A sa tvoje jesu?Melami wrote:Sa tvoje tacne gledista ocigledno nisu.ultima_palabra wrote:U Chelseaju igraju i Moses, Marin, Azpilicueta, Bertrand i slični... jesu li oni bolji igrači od Lulića?
Senad Lulić
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- ultima_palabra
#926 Re: Senad Lulić
-
Melami
#927 Re: Senad Lulić
Osim Bertrand-aultima_palabra wrote:A sa tvoje jesu?Melami wrote:Sa tvoje tacne gledista ocigledno nisu.ultima_palabra wrote:U Chelseaju igraju i Moses, Marin, Azpilicueta, Bertrand i slični... jesu li oni bolji igrači od Lulića?
Samo zato sto je on bolji od jednog igraca Chelseaa, ili dva igraca, ne znaci da je on za taj tim, ili taj tim za njega. On treba biti u rangu prvih 7-8 igraca tog tima da bi rekli da je to timza njega, sto i dalje ne znaci da ce ga taj tim kupiti.
On je mozda samo jedan od 150 igraca koje Chelsea prati i postoji mogucnost da nekog od njih uzme.
Ne kazem da je Lulic los, ja ga gotivm i dobar je igrac, ali to nije dovoljno timovima kao Chelsea. treba mnogo stvari da se poklopi da bi Lulic otisao u jedan takav tim.
I za njeg niko nece dati vise od 10 miliona, kakve lude cifre od preko 17 miliona i vise :S
- limeni
#928 Re: Senad Lulić
lulic je u proslim kvalifikacijama bio nas najbolji igrac, u takvoj formi moze igrati u bilo kojem klubu na svijetu..druga je stvar sto se u nas radilice koje mogu pokriti vise pozicija kao on i hasan salihamidzic ne cijene..trenutno je lulic malo van forme pa i ne igra toliko strasno ali ipak solidno..bilo je i vecih iznenadjenja nego prelazak igraca lazia u chelsea..
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#929 Re: Senad Lulić
Hajmo ovako pretpostaviti:
-Ove informacije da je Chelsea zainteresovan su istinite. Ako su zainteresovani, to bi znacilo da su pratili njegovu igru i skontali da je dovoljno dobar da bi igrao za njih, da im takav igrac treba. Kako onda mi mozemo reci da on nije nivo Chelsea, ako u Chelsea smatraju da jeste?!!!!
-Ove informacije da je Chelsea zainteresovan su istinite. Ako su zainteresovani, to bi znacilo da su pratili njegovu igru i skontali da je dovoljno dobar da bi igrao za njih, da im takav igrac treba. Kako onda mi mozemo reci da on nije nivo Chelsea, ako u Chelsea smatraju da jeste?!!!!
- ultima_palabra
#930 Re: Senad Lulić
Ne govorim ni ja da li su te medijske špekulacije istinite, tačno je da treba mnogo stvari da se poklopi za transfer. Samo kažem da nije ništa nevjerovatno da se Chelsea interesuje za njega, jer je na ljeto doveo igrače koji su lošiji od njega.Melami wrote: Osim Bertrand-a
Samo zato sto je on bolji od jednog igraca Chelseaa, ili dva igraca, ne znaci da je on za taj tim, ili taj tim za njega. On treba biti u rangu prvih 7-8 igraca tog tima da bi rekli da je to timza njega, sto i dalje ne znaci da ce ga taj tim kupiti.
On je mozda samo jedan od 150 igraca koje Chelsea prati i postoji mogucnost da nekog od njih uzme.
Ne kazem da je Lulic los, ja ga gotivm i dobar je igrac, ali to nije dovoljno timovima kao Chelsea. treba mnogo stvari da se poklopi da bi Lulic otisao u jedan takav tim.
I za njeg niko nece dati vise od 10 miliona, kakve lude cifre od preko 17 miliona i vise :S
Po meni ga Lazio ne bi pustio bez 15 miliona, pogotovo ako je Chelsea kupac.
- Logovan
#931 Re: Senad Lulić
Ooo đesi realni...Herr Flick wrote:Nije to nikakvo pljuvanje,nego realnost,koji ba Lulic i Chelsea,ja bi bio najsretniji da ode tamo,ali ipak....zlo87 wrote:Ma ja, ovo je naša standardna priča.Herr Flick wrote:Ma koji Chelsea i Lulic dajte bolan,to nasi novinari budalasaju,njemu u engleskoj najveci domet bi bila aston villa i ti tipovi timova,al chelsea![]()
![]()
Da se Chelsea interesuje za nekog igrača iz komšiluka koji igra istu poziciju kao i Lulić, svi bi svršavali na njegov prelazak kod Engleza a ovako kad neki naš treba preći onda je priča ma kakav on, veze nema, pa nisu ludi da ga dovedu i slično.
![]()
Ne kažem da je istina interesovanje Engleza za Lulića ali eto bošnjo kad počne pljuvati i praviti se neki stručnjak kakvog nema na svijetu onda to prelazi sve granice.![]()
-
Melami
#932 Re: Senad Lulić
Pa zato nigdje nece ni otici, ako ga neko bude htio, nudice 10, mozda 12 miliona, Lazio hoce 15 i tu je kraj svake price.ultima_palabra wrote:Ne govorim ni ja da li su te medijske špekulacije istinite, tačno je da treba mnogo stvari da se poklopi za transfer. Samo kažem da nije ništa nevjerovatno da se Chelsea interesuje za njega, jer je na ljeto doveo igrače koji su lošiji od njega.Melami wrote: Osim Bertrand-a
Po meni ga Lazio ne bi pustio bez 15 miliona, pogotovo ako je Chelsea kupac.
-
todd_smith
#933 Re: Senad Lulić
Senad kao lijevi bek i Senad kao ofanzivac su nebo i zemlja
- Herr Flick
#934 Re: Senad Lulić
Dosli skauti Chelsea da gledaju igraca koji provede 8 minuta u igri,tako ti je to kad se novine raspisu i pisaju gluposti

-
juventus
#935 Re: Senad Lulić
Kakav bolan Chelsea, šta vam je...njemu je Lazio plafon plafona, limit.
Treba biti realan. Lulić jeste dobar, ali klasa da prebaci Lazio vala nije, da mi je brat rođeni.
Treba biti realan. Lulić jeste dobar, ali klasa da prebaci Lazio vala nije, da mi je brat rođeni.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#936 Re: Senad Lulić
Flick, da si realan, pa bih te razumio. Ali u tebe svaka s ironijom. Kako onda da neko vodi konverzaciju s tobom. Ili je u pitanju monolog?
Lulic je standardan u Laziu. Ko zna kakvi su razlozi da je igrao samo posljednjih 10-ak minuta....
Lulic je standardan u Laziu. Ko zna kakvi su razlozi da je igrao samo posljednjih 10-ak minuta....
- Herr Flick
#937 Re: Senad Lulić
Jos ce ga poslat na posudbu u Sienu ili mozda Leccejuventus wrote:Kakav bolan Chelsea, šta vam je...njemu je Lazio plafon plafona, limit.
- ultima_palabra
#938 Re: Senad Lulić
http://www.guardian.co.uk/football/blog ... sfeed=true
'ta će Lulić, struĆnjaci znaju sve...Team of the season (3-4-1-2)
Gigi Buffon (Juventus); Giorgio Chiellini (Juventus), Andrea Barzagli (Juventus), Thiago Silva (Milan); Christian Maggio (Napoli) , Arturo Vidal (Juventus), Andrea Pirlo (Juventus), Senad Lulic (Lazio); Sebastian Giovinco (Parma); Zlatan Ibrahimovic (Milan), Antonio Di Natale (Udinese).
Substitutes: Samir Handanovic (Udinese), Leonardo Bonucci (Juventus), Nicola Legrottaglie (Catania), Dusan Basta (Udinese), Antonio Nocerino (Milan), Fabrizio Miccoli (Palermo), Edinson Cavani (Napoli).
- Logovan
#939 Re: Senad Lulić
Ma jebo ovo, nije ovo nikakvo mjerilo. Ipak, naš narod zna koliko je kvalitetan.ultima_palabra wrote:http://www.guardian.co.uk/football/blog ... sfeed=true'ta će Lulić, struĆnjaci znaju sve...Team of the season (3-4-1-2)
Gigi Buffon (Juventus); Giorgio Chiellini (Juventus), Andrea Barzagli (Juventus), Thiago Silva (Milan); Christian Maggio (Napoli) , Arturo Vidal (Juventus), Andrea Pirlo (Juventus), Senad Lulic (Lazio); Sebastian Giovinco (Parma); Zlatan Ibrahimovic (Milan), Antonio Di Natale (Udinese).
Substitutes: Samir Handanovic (Udinese), Leonardo Bonucci (Juventus), Nicola Legrottaglie (Catania), Dusan Basta (Udinese), Antonio Nocerino (Milan), Fabrizio Miccoli (Palermo), Edinson Cavani (Napoli).
- Artest
#941 Re: Senad Lulić
opet klupa...ocekivano nakon vise nego lose skoro polusezone
-
majstor_m
#942 Re: Senad Lulić
nazalost i ja mislim da je izgubio mjesto u prvom timuArtest wrote:opet klupa...ocekivano nakon vise nego lose skoro polusezone
- Logovan
#943 Re: Senad Lulić
Ali zato će u Chelseju imati zagarantovano mjesto u prvom timu.majstor_m wrote:nazalost i ja mislim da je izgubio mjesto u prvom timuArtest wrote:opet klupa...ocekivano nakon vise nego lose skoro polusezone
-
alanskoda
#944 Re: Senad Lulić
Nisam znao da je trener lazia rodjeni sarajlija.tacnije Hadzicanin.
- MOSALJOZE
#945 Re: Senad Lulić
ilidzanac negdje pročitah al nebitnoalanskoda wrote:Nisam znao da je trener lazia rodjeni sarajlija.tacnije Hadzicanin.
samo da se upišem
- ganjeta
#946 Re: Senad Lulić
Asistencija 
-
ajvaz_dedo
#947 Re: Senad Lulić
Ja ga evo damgle,igra ko zvrk...
Imao je par zapazenih poteza,pa dodavanja,i pretrcavanja,driblinga...
Asistencija,pa onda izvadi jednu sa linije,Gladbah promasi penal,i samo da ga prisloni na odbijenu,Lula natrca i ocisti... Po meni,nije sto je nas,najjaci,TITA mi...
Imao je par zapazenih poteza,pa dodavanja,i pretrcavanja,driblinga...
Asistencija,pa onda izvadi jednu sa linije,Gladbah promasi penal,i samo da ga prisloni na odbijenu,Lula natrca i ocisti... Po meni,nije sto je nas,najjaci,TITA mi...
- ultima_palabra
#948 Re: Senad Lulić
Kao da je živnuo zadnje dvije tekme...
- Logovan
#950 Re: Senad Lulić
Jest nekako, kao da postaje ponovo onaj stari Lulić.ultima_palabra wrote:Kao da je živnuo zadnje dvije tekme...