ja cekam ocarashtiman wrote:kad vi krecete
finale kupa:celik-zeljeznicar
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- mrtva kokoš
#926 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar
-
motorola01
#927 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar
Ko zna,mozda ce neko sa vasom Sabinom napraviti after party,kad smo kod vrijedjanja
i onda dodje plavih11 i kaze nelingtonu,prijavi bolan,ja ne vidim ovdje nikakvo vrijedjanje.... 
- Crno_Crvena_Sabina
#928 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar
Splinter wrote:znas koliko ja mogu rima rastaviti i sastaviti sa rijecima crveno, crno i sabina![]()
![]()
nego jesi li ti svrshila, mislim sa forumom
Pa ti pravo opasan ,mislim ti mozes rastavit i sastavit rimu ha ha
Mene stvarno boli srce sto mi pisete ovakve stvari,razmislja cak da ostanem cijeli dan i citam ovo !!
Hajd cao : D
- tazmaniaBAN4
#929 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar
ako mislis na mene nisam nista ruzno ni nemoralno pomislio! Samo sam mislio ako djevojka pristaje da je izvedem na sokicmotorola01 wrote:Ko zna,mozda ce neko sa vasom Sabinom napraviti after party,kad smo kod vrijedjanjai onda dodje plavi11 i kaze nelingtonu,prijavi bolan,ja ne vidim ovdje nikakvo vrijedjanje....
joj Sabina,Sabina, skrenula si nas sa teme
- Crno_Crvena_Sabina
#930 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar
tazmaniaBAN4 wrote:sabina mogli smo kakav after party organizovati veceras?! ugodno s korisnim!?
Ma jok,vi pobjegnete svaki put 15 minuta ranije kako se sjecam
-
motorola01
#931 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar
Ma nisam ni jatazmaniaBAN4 wrote:ako mislis na mene nisam nista ruzno ni nemoralno pomislio! Samo sam mislio ako djevojka pristaje da je izvedem na sokicmotorola01 wrote:Ko zna,mozda ce neko sa vasom Sabinom napraviti after party,kad smo kod vrijedjanjai onda dodje plavi11 i kaze nelingtonu,prijavi bolan,ja ne vidim ovdje nikakvo vrijedjanje....
![]()
joj Sabina,Sabina, skrenula si nas sa teme
-
Mustang1
#932 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar
Jel to ti iz Afrike ides pa ti je vrijeme ?Crno_Crvena_Sabina wrote:Ja bi rado ostala pratila vas sta pisete jer ste jako zanimljivi sviALI VRIJEME JE DA SE KRENE
))))))
Kup,kup,kup je nas!!!!!!!! VOLIM TE CELIK
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- Crno_Crvena_Sabina
#933 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar
Bubalo1 wrote:Jel to ti iz Afrike ides pa ti je vrijeme ?Crno_Crvena_Sabina wrote:Ja bi rado ostala pratila vas sta pisete jer ste jako zanimljivi sviALI VRIJEME JE DA SE KRENE
))))))
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nije finale svjetskog prvenstva da moras doci 3 sata ranije da zauzmes mjesto
Prvo boli tebe briga kad ja idem,a drugo okupljamo se tri sata ranije
-
Mustang1
#934 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar
CUuuuuuuuuujCrno_Crvena_Sabina wrote:Bubalo1 wrote:Jel to ti iz Afrike ides pa ti je vrijeme ?Crno_Crvena_Sabina wrote:Ja bi rado ostala pratila vas sta pisete jer ste jako zanimljivi sviALI VRIJEME JE DA SE KRENE
))))))
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Prvo boli tebe briga kad ja idem,a drugo okupljamo se tri sata ranije))))) Prijatno!!
- Crno_Crvena_Sabina
#935 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar
Jel to ti iz Afrike ides pa ti je vrijeme ?
[/quote]
))))) Prijatno!![/quote]
CUuuuuuuuuuj
I lazes da se okupljaTE 3 sata ranije ...okupljanje je u pola 6 a utakmica je u pola 8
Jedino ako mnozis pa si onda dosla do 3 sata
I da ne ofulas kod Turske cesme trebas biti
[/quote]
Opet da ponovim boli tebe briga kad ja krecem,sta ti znas kad se ja okupljam i gdje i skim!!
I za tvoju informaciju okupljeni su vec tri sata,samo sto je zvanicno okupljanje u pola 6 !!!
Samo ne znam sto tebi to objasnjavam ko da ces skontat !!! Mrzim crtat ljudima !! Haj sad cao!!!!
CUuuuuuuuuuj
Opet da ponovim boli tebe briga kad ja krecem,sta ti znas kad se ja okupljam i gdje i skim!!
I za tvoju informaciju okupljeni su vec tri sata,samo sto je zvanicno okupljanje u pola 6 !!!
Samo ne znam sto tebi to objasnjavam ko da ces skontat !!! Mrzim crtat ljudima !! Haj sad cao!!!!
- Not My Idea
#936 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar
Ceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelik! 
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#937 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar
haha, jos nije otisla

- Crno_Crvena_Sabina
#938 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar
Kako da odem i propustim svo vase provaljivanje stvarno je to tesko za izvestleet wrote:haha, jos nije otisla![]()
-
Mustang1
#939 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar
- Crno_Crvena_Sabina
#940 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar
Vi internet navijaci mi recite
pih dovidjenje idem da bodrim svoj klub koji ce danas postat PRVAK!!
))))
-
Akibh
#941 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar
Crno_Crvena_Sabina wrote:Jel to ti iz Afrike ides pa ti je vrijeme ?![]()
CUuuuuuuuuuj
Samo ne znam sto tebi to objasnjavam ko da ces skontat !!! Mrzim crtat ljudima !! Haj sad cao!!!![/quote]
E, a kad se ti okupljas?
- splend
#942 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar
Plavih_11 otisao za zenicu, odmah lom na forumu 
- mladtrek
#943 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar
CrnoCrvenih_11111111111111111111111111 vec u Zenicisplend wrote:Plavih_11 otisao za zenicu, odmah lom na forumu
-
bosnovizija
#944 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar
Ibraković: Imamo licencu, idemo po pehar
Piše: A. Beganović
Srijeda, 25.05.11. 13:21.
Na današnjem zasjedanju Drugostepene (Apelacione) komisije za licenciranje klubova razmatrane su žalbe koje su uputili klubovi koji na Prvostepenoj komisji nisu dobili licence za učešće u Premijer ligi i evropskim takmičenjima.
Među tim klubovima je i finalist Kupa Bosne i Hercegovine, zenički Čelik, kojem Prostepena komisija nije izdala licencu za evropska takmičenja.
Međutim, danas za sve navijače Čelika dolaze lijepe vijesti, odnosno Drugostepena komisija je uvažila žalbu zeničkog Čelika, pa je sada izvjesno da će crveno - crni ukoliko osvoje Kup u narednoj sezoni igrati u Evropi.
"Dobili smo licencu, a sad idemo po pehar. Sve je sada do nas, svi smo uvjereni u konačnu pobjedu- Evropski fudbal od naredne sezone igrat će se u Zenici", rekao je za naš portal trener Čelika, Abdulah Ibraković.
Izvor: SportSport.ba
Piše: A. Beganović
Srijeda, 25.05.11. 13:21.
Na današnjem zasjedanju Drugostepene (Apelacione) komisije za licenciranje klubova razmatrane su žalbe koje su uputili klubovi koji na Prvostepenoj komisji nisu dobili licence za učešće u Premijer ligi i evropskim takmičenjima.
Među tim klubovima je i finalist Kupa Bosne i Hercegovine, zenički Čelik, kojem Prostepena komisija nije izdala licencu za evropska takmičenja.
Međutim, danas za sve navijače Čelika dolaze lijepe vijesti, odnosno Drugostepena komisija je uvažila žalbu zeničkog Čelika, pa je sada izvjesno da će crveno - crni ukoliko osvoje Kup u narednoj sezoni igrati u Evropi.
"Dobili smo licencu, a sad idemo po pehar. Sve je sada do nas, svi smo uvjereni u konačnu pobjedu- Evropski fudbal od naredne sezone igrat će se u Zenici", rekao je za naš portal trener Čelika, Abdulah Ibraković.
Izvor: SportSport.ba
-
bosnovizija
#945 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar
PUT DO FINALA: FK Željezničar
Rudar Prijedor 2:0 (Sarajevo)
Borac 0:0 (Banja Luka), 3:0 (Sarajevo)
Branitelj 6:0 (Sarajevo), 3:0 (Mostar)
Široki Brijeg 0:0 (Sarajevo), 1:1 (Široki Brijeg)
PUT DO FINALA: NK Čelik
Velež 2:0 (Zenica)
Slavija 1:1 (Zenica), 1:0 (Istočno Sarajevo)
Zrinjski 0:2 (Mostar), 3:0 (Zenica)
Olimpic 1:0 (Zenica), 1:1 (Sarajevo)
Izvor: SCsport.ba
Rudar Prijedor 2:0 (Sarajevo)
Borac 0:0 (Banja Luka), 3:0 (Sarajevo)
Branitelj 6:0 (Sarajevo), 3:0 (Mostar)
Široki Brijeg 0:0 (Sarajevo), 1:1 (Široki Brijeg)
PUT DO FINALA: NK Čelik
Velež 2:0 (Zenica)
Slavija 1:1 (Zenica), 1:0 (Istočno Sarajevo)
Zrinjski 0:2 (Mostar), 3:0 (Zenica)
Olimpic 1:0 (Zenica), 1:1 (Sarajevo)
Izvor: SCsport.ba
-
bosnovizija
#946 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar
[Ibraković ne zna za trijumf – dva remija i 5 pobjeda Osima
Aktuelni trener Čelika u prošloj sezoni protiv Osima je vodio Velež i samo je u jednoj utakmici Kupa uspio ostati neporažen, ostala tri duela je izgubio
Piše: SportCentar
25.05.2011 u 12:12 sati.
Abdulah Ibraković i Amar Osim, treneri Čelika i Željezničara do sada su se sastajali sedam puta, a mnogo više uspjeha ima strater premijerligaša sa Grbavice. Zanimljivo, Ibraković nije ostvario niti jednu pobjedu. U dva susreta osvojio je po „bod“, a pet puta je potpisao kapitulaciju.
U prošloj sezoni Ibraković je vodio ekipu Veleža. Osimova ekipa u prvenstvu je na Grbavici slavila sa 1:0, a u Vrapčićima 2:0. Sastajali su se Osim i Ibraković i u Kupu. U osimini finala najmasovnijeg takmičenja u našoj zemlji meč u Mostaru okončan je bez pobjednika (0:0), dok je Željo na Grbavici slavio sa 2:1.
U ovoj sezoni Osim je nadmudrio Ibrakovića u prvenstvu na Grbavici (2:1), dok je prvenstveni duel na Bilinom polju okončan bez pobjednika (1:1). Osim se radovao i u prvom duelu finala Kupa kada je njegova ekipa na Grbavici ostvarila pobjedu rezultatom 1:0. Kome će biti sretan osmi duel saznat ćemo večeras oko 22 sata.
Izvor: SCsport,ba
I tradicije imaju kraj!
Aktuelni trener Čelika u prošloj sezoni protiv Osima je vodio Velež i samo je u jednoj utakmici Kupa uspio ostati neporažen, ostala tri duela je izgubio
Piše: SportCentar
25.05.2011 u 12:12 sati.
Abdulah Ibraković i Amar Osim, treneri Čelika i Željezničara do sada su se sastajali sedam puta, a mnogo više uspjeha ima strater premijerligaša sa Grbavice. Zanimljivo, Ibraković nije ostvario niti jednu pobjedu. U dva susreta osvojio je po „bod“, a pet puta je potpisao kapitulaciju.
U prošloj sezoni Ibraković je vodio ekipu Veleža. Osimova ekipa u prvenstvu je na Grbavici slavila sa 1:0, a u Vrapčićima 2:0. Sastajali su se Osim i Ibraković i u Kupu. U osimini finala najmasovnijeg takmičenja u našoj zemlji meč u Mostaru okončan je bez pobjednika (0:0), dok je Željo na Grbavici slavio sa 2:1.
U ovoj sezoni Osim je nadmudrio Ibrakovića u prvenstvu na Grbavici (2:1), dok je prvenstveni duel na Bilinom polju okončan bez pobjednika (1:1). Osim se radovao i u prvom duelu finala Kupa kada je njegova ekipa na Grbavici ostvarila pobjedu rezultatom 1:0. Kome će biti sretan osmi duel saznat ćemo večeras oko 22 sata.
Izvor: SCsport,ba
I tradicije imaju kraj!
-
Mustang1
#947 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar
A bog te taman na vrata kisa udari
Ovo i bog place sto je celik dosao do finala

- Ajatolah_
#948 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar
Vidjeh sad kroz prozor, četiri autobusa Željovaca.
- Ajatolah_
#949 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar
Ako ovako ostane... slabija posjeta nego što sam očekivao.
- nellington
#950 Re: finale kupa:celik-zeljeznicar
Što Khaj Phiče neće da izvede ekipu na teren?