: Miralem Pjanić
kolko je para bio transfer?
haj nek je zavrseno, da mu ne bi ovo bila distrakcija u petak.
haj nek je zavrseno, da mu ne bi ovo bila distrakcija u petak.
- ultima_palabra
#930 Re: Miralem Pjanić
Po meni je Roma tu odlično prošla, 11M za tako mladog, a kreativnog igrača, dokazanog u Ligi prvaka i jednoj od liga petice... prilagodba na Seriju A je uglavnom teška za svakog igrača, ali vidjećemo.
- lord blackadder
#931 Re: Miralem Pjanić
Ne znam sta da mislim o ovom transferu. Onaj amer iz Rome je najavio velika pojacanja, ali slabo nesto to...Ko igra sada u Rominom napadu?
Ne svidja mi se samo sto je potpisao na 5 g... I druga rimska ekipa se cini kao ambiciozniji i bolji projekat.
Ma najbitnije je da igra. Za LP ce biti vremena, kao i za jaci klub.
Ne svidja mi se samo sto je potpisao na 5 g... I druga rimska ekipa se cini kao ambiciozniji i bolji projekat.
Ma najbitnije je da igra. Za LP ce biti vremena, kao i za jaci klub.
-
juventus
#932 Re: Miralem Pjanić
Sretno Pjaniću majstore!
Roma je dobar klub, sa novom dozom ambicije u narednom periodu. Ko god kaže suprotno, slabo se razumije.
Igranje u Serie A, svakako je veliki izazov za svakog igrača. Uvijek su najveći talenti francuskog prvenstva, najviše odlazili u Italiju, jeste da sad najviše idu u Englesku, ali Pjaniću će Italija bolje odgovarati.
I naravno, nemoj da sam vidio kakav dobar pas ili šut protiv Juventusa!!!
Roma je dobar klub, sa novom dozom ambicije u narednom periodu. Ko god kaže suprotno, slabo se razumije.
Igranje u Serie A, svakako je veliki izazov za svakog igrača. Uvijek su najveći talenti francuskog prvenstva, najviše odlazili u Italiju, jeste da sad najviše idu u Englesku, ali Pjaniću će Italija bolje odgovarati.
I naravno, nemoj da sam vidio kakav dobar pas ili šut protiv Juventusa!!!
- fosil
#933 Re: Miralem Pjanić
Sretno Pjana i dobro slusaj sta ti Totti govori, ne zvjeraj mu u zenu. 
- ultima_palabra
#934 Re: Miralem Pjanić
Pa imaju Boriella, Bojana, Tottinu i doveli su Osvalda iz Espanyola... nisu imali prelazni rok kakav se očekivao od tog Amera, ali stigli su i Heinze, Stekelenburg i Kjaer. Sad na prvu kad gledam, svi stoperi su im strašno skloni greškama osim Juana... ako Luis Enrique forsira španski stil igre sa velikim posjedom lopte, mogli bi imati strašnih problema sa kontrama.lord blackadder wrote:Ne znam sta da mislim o ovom transferu. Onaj amer iz Rome je najavio velika pojacanja, ali slabo nesto to...Ko igra sada u Rominom napadu?
-
ReyHan
#935 Re: Miralem Pjanić
na rominim forumima su odusevljeni njegovim dolaskom. pjanic je samo jedan u nizu pojacanja rome za ovu sezonu:
osvaldo iz espanjola 16 miliona
lamela iz rivera 14 miliona
krkic iz barcelone 12 miliona
pjanic iz lyona 11 miliona
kjaer iz wolfsburga 10 miliona
stekelenburg iz ajaxa 6 miliona
jose angel iz s. gijona 4.5 miliona
heinze iz marseja free agent
ocekuje se dolazak i gaga iz reala, tako da ce roma imati tim i za prva tri mjesta
stekelenburg
cicinho burdisso juan j.angel
gago de rossi pjanic
lamela osvaldo krkic
klupa: totti, pizzarro, heinze , kjaer, borriello,perrotta, taddei.
po meni dosta jaca ekipa od lyona
edit: u rimu na aerodromu prije par minuta:
http://css.rn.cdn.serverclienti.com/wp- ... foto26.jpg
jedino sto je rekao je FORZA ROMA
osvaldo iz espanjola 16 miliona
lamela iz rivera 14 miliona
krkic iz barcelone 12 miliona
pjanic iz lyona 11 miliona
kjaer iz wolfsburga 10 miliona
stekelenburg iz ajaxa 6 miliona
jose angel iz s. gijona 4.5 miliona
heinze iz marseja free agent
ocekuje se dolazak i gaga iz reala, tako da ce roma imati tim i za prva tri mjesta
stekelenburg
cicinho burdisso juan j.angel
gago de rossi pjanic
lamela osvaldo krkic
klupa: totti, pizzarro, heinze , kjaer, borriello,perrotta, taddei.
po meni dosta jaca ekipa od lyona
edit: u rimu na aerodromu prije par minuta:
http://css.rn.cdn.serverclienti.com/wp- ... foto26.jpg
jedino sto je rekao je FORZA ROMA
Last edited by ReyHan on 31/08/2011 14:47, edited 1 time in total.
-
juventus
#936 Re: Miralem Pjanić
Ovako nešto:ReD aka Socijalista wrote:Kad smo vec kod Rome kako bi sastav izgledao sa Pjanicem? Onako barem 80%
Stekelenburg
Cassetti
Juan
Kjaer
Heinze
De Rossi
Pjanić
Perrotta
Krkić
Totti
Borriello
Tako sam ja složio, a ti možeš još kombinovati sa slijedećim igračima: Burdisso, Cicinho, Pizarro, Lamela, Osvaldo, Taddei, Simplicio, Brighi, Okaka Chuka...
Po meni, najjača konkurencija je na sredini terena.
-
ReyHan
#937 Re: Miralem Pjanić
nisi ni blizujuventus wrote:Ovako nešto:ReD aka Socijalista wrote:Kad smo vec kod Rome kako bi sastav izgledao sa Pjanicem? Onako barem 80%
Stekelenburg
Cassetti
Juan
Kjaer
Heinze
De Rossi
Pjanić
Perrotta
Krkić
Totti
Borriello
Tako sam ja složio, a ti možeš još kombinovati sa slijedećim igračima: Burdisso, Cicinho, Pizarro, Lamela, Osvaldo, Taddei, Simplicio, Brighi, Okaka Chuka...
Po meni, najjača konkurencija je na sredini terena.
- Baltazar_khan
-
ReyHan
#939 Re: Miralem Pjanić
Baltazar_khan wrote:
prestigo si me s tim videom
kakav docek na aerodromu. veliko interesovanje novinara. to samo pokazuje u kakav je klub dosao
- lord blackadder
#940 Re: Miralem Pjanić
Zar nije Borriello otisao? Cini mi se da sam citao nedavno...
Kjaer? Precijenjena rupetina.
Kjaer? Precijenjena rupetina.
-
smijesni_ste
#941 Re: Miralem Pjanić
Po meni također korak unazad....ništa od lige prvaka ove godine, a i teže će osvojiti sa Romom prvenstvo nego sa Lyonom...
- -danTe-
#942 Re: Miralem Pjanić
i sad bi raja koja procita napala papeta i kako to moze reci...to sto si ti povezao je ruga stvar...Pape nije spomenuo arsenal,barem koliko ja mogu procitati:trcicu trceci wrote:bio i arsenal zainteresovan, ali susic mu rekao da ide u romu, jer je veci klubsmijesni_ste wrote:Po meni također korak unazad....ništa od lige prvaka ove godine, a i teže će osvojiti sa Romom prvenstvo nego sa Lyonom...
"Roma je u ovom trenutku najbolji klub za njega. Rekao sam mu da ako će ići iz Lyona da ide samo u veći i jači klub, a to je svakako Roma", dodao je Pape.
- cyprus
#943 Re: Miralem Pjanić
Pape jebga, ne slažem se... al eto 
- jeza u ledja
#944 Re: Miralem Pjanić
ahahaha, na onoj slici iznad ja trazim gdje je pjanic. vidim nekog u kosulji i kontam to je on, al nekako mi visok u odnosu na ostale.....onda se zamislim i skontam - pa on je u italiju dosao.Baltazar_khan wrote:
sretno miraleme nek si vise otisao iz ucmalog lyona.
@ za onog nekog ko je spomenuo italijanske mesare u odnosu na francuske....znas li ti momak kako izgleda prosjecan francuski stoper?
- zeleni xy
#945 Re: Miralem Pjanić
Neka je sa srećom našem Miralemu, dosta je bilo ponižavanja u Lyonu, plakaće oni za njim ali neka ih se otarasio.
Prvo Bjelorusima zabiti po jedan gol u obje tekme a onda nastaviti u Italiji sa novim klubom.
Prvo Bjelorusima zabiti po jedan gol u obje tekme a onda nastaviti u Italiji sa novim klubom.
-
Johnny_x
#946 Re: Miralem Pjanić
Gdje to neces znati, do neki dan ti je Spahic bio u Francuskojjeza u ledja wrote: ahahaha, na onoj slici iznad ja trazim gdje je pjanic. vidim nekog u kosulji i kontam to je on, al nekako mi visok u odnosu na ostale.....onda se zamislim i skontam - pa on je u italiju dosao.![]()
sretno miraleme nek si vise otisao iz ucmalog lyona.![]()
@ za onog nekog ko je spomenuo italijanske mesare u odnosu na francuske....znas li ti momak kako izgleda prosjecan francuski stoper?
- ljevoruki
#947 Re: Miralem Pjanić
Bravo Mire, dobar potez, veliki klub, divan grad, jaca liga.
Cestitke i ocu/menageru na dobro uradjenom transferu.
Sta cu, sad moram dodati Romu na listu klubova za koje "navijam" usprkos boji dresa
Cestitke i ocu/menageru na dobro uradjenom transferu.
Sta cu, sad moram dodati Romu na listu klubova za koje "navijam" usprkos boji dresa
-
Baudelaire
#948 Re: Miralem Pjanić
Ova Roma je meni oduvijek jedan od najdražih klubova na svijetu
Svaka čast Miraleme, naravno da si došao u veći i atraktivniji klub, mani se umrlog Lyona i le Championnata.
- Riddle
#949 Re: Miralem Pjanić
Ove sezeone cu bas cesce pratiti Serie A. Mijenjam je sa La Ligom. To sam odlucio i prije ovog transfera, a sad imam bas jak razlog. Meni ovaj Romin sastav izgleda jako fino, samo rekao bih da ce im se ista stvar desiti kao i Cityu. Nisu uigrani i vjerovatno ce to da trpe citavu ovu sezonu. Ne znam kako se radi u Romi, ko povlaci konce i sta se sve moze ocekivati, ali onako odokativno cijenim da s ovim sastavom mogu daleko dogurati u narednih nekoliko sezona. LP minimum. Sretno Mire.
Koju tacno poziciju igra ovaj Lamela?
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#950 Re: Miralem Pjanić
Moze sve igrati blize golu, znaci oba krila i iza napadaca. Tesko da on moze igrati u vezi, ono kao xavi, de rossi, pirlo, pjanic i ti tipovi igracaRiddle wrote:Ove sezeone cu bas cesce pratiti Serie A. Mijenjam je sa La Ligom. To sam odlucio i prije ovog transfera, a sad imam bas jak razlog. Meni ovaj Romin sastav izgleda jako fino, samo rekao bih da ce im se ista stvar desiti kao i Cityu. Nisu uigrani i vjerovatno ce to da trpe citavu ovu sezonu. Ne znam kako se radi u Romi, ko povlaci konce i sta se sve moze ocekivati, ali onako odokativno cijenim da s ovim sastavom mogu daleko dogurati u narednih nekoliko sezona. LP minimum. Sretno Mire.