ekupon.ba
- van Basten
#926 Re: ekupon.ba
a u čemu je caka sa onim replay? eno vidim 12h do kraja ponude tek 7 kupona prodato, ni prolaz još nemaju. Jesu li to skupi i pored popusta koji nude? Jeans slabije kvalitete? nešto treće?
Pitam jer sam razmišljao da uzmem kupon i odem po kakve pristojne farmerke, ali me ovaj slab odziv birne?
Pitam jer sam razmišljao da uzmem kupon i odem po kakve pristojne farmerke, ali me ovaj slab odziv birne?
-
LaCici
#927 Re: ekupon.ba
Zato sto za vrijednost tog kupona mozes uzeti samo kais, ne i farmerke.
- van Basten
#928 Re: ekupon.ba
e hvala vam na odgovorima... nisam fakat znao cijene farmerki tamo, mislio sam da je k'o u većini radnji 60-80km, e onda bi to bilo ok sa ovim popustom... ustvari, sad kad prevrtim film, sjećam se da je replay radnja na II spratu BBI, koji ja obično preskočim jer je žara... ima smisla.
- madner
#929 Re: ekupon.ba
Neko se nafurao da je replay marka, pa cijenom fura i ostale.van Basten wrote:a u čemu je caka sa onim replay? eno vidim 12h do kraja ponude tek 7 kupona prodato, ni prolaz još nemaju. Jesu li to skupi i pored popusta koji nude? Jeans slabije kvalitete? nešto treće?
- Pitarrr82
#930 Re: ekupon.ba
Koja je kartica uopste potrebna/dovoljna za eKupon?
-
Karen
#931 Re: ekupon.ba
Da se požalim, imam dva kupona, jedan za onu masažu u Holidayu na koju ne mogu da odem jer se nitko ne javlja na telefon, i jedan za Sensu koji sam kupila zbog pudera (otišla i provjerila da li ga imaju, tada su imali) i kad sam dobila kupon - sada nemaju. Ovo me lagano živcira, umjesto da uštedim samo sam bezveze bacila lovu, ovo nije u redu.
-
ekupon.ba
#932 Re: ekupon.ba
Plaćanja se vrše Maestro, Master Card i Visa karticama, s tim da Hypo banka i Sparkasse svojim debitnim karticama ne omogućavaju online plaćanja. Pored toga, možete dopuniti i kredit uplatom u banci ili pošti http://www.ekupon.ba/ekredit-dopunaPitarrr82 wrote:Koja je kartica uopste potrebna/dovoljna za eKupon?
-
ekupon.ba
#933 Re: ekupon.ba
Kada budete zvali Biomaksimu ostavite broj telefona pa će se oni vama javiti, a što se tiče parfimerije Sense, jutros smo ih kontaktirali i dobili informaciju da je stigla Dior i Estee Lauder kozmetika. Ukoliko puder koji želite nije tih marki svakako možete zamoliti osoblje parfimerije Sense da vam jave kada stigne željeni puderKaren wrote:Da se požalim, imam dva kupona, jedan za onu masažu u Holidayu na koju ne mogu da odem jer se nitko ne javlja na telefon, i jedan za Sensu koji sam kupila zbog pudera (otišla i provjerila da li ga imaju, tada su imali) i kad sam dobila kupon - sada nemaju. Ovo me lagano živcira, umjesto da uštedim samo sam bezveze bacila lovu, ovo nije u redu.
- hadzinicasa
#934 Re: ekupon.ba
samo da drukam DentArt
bila na čišćenju zuba. Užas i katastrofa. Prvo mi nije sve zube ni očistila (one zadnje - ja imam usku vilicu, pa im je stvarno teško prići, ali to nije razlog da se ne potrudi), drugo ispolirala mi je prednje zube, a kad sam rekla da nije zadnje rekla je "jesam ali vi to niste osjetili" !?!?!?!?!? i treće jedva je čekala da me skine s dnevnog reda.
never again.
bila na čišćenju zuba. Užas i katastrofa. Prvo mi nije sve zube ni očistila (one zadnje - ja imam usku vilicu, pa im je stvarno teško prići, ali to nije razlog da se ne potrudi), drugo ispolirala mi je prednje zube, a kad sam rekla da nije zadnje rekla je "jesam ali vi to niste osjetili" !?!?!?!?!? i treće jedva je čekala da me skine s dnevnog reda.
never again.
-
Karen
#935 Re: ekupon.ba
Evo tek sam jutros uspjela da ih dobijem, nakon nekoliko pokušaja. Nisu nazvali kad sam ostavila broj telefona. Na žalost, nije ta kozmetika u pitanju.ekupon.ba wrote:Kada budete zvali Biomaksimu ostavite broj telefona pa će se oni vama javiti, a što se tiče parfimerije Sense, jutros smo ih kontaktirali i dobili informaciju da je stigla Dior i Estee Lauder kozmetika. Ukoliko puder koji želite nije tih marki svakako možete zamoliti osoblje parfimerije Sense da vam jave kada stigne željeni puderKaren wrote:Da se požalim, imam dva kupona, jedan za onu masažu u Holidayu na koju ne mogu da odem jer se nitko ne javlja na telefon, i jedan za Sensu koji sam kupila zbog pudera (otišla i provjerila da li ga imaju, tada su imali) i kad sam dobila kupon - sada nemaju. Ovo me lagano živcira, umjesto da uštedim samo sam bezveze bacila lovu, ovo nije u redu.
- Erzsebet
#936 Re: ekupon.ba
Pa valjda bi trebali da ti vrate novac ako želiš, a ne da čekaš kozmetiku za koju su ti na početku rekli da je imaju.Karen wrote:Evo tek sam jutros uspjela da ih dobijem, nakon nekoliko pokušaja. Nisu nazvali kad sam ostavila broj telefona. Na žalost, nije ta kozmetika u pitanju.ekupon.ba wrote:Kada budete zvali Biomaksimu ostavite broj telefona pa će se oni vama javiti, a što se tiče parfimerije Sense, jutros smo ih kontaktirali i dobili informaciju da je stigla Dior i Estee Lauder kozmetika. Ukoliko puder koji želite nije tih marki svakako možete zamoliti osoblje parfimerije Sense da vam jave kada stigne željeni puderKaren wrote:Da se požalim, imam dva kupona, jedan za onu masažu u Holidayu na koju ne mogu da odem jer se nitko ne javlja na telefon, i jedan za Sensu koji sam kupila zbog pudera (otišla i provjerila da li ga imaju, tada su imali) i kad sam dobila kupon - sada nemaju. Ovo me lagano živcira, umjesto da uštedim samo sam bezveze bacila lovu, ovo nije u redu.
-
jale
#937 Re: ekupon.ba
Vikend 8/9/10. juli odrađeni Pahuljica na Vlašiću i etno selo Babići na Rostovu!
Sve je super pozitivno.
Čak su nam na Vlašiću ubacili u sobu i krevet za bebu jer smo rekli da dolazimo sa bebom. Svaka čast!
A u etno selu su nam dali čitav sprat one jedne etno kuće na raspolaganje, sa 3 sobe i 2 wc. Hvala!
Čekamo slične ponude...
Sve je super pozitivno.
Čak su nam na Vlašiću ubacili u sobu i krevet za bebu jer smo rekli da dolazimo sa bebom. Svaka čast!
A u etno selu su nam dali čitav sprat one jedne etno kuće na raspolaganje, sa 3 sobe i 2 wc. Hvala!
Čekamo slične ponude...
- vesna555
#938 Re: ekupon.ba
Ekstra, baš mi je drago da ima takvih ugostitelja kod nas, pravo pozitivan primjerjale wrote:Vikend 8/9/10. juli odrađeni Pahuljica na Vlašiću i etno selo Babići na Rostovu!
Sve je super pozitivno.
Čekamo slične ponude...
U etno selu nisam bila, ali moguće da odemo, kad vidim da su tako ljubazni i da su ljudi zadovoljni s njima.
- Pitarrr82
#939 Re: ekupon.ba
ekupon.ba wrote:Plaćanja se vrše Maestro, Master Card i Visa karticama, s tim da Hypo banka i Sparkasse svojim debitnim karticama ne omogućavaju online plaćanja. Pored toga, možete dopuniti i kredit uplatom u banci ili pošti http://www.ekupon.ba/ekredit-dopunaPitarrr82 wrote:Koja je kartica uopste potrebna/dovoljna za eKupon?
Ma kako ja vidim ne moze ni u NLB
-
Rimljanka
#940 Re: ekupon.ba
Da li mi mozete dati informaciju do kada ce vaziti ova danasnja ponuda za frizerski salon Ken's?
Rado bi kupila kupon,ali nsima u mogucnosti da platim karticom,pa sam mislila da uplatim u banci,a kako vidjeh u objasnjenu tek sutra ce mi biti uplacen novac na karticu koji cu moci iskoristiti,pa se onda bojim d aponuda nebude zatvorena????
I da li neko ima iskustava sa frizerskim salonom Ken's??? kakvi su frizeri i usluge?
Rado bi kupila kupon,ali nsima u mogucnosti da platim karticom,pa sam mislila da uplatim u banci,a kako vidjeh u objasnjenu tek sutra ce mi biti uplacen novac na karticu koji cu moci iskoristiti,pa se onda bojim d aponuda nebude zatvorena????
I da li neko ima iskustava sa frizerskim salonom Ken's??? kakvi su frizeri i usluge?
-
Rimljanka
#941 Re: ekupon.ba
Zar niko nema da odgovori????
Ima preko 100 kupljenih kupona i niko se neizjasnjava???
I da li mi mozete dati informaciju kada se placa karticom da li se uzima neka provizija i kolika?
I da li mi mozete dati informaciju kada se placa karticom da li se uzima neka provizija i kolika?
-
Cafe Camargue
#942 Re: ekupon.ba
zavisi od banke do banke, rajfajzen banka uzima proviziju 30 feninga za plaćanja u eurima, dok recimo unicredit banka tu proviziju uopšte nemaRimljanka wrote:Zar niko nema da odgovori????
a što se tiče pitanja do kad važi, pa pobogu djevojko... fino ti piše 3 dana i 8 sati... i otkucava sat
količinski nije ograničena, čim tako nije naznačeno
-
Rimljanka
#943 Re: ekupon.ba
Pisem sa posla,a mnoge opcije su nam zabranjene,takod a vjeruj mi,tog odbrojavanja nema.
Kako nisma u mogucnosti platiti svojom karticom,htjela sam zamoliti prijateljicu da mi ona plati,a ja da joj dam novac.
Kako ona ima RAIFFEISEN karticu,dakle pri uplati E kupon ce joj uzeti 0.30 feningi provizije????
Kako nisma u mogucnosti platiti svojom karticom,htjela sam zamoliti prijateljicu da mi ona plati,a ja da joj dam novac.
Kako ona ima RAIFFEISEN karticu,dakle pri uplati E kupon ce joj uzeti 0.30 feningi provizije????
-
Rimljanka
#944 Re: ekupon.ba
I ne mislim placati u eurima,nego u KM, ovih 17,5 Km koliko kosta danasnja ponuda
-
Rimljanka
#945 Re: ekupon.ba
Procitaj link iznad pa onda ostavi komentar.
Covjek je napisao iznos provizije i pomenuo je placanje u eurima,zbog toga sam i pitala.
Nemam iskustva u internet placanju i sta je tu cudno i gdje je tu problem?
Rijetko nesto komentarisem na forumu Sa-x,ali cesto citam i primjetila sam da postoje ljudi poput tebe koji jedva cekaju da nekoga ispljuvaju ili ismiju. Takva reakcija je zaista ruzna,i ako mislis da si smjesan ili pametan sto ces nesto takvo napisati,bravo,onda je to uspjeh za tebe i pokazatelj tvog intelektualnog nivoa,a ne mog.
Ako vec trazim pomoc i pojasnjenje,ukoliko ga nemas,nema ni potrebe da ostavljas primitivne i ulicne komentare!
Covjek je napisao iznos provizije i pomenuo je placanje u eurima,zbog toga sam i pitala.
Nemam iskustva u internet placanju i sta je tu cudno i gdje je tu problem?
Rijetko nesto komentarisem na forumu Sa-x,ali cesto citam i primjetila sam da postoje ljudi poput tebe koji jedva cekaju da nekoga ispljuvaju ili ismiju. Takva reakcija je zaista ruzna,i ako mislis da si smjesan ili pametan sto ces nesto takvo napisati,bravo,onda je to uspjeh za tebe i pokazatelj tvog intelektualnog nivoa,a ne mog.
Ako vec trazim pomoc i pojasnjenje,ukoliko ga nemas,nema ni potrebe da ostavljas primitivne i ulicne komentare!
- perfect_guy
#946 Re: ekupon.ba
ni RF nema provizije, uzimao sam kupone za piceriju Montana kad su bili aktuelni i sa stanja mi je skinuo samo vrijednost kupona, bez dodatnih troškovaRimljanka wrote:Pisem sa posla,a mnoge opcije su nam zabranjene,takod a vjeruj mi,tog odbrojavanja nema.
- terra_incognita
#947 Re: ekupon.ba
Čula sam da je Kenan (vlasnik) odličn frizer, samo ne znam da li će on lično šišati/fenirati...Rimljanka wrote:Da li mi mozete dati informaciju do kada ce vaziti ova danasnja ponuda za frizerski salon Ken's?
-
jale
#948 Re: ekupon.ba
Plaćanje se u biti vrši eurima, jer je PIKPAY u Podgorici, i banke zaracunavaju procenat na promjenu valute. Tako vam pise na izvodima
Ili bar meni na mojim 
- karanana
#949 Re: ekupon.ba
i kad placas karticom?jale wrote:Plaćanje se u biti vrši eurima, jer je PIKPAY u Podgorici, i banke zaracunavaju procenat na promjenu valute. Tako vam pise na izvodimaIli bar meni na mojim
to nisam primjetio. ja sam mislio da skinu onoliko koliko pise da nesto kosta.
bas cu pogledati. ako uzimaju dodatnu proviziju mislim da bi ekupon to trebao uracunati u prikazanu cijenu a ne da se na cijenu nadoda i ta provizija.
-
jale
#950 Re: ekupon.ba
Ja imam Raiffeisen internet bankarstvo i tako mi je prikazano. Npr. umjesto 15 KM pise npr. 7,12 eura (ovo lupam) a onda dodatna stavka je konverzija. I zavisi od visine placanja, tj. cijene. Nije velika, ali se racuna...