Takodje predlazem uloske, ali u kozmu ili dm, imaju shollovi gumeni providni i super su za sandale jer ne klizi noga.Nadinka wrote:svasta, ja se ziva nakucala, nemoj zamjeritPartizzanka wrote:nadinka ti mene samo citira ... imas li rjesenje ???
nego reko da probas sa onim uloscima za cipele, ja imam nekih koje us mi siroke ili tvrde,pa kupim u bati ulozak koji je kozni,anatomski i mekan pravo i stavim i onda bude bolje, pa da probas isto? ima sigurno u radnjama s boljom obucom, a mozda cak i ono tipa DM-a
Cipelice, cipelice..
Moderator: anex
- Zanaaa
#926 Re: Cipelice, cipelice..
- Partizzanka
#927 Re: Cipelice, cipelice..
ALI PAZITE CURE
nije fazon da one zuljaju nego da se njima dzon ne moze ni ono medju rukama saviti
znaci kao da je drveno dole!
kako da vam objasnim ... nije meni tvrdo kada hodam
ja u tome ne mogu hodati jer ne mogu nogu saviti uopste u pregibu peta prsti
uopceeeeeee znaci ono kao da sam zakovala dasku za nogu
ono uzmes sandalicu tj cipelicu medju ruke da je ono malo savijes prema unutra - to ne mozeeeee!

isto kao da su napravljene za lutki iz izloga
nije fazon da one zuljaju nego da se njima dzon ne moze ni ono medju rukama saviti
ono uzmes sandalicu tj cipelicu medju ruke da je ono malo savijes prema unutra - to ne mozeeeee!
- eluna
#928 Re: Cipelice, cipelice..
ijaooooooooooooooooooooo ..... da mi dragi za rođendan neće kupiti torbu koju sam gledala neki dan, odmah bi se zaletila za onu jadnu u aldu......... ma vraga mu, toliko rijetko kupujem te stvari da si mogu priuštiti te cijene (torbe kupujem po jednu svakih cca 10 godina, cipele malo rijeđe - svakih 5-6 godina)Nadinka wrote:Najtuznije sto i Hr i Srbija imaju ovaj aldoGospoda Ministarka wrote:http://www.aldoshoes.com/uk/trends/endless-summer/women
Evo da i vi malo patite kao ja citavo jutro.
-
zamzija
#929 Re: Cipelice, cipelice..
Onda mijenjaj đonPartizzanka wrote:ALI PAZITE CURE
Ako može svaki obućar da cipelu produži za cijeli broj, mijenja kalup, onda može i da đon od cipele zamijeni. Imaju oni onih gumenih savitljivih đoneva, samo ti dobro zalijepe
E sad je pitanje kakav ti je spoj gornjeg dijela cipele s tim nesavitljivim đonom, to moraš vidjeti s obućarom...
Moja ti je preporuka kad budeš u SA, da odneseš obućaru odmah iza uniticovih nebodera ima jedna mala radnjica, čovjek je super, meni spasio nekoliko cipela
-
Gospoda Ministarka
#930 Re: Cipelice, cipelice..
Citav dan sam odsutna sa foruma jer sam bila u virtualnom raju za zene, ne znam sta bih prije narucila sa jedne druge straniceeluna wrote:ijaooooooooooooooooooooo ..... da mi dragi za rođendan neće kupiti torbu koju sam gledala neki dan, odmah bi se zaletila za onu jadnu u aldu......... ma vraga mu, toliko rijetko kupujem te stvari da si mogu priuštiti te cijene (torbe kupujem po jednu svakih cca 10 godina, cipele malo rijeđe - svakih 5-6 godina)Nadinka wrote:Najtuznije sto i Hr i Srbija imaju ovaj aldoGospoda Ministarka wrote:http://www.aldoshoes.com/uk/trends/endless-summer/women
- eluna
#931 Re: Cipelice, cipelice..
Gospoda Ministarka wrote:Citav dan sam odsutna sa foruma jer sam bila u virtualnom raju za zene, ne znam sta bih prije narucila sa jedne druge straniceeluna wrote:ijaooooooooooooooooooooo ..... da mi dragi za rođendan neće kupiti torbu koju sam gledala neki dan, odmah bi se zaletila za onu jadnu u aldu......... ma vraga mu, toliko rijetko kupujem te stvari da si mogu priuštiti te cijene (torbe kupujem po jednu svakih cca 10 godina, cipele malo rijeđe - svakih 5-6 godina)Nadinka wrote:http://www.aldoshoes.com/uk/trends/endless-summer/women
Najtuznije sto i Hr i Srbija imaju ovaj aldo![]()
![]()
![]()
ali zato kod njih nađoh super ogrlicu koju ću sebi pravit čim prije
-
sorrow
#932 Re: Cipelice, cipelice..
ne znam da li da ti zahvalim za komentar jer sto ih vise gledam i citam vase komentare, to sam bliza odluci da ih kupimeluna wrote:za ovo boldano se ne slažem ...... naime, ove koje ja imam super pašu i na suknje klasičnog kroja, ali i na lepršavije suknjice ako su jednobojne, ali i na pantalone svih boja i krojeva ......... pa čak i na vunene ranozimske haljinice - i tu su stravasorrow wrote:hvala za infokad se nadje viska novca, znam gdje da se uputim
![]()
to mi i ne bi bila tako strasna cijena za obucu koju bih mogla bas iznosati, ali posto su njihove cipele malo 'neobicne' mislim da ih ne bih bas mogla nositi na svaku kombinaciju i u svakoj prilici. posto volim obucu koja vise lici na muske modele, prije tri godine sam kupila duboke cipele kod ede za 250 km i tada mi se to cinilo skupo, ali su mi se vec uveliko isplatile jer ih nosam vec tri godine u proljece/jesen/blagu zimu i nista se nisu izmjenile tako da ce moci jos koju godinu. i najbitnije od svega, ustedile su mi vrijeme i srklet oko trazenja novog para cipela svake godine
http://www.unitednude.com/products/the- ... 4400649EC4
sa svojom kartricom sam ih platila cca 260 KM i već su se isplatile ....... planiram još koje da kupim kad mi se poslože boje na jesen
vjerujem da se ove tvoje super kombinuju jer su i same po sebi efektne, ali ja sam vise sportski tip pa bih ravne i vec ih zamisljam samo na farmerke...ali mislim da bi se mogle iskombinovat kad bi ih vec imala
ps. kakva je to kartica koju spominjes?
hvala i nadam se da ne 'peglam' puno
- AkashaSa
#933 Re: Cipelice, cipelice..
one su napravljene od neke vrste nepropusnog materijala
nemam pojma kako se čiste :S meni se nikada nisu ni uprljale, a održavam ih onim sprejom za brušenu kožu aqua stop kada hoću da budem sigurna da ne propuštaju
nemam pojma kako se čiste :S meni se nikada nisu ni uprljale, a održavam ih onim sprejom za brušenu kožu aqua stop kada hoću da budem sigurna da ne propuštaju
- eluna
#934 Re: Cipelice, cipelice..
@sorrow .... a i ostale zainteresirane
UNITED NUDE cipele koje imam ustvari su kožne
alil je koža ispod ovih "šara" koje su od nekih posebnih materijala ...... zato i jesu užasno tople pa je jedini problem da ne oblačite deblje štrample zimi jer će vam se stopala znojiti ...... već sada mi je pretoplo u njima ako nosim pantalone, ali tanke štramplice i suknja - i nema zime
ja svoje za sada samo četkam suhom četkom za cipele a nikada nisu propustile čak ni po našoj čuvenoj bljuzgi, samo sam ih jednom poslije "bljuzgavog tretrmana" obrisala vlažnom krpicom (savjet prodavača) i to je sve...
sorrow .... kartica VIP kluba
UNITED NUDE cipele koje imam ustvari su kožne
ja svoje za sada samo četkam suhom četkom za cipele a nikada nisu propustile čak ni po našoj čuvenoj bljuzgi, samo sam ih jednom poslije "bljuzgavog tretrmana" obrisala vlažnom krpicom (savjet prodavača) i to je sve...
sorrow .... kartica VIP kluba
-
sorrow
#935 Re: Cipelice, cipelice..
@eluna i akashaSa
hvala puno na izdvojenom vremenu za odgovaranje na svako pitanje...informacije ce meni sigurno koristiti, a nadam se i drugima

hvala puno na izdvojenom vremenu za odgovaranje na svako pitanje...informacije ce meni sigurno koristiti, a nadam se i drugima
-
Envy
-
inspire_me
#937 Re: Cipelice, cipelice..
Legose juce i cetvrte brogsiceEnvy wrote:Ja danas nemogodoh odoliti jednim sandalama.(Kao da ih nisam imala)..
- yellow cat
#939 Re: Cipelice, cipelice..
jao mimo jao....divne su... gdje, koliko?
-
Gospoda Ministarka
#940 Re: Cipelice, cipelice..
Preslatke su.... Cak imaju i skrivenu stiklicu, izgleda.
BTW, mrzim zene s minijaturnim nogicama, osim sto za njih uvijek ima brojeva, uvijek su im i snizene

BTW, mrzim zene s minijaturnim nogicama, osim sto za njih uvijek ima brojeva, uvijek su im i snizene
-
*mima*
#941 Re: Cipelice, cipelice..
Ne znam koliko su......tek treba da dodju......a rekla sam da ne dam preko 200 km..... 
http://www.facebook.com/pages/Metaphysi ... 7974688129
http://www.facebook.com/pages/Metaphysi ... 7974688129
- eluna
#942 Re: Cipelice, cipelice..
jooojj žene nikako da uslikam opančiće od 99 kuna da vidite
nešto me zeza aparat
- bez_ideje
#943 Re: Cipelice, cipelice..
Ljudi,moze li se slapat u onim baletankicama iz Nju Jorkera......treba mi nesto brzopotezno,jedostavno.....mrsko mi hodat
-
zamzija
#944 Re: Cipelice, cipelice..
a šo ne bi mogloooo ?
samo ne znam kakvi su im kalupi, jesu li zdravi za nogu, uostalom ispod uložak pa piči gdje hoćeš
mima - preeeediiiivneee suuuuu !
samo ne znam kakvi su im kalupi, jesu li zdravi za nogu, uostalom ispod uložak pa piči gdje hoćeš
mima - preeeediiiivneee suuuuu !
-
*mima*
#945 Re: Cipelice, cipelice..
ma ja uopste ne znam ni kakve ...jesu li udobne......znam samo da mi se dopadaju i cekam da ih probam..... 
- bez_ideje
#946 Re: Cipelice, cipelice..
Ma zato i pitam.......ja sam iz svakih cipela krvava,meni bi trebao ulozak na peti,sa strana,na prstima i ispod stopala

- Nadinka
#947 Re: Cipelice, cipelice..
Ja sam pripremila vam par novih baletankica iz adija, objavicu ovih dana kad kompletiram temu baletanke.
Ministarko, ima ih kazu u svim brojevima, a provjerila sam ti one na petu, kazu da imaju 39 ljubicaste i roze
Bez_ideje, meni su djelovaje skroz slatke one iz new yorkera baletanke, a kolko su udobne to vec ne znam
Ministarko, ima ih kazu u svim brojevima, a provjerila sam ti one na petu, kazu da imaju 39 ljubicaste i roze
Bez_ideje, meni su djelovaje skroz slatke one iz new yorkera baletanke, a kolko su udobne to vec ne znam
- AkashaSa
#948 Re: Cipelice, cipelice..
ja imam troje, dvije su one klasične platnene sa malom mašnicom a druge su lafo lakanebez_ideje wrote:Ljudi,moze li se slapat u onim baletankicama iz Nju Jorkera......treba mi nesto brzopotezno,jedostavno.....mrsko mi hodat
jedne su žive čak tri godine
za 20 maraka su više nego isplative, i udobne su prrrrrrrrrravo
- bez_ideje
#949 Re: Cipelice, cipelice..
Znaci necu krvava hodat......to me samo zanima
Hvala,sutra kupim neke
Hvala,sutra kupim neke
-
zamzija
#950 Re: Cipelice, cipelice..
Jao morbidnosti